Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου
- Mario Jardel
Re: Προσαγωγες για στημενα παιχνιδια ποδοσφαιρου
Aντε να δουμε τι θα γινει.
Για το ματς τιτλου στη σκουληκοφωλια, με το σπαθα το νιμου ,θα βγει τπτ ή ατυχησαμε;
Για το ματς τιτλου στη σκουληκοφωλια, με το σπαθα το νιμου ,θα βγει τπτ ή ατυχησαμε;
-
συζητούσαν υπερ μας (για το ματς με τον βάζελο), αλλά βασικά φαντάζομαι πρώτα κατά του βάζελου που είναι ο αντίπαλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού δεν εμπλέκεται κάποιο δικό μας στέλεχος. το αν ψήφισε ο ζαγοράκης τον μαρινάκη από μόνμο του δεν δείχνει καμιά συνεχοχή, είναι καθαρή πολιτική πράξη θέλω να πιστεύω γιατί, βασικά έπρεπε να ψηφίσει κάποιον και στην τελική δεν είναι όσοι ψηφίζουν έναν πιθανώς διεφθαρμένο πολιτικό (αλλά και νέοεμφανιζόμενο) συνένοχοι για τα λεφτά που τρώει εκείνος. φέτος απλά δεν αδικηθήκαμε καταφανέστατα (εκτός από κάποια λάθη όπως είπε και ο ζαγορ) όπως άλλες χρονίες ούτε και αδικήσαμε πιστεύω, ή θέλω να πιστεύω. στην τελική επειδή όλοι ξέρουμε τον ζαγόρ δεν τον φαντάζομαι πο΄τε να συμετέχει σε τόσο άθλιες συζητήσεις.. ακόμα και αισθητικά δεν μου πάει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος interted την Πέμ 23 Ιουν 2011, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχει κοντα 30 χρονια τωρα που βομβαρδιζομαι με αρθρα,σχολια κ εκπομπες χαμουτζηδων
με αντικειμενο τη "γραφικοτητα των ΠΑΟΚτσηδων" οταν μιλαμε για στησιματα,κατεστημενα,
διαιτησιες κ κυκλωματα..εν μερει,συμφωνησα κι εγω καποτε με μια ρηση του καθηγητα της
αλητειας "δωσε στον παικτη αλλοθι για την ηττα,κ δεν θα προσπαθησει να κερδισει.."..
(οκ,θα με πεις,ποιος μιλαει τωρα,αλλα δε γαμεις,δικαιο ειχε..)..παρ'ολ'αυτα,τα τελευταια
χρονια,οι κραυγες μας για διαιτησιες,κ λοιπα στησιματα,αρχισαν να χαρακτηριζονται
γραφικες κι απο μας τους ιδιους..."ναι,μας εσφαξε ο σπαθας στο χαριλαου,αλλα κι εμεις
δεν παιξαμε..",'η "ναι,ηταν οφ-σαϊντ το γκολ του βαζελου στο οακα,αλλα κι εμεις 90 λεπτα
μονο αμυνα.." κατ'αρχην αυτο δεν το καταλαβα ποτε μου..δηλαδη,τι ναι μας εσφαξε,αλλα
κι εμεις..;τι "κι εμεις";για "Χ" δεν ηταν το ματς στο οακα;αστο να ληξει Χ..
προσφατα,ενας ακομα μπαγλαμας της "εξεδρας" μιλουσε για το πως ο ΠΑΟΚ,ειναι η ομαδα
που ταιριαζει γαντι στο DNA του ελληνα της λαμογιας κ της πουστιας,κ λοιπες σαχλαμαρες..
μετα κ τα τελευταια γεγονοτα οπου ο ΠΑΟΚ ειναι Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
πρεπει να πειστηκαν κ οι τελευταιοι "αντικειμενικοι ΠΑΟΚτσηδες.." (αυτη η επικινδυνη φαρα,που
ακουει ερα,διαβαζει σπορντεϊ,φιλαθλο κ εξεδρα..) πως οι γραφικοι δεν ημασταν εμεις..αλλα
αυτοι..
οσο για τους χαμουτζηδες,τι να πω;φερτε πισω τα κλεμμενα;(λιγο passe..)
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..
εχετε μαρινακη,πατερα,μπεο..αυτοι ειναι οι παραγοντες που πρεσβευουν το DNA του εντιμου
ελληνα..ο Ζαγορακης ειναι το λαμογιο..
με αντικειμενο τη "γραφικοτητα των ΠΑΟΚτσηδων" οταν μιλαμε για στησιματα,κατεστημενα,
διαιτησιες κ κυκλωματα..εν μερει,συμφωνησα κι εγω καποτε με μια ρηση του καθηγητα της
αλητειας "δωσε στον παικτη αλλοθι για την ηττα,κ δεν θα προσπαθησει να κερδισει.."..
(οκ,θα με πεις,ποιος μιλαει τωρα,αλλα δε γαμεις,δικαιο ειχε..)..παρ'ολ'αυτα,τα τελευταια
χρονια,οι κραυγες μας για διαιτησιες,κ λοιπα στησιματα,αρχισαν να χαρακτηριζονται
γραφικες κι απο μας τους ιδιους..."ναι,μας εσφαξε ο σπαθας στο χαριλαου,αλλα κι εμεις
δεν παιξαμε..",'η "ναι,ηταν οφ-σαϊντ το γκολ του βαζελου στο οακα,αλλα κι εμεις 90 λεπτα
μονο αμυνα.." κατ'αρχην αυτο δεν το καταλαβα ποτε μου..δηλαδη,τι ναι μας εσφαξε,αλλα
κι εμεις..;τι "κι εμεις";για "Χ" δεν ηταν το ματς στο οακα;αστο να ληξει Χ..
προσφατα,ενας ακομα μπαγλαμας της "εξεδρας" μιλουσε για το πως ο ΠΑΟΚ,ειναι η ομαδα
που ταιριαζει γαντι στο DNA του ελληνα της λαμογιας κ της πουστιας,κ λοιπες σαχλαμαρες..
μετα κ τα τελευταια γεγονοτα οπου ο ΠΑΟΚ ειναι Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
πρεπει να πειστηκαν κ οι τελευταιοι "αντικειμενικοι ΠΑΟΚτσηδες.." (αυτη η επικινδυνη φαρα,που
ακουει ερα,διαβαζει σπορντεϊ,φιλαθλο κ εξεδρα..) πως οι γραφικοι δεν ημασταν εμεις..αλλα
αυτοι..
οσο για τους χαμουτζηδες,τι να πω;φερτε πισω τα κλεμμενα;(λιγο passe..)
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..
εχετε μαρινακη,πατερα,μπεο..αυτοι ειναι οι παραγοντες που πρεσβευουν το DNA του εντιμου
ελληνα..ο Ζαγορακης ειναι το λαμογιο..
-
Σιγά.. και ο Ψωμιάδης με τον Πατέρα μιλούσαν για στήσιμο στο Βόλος-βαζελος υπέρ του λαγού, αλλά την έφαγε την παπάρα ο λαγός.interted έγραψε:συζητούσαν υπερ μας (για το ματς με τον βάζελο), αλλά βασικά φαντάζομαι πρώτα κατά του βάζελου που είναι ο αντίπαλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού δεν εμπλέκεται κάποιο δικό μας στέλεχος. το αν ψήφισε ο ζαγοράκης τον μαρινάκη από μόνμο του δεν δείχνει καμιά συνεχοχή, είναι καθαρή πολιτική πράξη θέλω να πιστεύω γιατί, βασικά έπρεπε να ψηφίσει κάποιον και στην τελική δεν είναι όσοι ψηφίζουν έναν διεφθαρμένο πολιτικό συνένοχοι για τα λεφτά που τρώει εκείνος. φέτος απλά δεν αδικηθήκαμε καταφανέστατα (εκτός από κάποια λάθη όπως είπε και ο ζαγορ) όπως άλλες χρονίες ούτε και αδικήσαμε πιστεύω, ή θέλω να πιστεύω. στην τελική επειδή όλοι ξέρουμε τον ζαγόρ δεν τον φαντάζομαι πο΄τε να συμετέχει σε τόσο άθλιες συζητήσεις.. ακόμα και αισθητικά δεν μου πάει
Αυτά δε λένε τίποτα. Μπλέκεται και το στοίχημα στη μέση.
Επίσης, αν θυμάστε, σε εκείνο το ματς είχαμε παίξει μπαλάρα. Τον παίζαμε για πλάκα τον μαλάκα τον βάζελο, και είχε ακυρώθει το γκολ του Μuslimovic ως offside.
εχει 2 3 μερες που εκανε αφιερωμα ο μαγουλας για τον μπουρουση με τιτλο επαναστατης με αιτια κλπ και τον ειχα σιχαθει ....καλα να παθει το λοκοπαιδι,....οσο για το γαβρραμμ ..τι να πεις.....το γηπεδο να μετονομασουνε για να μην ντρεπονται....
αφου βγαινουν μετα και μιλανε ειδες ωραια το εδωσε το οφσαιντ και κατι τετοια και για την αποβολη πως γινεται να συζητηθηκε για διαιτησια υπερ του ΠΑΟΚ???οχι οτι ετσι και αλλιως εχει αναμειξη καποιος εκ των ΠΑΟΚ-ζελου στο θεμα απλα ετσι...
-
-
βασικα πρεπει να κτλαβουμε το κινητρο ολων αυτων... ειναι να βγαλουν φραγκα......και μετα το συμφερον της ομαδας.τους....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
θα την πληρώσουν κάτι ψιλικατζήδες και θα τελειώσει το παραμύθι.
τι θέλει να μας πει το μπατσόκ?,
ότι θα τα βάλει με τον ολιεμπιακό, παραμονές της ψήφισης του τρίτου του μακρύτερου?
βγάζει λίστες η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει την ελληνική αρένα μπας και την περάσει πούδρα....
τώρα τα μάθανε???
κρατάω μικρό καλάθι και άντε να δούμε!
τις κρεμάλες όμως δεν τις γλυτώνετε κουφάλες
το γουδί νο2 είναι κοντά
τι θέλει να μας πει το μπατσόκ?,
ότι θα τα βάλει με τον ολιεμπιακό, παραμονές της ψήφισης του τρίτου του μακρύτερου?
βγάζει λίστες η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει την ελληνική αρένα μπας και την περάσει πούδρα....
τώρα τα μάθανε???
κρατάω μικρό καλάθι και άντε να δούμε!

τις κρεμάλες όμως δεν τις γλυτώνετε κουφάλες
το γουδί νο2 είναι κοντά
των σερρων ο γεωργιαδης.......χαχαχαχ...να τον παρουμε..και θα πληρωσει ο ιδιος η μεταγγραφη απο το στοιχημα....ε ρρ ε τ γινεαται σημερα
- trelopaoki444
Τεραστια ευκαιρια φετος να χτυπησουμε πρωταθλημα... Ζαγορ, Ζηση δεν ξερω πως το βλεπετε το πραγμα, αλλα εγω λεω οτι με την προσθηκη που συζητατε εδω και λιγο καιρο, κραταμε Βιερι, κανουμε 2-3 καλες μεταγραφες και ετοιμαζετε τα ονοματα σας για ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ του πρωταθληματος του ΠΑΟΚ...
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ