Εισιτήρια διαρκείας 2011-12
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2011-12
Μέχρι ποια μέρα είναι με τις φτηνές τιμές??
Το Σάββατο που μας έρχεται θα μπορώ να πάρω και αν όχι με ποια διαδικασία μπορώ να στείλω έναν φίλο μου να πάρει για μένα?? Θα πρέπει να έχει την ταυτότητα μου? (ανανέωση θα κάνω, είχα πέρυσι)
Το Σάββατο που μας έρχεται θα μπορώ να πάρω και αν όχι με ποια διαδικασία μπορώ να στείλω έναν φίλο μου να πάρει για μένα?? Θα πρέπει να έχει την ταυτότητα μου? (ανανέωση θα κάνω, είχα πέρυσι)
οι ανανεωσεις(μειωμενες τιμες) ισχυουν μεχρι τις 30 του μηνος δηλαδη μεχρι την πεμπτη εκτος που να δωθει καμια παραταση...
μπορεις να στειλεις και φιλο σου στη θεση σου αρκει να εχει μαζι του την ταυτοτητα σου και το αφμ σου...δεν νομιζω να τον πουν τιποτα...
βεβαια για να εισαι και 100% σιγουρος χτυπα και ενα τηλεφωνο στην παε..
μπορεις να στειλεις και φιλο σου στη θεση σου αρκει να εχει μαζι του την ταυτοτητα σου και το αφμ σου...δεν νομιζω να τον πουν τιποτα...
βεβαια για να εισαι και 100% σιγουρος χτυπα και ενα τηλεφωνο στην παε..
Έτσι λες εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ!Sera4 έγραψε:δευτερα παταμε 10000 ετσι λεω εγω... :ugeek:
- Τουμπιώτης
marolas έγραψε:Μέχρι ποια μέρα είναι με τις φτηνές τιμές??
Από το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μην ξεχάσεις την εξουσιοδότηση την οποία την κάνεις μέσω ΚΕΠ.Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
- paokmaniak
εγω παντως που ανανεωσα και για φιλο δε μου ζητησαν εξουσιοδοτηση μονο ΑΦΜ και την ταυτοτητα
αυτο ειπα και εγω δε ζητανε συνηθως τυπικα το αναφερουν στην ανακοινωση..
- kataramenos5
τα πρώτα ένα ή δύο ματς είναι μέσα στο διαρκείας.αυτό που δεν καλύπτεται είναι οι όμιλοι του γιουρόπα λιγκ.
- kataramenos5
αν δειτε κανεναν σημερα να σουταρει ατομα μεσα στα γραφεια μεχρι να τον πουν ''ενταξει πατησαμε 10000'' μην τρομαξετε...
ρε δεν δεχομαι κατω απο 10000 σημερα το δηλωσα...παραπανω οσα θελετε αλλα μινιμουμ στοχος σημερα τα 10000... :ugeek: :ugeek:
εσύ κοίτα να φύγεις αλώβητος και οι υπόλοιποι θα πάρουν διαρκείας μη μασάς...

Μόλις παρέλαβα και το φανελάκι μου ... "PROUD MEMBER" ...
ΑΪΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ...
ΑΪΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ...