Στο σημείο αυτό, αναγκαία κρίνεται η αναφορά της συνομιλίας που έλαβε χώρα την 31-3-2011, μεταξύ του Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ (Α) και άγνωστου προσώπου
(Β), ευρισκόμενου στο Λονδίνο στην οποία ειπώθηκαν τα εξής:
«Α· Να ξέρεις...
Β: Ποιον έβαλε σε σένα;
Α: Έβαλε αυτόν που είχε αδικήσει αν θυμάσαι την Ξάνθη με τον Λεβαδειακό,
τον Τσινιάρη, σπρώχνει τον Άρη ρε 100%.
---------------------------------------------------------------------------
η) Την 15-2-2011, ο Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ (Ιζ) τηλεφωνεί, στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Α) και αφού του ζητά «να βγει έξω για να μην τον ακούει κανείς» ακολουθεί μεταξύ τους η κάτωθι συνομιλία, όσον αφορά τον αγώνα «Άρης-Manchester City* που διεξήχθη την 15-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0:
«Κ: Κοίτα, επειδή θα είμαι στο γήπεδο εγώ.
Α: Μμμ.
Κ: Θα συνεννοηθώ κατά πάσα πιθανότητα με τον Καστίγιο.
Α: Ναι.
Κ: Να πάει να πιάσει τον Τέβες που είναι αρχηγός [ενν. τον Carlos TEVEZ της
Manchester City].
A: Ναι
Κ: Και θα χουμε πει και του Κόκε μάλλον εδώ για τη σέντρα.
--------------------------------------------------------------------------------------
"Το μεγαλύτερο σκάνδαλο"
Ο Θανάσης Κανελλόπουλος είχε επί του θέματος και νέα επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μπέο
Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του....
Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αιγ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;
Θ: Ε βέβαια.
Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ.... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελο, πάει τώρα.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Πιλάβιος: "Αν μου το είχες πει..."
Την 3-3-2Ο10, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) τηλεφωνεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή ΠΙΛΑΒΙΟ (Σ) και αναφέρουν τα εξής:
«Σ: Ναι...
Α: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μαυ τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;
Σ: Όχι, δε μου το είπες. Αμα μου το έλεγες...
Α: Εγώ δε στον είπα;
Σ: Δε μου το 'πες, αλήθεια στο λέω.
Α Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;
Σ: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!
Α Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόαφαφα!
Σ: Εντάξει Έγινε. Θα τους πω εγώ, Εντάξει;
-----------------------------------------------------------------------------
"Δύο πάσες, δύο γκολ"
Ο Μάκης Ψωμιάδης με τον Νίκο Πατέρα
A: Έλα Νίκο καλημέρα καλή εβδομάδα
Β: Έλα πρόεδρε μου, καλημέρα.
Α: Το είδες όχθες, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού; Είδες τι πάσα του έκανε; (αναφέρετε στον αγώνα Ατρόμητος –Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10.04.2011 με αποτέλεσμα 3-1)
Β: Πάσες έχει δώσει ο άλλος πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης
Α: Πάσες, πάσες . Δυο πάσες έκανε, δυο γκολ.
Β: Απίστευτο έτσι?
Α: Γίνετε αυτό το πράγμα? Ο Μέλμπεργκ κοιτάτε ,κοιτάτε ο Μέλμπεργκ!
Β: ….(γέλια)… Τι γίνετε ρε?
Α :Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μα…..?
Β :Μεγάλη ξεφτίλα όντως!
Α: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (η τους) σας είχαν για καθάρισμα ε?
Β :Ναι,ναι,ναι
Α :Ο Ολυμπιακός
Β : Αστό τι να πεις τώρα, άστο άστο, από πού γλυτώσαμε.
Α: Γλύτωσες από έμενα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στο αστέρα να πούμε, που ήρθαν με πεντακόσια χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες?
Β: Ναι,ναι .Τι να σου πω?
Α :Για να ξέρεις να πούμε
Β :Το ξέρω πρόεδρε μου.
Α :Μα….. είναι πάντως ,τους σιχαίνομαι ,τους έχω σιχαθεί φιλέ μου
Β :Δεν έχεις άδικο ,νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύουν όλο το ποδόσφαιρο
Α: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.
Β:Έτσι ,έτσι……..
Α :Να πάνε να γα…..! Να σου πω κάτι αγορίνα μου ,βαλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.
Β:Ναι, ναι σήμερα θα τελειώσει .Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.
Α :Άντε γεια
-----------------------------------------------------------------------------------------------
"Αβαβά..."
Συνομιλώντας (ο Ανδρέας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) με τον Κώστα ΜΕΝΔΡΙΝΟ (Κ) (πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς, διεθνή με την Εθνική Ελπίδων και νυν παίκτη του Αρη) _ ο οποίος επίσης κατονομάστηκε από τον ανώνυμο καταγγέλλοντα στο ΤΑΠ Φαλήρου ως ένας από τους συνεργάτες του _ αναφέρουν τα εξής (συνομιλία 29-1-2011):
«Κ: Καλημέρα.
Α: Για ρώτα ρε Κωστή παίζει τίποτα για Τρίκαλα; Γιατί έχουν πλακώσει κάτι φίλους μου εκεί και τους παίζουν και στα Τρίκαλα.
Κ: Για άσσο;
Κ: Με ποιον παίζουν;
Α: Με τον Θρασύβουλο. Καλά μπορεί να είναι και λόγω ομάδας, αλλά μήπως είναι και τίποτα αβαβά.
Κ: Εντάξει θα πάρω να δω.
Α: Τρίκαλα και Ολυμπιακό θέλω. Ολυμπιακό κανονικό μήπως έχει κάνει καμιά δουλειά ο Μπέος εκεί;
Κ: Για άσσο;
Α: Για διπλό.
Κ: Για διπλό λες ε;
Κ: Εντάξει θα πάρω εγώ να μάθω. Τι ώρα παίζουν τα Τρίκαλα;
Α: Τα Τρίκαλα παίζουν τώρα 15.00 η ώρα άμα μπορείς πάρε με.
Κ: Εντάξει».
------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΡΕΛΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.........................