Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από kotsos »

teod1980 έγραψε:
4. Εξερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 14.32.54, από Ζαβαντία Δημήτριο, προς άγνωστο.

Δ: Παίζουμε τίποτα, γίνεται τίποτα;

Α: Δεν είναι σήμερα τίποτα ρε.

Δ: Έχει κάμια κίνηση εκεί το παιχνίδι;

Α: Όχι ακόμη.

Δ: Τίποτα ε;

Α: Όχι.

Δ: Πήρα τον Διονύση εγώ πιο πριν. Σε πήρε καθόλου ο Κούτσης; Όχι ε;

Δ: Πήρα τον Διονύση του λέω κατά τις δώδεκα μία, το λέω έγινε τίποτα; Μου λέει δεν μας έχουν πει οτιδήποτε. Του λέω μην κοιμηθείς του λέω, ανά πάσα στιγμή του λέω που σας πούνε οτιδήποτε, το κινητό στην τουαλέτα.

sport24

Κούτσης; Παίκτης ομάδας;

Εμπλεκόμενη ομάδα του Εύοσμου;

Διονύσης; Μάνατζερ ομάδας για κάποια φεγγάρια;

Έλα τα παζλ να συνδέονται....

Άντε ΦΑΞ γιου ρε συ... ;) 7 χρόνια φαγούρα... :redcard:

Καληνύχτα μας

Εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω..

Και μετά όλοι οι υπόλοιποι
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε. Ποιος είναι ο αναμάρτητος; :geek:

Αχιλλέας Μπέος - Θανάσης Κανελλόπουλος συζητούν στις 4/2/2011 για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός του Κυπέλλου (1-0):

Θ: Έλα, τι έγινε;

Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης.

Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα;

Α: Ναι, ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω; Αλλά πού τον αδίκησε; Ενα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. Ολες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε ότι είναι προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;

Θ: Ναι.

Α: Αντί να ψάξει να βρει, να πούμε, τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι, κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο;

Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπιανε αυτός;

Α: Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Αλλά άντε και έτσι να ήταν, θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε την μπάλα Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει, με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος, λέει, κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε, λέει, ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ, λέει, έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;

Θ: Εντάξει, του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;

Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει ούτε παράγοντας είναι ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω, δεν ξέρω. Πού είσαι;

Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/330482.html

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

kotsos έγραψε:
teod1980 έγραψε:
4. Εξερχόμενη συνομιλία από 05/02/11, ώρα 14.32.54, από Ζαβαντία Δημήτριο, προς άγνωστο.

Δ: Παίζουμε τίποτα, γίνεται τίποτα;

Α: Δεν είναι σήμερα τίποτα ρε.

Δ: Έχει κάμια κίνηση εκεί το παιχνίδι;

Α: Όχι ακόμη.

Δ: Τίποτα ε;

Δ: Πήρα τον Διονύση εγώ πιο πριν. Σε πήρε καθόλου ο Κούτσης; Όχι ε;

Δ: Πήρα τον Διονύση του λέω κατά τις δώδεκα μία, το λέω έγινε τίποτα; Μου λέει δεν μας έχουν πει οτιδήποτε. Του λέω μην κοιμηθείς του λέω, ανά πάσα στιγμή του λέω που σας πούνε οτιδήποτε, το κινητό στην τουαλέτα.

sport24

Κούτσης; Παίκτης ομάδας;

Εμπλεκόμενη ομάδα του Εύοσμου;

Διονύσης; Μάνατζερ ομάδας για κάποια φεγγάρια;

Έλα τα παζλ να συνδέονται....

Άντε ΦΑΞ γιου ρε συ... ;) 7 χρόνια φαγούρα... :redcard:

Καληνύχτα μας

Εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω..

Και μετά όλοι οι υπόλοιποι

Γιουργιααααααα... Μάνατζερ Πάμπλο Γκαρσια σε λεει μετα!! Εκπροσωπος του στην Ελλάδα! :lol: :lol: :lol:
Τον Γκαρσια τον ρωτησες Διονυση??
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν κατηγορούμε κανέναν. Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ
Παμε CL,WE SAIY (μεταφ. ΛΑΙΜΑΙ)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

υπονουμενα για εμπλοκη δυο ΠΑΕ απο τις 3 της Θεσνικης διαρρεουν απο παντου..ανοιγει ο φακελος της Θεσνικης αυτη τη βδομαδα
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Συμφωνα με αναδημοσιευση στην κεντρικη ειναι 5 ομαδες εκ των οποιων οι 4 της σουπαςλιγκ.
Οι τρεις απο Θεσσαλονικη και οι δυο απο Αθηνα.

Θελω να πιστευω οτι ειναι ρουλης, γρια και κανας αγροτικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Δευ 27 Ιουν 2011, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αλλη μια προπαγανδιστικη ειδηση απο το συγκεκριμενο σαιτ στο οποιο δε γνωριζω κατα ποσο γραφουν δημοσιογραφοι...τα δεδομενα ειναι τα εξης συμφωνα με την εφημεριδα ''νεα''...

5 ομαδες 4 της σουπερ λιγκ και 1 της φουτμπολ λιγκ

απο τις 5 ομαδες οι 3 ειναι της βορειας ελλαδας και οι 2 απο την αττικη

αυτα ειναι τα δεδομενα...

ειμαστε οι μονοι που αναπαυομαστε σε μια γωνια και γελαμε με τα χαλια τους...αυτο φαινεται και απο το κλιμα που βγαινει απο τις ομαδες...μονο εμεις τους εχουμε γραψει στα @@ μας και δεν ασχολουμαστε καθολου...ουτε το αυτακι μας δεν ιδρωνει εχουμε σημαντικοτερα πραγματα αυτη τη στιγμη... 8-) 8-)

περιμενω με αγωνια παλι γιατι πιστευω ηρθε και η ωρα τα γειτονικα σωματεια σιγα σιγα να βγουν εντελως στη φορα γιατι μεχρι στιγμης εχουμε εμμεσο ξεβρακωμα...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

η γρια συμφωνα με οσα λεγεται στο ρεπορταζ της περναει στην επιθεση γιατι και καλα ρωτησε την Παπανδρεου και εχει την απαντηση οτι δεν εμπλεκεται πουθενα η ιδια. ως εκ τουτου ετοιμασε φακελο καταγγελλια κατα του"ψηλου"που με το γερικο νου της μπορει να ειναι καμια μαλακια και μιση
ο ρουλης ζητησε τη μη επικυρωση της βαθμολογιας...

εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου, παλι....

Υγ επισης θελω να μαθω αν ο τακης των κασετων ειναι ο εκτελεστικος διευθυντης της μακαμπι, γιατι πηρε φορα και κανει και δημοσιες τοποθετησεις τελευταία
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Βόρεια Ελλάδα δεν ειναι μονο ΠΑΟΚ ρουλης γρια βάζουν και σερρες και σκοντα μέσα...ειδικα η σκοντα ειναι σχεδον σιγουρη....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω ρε σερα λεω να μη βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα ακομα.υπαρχει τοση μποχα σε αυτην την ιστορια που πραγματικα κανεις δεν ξερει απο που θα του ερθει.η δευτερη λιστα εχει να κανει κ με στοιχημα κ με φοροφυγες και με εικονικα συμβολαια.
ουτε ξερω κατι ουτε υπονοω κ πιστευω οτι ο ζαγορακης ξερει τι βαρυ φορτιο κουβαλαει.απο τη μια τον ΠΑΟΚ και απο την αλλη το ονομα του και την υστεροφημια του.αλλα λεω οπως κ να εχει να περιμενουμε.γτ μπορει ο ζαγορ να μην ειναι μπλεγμενος αλλα το χερι μου στη φωτια για κανεναν αλλο δεν το βαζω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ναι ρε παιδιά ο σκόντας δε θα είναι εκεί;
Ο Πανιώνιος με Βεντούρη;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε:εγω ρε σερα λεω να μη βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα ακομα.υπαρχει τοση μποχα σε αυτην την ιστορια που πραγματικα κανεις δεν ξερει απο που θα του ερθει.η δευτερη λιστα εχει να κανει κ με στοιχημα κ με φοροφυγες και με εικονικα συμβολαια.
ουτε ξερω κατι ουτε υπονοω κ πιστευω οτι ο ζαγορακης ξερει τι βαρυ φορτιο κουβαλαει.απο τη μια τον ΠΑΟΚ και απο την αλλη το ονομα του και την υστεροφημια του.αλλα λεω οπως κ να εχει να περιμενουμε.γτ μπορει ο ζαγορ να μην ειναι μπλεγμενος αλλα το χερι μου στη φωτια για κανεναν αλλο δεν το βαζω.

μπαρλοου τετοια πραγματα χωρις να μπλεκεται η ''κορυφη'' δεν γινονται...αυτοι ειναι οι υποκινητες...και ο οπαδος του ΠΑΟΚ ειναι ο μονος που μπορει να πει οτι εχει εμπιστοσυνη στην ''κορυφη'' του οσο αναφορα τα συγκεκριμενα ζητηματα... :ugeek:
kos

Δημοσίευση από kos »

η "κορυφη" μπορει να ειναι καθαρη φιλε σερα αλλα μην ξεχνας οτι η "κορυφη" ειναι υπευθυνη και για την βαση.
επισης μην ξεχνας οτι τον Παοκτση δεν τον ενδιαφερει απλα να βγει νομικα καθαρη η ομαδα. τον ενδιαφερει και το ηθικο σκελος της υποθεσης. το οποιο μπορει να πληγει ακομη και εαν η "κορυφη" ειναι καθαρη...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

νομιζω οτι αλλα εγραψα και αλλα καταλαβες(μπορει και να κανω λαθος)...

εγω λεω το εξης απλο πραγμα...δεν γινεται να εισαι μεσα στα στησιματα χωρις να μπλεκεται η διοικηση σου ολα απο εκει ξεκινανε πως να στο πω απο εκει πεφτει η γραμμη...βλεπε μαρινακης,πατερας,μπεος,ψωμιαδης,ηλιουπολη κλπ...εγω στη διοικηση μου οσο αναφορα το συγκεκριμενο θεμα της εχω εμπιστοσυνη τι να κανω δηλαδη να παριστανω τον ανησυχο???μπορει και να βγω λαθος στην τελικη αποψη μου ειναι αλλα αυτο πιστευω δεν ανησυχω καθολου... :ugeek:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”