Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από elpaoki »

για αυτο ειμαστε ΠΑΟΚ!!!!!!ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...!!!εγω παντως μετα και με αυτα προτιμω να μην ερθει κανενας επιχηρηματιας γιατι οπως αποδειχτηκαν και ολοι οι υπολοιποι αυτοι κοιτανε μεσα απο την ομαδα ειτε ξεπλυμα μαυρου χρηματος ειτε να δημιουργουν στρατο(οπως ο κοκαλης)ωστε σε περιπτωση που δεν του δινουν δημοσια εργα να κατεβαζει τα προβατα του...
προτιμω η ομαδα μου να μετραει και το τελευταιο της ευρω για οτιδηποτε (και ας αναγκαστει και να πουλησει και παικτη,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ετσι και αλιως),να εξαρταται απο τα διαρκειας (που καθε χρονο κανουμε και ρεκορ)για να βγαλει την χρονια αξιοπρεπως παρα να εχει το καθε λαμογιο που κοιταει μεσα απο την ομαδα να εχει δικο του συμφερον...
ο μοναδικος χρηματοδοτης της ομαδας να ειναι ο τεραστιος αυτος ΛΑΟΣ της που αγαπα τα 4 αυτα ιερα γραμματα οσο τιποτε αλλο...κανενας επιχηρηματιας.. :nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Γ(κ)ούχου Γ(κ)ούχου...
sport

Δημοσίευση από sport »

Η ΕΠΟ «τελειώνει» Αβραάμ, Γεωργιάδη
Δημοσίευση στις 07:40, 24-06-2011.
Ανανέωση στις 07:46, 24-06-2011.

ΤΟΥ ΒΑΪΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ

Η εμπλοκή του διεθνούς ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου και του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη του Χαραλάμπους στη δικογραφία της υπόθεσης με τα «στημένα ματς» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΕΠΟ. Άλλωστε, τόσο ο πρώτος, όσο και ο δεύτερος αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς στο πόρισμα προαναγγέλεται ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την Εθνική ανδρών. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού είχε πολύτιμη προσφορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπου ήταν βασικός μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, όμως ο Σάντος δεν πρόκειται να τον ξανακαλέσει για τους επόμενους αγώνες της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012. Ασφαλώς και πρόκειται για πλήγμα αφού η Εθνική έχει πρόβλημα στην άμυνα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να σεβαστεί την απόφαση της ΕΠΟ.

Επίσης, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο ΓΧ Γεωργιάδης. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κατείχε το πόστο του τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

*********************Γ.Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ξέρει κανένας που ακούγεται ο γχ?ετσι ενημερωτικά
sport

Δημοσίευση από sport »

ΔΕΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ GOAL...

Επίσης, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο ΓΧ Γεωργιάδης. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κατείχε το πόστο του τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://theplayer.gr/?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=67834
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Παρ 24 Ιουν 2011, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: code
black death

Δημοσίευση από black death »

Και είχαν πει για διεθνή που σταμάτησε πρόσφατα την καριέρα του γι' αυτό εμένα πήγε το μυαλό μου πριν...
sport

Δημοσίευση από sport »

https://enet.s3.amazonaws.com/special/% ... %CE%BD.pdf

ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

«Τελειώνουν» Αβραάμ και Γεωργιάδης

Στο «περίμενε» είναι η UEFA όσον αφορά πιθανή τιμωρία ελληνικών ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη και εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων (ο Ολυμπιακός Βόλου δηλαδή).

Κύκλοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υποστήριζαν ότι προκειμένου να εξετάσουν την πιθανότητα επιβολής ποινής, θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια και έφεραν για παράδειγμα την υπόθεση «Χρυσή σφυρίχτρα». Σε αυτήν η Πόρτο αγωνιζόταν κανονικά στην Ευρώπη μέχρι να προκύψει απόφαση στην Πορτογαλία.

Οι άνθρωποι του Αρη, πάντως, παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση των κατηγοριών σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, και περιμένουν το αν θα επιβληθούν (ή όχι) κυρώσεις και στην ομάδα της Θεσσαλίας. Στην περίπτωση τιμωρίας του Ολυμπιακού Βόλου, άλλωστε, οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

http://www.sentragoal.com.cy/article.asp?catid=18655&subid=2&pubid=128693017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Παρ 24 Ιουν 2011, 12:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ρε φιλε τα διαβασα τα δημοσιεύματα ότι τον τελειώνουν κλπ κλπ.εγώ ρώτησα αν ξέρει κανένας πχ σε ποιον διάλογο συμμετείχε.ελπίζω να μην περιμένεις να διαβάσω όλη την δικογραφία.... :lol: :lol: :lol: :opaokara:
sport

Δημοσίευση από sport »

ΣΕΛΙΔΑ 34 ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ρε τρελέ κάθησες και την διάβασες????? :D :D :D

υγ. ευχαριστώ για την ενημέρωση....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Παρ 24 Ιουν 2011, 08:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

nico4 έγραψε:σελ 34
To παιχνίδι <Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός>, απασχόλησε, μεταξύ άλλων,
και τους «Δημήτρη» (Δ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και Γιώργο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
(Γ), οι οποίοι σε συνομιλία που είχαν την 29-1-2011 περί ώρα 12:20, ανέφεραν τα
εξής:
*Δ: Άκουσες τίποτα για αύριο αν ο Χάνος (υποθέτω εννοεί το Χάβο) τίποτα τους αφήσει έξω; Δεν ξεκινήσει

παικτες;
Γ: Όχι ρε, ξερω θα τους βάλει όλους.
Δ: θα τους βαλει τελικά;
Λ Έτσι ξέρω.
Δ: Γιατί κάπου, ποιος έπινε καφέ ο Χαλκιάς, κάποιος έπινε, και λέει έχει μια
σκέψη λέει να ,μη βάλει Κοντρέρας, Γκαρσία, Bιερινια, να μην τους βάλει
λέει γιατί είναι to ματς του Κυπέλου την Τετάρτη και στο καπακι με Παναθηναϊκό
παιζουνε. Λέω μην κάνει κανα τέτοιο ρε π... μου, λέω να παίξουμε Άρη.τι να
κάνουμε άμα δε τους βάλει όλους αυτούς τι θα κάνουμε δε θα παίξουμε Άρη;"
Γ: θα παίξεις Άρη;
Δ: θα παίξω Αρη λόγω ποσοστού και λογω ειδησεογραφίας όχι Άρη γιατί... το
τέτοιο. Άμα δεν toυς βάλει αυτούς, άμα τους βάλει κανονικά ποιός Άρης; Δεν
υπάρχει ο Άρης. Αλλά λέω μήπως δε τους βάλει.
Γ: Δε ξέρω ρε φίλε και να μη τους βαλει Θα το μάθεις. Δε μπορείς να πάιξεις
μετά;Τι θα πέσει λες ο άσσος;
Δ:Ξέρω γω, κι εκει τώρα προσπαθώ να μάθω εκεί στο Βόλο τι θα γίνει....
και συνεχίζει:
Γ: Καλά αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεν κάνει κάτι τώρα αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση. Πήγαν να στήσουν το πρώτο παιχνίδι, ε, εντάξει κάνα οβεράκι.
Δ: Πήγαν στο πρώτο. Θυμάσαι το πρώτο εκεί που δεν τους το 'βαλε ο Κινέζος μέσα και δε μπορούσανε δυο γκολ. Και τώρα αν και παίζει στη Betfair παίζει κοντά στο 1.50 με 1.54 και απορώ πώς δεν το 'κλεισε ακόμα ο ΟΠΑΠ, να το κατεβάσει δηλαδή. Αλλά τώρα περιμένω με έναν δικό μου μέσω του Μπέου να μάθει ρε παιδί μου αν θα κάνει δουλειά. Γιατί αυτό ο Μπέος αν θα κάνει δουλειά με τον ΟΠΑΠ, πρώτα θα το ρίξει στον ΟΠΑΠ. Θα το ρίξει και στον δικό μου εκεί, γιατί του παίζει στον ΟΠΑΠ και στα πρακτορεία του. Δηλαδή του παίζει ξέρω 'γω 50.000 με τριάδα, ξέρω 'γω Ολυμπιακό διπλό με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα π.χ. Άμα του περάσει κάνα τέτοιο ποσό και τέτοια θα καταλάβουμε, θα δούμε τι θα γίνει, μήπως και κάνει κάνα διπλό. Καλά μιλάμε πάλι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ηλίθιοι είναι; Είναι αυτό που κουβέντα που στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα ή έστω οποιαδήποτε παρανομία;

Η ανωτέρω κουβέντα γίνεται απο 5 εκατομμύρια Έλληνες καθημερινά.. Συλλάβετε τους όλους αν είναι. Πλάκα κάνουμε;
Επειδή συζητούσαν αν θα πέσει ο άσσος αν δεν παίξει ο ΠΑΟΚ με βασικούς;

Στην προσπάθεια να παραστήσουν οτι προχωρούν σε μαζική κάθαρση του ποδοσφαίρου, γράφουν και λένε μαλακίες επί μαλακιών.

Και ειδικά σε οτι αφορά τους ορισμούς διαιτητών, ΛΥΣΣΑΞΑΝ χτες να παριστάνουν οτι βγάζουν στη φόρα ΔΗΘΕΝ συνταρακτικές αποκαλύψεις, ενώ στην πραγματικότητα ήταν απλοί διάλογοι μεταξύ στελεχών του ποδοσφαίρου.
Απο τη στιγμή που οι ορισμοί διαιτητών γίνονται με ΟΡΙΣΜΟΥΣ, και οχι με κληρώσεις, είναι δεδομένο οτι θα υπάρχουν ζυμώσεις, πιέσεις, και γενικώς ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ που να θυμίζουν ύποπτα πράματα. Ήταν κεντρική επιλογή όμως μην παριστάνουμε και τους έκπληκτους! Ελεος πια με τις υπερβολές και τις ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ.

edit: Τη συνέχεια της κουβέντας τώρα την είδα και είναι κάπως πιο ύποπτη, αλλά και πάλι δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ.
black death

Εντάξει κατηγορίες είναι, δεν καταδικάστηκε κιόλας. Τώρα αν έπαιξε μπόλικες φορές μεγάλα ποσά στα στημένα παιχνίδια θα την πληρώσει κι αυτός. Στοιχεία προφανώς δεν είναι μόνο οι συνομιλίες.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Παράλληλα, η εισαγγελέας Ελένη Ράικου έδωσε την άδεια δημοσιοποίησης και από τα ηλεκτρονικά μέσα των ονομάτων που διώκονται βάσει της δικογραφίας ανάμεσα τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απλή συνεργεία σε εγκληματική οργάνωση.

http://www.sport-fm.gr/article/483914
YΓ: Δημοσιεύσεις που περιέχουν μόνο link χωρίς κείμενο, πλέον θα διαγράφονται.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Η δικαστής είναι 32 χρονών. Παπανδρέου το επίθετο. Είναι και μια ακόμα νομίζω δε θυμάμαι όνομα. Και μόνο που ξεκίνησε επιτέλους το θέμα δείχνει ότι έχει κάκαλα που πολλοί άντρες θα ζήλευαν. Αν το πάει μέχρι τέλους και δεν τη σταματήσουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, τη βλέπω άνετα να ανακηρύσσεται σε εθνική ηρωίδα. "Άντε ρε υπερβολικέ", "το αυτονόητο κάνει" δεν τα δέχομαι. Το αυτονόητο τόσα χρόνια ήταν η συγκάλυψη και το κουκούλωμα. "Λόγω Μεσοπρόθεσμου γίνονται όλα". Ουδέν κακό αμιγές καλού απαντώ στους ανησυχούντες.

Σκίστε τους.

Α ναι, βγήκε εντολή πριν μερικές ώρες. Μπορούμε να λέμε το όνομα του παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ πρόεδρο SL Έλληνα Κροίσου με 9 γράμματα. Γιατί πριν όλοι φοβόντουσαν το μακρύ... χέρι του νόμου και δεν το ανέφεραν :cry:

Ρε Ιταλέ. Εδιτ. Ράικου είναι η άλλη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”