Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

D.A.A.T. έγραψε:εγω για πρωτη φορα το ξαναλεω(δεν εχω ξαναπαρει θεση για διοικητικα) το θεμα εχει τελειωσει.Ο μονος που ισως το χαλασει ειναι ο Τεο ,αν πανε να τον υποβαθμισουν.
Σωστά.
Ο εγωισμός του Ζαγόρ δύσκολα θα ανεχθεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Βρύζα (αντιπρόεδροι)
και υπό από ένα"αμούστακο"παιδί όπως ακούγεται (πρόεδρος γιός Σαχπατζίδη) :shock: :oops:
Στο χάλασμα βάλτε μέσα και τον Κατσαρή :!: :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αφιερωμένο εξαιρετικά σε οποιονδήποτε τολμάει να δείξει ενδιαφέρον να "μπεί" στην ... αποκρυφιστική λέσχη ΠΑΟΚ (τονίζω πως δεν ενίσταμαι απέναντι στην επίδειξη επιφυλακτικότητας στοιχειώδους αλλά στην απαξίωση και την κοροϊδία προς το χ φλωρίδη,που,αν δεν κάτσει η δουλειά,θα σταυρωθεί με τα ... κλασικά επιχειρήματα του καιροσκοπισμού,της λαμογιάς,της λεζάντας εις βάρος του ΠΑΟΚ κοκ):

[youtube]wZqbWCH5yq4&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Παιδια ο Λαγωγιαννης λεει τωρα στο μετροπολις οτι αν ερθουν οι επενδυτες με Ζηση και αναλαβουν οτι ο Ζαγορακης δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει στη Διοικηση! Μακαρι να μην ειναι αληθεια!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Aυτός ο Λαγογιάννης, μια φορά που να μην σπείρει ζιζάνια υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ποιος τον λαμβάνει υπόψη.Μπούφο Λαγογιάννη αν ο Ζαγόρ δεν ήθελε να συμμετεχει στο ντίλ θα γινότανε προ-πολλού.Όχι τώρα...άσε τα σάπια!!!
:pano:
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Ρε παιδιά από την στιγμή που υπάρχει διοίκηση πρωτοδικείου και όχι αιρετή διοίκηση και ανοιχτεί ΑΜΚ μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει να βάλει 6 εκατομμύρια να πάρει το 51% και να γίνει και αιρετή διοίκηση αν θέλει. Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας ερασιτέχνης και Λαγογιάννης και Λαγοκώστας...Τέλος. Μην τρελαίνεστε.... Τα πράγματα είναι απλά και έχουν χιλιοειπωθεί και ισχύον για όλους είτε είσαι Άραβας ,είτε Πολίτης, είτε Ρώσος. Λογικό είναι να υπάρχουν φοβίες αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτή την φορά τον επενδυτή δεν τον φέρνει ούτε ο Καλύβας , ούτε το ΠΑΣΟΚ, τον φέρνει ο Ζήσης εν γνώση Ζαγορ. Αν θέλουν μετά να κρατήσουν τον Ζαγορ ή όχι είναι παραφιλολογίες. Κάτσε να έρθουν πρώτα και μετά ας φέρουν και τον Ζίνταν στην θέση του Ζαγοράκη.....Τι συζητάμε τώρα... μου θυμίζετε τις γριές που ακόμα δεν υπόγραψε ο Ψωμιάδης τον ζητούσαν τον Βιερίνια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο Ζαγορ αν παραμείνει πρόεδρος θα έχει ευθήνες ( προτοδικείο γιοκ ) ;)
πώς θα το κάνει αυτό με κάποιον επενδητή που δεν γνωρίζει? Από την άλλη γεννημένος αρχηγός δεν του είναι
εύκολο να είναι δευτεροτρίτος στην κατάσταση.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Πάντως ο Φλωρίδης έχει κάκαλα. Βάζει μόνο 5 μύρια, αλλά αγοράζει μια 20αρα χρέος!! + 5-6 μέσα από τις τελευταίες χρήσεις
Αν δεν έχει και πολιτικές πλάτες ( από την ΠΟΛΗ είναι ) σε ένα δύο χρόνια μπορούν να τον τσακίσουν. :oops:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

navigator11 έγραψε:αφιερωμένο εξαιρετικά σε οποιονδήποτε τολμάει να δείξει ενδιαφέρον να "μπεί" στην ... αποκρυφιστική λέσχη ΠΑΟΚ (τονίζω πως δεν ενίσταμαι απέναντι στην επίδειξη επιφυλακτικότητας στοιχειώδους αλλά στην απαξίωση και την κοροϊδία προς το χ φλωρίδη,που,αν δεν κάτσει η δουλειά,θα σταυρωθεί με τα ... κλασικά επιχειρήματα του καιροσκοπισμού,της λαμογιάς,της λεζάντας εις βάρος του ΠΑΟΚ κοκ):

[youtube]wZqbWCH5yq4&feature=related[/youtube]
+1926
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Federacion έγραψε:το να αποκρύπτεται απο το φιλοθεαμον κοινο ότι πχ:

ο Βαρδινογιάννης κέρδισε απο την εμπλοκή του με το βάζελο κ δεν εχασε.
κέρδισε στα ισα κ σε απλα φράγκα, όχι σε γνωριμίες κ λαικη στηριξη κ τα ρέστα.
οι μονοι που κερδισαν απο την μπαλα
ειναι ο Τροχανας και πιο πριν ο Μελλισανιδης επειδη μπορεσαν να πουλησουν ακριβοτερα την ομαδα απο οτι την αγορασαν
αυτο για Βαρδινογιαννη εκτος πραγματικοτητας
thief

Δημοσίευση από thief »

Το έχω γράψει πολλές φορές το ξαναγράφω ακόμη μία (και ας ελπίσω η καργιόλα η ΔΕΗ να μην ξανακόψει το ρεύμα πάνω που τελειώνω το post μου...).

Δεν είμαι υπέρ του μοντέλου διοίκησης μεγαλομέτοχου στον ΠΑΟΚ. Στην μία και μόνο περίπτωση που κάνω εξαίρεση και δέχομαι μεγαλομέτοχο είναι να είναι αυτός μεγάλο οικονομικό μέγεθος και ταυτόχρονα ΠΑΟΚτσής (πχ μικρός Κανελλόπουλος ΤΙΤΑΝ λέω ως παράδειγμα...) με την ταυτόχρονη όμως παρουσία του Ζαγοράκη.

Τον Φλωρίδη πχ δεν τον ξέρω. Μακάρι να είναι τέτοιο μέγεθος που αναφέρω και παραπάνω και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας. Μακάρι. Αν είναι τέτοιος και εγώ μαζί με όλο τον κόσμο. Από την στιγμή όμως που δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Καταρχήν δεν έχουμε κανένα στοιχείο για την πάρτη του. ΚΑΝΕΝΑ. Δεν ξέρουμε τις εταιρίες του, δεν ξέρουμε το παρελθόν και παρόν του, δεν ξέρουμε την επαγγελματική διαδρομή του, γενικά δεν ξέρουμε τίποτα. Μπορεί να κατέχει τον αντίστοιχο Γερμανό ή Motor oils της Πόλης αλλά συγνώμη δεν το ξέρουμε...Μπορεί να είναι ο Σαχπαπτίδης ή ο Παγώνης ή ο Ψωμιάδης της Πόλης...πάλι όμως δεν το ξέρουμε.

Αντίθετα γι' αυτόν που μόνο γνωρίζουμε στοιχεία είναι για τον κ. Σαχπατζίδη... και δυστυχώς αυτά που γνωρίζουμε δεν είναι και τα καλύτερα.... Συνεπώς αυτό και μόνο αποδυναμώνει και τον Φλωρίδη από την στιγμή που δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο μεθαύριο, μακάρι όλα να πάνε καλά για το καλό του ΠΑΟΚ. Αλλά θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και με τους Αραβες. Από την στιγμή που "παραιτήσουν" ή στείλουν τον Ζαγοράκη σε 6 μήνες ή 1 χρόνο αυτόματα για μένα παύει και η εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη διοίκηση. Γιατί απλούστατα οι μέρες Μπατατούδη, Γούμενου, ΠΑΣΟΚ, Τσοχατζόπουλου και Βενιζέλου (για εμένα) επιστρέφουν ξανά. Και δεν θα ήθελα με τίποτα πάλι σε 3-4 χρόνια να είμαι ξανά σε Καμάρες και σε δρόμους.

Μακάρι να κάνω λάθος. Μακάρι αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και 4 χρόνια να έχει συνέχεια και με επιπλέον κεφάλια. Μακάρι. Αλλά απαιτώ πλήρη ενημέρωση για την διάδοχη κατασταση.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

+++++++++σε όλα

και θα συμπληρωνα ότι
η εμπιστοσύνη είναι ένα αγαθό που δύσκολα κερδίζεται και εύκολα χάνεται
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Ένα να ξέρετε,ΑΝ τελικά έρθουν οι επενδυτές και θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και όχι να τα κονομήσουν με κάποιον τρόπο,θα αφήσουν πρόεδρο τον Ζαγοράκη,καθώς όλη η Ελλάδα ξέρει ότι αγαπάει πολύ την ομάδα και χρωστάμε πολλά σ'αυτόν,έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς.Για να σας πω την αλήθεια,αν είναι να βάλουν τον Ζαγόρ αντιπρόεδρο,ίσως να είναι καλύτερα να μην έρθουν καθόλου...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:+++++++++σε όλα

και θα συμπληρωνα ότι
η εμπιστοσύνη είναι ένα αγαθό που δύσκολα κερδίζεται και εύκολα χάνεται
+1926
Αυτή η ριμάδα εμπιστοσύνη κερδίζεται μονο αν λειτουργείς με συνέπεια, αλήθεια και αξιοπρέπεια επί χρονια....

Ρωτήστε και τους υπουργούς οικονομίας της πατρίδας μας
Ότι και να λένε στα συμβούλια της ΕΟΚ, δεν τους πιστεύει πια κανένας....ΜΑ κανένας.
black death

Δημοσίευση από black death »

Δηλαδή αυτό που θέλουμε είναι να μείνει ο ΠΑΟΚ καμιά 30αριά χρόνια με διοίκηση πρωτοδικείου; Έλα όμως που ο οποιοσδήποτε υποψήφιος επενδυτής δεν είναι υποχρεωμένος να μας ρωτήσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”