Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από teod1980 »

Οι Μάκης Ψωμιάδης και Αχιλλέας Μπέος σε διάλογο που δημοσιεύει η εφημερίδα "Τα Νέα", σχολιάζουν τις πολιτικές παρεμβάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάνοντας αναφορά στους Γ. Παπανδρέου, Γ. Βαρδινογιάννη, Σ. Αδαμίδη και Ε. Βενιζέλο.

Ο σχετικός διάλογος:

Β: Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;
Α: Εδώ μαστίζεται όλη η Ελλάδα και αυτά βρήκαν τώρα να ρίξουν την κοινή γνώμη εκεί επάνω, γιατί το ποδόσφαιρο έχει λαϊκό έρεισμα. Κι έχουν βάλει όλα τα μ…. τα άπλυτα, τους δημοσιογράφους και βαράνε σε όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα ράδια να αποσυντονίσουν τον κόσμο από όλα τα προβλήματα και να τα ρίξουν στο ποδόσφαιρο. Και βγαίνει ο καθένας.
Β: Και μας περιμένουν στη γωνία να μας γ… εμένα και εσένα.
Α: Και κόβουν τα λεφτά… Τι να μου κάνουν εμένα; Έμενα έχει έρθει από τον Αύγουστο μήνα μέχρι σήμερα τέσσερις φορές το ΣΔΟΕ με εντολή του υπουργείου Οικονομικών.
Β: Και σε μένα, αγόρι μου.
Α:Στα α… μου! Ένα τετρακόσια πενήντα έχω δώσει σε δύο χρόνια.
Β: ΦΠΑ. Και εγώ
Α: ΦΠΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών και αυτά… δεν πάνε να γ…! τι να κάνω λοιπόν; Επειδή εμένα δεν με γουστάρει φερ’ ειπείν ο Βενιζέλος; Στα α… μου! Τι είναι ο Βενιζέλος;
Β: 140.000 ΦΠΑ πλήρωσα τον προηγούμενο μήνα εγώ και 49.000 περαίωση, 189.000 πλήρωσα.
Α: Γίνανε κάποιες μ… με τον Βαγγέλη, εντάξει…
Β: Ναι, αλλά μη μας πάρει η μπάλα…. (ακατάληπτο).
Α: Ε, να ηρεμήσουμε λιγάκι τώρα. Και ο Παναθηναϊκός το τραβάει πολύ, δεν ξέρω γιατί. Βγαίνει και αυτό το άπλυτο μ… ο Αδαμίδης και λέει να διακοπεί το πρωτάθλημα.
Β: Ναι, ναι, ναι. Μην κάνεις καμία μ… και τσακωθείς την Παρασκευή.
Α: Θα πάω ρε εγώ!
Β: Μην πας καθόλου, ούτε εγώ θα εμφανιστώ, ούτε τίποτα, κανείς. Και να σου πω και κάτι, ο Βαγγέλης πρέπει να το ηρεμήσει λίγο το θέμα.
Α: Το ηρεμεί, βγήκε από τον υπουργό, εντάξει, το ηρεμεί. Έτσι μου είπε!

Β: Ποιον υπουργό;
Α: Είχε πάει στον Νικητιάδη και τον Γερουλάνο.
Β: Τι να κλάσουν αυτοί, αυτό πάει για πιο ψηλά το θέμα, το γραφείο του Παπανδρέου έχει μπει στη μέση. Άκου που σου λέω φίλος σου είμαι.
Α: Το ξέρω, ναι το ξέρω.
Β: Κατ’ αρχάς και τα κανάλια που το παίζουν όλα, έχει μπει το μ… ο Βαρδινογιάννης και τα κινεί όλα, έτσι από μόνα τους το παίζουν;
Α: Ναι μωρέ.
Β: Μην πάθουνε καμιά ζημιά με τα λεφτά, εγώ δεν έχω πάρει φράγκο από τα τετρακόσια. Εσύ έχεις πάρει τίποτα πρόλαβες;
Α: Την πρώτη δόση. Πως δεν πήρες; Υπέγραψες και δεν πήρες;
Β: Στην φιλία μας, σε ό,τι έχω ιερό σου λέω!
Α: Πως υπέγραψες τότε;
Β: Δεν έχει έρθει ρε αγόρι μου, προχθές, την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψα, γιατί είμαι μ… της παρέας εγώ, μου… (ακατάληπτο): «Μην υπογράψεις, μην υπογράψεις» και δεν υπογράψαμε, την προηγούμενη εβδομάδα υπογράψαμε.
Α: Ρε παιδί μου, κι εγώ, εγώ υπέγραψα παραμονές Χριστουγέννων, τον Δεκέμβριο.
Β: Εγώ Φεβρουάριο, τώρα υπέγραψα, 15 του μηνός υπογράψαμε.
Α: Εγώ με την υπογραφή μου έβαλαν τα λεφτά μέσα.
Β: Έχουμε υπογράψει και έχουν βάλει τίποτα.
Α: Κακώς. Αυτό αφορά την κεντρική διαχείριση, δεν αφορά τις ατομικές συμβάσεις. Έχεις εμπορική συναλλαγή, θα τον πας στα δικαστήρια και θα του γ… το σπίτι. Θα τον δυσφημίσεις στο χρηματιστήριο, δεν είναι έτσι απλά. Η σύμβαση θα τηρηθεί, δεν θα δώσουν λεφτά στην Super League, στην κεντρική διαχείριση.
Β: Άμα δε δώσουν θα πάμε όλοι στο betshop, πως το λένε, μια μ… άλλη. Πως δεν δώσουν; Αφού μας παίζουνε στο στοίχημα, δηλαδή κονομάνε του κόσμου τα λεφτά! Από τη μονή δουλειά που βγάζουν λεφτά είναι το στοίχημα.
Α: Εντάξει, σε αφήνω τώρα.
κοντρα
Κάτι παίχτηκε με Βενιζέλο και Μπέο, Ψωμιάδη και μόλις μπήκε ο Βενιζέλος σε ''καλό'' υπουργείο έδωσε και εντολή να τους τσακώσουν...απορποσανατολισμός σίγουρα αλλά θα φύγουν και κάποιοι.
Ωστόσο φαίνετιαι πως μπαινοβγάινει ως πρόεδρος της σούπα κλίκας ο χοντρός στα υπουργεία και τα κανονίζει...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ας περιμένουμε ρε παιδια και να σχολιάσουμε μετα και εγω έχω την αίσθηση του sera αλλα θα δούμε ο kos κρατάει πισινη γιατί είχε βιαστεί τότε με τον ΣΔΟΕ να χρεώσει στην ΠΑΕ διάφορα και την πάτησε γιαυτο τώρα περιμένει και καλα κάνει.... ;) ;)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

H αλήθεια είναι ότι ουτε και εγώ νιώθω οτι πρέπει να ανησυχούμε για στημένα.

Βεβαια σε θεματα ντοπας , παρονομων στοιχηματων κλπ κλπ , εκει την ευθυνη την εχει ο εκάστοτε παικτης ( βλέπε τζον Μπουρουσης) οπότε εκεί ίσως πρεπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να ειμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ολους και σε ολα...παρόλο που στο θεμα της φυσικης καταστασης σερνομασταν 3-4 μηνες και αυτο ουσιαστικα μας στερησε τη δυνατοτητα να κανουμε κατι καλύτερο.

Αλλά εμπλοκή σε στησιματα κλπ , δε δινω ουτε μια στο τρισεκατομμύριο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Καυτά" SMS Μπέου-Πιλάβιου!

Πέρα από τους τηλεφωνικούς διαλόγους, έρχονται στη δημοσιότητα και SMS που... "καίνε"! Διαβάστε τι έστειλε ο Μπέος στον Πιλάβιο.

H δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια έχει πλέον και γραπτά μηνύματα. Το πρωί της 16ης Φλεβάρη ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Σοφοκλή Πιλάβιο στο τηλέφωνο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν το σηκώνει, αναγκάζοντας τον Μπέο να του στείλει SMS, στο οποίο του υπενθυμίζει πως οι δυο τους είναι ένα!

Εξερχόμενο sms:

Ημερομηνία – Ωρα: 16.02.2011 10:10:18

Από: Αχιλλέα Μπέο

Προς: Σοφοκλή Πιλάβιο

Σήκωσε το μπου...λο μη μας γράφεις στα αρχ… σου εκτός αν πειράκτικες με τον πηλαδάκη; Είπαμε είμαστε ένα, εκτός αν άλλαξες

Απαντητικό SMS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ: 16:02:2011 10:15:24

ΑΠΟ: Σοφοκλή Πιλάβιο

ΠΡΟΣ: Αχιλλέα Μπέο

Εχω συμβόλαιο. Με πήρες να δεις τι κάνω;

http://www.sport24.gr/football/ellada/s ... 27168.html
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Είναι δυνατόν να έχετε αμφιβολίες για την ΠΑΟΚΑΡΑ? Αδικαιολόγητοι.. :yellowcard:

ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΘΑΡΟ
ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Έτσι,ετσι..
black death

Δημοσίευση από black death »

Το Σταυράκη τον είχανε πιάσει όμηρο για να παραδοθεί ο Μάκαρος; :twisted:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ήταν μαθητευόμενος ακόμα... ;)
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

[youtube]PwT4mIf4VrA[/youtube]

να το οβερακι και το +1 που ειχε λουξεμβουργο βγηκε Χ

και το γκολ τελευταιων λεπτων... μεγαλο μπετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 27 Ιουν 2011, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

κι οι σπίκερ λένε πάει να την διώξει κόρνερ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ωραιο πλασε παντως...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βρε ταγάρι κι εσύ..Α.Π.
Παίρνεις φράγκα από την μπάλα, δε περιμένεις να σταματήσεις για να πάρεις κι άλλα;
Τόσο άπληστος ρε χαλκιδικιώτη κοκκινομάγουλε;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντε αρχισαμε και σιγα σιγα τις απελευθερωεις...ελευθερος λοιπον ο σταυρακας ψωμιαδης...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

λε-λε-λευτερια , σ'οσους ειναι στα κελιά.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Φαντάζεστε να βγει... πως έπαιξε ο Αβραάμ κάπου OVER το παιχνίδι?... ΠΩ ΠΩ ΠΩ ... :o :shock:
Ρε θα μας κάνουν να βλέπουμε αυτογκόλ και να πυροβολούμε στο ψαχνό από την κερκίδα... :evil: :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”