Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι ελεγχόμενη. Πρέπει να πάρει το οκ από την ΠΑΕ για να μπει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο το αναφερεις επειδη κανουν ουρα και οι υποψηφιοι ε?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Με τα νούμερα δε τα πάμε και πολύ καλά...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

‘‘Σημαντικά βήματα για την επένδυση της πλευράς Φλωρίδη-Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται ότι γίνονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Sport 103FM", ο κ. Βασίλης Φλωρίδης έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες μεταφοράς κεφαλαίων από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα (μέσω τραπεζικών λογαριασμών), τα οποία στη συνέχεια θα βάλει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, τα επόμενα 24ωρα, ίσως τη Δευτέρα (27/6), γίνει έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ από καθηγητή Πανεπιστημίου και ορκωτό λογιστή, ενώ την ίδια μέρα είναι πιθανό να γίνει και ένα ραντεβού της πλευράς των υποψήφιων επενδυτών με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιώργο Σαχπατζίδη (πατέρα του Δημήτρη Σαχπατζίδη) έχει παρουσία και του Ζήση Βρύζα.’’

“Ένα από τα λεπτά σημεία που θα καθορίσουν και την πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών να διαθέσουν τα χρήματά τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ είναι και το εξής γεγονός. Για να είναι απόλυτα διασφαλισμένοι για τα χρήματα που θα βάλουν, πρέπει να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ, την τελευταία ημερομηνία που ισχύει η τρέχουσα αύξηση. Δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι την Τρίτη 28 Ιουνίου. Εάν τα καταθέσουν μία ημέρα νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου, υπάρχει ο κίνδυνος (για τους επενδυτές) να χάσουν τα χρήματα, εφόσον κάποιος άλλος αγοραστής βάλει ένα ποσό μεγαλύτερο την επομένη. Διασφαλίζονται λοιπόν με την καταβολή χρημάτων την ημερομηνία που κλείνει η αύξηση. Έτσι λεει ο νόμος.

‘’ Αλλάζει το μεταγραφικό σχέδιο του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που κλείσει θετικά το θέμα με τους επενδυτές και γι' αυτό ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει σταματήσει κάθε κίνηση επειδή θέλει να ξέρει ποιο θα είναι το μπάτζετ που θα έχει τελικά στα χέρια του. Στο μεταγραφικό κομμάτι, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», στην άμυνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει έναν ακριβό ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που ο Σαμί φαίνεται ότι προτιμάει τη Νανσί. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας περιμένει να πάρει το «πράσινο» φως για να ξοδέψει περισσότερα χρήματα, ώστε να προχωρήσει την περίπτωση του αμυντικού που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στην επίθεση ο Λάζλο Μπόλονι μαζί με τον Κωνσταντινίδη εξετάζουν τρεις περιπτώσεις. Οι δύο από τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν είναι Ευρωπαίοι και ο ένας από αυτούς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό.
Όλες αυτές οι κινήσεις, όμως, θα γίνουν μόνο αν κλείσει θετικά η υπόθεση με τους επενδυτές.
‘’
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σαφώς όχι, αλλά και εγώ εάν έβαζα μπικικίνια, θα ήθελα να εξαλείψω και το 0,001% του να τα χώσω και να βρεθώ στην από κάτω αναπάντεχα.

Θα είχε τρελό γέλιο αυτό πάντως :opaokara:

Εδιτ: με πρόλαβε ο rider Σλάι
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

αυτο το αναφερεις επειδη κανουν ουρα και οι υποψηφιοι ε?? :lol: :lol:

ε ναι!! φυσικά!!! :lol: :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω τι και πως αλλά η εμπειρία μου μου λέει ότι και πάλι παπάς θα είναι το όλο θέμα... Από την άλλη ένα κομμάτι μου μου λέει ότι αυτή τη φορα είναι κάτι σοβαρό.. Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Varvatos έγραψε:Δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι την Τρίτη 28 Ιουνίου. Εάν τα καταθέσουν μία ημέρα νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου, υπάρχει ο κίνδυνος (για τους επενδυτές) να χάσουν τα χρήματα, εφόσον κάποιος άλλος αγοραστής βάλει ένα ποσό μεγαλύτερο την επομένη. Διασφαλίζονται λοιπόν με την καταβολή χρημάτων την ημερομηνία που κλείνει η αύξηση. Έτσι λεει ο νόμος.”
Το παιχνιδι πως λεγεται; " Ο τελευταιος κερδιζει";

Για να δουμε, ποσοι θα δηλωσουν συμμετοχη και φετος, σε αυτο το αιωνιο παιχνιδι χωρις παιχτες...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

gika έγραψε:Δεν ξέρω τι και πως αλλά η εμπειρία μου μου λέει ότι και πάλι παπάς θα είναι το όλο θέμα... Από την άλλη ένα κομμάτι μου μου λέει ότι αυτή τη φορα είναι κάτι σοβαρό.. Για να δούμε...
Αυτή τη φορά ΕΙΝΑΙ σοβαρό και ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Που το ξέρεις αδελφέ μου πως είναι κλεισμένο???
:pano:
Άβαταρ μέλους
paulst

Δημοσίευση από paulst »

gika έγραψε:Δεν ξέρω τι και πως αλλά η εμπειρία μου μου λέει ότι και πάλι παπάς θα είναι το όλο θέμα... Από την άλλη ένα κομμάτι μου μου λέει ότι αυτή τη φορα είναι κάτι σοβαρό.. Για να δούμε...
Ρε μήπως είσαι κι εσύ δημοσιογράφος????

"Δεν ξέρω τι και πως αλλά η εμπειρία μου μου λέει ότι και πάλι παπάς θα είναι το όλο θέμα"

και μετα...

"ένα κομμάτι μου μου λέει ότι αυτή τη φορα είναι κάτι σοβαρό"

όλα τα ενδεχόμενα δηλαδή παίζουν!!! :D :D :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ρε παιδια........ποτε θα καταλαβετε οτι εδω μεσα μιλαμε ανωνυμα και ως ανωνυμοι πρεπει να ειμαστε ακομα περισσοτερο προσεκτικοι σε αυτα που λεμε?......Οτι και να ξερεις,οσο δικιο και να εχεις,δεν ειναι και ο σωστοτερος ή ο καλυτερος τροπος να μαθαινουμε κατι....

Οταν θα εχει τελειωσει το θεμα θα βγαλει ανακοινωσει η ΠΑΕ.Τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

διχασμενη προσωπικοτης το τζινι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

να κανω μια ερωτηση? οταν λετε παπας τι ακριβως εννοειτε?οτι δηλαδη ολα αυατ ειναι ψεμα και απλα επειδη κατι πρεπει να γραψουν οι αρδ γραφουν για επενδητες? δηλαδη αν δεν γινει το ντιλ ηταν ψεμα ? οι αραβς δεν επενδησαν και αυτο ηταν ψεμα? για εξηγηστε μου λιγογια να καταλαβω τι εννοειτε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καποιος που θα ηθελε τον ΠΑΟΚ και ενω γνωριζε την αυξηση του ΑΜΚ θα εστελνε πρωτα εναν ορκωτο και εναν δικηγορο ο οποιος θα εκαναν την ερευνα, δεν θα δημοσιοποιουσαν με τιποτα το ονομα του επενδυτη, και την τελευταια μερα θα ερχοταν καποιος να βαλει τα λεφτα του...
τωρα κοτσανες το οτι θα πρεπει να ρωτησει τον μπαμπα του, θα πρεπει να παει στο καταρ για προσωπικο του προβλημα, η οτι δεν προλαβαινει θελει παραταση, η θετει ορους οπως ο κων/της για τον ζαγορακη και αλλες συναφες μαλακιες εγω τα θεωρω βερεσε...
στον ΠΑΟΚ υπαρχουν διαφανεις διαδικασιες...θελεις? ελα βαλε τα λεφτα και γινεσαι νεος μεγαλομετοχος.....
αφου θελεις και εχεις τατου τον δικεφαλο ξερεις οτι την Δευτερα ξεκιναει η προετοιμασια και χρειαζεται παικτες η ομαδα δεν την αφηνεις ετσι....
αντε γιατι βαρεθηκε ο κοσμος του ΠΑΟΚ να περιμενει και να ειναι προσκολλημενος σε ραδιοφωνα και διαδικτυο χωρις επι της ουσιας να γινεται τιποτα....
τα μυαλα μας κουραστηκαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”