Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από geoavr »

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Στις 30/1/2011 ο Αχιλλέας Μπέος είχε υβριστικό διάλογο με άγνωστο από τη περιοχή του Βόλου.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Κυλωτάκια, σε πάνε τρέχοντας.
ΜΠΕΟΣ: Στο κ@λο σου βρωμόπ@υστα
ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Τρέχοντας σε πάνε, θα σου φέρω τσιγάρα.
ΜΠΕΟΣ: Πήγαινε γαμ@, το μ@υνί της μάνας σου, ο Γιδόπουλος, ο Βαλάχης κι όλο σου το σπίτι βρωμόπ@υστα
ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Τσιγάρα θα σου φέρνω χαμούρα, μαλ@κα

Χθες το πρωί έξω από την ΓΑΔΑ άγνωστος έκοβε βόλτες με μιά κούτα τσιγάρα και όταν τον ρώτησαν οι μπ@τσοι τι κάνει εκεί απάντησε
''Γιά τον Μπέο τα έχω τα τσιγάρα.Του τάχα τάξει..'' :lol: :lol: :lol:

:pano: :pano: :pano:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Πάρτε και αυτό...

"Στο Χ στο έστησε"
Στη δικογραφία αναφέρεται ο Δημήτρης Κόντης ως παράγοντα του Άρη, αν και ο παράγοντας του Άρη ονομάζεται Γιάννης.
.

Αναλυτικά:
Την 19-2-2011 ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ(Α) συνομιλεί με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΝΤΗ(Δ), παράγοντας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και σχολιάζουν τον αγώνα "ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ" ο οποίος διεξήχθη την 19-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0 αναφέροντας ότι ήταν στημένος να λήξει ισοπαλία, όπως και συνέβη:

Δ: Τι κάνεις ρε, εσένα το αποτέλεσμα αυτό...τι έγινε ρε αυτός, το έστησε Χ το ματς ρε. Χ ρε το έστησε, έβλεπα περισσότερο την Καβάλα παρά τον Ολυμπιακό.
Α: Ξέρεις κάτι Τάκη μου, είμαστε πολύ μ@λ@κες όταν παίζουμε παιχνίδια 1,20 και 1, 30, γ....με.
Δ: Δηλαδή τον π..., δεν έχεις ξαναδεί, ο Γεωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μη το βάλει του Πανσερραϊκου( εννοεί τον Γιώργο Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού).
Α: Τέλος πάντων, γ....τα. Θα τα πούμε».
Στοιχήματα και παίκτες

Διαβάστε περισσότερα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=98285#ixzz1QEWCfaNR

:D :D :D :D :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Σάβ 25 Ιουν 2011, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: code
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Πέρα από την εμπλοκή της ουέφα για τις μόντες και το φάγωμα των μπουκ
η ουσία για μένα είναι άλλη.
Οι μισές σελίδες που είδαν το φως της επικαιρότητας αφορούν τον κλαρινάκη
και φαίνεται ότι τον έχουν δέσει για τα καλά (ματς βζλ με καλόπουλο).
Βλέπω ότι κάπου υπάρχει ένα "διευθυντήριο" σε ότι αφορά την ροή ειδήσεων
που έχει στοχοποιήσει το παχύδερμο, αλαζονικό, νεόπλουτο ΚΗΤΟΣ.

Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι ακόμα(?)δεν έχει βγει στον αέρα ούτε ένα
όνομα δημοσιογράφου.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ξέρει κανείς αν αποκλειστούν ομάδες από την ευρώπη σε αυτό το χρονικό σημείο,τι σενάρια υπάρχουν; Αντικατάσταση από το ίδιο πρωτάθλημα,η κάτι άλλο;
Ας πούμε πριν 3-4 χρόνια η juve πότε ακριβώς έφαγε ban;

Πάντως δεν χορταίνω να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα :lol:
Είναι πολύ χορταστική η αλήθεια,ειδικά όταν σου την έχουν στερήσει για τόσες δεκαετίες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Απο το βιβλιο κανονισμων της Ουεφα για το Champions League:

2.05 If, on the basis of all the factual circumstances and information available to
UEFA, UEFA concludes to its comfortable satisfaction that a club has been
directly and/or indirectly involved, since the entry into force of Article 50(3) of
the UEFA Statutes, i.e. 27 April 2007, in any activity aimed at arranging or
influencing the outcome of a match at national or international level, UEFA
will declare such club ineligible to participate in the competition. Such
ineligibility is effective only for one football season.
When taking its decision,
UEFA can rely on, but is not bound by, a decision of a national or
international sporting body, arbitral tribunal or state court. UEFA can refrain
from declaring a club ineligible to participate in the competition if UEFA is
comfortably satisfied that the impact of a decision taken in connection with
the same factual circumstances by a national or international sporting body,
arbitral tribunal or state court has already had the effect to prevent that club
from participating in a UEFA club competition.
2.06 In addition to the administrative measure of declaring a club ineligible, as
provided for in paragraph 2.05, the UEFA Organs for the Administration of
Justice can, if the circumstances so justify, also take disciplinary measures in
accordance with the UEFA Disciplinary Regulations.
2.07 If a club refuses to enter the competition, having qualified for it on sporting
merit and obtained a licence from the competent national body, no other club
from the same association may be entered in its place and the access list for 4
the UEFA club competitions (Annex Ia) is rebalanced accordingly;
furthermore, in such a case, the coefficient of the association concerned is
calculated in accordance with the specific rule laid down in Annex II, point 6.
Admission procedure
2.08 The UEFA General Secretary communicates the decision on admission to
the competition to the clubs in writing, through their association. Such
decisions are final.
2.09 If there is any doubt as to whether a club fulfils the admission criteria, the
UEFA General Secretary refers the case to the UEFA Organs for the
Administration of Justice, which decide without delay upon the admission in
accordance with the procedure defined in the UEFA Disciplinary Regulations
for urgent cases.
2.10 A club which is not admitted to the competition is replaced by the next bestplaced club in the top domestic league championship of the same
association, provided it fulfils the admission criteria. In this case, the access
list for the UEFA club competitions (Annex Ia) is adjusted accordingly

Οτι και να αποφασισουν τα ελληνικα δικαστηρια η ΟΥΕΦΑ αποκλειεται να αθωωσει τον γαυρο εκτος πια κι αν ολοι τους ειναι κουφοι! Υπαρχουν αδιασειστα ηχητικα ντοκουμεντα.
Ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα, ο γαυρος δεν βγαινει Tσου-Λου και βγαινουμε εμεις!
:opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Πρέπει να τιμωρηθεί ο Γαύρος-ο βάζελος-και αν όχι η ΑΕΚ να ισχύσει η βαθμολογία των play-off.
Γιατί σε μακρινό σενάριο >Ε.Φ όπου πέφτουν οι 2 τους,μπορεί να θεωρήσουν την ΑΕΚ πρωταθλήτρια από την κανονική περίοδο
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κόκε και Αραβίδης... θέμα συνομιλιών

Από συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη (Α) με τον Λευτέρη (Β) φαίνεται πως γίνεται λόγος για τον Αραβίδη και τον Κόκε:

Β: Έλα φίλε, εγώ ξεκίνησα τον πρώτο πελάτη και του ’βαλα τα 500. Εμενα 500 μου ‘βαλε στον λογαριασμό.
Α: Θα σου βάλει και άλλα, μην τα δώσεις όλα σε έναν πελάτη ρε μαλ… Βάλε 100, 200, 300
Β: Τι να βάλω ρε του Αραβίδη, 100 ευρώ να βάλω του Αραβίδη είναι καλά;
Α: Θα πληρώνεσαι;
Β: Βέβαια, τι είναι; Είναι ποδοσφαιριστές και είναι λύρα 100, με μεγάλα συμβόλαια. Δεν είναι ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής.
Α: Θα μας ξεκο... αυτοί, τι είναι αυτοί;
Β: Κοίταξε, ο Αραβίδης τι να ξεκ...; Δεν ξέρει από στημένα παιχνίδια, της ομάδας του παίζει, ο Κόκε παίζει Ισπανία, τι να μας ξεκ...; Ξέρω γω τι να σου πω.
Α: Στο goal bet που έπαιξε; Τον έβαλες μέσα;
Β: Εγώ δεν έπαιξα τίποτα ρε. Εβαλα 500.
Α: Παίζουν και καζίνα και τέτοια ή όχι;
Β: Και μηχανάκια και καζίνα.
Α: Ωραία τους βλέπουμε.
Β: Τι να σου πω τώρα εντάξει.
Α: Θέλεις λεφτά, τι θέλεις;
Β: Ναι ρε εγώ είπα της (Ξένιας;) μόλις πάω μου λέει…
Α: Πόσα θες;
Β: Εγώ να ξεκινήσω να μοιράσω γιατί θα ανοίξω άλλους πέντε κωδικούς σίγουρα, βάλε βάλε, αφού ούτως ή άλλως θα κάνουμε ταμείο ρε Γιώργο.
Α: Και Σαββατοκύριακο μπαίνουν λεφτά ότι ώρα θες μπαίνουν λεφτά.
Β: Ναι ρε άμα θα ανοίξω κωδικό πρέπει να βάλω και του αλλουνού 200 ευρώ μέσα για να ξεκινήσει να παίζει.
Α: Γιατί να του βάλεις 500, βάλε 200 και του ξαναβάζεις. Εδώ δεν έχει δεν μας δώσαν τα λεφτά.
Β: Το ξέρω βρε μη μου τα λες εμένα. Όταν θα μου πει βάλε μου άλλα 500 θα πάω να του πάρω τα πρώτα 500 και θα του βάλω τα επόμενα κατάλαβες; Και την Τρίτη κάνουμε ταμείο του το΄χω πει το ξέρει. Δεν πάω εγώ σε αγνώστους έχω επιλέξει 5-10 άτομα πολύ γνωστούς κ από εκεί και πέρα θα πάω στα μαγαζιά.
Α: Στη Νάξο είσαι;
Β: Στη Νάξο. Το ένα το παιδί είναι Ναξιώτης έχει βενζινάδικο δεν έχω πρόβλημα με αυτόν.
Α: Βάλτου άλλα 500 άμα τα εισπράττεις όμως, δε τα εισπράττιες τώρα εσύ ε;
Β: Εγώ τους είπα Δευτέρα θα με πληρώσουνα Τρίτη θα σας πληρώνω.
Α: Πως το είδανε τι σου είπανε;
Β: Εντάξει. Το Δευτέρα θα με πληρώνετε το κάνω μια μέρα νωρίτερα για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου, και Τρίτη θα σας πληρώνω…
Α: Αυτοί τι είναι σκυλοπαίχτες;
Β: Παίζουνε ρε φίλε, παίζουνε, τζιράρουνε τι να σου πω. Παιζουνε 7-8 παιχνίδια 6-5 παιχνίδια. Τους αρέσει και το δώρο που τους έχει βάλει μέσα, γι΄αυτό τραβάει για να παίξουν περισσότερα παιχνίδια.
Α: Παιζουνε και άλλα θέματα και καζίνο και…
Β: Όλα ρε όλα. Ότι κυκλοφορεί το παιζουνε ότι κινείται.
Α: Πως τους κόβεις είναι πονηροί τι είναι; Αυτό λέω
Β: Όχι ρε τι πονηροί να είναι παίχτες είναι, αρρωστάκια.
Α: Εσύ όμως έχεις πέσει σε χοντροπαίχτες τώρα μου φαίνεται.
Β: Αρρωστάκια, όχι ρε φίλε τι χοντροπαίχτες.

Α: Λιμούς μαζεύεις ή όχι;
Β: Μαζεύω και λιμούρα άμα θέλω, γιατί;
Α: Λιμούρα θέλουμε και λιμούρα μάζεψε.
Β: Άμα είναι του Κόκε να μην του ανοίξω καθόλυο τότε.
Α: Δε ξέρω να τον προσέξουμε, δεν θα του βάλουμε όριο μεγάλο, χαμηλώνουμε το όριο αλλά πρόσεχε (ακατάληπτο) κατάλαβες;
Β: Εντάξει εγώ απλά στο λέω για να ξέρω. Εγώ για να ανοίξω 7-8 κωδικούς θέλω τουλάχιστον για να κινηθώ για αυτή την εβδομάδα 3.000. Για να βάλω 200, 300, 100, 200 κατάλαβες; Τώρα θα πάω στο χωριό το μεσημέρι σ΄αυτόν που έχει το καφενείο.
Α: Καλά σου βάζω άλο ένα 1.000 κλείνω μαλ… σου βάζω άλλο ένα 1.000 και βλέπουμε. Δεν είναι έτσι εύκολα Λευτέρη πρέπει να κλείνουμε τα ταμεία. Τα πληρώνουμε εμείς μετά, άμα πάει ο άλλος να παίξει πόκερ και τέτοια είναι 100%, 98% είναι πληρωμή αυτά.
Β:Ναι ρε αγόρι μου το ξέρω δεν υπάρχει θέμα σου λέω.

http://www.gazzetta.gr/article/item/204178-tsigara-ston-ahillea

Έχει και συνέχεια..
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Φαινεται να εγινε μεγαλη παρασκηνιακη μαχη για το αν θα βγει το σκουληκι ή ο Μπεος, τα 2 στρατοπεδα συγκρουστηκαν. Το μαρτυρα ο διαλογος που ποσταρε ο Daat στην προηγουμενη σελιδα και αυτος μεταξυ Πατερα και Ψωμιαδη για το ματς Βολος-βαζελος τελευταια αγωνιστικη για το οποιο ο βαζελος ηταν τελειως αδιαφορος και καιγοταν μονο το σκουληκι

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον Νίκο Πατέρα στις 10-4-2011

Ν: Έλα

Μ: Έλα αδερφούλη μου τι γίνεται;

Ν: Καλά εσύ;

Μ: Πέθανε η κ…. ο χοντρός σήμερα, πέθανε εντελώς [ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ]

Ν: Γιατί;

Μ: εεε περίμενε ότι θα πάρει πόντο εκεί πέρα μέσα.

Ν: Ναι ε;

Μ: Ναι ναι πέθανε εντελώς.

Ν: Πόσο πήγε το σκορ;

Μ: 2-1 μέσα.

Ν: Δηλαδή το έπαιξε ε;

Μ: Το έπαιξε ναι, κέρδιζε 1-0. Ο Κάκος τον γ…. του έβγαλε και κόκκινη κάρτα στο τέλος του τερματοφύλακα.

Μ: Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς Κυριακής (ακατάληπτο) στον Βόλο να ρίξουμε τα α… μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες με αρ… και έτσι κι αλλιώς πάση θυσία πρέπει να κερδίσεις εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να (ακατάληπτο).

Ν: Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;

Μ: Θα κατέβω.

Ν: Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.

Μ: Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα….

Ν: Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…

Μ: Βάλε το.. να..

Ν: Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.

Μ: Τι να τον φοβίσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…

Ν: Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.

Μ:… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνε καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια.

Ν: Εσύ πως πήγες;

Μ: Ε εντάξει αδιάφορος. 1-1. Μια μ… και μισή.

Ν: Ο Αστέρας έπεσε σήμερα ε; έτσι έμαθα.

Μ: Ναι έπεσε ο άλλος που πούλησε το ματς στο… ο Μαρινάκης που το έδωσε το ματς στον ατρόμητο για να σωθεί;

Ν: Πιστεύεις ότι θα το έδινε με τέτοια διαφορά;

Μ: εεεε

Ν: Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχει δώσει. Εγώ πιστεύω επειδή ξέρω πόσο ψυχανώμαλος είναι, ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα.

Μ: Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε…

http://www.sport24.gr/football/ellada/s ... 13068.html
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ο αντιπρόεδρος της UEFA Μάριος Λευκαρίτης, με παρέμβασή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σημείωσε πως η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Η UEFA παρακολουθεί με προσοχή και ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης και φυσικά αναμένει το αποτέλεσμα των ενεργειών.

Υπήρχε εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των υπευθύνων της αρμόδιας υπηρεσίας της UEFA και των Αρχών της Ελλάδας για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πλέον περιμένουμε να δούμε τι γίνεται. Δεν πρόκειται να παρέμβουμε άλλο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/329967.html

Οκ...κατάλαβα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν συνεννοούνταν στο στήσιμο μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Διαβάστε έναν ακόμη από τους πολλούς... σπαρταριστούς διαλόγους του πορίσματος, όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν ο Αθανάσιος Ντότσης με τον Δημήτρη Ζαβαντία αλλά και οι... παίκτες του Αετού Σκύδρας και των Ποντίων Κατερίνης!
Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν προγραμματισμένο ένα ματς για την Γ' εθνική, μεταξύ των Ποντίων Κατερίνης και του Αετού Σκύδρας. Οι δύο παράγοντες τα λένε στην κερκίδα και πάνε να «ψήσουν» το ματς, όμως δεν τα βρίσκουν. Έτσι το πρώτο μέρος λήγει 0-0. Στο ημίχρονο όμως έπεσε το χρήμα όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες, και τελικά τα βρίσκουν οι δυό τους. Όμως στην κουβέντα για το τελικό σκορ… χάλασε το «γλυκό».
- Θα τελειώσει 2-1. Θα βάλετε δύο, αλλά θα φάτε και γκολ.
- Ξέχασέ το, ας φάνε και πέντε, εγώ δεν κάθομαι να φάω γκολ.
Η άμυνα της μίας ομάδας άνοιξε ξαφνικά σαν… τριαντάφυλλο και έγινε το 1-0 και λίγο αργότερα το 2-0. Μετά από λίγο όμως η διαφωνία συνεχίστηκε στον αγωνιστικό χώρο!

- Παίκτες της α' ομάδας: «Ρε, αφήστε μας να βάλουμε ένα γκολ. Αφού για 2-1 μάς είπανε. Δεν σας είπανε εσάς;».
- Παίκτες της β' ομάδας: «Όχι, ρε μ...ες. Δεν μας είπανε».
- Παίκτες της α' ομάδας: «2-1 μας είπανε εμάς. Αφού εμείς ανοίξαμε για να μας βάλετε δυο γκολ. Εσείς γιατί δεν κάθεστε να σας βάλουμε ένα; Αφήστε μας να σας το βάλουμε, εκεί κατά το 80'».
Και ανοίξανε αυτοί της β' ομάδας και φάγανε γκολ. Τελικό σκορ Ποντιοι Κατερινης - Αετός Σκύδρας 2-1!!!

http://www.enimerwsi24.com/2011/06/blog-post_4288.html

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Βγάλτε μας ΤουΛου γαμώ το παρακράτος σας!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και ο λόγος είναι απλός.

Απ΄όσους διαλόγους έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα ένας δικαστής (οποιοσδήποτε) είναι ζήτημα αν θα καταδικάσει κανα δυο από δαύτος. Καλά ο μπέος είναι καμένος ήδη, μιλάω για τους υπόλοιπους 82.
Μην ξεχνάμε ότι ο δικαστής δεν απαιτεί από τον κατηγορούμενο να αποδείξει ότι είναι αθώος αλλά από τον κατήγορο να αποδείξει ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος. Το αν αυτό είναι σωστό ή όχι είναι άλλη υπόθεση.
Με ότι έχω διαβάσει μέχρι σήμερα μέχρι και ο ψωμιάδης την βγάζει καθαρή.

Με συζητήσεις του τύπου ο χ έστησε το ματς ή άκουσα ότι ψ μίλησε σε παίχτες, φυλακή δεν πάει κανείς. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε ο εισαγγελέας να είχε κάνει διώξεις στη μισή ελλάδα και μαζί και σε μας. Το πολύ πολύ να τους καλέσεις για εξηγήσεις. Εδώ όμως μιλάμε για διώξεις.

Για να τους ασκήσουν διώξεις σημαίνει ότι έχουν ράμματα για τη γούνα τους πολλά περισσότερα από όσα έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα.
Υπάρχουν ονόματα ακόμα και ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν αυτόφωρο ή καταζητούνται που δεν αναφέρονται καν μέχρι τώρα στους διαλόγους. Δε νομίζω να τους συλλάβανε γιατί στη Ράικου δεν άρεσε η φάτσα τους. Δεν περνάς βραχιόλια σε κανέναν αν δεν τον έχεις "δέσει" έστω 99%, αλλιώς θα γίνεις ρόμπα ξεκούμποτη.

Ο πατέρας για παράδειγμα δεν είναι στη λίστα ενώ είναι στους διαλόγους και αυτά που λέει έχουν grosso modo την ίδια βαρύτητα με αυτά που λέει ο μαρινάκης που είναι κατηγορούμενος και μάλιστα για σοβαρό αδίκημα (εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία, κατ επανάληψη). Είναι προφανές ότι με αυτά που έχουμε διαβάσει κανένας απ τους δύο δεν καταδικάζεται. Για να βάλουν τον μαρινάκη στη λίστα σημαίνει ότι έχει πει και άλλα τραγουδάκια πολύ πιο πιασάρικα και ρυθμικά. Ο πιλάφιος που βιάζεστε να τον καταδικάσετε, βασικά βγαίνει λάδι από τους διαλόγους γιατί μπορεί άνετα να ισχυριστεί ότι παρόλες τις πιέσεις τελικά δεν ενέδιδε στις απαιτήσεις των παραγόντων και γι αυτό τον έπαιρναν να του κλαφτούν. Διαβάστε προσεκτικά και θα το δείτε.

Κάποιοι (δεν ξέρουμε ποιοι και αυτό είναι σημαντικό) βγάζουν κάποιους από τους διαλόγους στις φυλλάδες και μάλιστα προφανώς πετσοκομμένους κατά το δοκούν. Είναι μια προσπάθεια εντυπώσεων, χωρίς όμως ουσία γιατί στις δίκες θα εμφανιστούν όλοι οι διάλογοι και τότε θα μάθουμε όλοι για όλους. Τώρα απλώς μας έχουν μπλέξει στο παιχνίδι εντυπώσεών τους και τίποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή όλους τους διαλόγους στα χέρια τους τους έχουν (εκτός από τους εισαγγελείς και γενικά τις αρχές) μόνο οι δικηγόροι των κατηγορουμένων. Είναι δε πιθανό κι αυτοί να μην τους έχουν όλους αλλά μόνο το κομμάτι που αφορά τους συγκεκριμένους πελάτες τους. Αυτοί λοιπόν (πιθανολογώ) τους βγάζουν προς τα έξω, στο στυλ, αυτός είναι περισσότερο ένοχος από μένα.
Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τους διαλόγους που σαφώς υπονοούν στησίματα, υπάρχουν και διάλογοι που "αποδεικνύουν" το αντίθετο. "Ο τάδε περίμενε ότι θα έρθει διπλό το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν του κατσε και έχει σκυλιάσει κλπ".

Υπομονή και ψυχραιμία. Μη μας παρασύρει το συναίσθημα και όχι γενικεύσεις αν θέλουμε να βγάλουμε στο τέλος συμπεράσματα. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά για αν ξέρουμε και ποιους θα μπινελικώσουμε στο τέλος.

Για όσους ανησυχούν μη βρεθούμε κι εμείς μπλεγμένοι κάπως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα είχε φανεί από τα ονόματα στη λίστα. Οι ΑΡΔ που κολλάνε συστηματικά τη λέξη ΠΑΟΚ δίπλα στον "δε με ξέρει ούτε η μάνα μου" ε! τι να πει κανείς, τέτοιοι είναι τέτοια κάνουν... αλλά του βρόντου. Απ' ότι φαίνεται όμως καθαρή θα τη βγάλει και ο βάζελος και το αεκ μια και η έρευνα έγινε μόνο το 2011, κρίμα αλλά απ' το τίποτα... καλός είναι κι ο γαύρος.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Συμφωνώ σε όλα ΜΑΖΊ σου thrix, εκτός απο την τελευταία παράγραφο που αναφερεσαι πως την βγάζουν καθαρή οι βαζελοι.
Ο ΣΟΎΠΕΡ ΚΟΡΙΟΣ μπήκε απο φέτος αλλα σίγουρα θα ΥΠΆΡΧΟΥΝ στοιχεία και άνθρωποι να ξεμπροστιασουν παλαιότερες υποθέσεις εφόσον κινδυνεψουν.
Ήδη τα ΜΜΕ του γαυρου αρχίζουν να κάνουν αναφορές για το περσινό πρωτάθλημα, "θέλοντας να πάρουν ΜΑΖΊ τους" και τους βαζελους... ;)
Να ξέρετε πως αν ακουμπηαουν τον γαυρο... παει πακέτο ΜΑΖΊ του και ο βαζελακος. ;)
Το θέμα είναι πως θα μπορούσαν να συμβούν αυτα στο σάπιο ελληνικό κράτος.
ΕΣΕΊΣ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΨΆΡΙΑ;

Τίποτα ΖΑΒΑΝΤΙΕΣ και ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΔΕΣ θα ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ για τα ματιά του κόσμου.

Υγ
Κάπου σε κάποια ΤV που διάβαζαν εφημερίδες σ´ημερα το πρωί μίλησαν για αλλα 170 ονόματα που θα βγουν τις επόμενες μέρες. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτο; Υπάρχει αναφορά σε κάποιο μέσο;
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

κυκλοφορεί στα σαιτ κοινωνικής δικτύωσης:

Ανακοίνωση Ε.Ο. Π.Α.Ο.Κ.

Φίλαθλε-οπαδέ, μην αποπροσανατολίζεσαι! Εσύ ήξερες και χωρίς ΕΥΠ-εισαγγελείς-ψευτοκάθαρση πως από Μαρινάκη μέχρι Μπέο όλα τα καθάρματα τα τρώγανε μαζί. Τους άφησες να σε κοροιδεύσουν. Τώρα έχεις εμπειρία.
ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μην κάνεις τα ίδια λάθη. Δώσε την πραγματική μάχη των ημερών ενάντια σε ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ. Πήγαινε μ' αυτόν που σου έλεγε χρόνια τώρα την αλήθεια.
Γίνε ΠΑΟΚ..

ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 4

Στη διαδικασία συναίνεσης με τον δικό του τρόπο συμβάλλει και ο Ηρακλής με την θέση του για αριστερή διαπραγμάτευση εντός των κανόνων της ΟΥΕΦΑ, για αριστερό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στο έδαφος του καπιταλισμού. Ούτε πρωτοετής των ΤΕΦΑΑ δε θα πίστευε σε τέτοια εξέλιξη!!!

:yellowcard:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PAOKMANIA
http://www.paokmania.gr/terms-of-use.html

8.8 Απαγορεύονται τα ρατσιστικά, φασιστικά, ξενοφοβικά, εθνικιστικά, αλλά και αντεθνικά σχόλια. Μισαλλόδοξες τοποθετήσεις περί φυλετικής υπεροχής, σεξιστικές αναφορές χωρίς την προηγούμενη αποδοχή των εμπλεκομένων, δογματισμός, καθώς και πολιτική προπαγάνδα που επιδιώκει την επιβολή και τον προσηλυτισμό, δε θα γίνονται ανεκτά
Zorro4

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ PAOKMANIA ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ... ΠΑΙΡΝΕΙ (Μ)ΠΟΥΛΟ
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

μου'θελες κι ευρωπη μπεο...
[youtube]xoVgiVOkdSE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μεγαλοπαράγοντας λέει είχε καταθέσεις 550 εκ ευρώ...και ένας ποδοσφαιριστής όχι ακριβοπληρωμένος είχε 15 εκ ευρώ....
Αλλά ρε πούστη μου 550 εκ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”