Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
όχι...Maximus έγραψε:Αν δεν εμπλεκοντουσαν οι Φλωριδης-Σαχπατζιδης, θα επεστρεφε στον ΠΑΟΚ;
Εγώ προτιμώ ΠΑΟΚτσήδες στην διοίκηση. Εσύ μάλλον επαγγελματίες...Parolos έγραψε:Δε σου έφτασε που βρήκε εισροή κεφαλαίων στον ΠΑΟΚ ??

Κι εγώ ΠΑΟΚτσής είμαι.. με θες για πρόεδρο?? Τι είναι αυτά??
Άλλωστε ο βρύζας δεν είναι ΠΑΟΚτσης ε??
Ω ρε μιζέρια που έχουμε...
εχετε καταντησει αηδια μερικοι,οχι ρε φιλε δεν θα επεστρεφε τι προβλημα εχεις ειναι ηθικο το θεμα?Maximus έγραψε:Αν δεν εμπλεκοντουσαν οι Φλωριδης-Σαχπατζιδης, θα επεστρεφε στον ΠΑΟΚ;
Αντε καντε καμια δουλεια σας εχουμε βαρεθει το πραγμα που βγηκες να πεις μετα την αναμενομενη επιστροφη ηταν αυτο?
Αντε μη μας γυριζεται τα μυαλα τωρα
Δεν ξέρω τι υποστηρίζει ο Βρυζας, αλλά για μένα δεν είναι πια "αδερφός".. Δεν είναι ο ΠΑΟΚτσης που έδειχνε.. Αυτό εισπράτω εγώ κι είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.Parolos έγραψε:Κι εγώ ΠΑΟΚτσής είμαι.. με θες για πρόεδρο?? Τι είναι αυτά??
Για πρόεδρο δεν θέλω εσένα. Θέλω άτομα σαν τον Ζαγοράκη..
Αρκεί να ξες ποιος είναι τι εκεί μέσα... Ποιος είναι ο επαγγελματίας και ποιος ο ΠΑΟΚτσής... Ο συνδιασμός τους μ' αρέσει και μένα για αυτό και με χαροποιεί η επιστροφή Βρύζα.. Αλλά ως εκεί.MANIAKOS έγραψε:εγω προτιμω συνδυασμο και των δυο
Δε θα προσπαθήσω να σε πείσω..
Αλλά αυτά που λες οτι "δεν είναι ο ΠΑΟΚτσής που έδειχνε" ήθελα να ξερα που τα στηρίζεις..
Αν έτσι απλά το λαμβάνεις εσύ ΟΚ.. αλλά αν αφήνεις υπονοούμενα μίλα ξεκάθαρα..
Απλά να ξέρεις 4 χρόνια τώρα ο στόχος ήταν να βρούμε ένα μοντέλο με ικανούς ανθρώπους, και ταυτόχρονα κάποιον να χρηματοδοτεί όταν χρειάζεται, για να μη βγαίνει και ο καθένας να λέει "απλήρωτοι οι παίχτες", "ανοιγμα 2εκ?? που πήγαν τα λεφτα??" κλπ.
Ο ΠΑΟΚ βάδισε όπως ακριβώς έπρεπε.. Και σ'αυτό συνέβαλαν Ζαγοράκης-Βρύζας εξίσου..
Αλλά αυτά που λες οτι "δεν είναι ο ΠΑΟΚτσής που έδειχνε" ήθελα να ξερα που τα στηρίζεις..
Αν έτσι απλά το λαμβάνεις εσύ ΟΚ.. αλλά αν αφήνεις υπονοούμενα μίλα ξεκάθαρα..
Απλά να ξέρεις 4 χρόνια τώρα ο στόχος ήταν να βρούμε ένα μοντέλο με ικανούς ανθρώπους, και ταυτόχρονα κάποιον να χρηματοδοτεί όταν χρειάζεται, για να μη βγαίνει και ο καθένας να λέει "απλήρωτοι οι παίχτες", "ανοιγμα 2εκ?? που πήγαν τα λεφτα??" κλπ.
Ο ΠΑΟΚ βάδισε όπως ακριβώς έπρεπε.. Και σ'αυτό συνέβαλαν Ζαγοράκης-Βρύζας εξίσου..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 27 Ιουν 2011, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bristol έγραψε:εχετε καταντησει αηδια μερικοι,οχι ρε φιλε δεν θα επεστρεφε τι προβλημα εχεις ειναι ηθικο το θεμα?Maximus έγραψε:Αν δεν εμπλεκοντουσαν οι Φλωριδης-Σαχπατζιδης, θα επεστρεφε στον ΠΑΟΚ;
Αντε καντε καμια δουλεια σας εχουμε βαρεθει το πραγμα που βγηκες να πεις μετα την αναμενομενη επιστροφη ηταν αυτο?
bristol χαλαρα ο Maximus εχει αυθεντικο και μοναδικο χιουμορ.
Ξερω την ενεργεια που εχετε τωρα αλλα κατανοηση

Φιλικά δεν το παιζω εξυπνακιας δεν ειμαι ετσι και αλιως.

Ναι είναι ηθικό.bristol έγραψε:εχετε καταντησει αηδια μερικοι,οχι ρε φιλε δεν θα επεστρεφε τι προβλημα εχεις ειναι ηθικο το θεμα?Maximus έγραψε:Αν δεν εμπλεκοντουσαν οι Φλωριδης-Σαχπατζιδης, θα επεστρεφε στον ΠΑΟΚ;
Φεύγει λίγες μέρες πριν τον πιο σημαντικό μας αγώνα, αφού μας έχει φορτώσει με παλτα παίκτες και προπονητές. Δεν λέει το λόγο δημόσια και το παίζει και θυγμένος. Όταν βγαίνουν φήμες για επιστροφή του σπεύδει να διαψεύσει πάλι με μισόλογα. Πάει στην κολοομάδα της εθνικής και γίνεται άλλος ένας υπάλληλος του Πιλάφιου που μόλις την προηγούμενη χρονια του στέρησε το προτάθλημα. Βγαίνουν φήμες ότι πάει στο βάζελο και αυτός όχι μόνο δε διαψεύδει αλλά συναντιεται και μαζί τους. Έτοιμος να κλείσει ήταν αλλά ευτυχώς του μίλησαν ορισμένοι συνοπαδοί μας.. Τέλος, όταν του γίνεται επίσημη πρόταση από το Ζαγοράκη για να γυρίσει αυτός παραπονιότανε "τώρα με θυμιθήκατε;"....
Αυτός είναι ο κος Βρύζας...
Το ότι γυρνάει στον ΠΑΟΚ μόνο επειδή φέρνει και την παρέα του μαζί, κάτι λέει. Δεν είμαι αρνητικός, κάθε άλλο. Σίγουρα είμαι επιφυλλακτικός, αλλά χαίρομαι για όλη αυτή την δραστηριότητα που παρατηρείται.. Όμως το ότι με το υπάρχον διοικιτικό σχήμα δεν δέχτηκε να γυρισεί για μένα σημαίνει πολλά. Για σένα μπορεί όχι...
Τέλος σου επιστρέφω τις δύο τελευταίες σειρές σου αυτούσιες όπως τις έγραψες:
ΥΓ: Πάρολος η πρώτη μου παράγραφος απαντάει και σε σένα...

αγκαλιτσες και φιλακια αγαπουλες μην μαλωνετε εχουμε και πρωτη προπονηση σε λιγο... 

Gika: Απλά και οι 3 είναι επαγγελματίες και περιμένω να δω τις προθέσεις τους. Μακάρι να θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 27 Ιουν 2011, 14:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.