Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Αρα λαμογια και ο Βρυζας και ο Ζαγορακης;
Δεν βαρεθηκατε να λετε τα ιδια; Τουλαχιστον οι ΑΡΔ το κανουν για τα προς το ζην.
Ασε πια με αυτη την μοδα με το google,αν δεν σε εχει στα καταστιχα του δεν υπαρχεις.
Ο Μεγαλος Αδερφος ειναι ΕΔΩ, η ωρα που θα μας διαγραφουν και θα πεθαινουμε ειναι κοντα.
Δεν βαρεθηκατε να λετε τα ιδια; Τουλαχιστον οι ΑΡΔ το κανουν για τα προς το ζην.
Ασε πια με αυτη την μοδα με το google,αν δεν σε εχει στα καταστιχα του δεν υπαρχεις.
Ο Μεγαλος Αδερφος ειναι ΕΔΩ, η ωρα που θα μας διαγραφουν και θα πεθαινουμε ειναι κοντα.
Δηλαδη μονο οσοι ειναι στο γοογλε ειναι γνωστοι και με χρημα?
Σε ολοκληρο τον κοσμο μονο αυτοι υπαρχουν και ειναι απαραιτητο να βρισκονται στο διαδικτυο?
Απο εκει δηλ ρε Οπλαρχηγε θα μαθεις για αυτον?
Απο ποτε το γοογλε εγινε μετρο συγκρισης?
Σε ολοκληρο τον κοσμο μονο αυτοι υπαρχουν και ειναι απαραιτητο να βρισκονται στο διαδικτυο?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
logios έγραψε:Αρα λαμογια και ο Βρυζας και ο Ζαγορακης;
όρτσα ρε μεγάλε, μην λες πράγματα που δεν είπα..χαλάουα με το μαλακό..σιγά σιγά θα φορτώσουμε, το βράδυ είναι μακρύ....

ξέρεις καμμία διεύθυνση που φαίνονται οι "επιχειρηματικές" δραστηριότητες του τύπου?
να σε βοηθήσω?
http://www.environment.go.ke/
ΠΟΥΘΕΝΑΣ είναι ο έτσι, για τσιγαράς μου φαίνεται...
υπόθεση ιβάν σαββίδη μυρίζει
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
moican4 έγραψε:Δηλαδη μονο οσοι ειναι στο γοογλε ειναι γνωστοι και με χρημα?
οκ, πες μου που να ψάξω.....
Γιατι δηλ πρεπει να ψαξεις καπου?
Ψαχνουν αλλοι για εσενα, αυτο δεν αρκει .?
Δεν ξερω, εγω ειμαι 33 ετων (εσυ δεν ξερω ποσο εισαι) αλλα την οικονομικη επιφανεια καποιου δεν την αναζητω στο διαδικτυο ..
Ψαχνουν αλλοι για εσενα, αυτο δεν αρκει .?
Δεν ξερω, εγω ειμαι 33 ετων (εσυ δεν ξερω ποσο εισαι) αλλα την οικονομικη επιφανεια καποιου δεν την αναζητω στο διαδικτυο ..
Kolokotronis_4 έγραψε:
ΠΟΥΘΕΝΑΣ είναι ο έτσι, για τσιγαράς μου φαίνεται...
υπόθεση ιβάν σαββίδη μυρίζει
Αυτός σου κάνει γέρο....?
[youtube]ER4eLmsPfgM[/youtube]
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Εδώ έχω ένα Λίνκ με το ρεπορτάζ του δημοσσιογράφου Γίωργου Καστάνη για λογαριασμό των Σπόρ του Βορρά που θα κυκλοφαρήσουν αύριο με αυτό το θέμα, που αφορά το ενδιαφέρον του πολίτη επιχειρηματία για επένδυση στον ΠΑΟΚ.
[youtube]QEFkn2XlB3w[/youtube]
Κατά την ταπεινή μου άποψη τα σημεία που χρήζουν προσοχής, είναι το χρονικό σημείο του βίντεο από 4:02 μέχρι 4:45 και από 6:01 μέχρι 6:15.
Ειναι δικη σου δουλεια να μαθεις και να εγκρινεις τον υποψηφιο επενδυτη;
Και δεν πηρα "φορα", εσυ χαρακτηρισες λαμογιο τον Φλωριδη επειδη δεν τον βρηκες στο google, απαντησα αναλογα.
Σε λιγο οχι μονο θα αναζηταμε τα οικονομικα στοιχεια αλλα και αν αυτα αποκτηθηκαν με νομιμους τροπους.
Εχουμε υποκαταστησει πλεον, απο την βολή του πληκτρολογιου μας , τον καθε ανθρωπο που εχει αναλαβει ενα ποστο και προσπαθει να φερει αποτελεσματα.
Λιγη εμπιστοσυνη σε ατομα που εχουν αποδειξει οτι θελουν το καλο της ομαδος δεν θα μας κανει κακο, το αντιθετο μαλιστα.
Και δεν πηρα "φορα", εσυ χαρακτηρισες λαμογιο τον Φλωριδη επειδη δεν τον βρηκες στο google, απαντησα αναλογα.
Σε λιγο οχι μονο θα αναζηταμε τα οικονομικα στοιχεια αλλα και αν αυτα αποκτηθηκαν με νομιμους τροπους.
Εχουμε υποκαταστησει πλεον, απο την βολή του πληκτρολογιου μας , τον καθε ανθρωπο που εχει αναλαβει ενα ποστο και προσπαθει να φερει αποτελεσματα.
Λιγη εμπιστοσυνη σε ατομα που εχουν αποδειξει οτι θελουν το καλο της ομαδος δεν θα μας κανει κακο, το αντιθετο μαλιστα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αυτό το κάκιστο κείμενο έχω βρει
Ο Βασίλης Φλωρίδης είναι ο επιχειρηματίας που φέρνει ο Βρύζας
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά σήμερα, ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, είναι ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο 59χρονος ομογενής είναι ιδιοκτήτης ορυχείων στην Κένυα με τουλάχιστον. Στο όλα σενάριο εμπλέκονται δύο ακόμη επιχειρηματίες (ο ένας εκ των οποίων είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, γιος του Γιώργου Σαχπατζίδη) και θέλουν να βάλουν ένα ποσό της τάξης των 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
με ορυχεία στη κένυα και δεν θα είχε μία ιστοσελίδα του κερατά. στην εποχή της πληροφορίας ζούμε.
μπλέκουν και τον Βρύζα. από που και ως που? γύρισε στον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?
και ολοένα πείθομαι περισσότερο για το παπά του θέματος.

Ο Βασίλης Φλωρίδης είναι ο επιχειρηματίας που φέρνει ο Βρύζας
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά σήμερα, ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, είναι ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο 59χρονος ομογενής είναι ιδιοκτήτης ορυχείων στην Κένυα με τουλάχιστον. Στο όλα σενάριο εμπλέκονται δύο ακόμη επιχειρηματίες (ο ένας εκ των οποίων είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, γιος του Γιώργου Σαχπατζίδη) και θέλουν να βάλουν ένα ποσό της τάξης των 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
με ορυχεία στη κένυα και δεν θα είχε μία ιστοσελίδα του κερατά. στην εποχή της πληροφορίας ζούμε.
μπλέκουν και τον Βρύζα. από που και ως που? γύρισε στον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?
και ολοένα πείθομαι περισσότερο για το παπά του θέματος.

Ιστοσελιδα ορυχειων πρωτη φορα ακουω..
Ισως γιατι ποτε μου δεν εχω συναντησει καμια..
Αλλα και ετσι να ειναι ρε αρχοντα, στα @@@ του ρε φιλε, δεν τον νοιαζει μαλλον..
Τις δουλειες του τις κλεινει με αλλον τροπο, και οχι απο το διαδικτυο γιατι μαλλον δεν εχει αναγκη προβολης και διαφημισης..
Αυτο δεν το σκεφτηκες μηπως παιζει ?
ΥΓ. Τον βρυζα μεχρι προχθες του ριχνανε καταρες και μπινελικι οι συνοπαδοι μας, τωρα θιχτηκες επειδη τον μπλεκουν ή κανω λαθος?
η συνεχεια σε κανενα 5ωρο..
(απο εμενα τουλαχιστον)

Ισως γιατι ποτε μου δεν εχω συναντησει καμια..
Αλλα και ετσι να ειναι ρε αρχοντα, στα @@@ του ρε φιλε, δεν τον νοιαζει μαλλον..
Τις δουλειες του τις κλεινει με αλλον τροπο, και οχι απο το διαδικτυο γιατι μαλλον δεν εχει αναγκη προβολης και διαφημισης..
Αυτο δεν το σκεφτηκες μηπως παιζει ?
ΥΓ. Τον βρυζα μεχρι προχθες του ριχνανε καταρες και μπινελικι οι συνοπαδοι μας, τωρα θιχτηκες επειδη τον μπλεκουν ή κανω λαθος?
η συνεχεια σε κανενα 5ωρο..

οπλαχηργε μην μπερδευεσαι..Ο Ζ.Β. μονος του μπλεκεται.Αν δν μπλεκοταν δεν θα μιλουσε κανενας για το ενδιαφερον.
ΥΣΤ:Ο Τεο βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα κυριε Σ.Προσεχε μην τον πατησεις ομως και στον καλο...
ΥΣΤ:Ο Τεο βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα κυριε Σ.Προσεχε μην τον πατησεις ομως και στον καλο...
- navigator11
η αύξηση πότε είπαμε πως ξαναματανοίγει;τουλάχιστον να υπάρξει ταχέως κατάληξις ...
υγ όσο ζούμε ελπίζουμε.γιατί για να ξεκολλήσει η ομάδα από τη χρυσή μετριότητα όπως και να το κάνουμε ο χ,ψ,ω φλωρίδης ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος κατ'εμέ.
υγ όσο ζούμε ελπίζουμε.γιατί για να ξεκολλήσει η ομάδα από τη χρυσή μετριότητα όπως και να το κάνουμε ο χ,ψ,ω φλωρίδης ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος κατ'εμέ.
-
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ψάχνω στο ιντερνετ για ΜΑΓΙΟ-ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ-ΟΡΥΧΕΙΑ-ΚΑΡΑΒΙΑ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΤΣΑ-ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΩΝ κλπ κλπ κλπ....
ΡΕ χίλιες φορές Ζαγοράκης,με περιορισμένα έσοδα αλλά με απεριόριστο ποδοσφαιρικό μυαλό......
ΡΕ χίλιες φορές Ζαγοράκης,με περιορισμένα έσοδα αλλά με απεριόριστο ποδοσφαιρικό μυαλό......
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
navigator11 έγραψε:η αύξηση πότε είπαμε πως ξαναματανοίγει;τουλάχιστον να υπάρξει ταχέως κατάληξις ...
Ενημερώνω οτι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για αγορές μετοχών άνω των 50.000 €, είναι σε εξέλιξη μέχρι στις 30.06.2011 με δικαίωμα παράτασης ενός επιπλέον μηνός εκ μέρους του Δ.Σ.
Άρα, ιδού η Ρόδος...κύριοι επίδοξοι μεγαλομέτοχοι...μην χέσω, μας έχετε κάνει τα νεύρα τζατάλια.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
navigator11 έγραψε:η αύξηση πότε είπαμε πως ξαναματανοίγει;τουλάχιστον να υπάρξει ταχέως κατάληξις ...
Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ, με Ζαγοράκη, σε μία μέτρια χρονιά (καλή στην ευρώπη), χωρίς προπονητή και χωρίς το διόσκουρο μαζί του, κατάφερε να έχει 26 μύρια έσοδα....σε εποχή κρίσης.
Πιστεύω ότι ο συσπειρομένος ΠΑΟΚ, με όλα τα όπλα του, με εμπειρία πλέον και καλύτερη διαχείριση, με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του μπορεί να έχει και...πρωτογενές πλεόνασμα...

Τώρα αν υπάρχει άνθρωπος που έχει την τρέλα και τα αποθέματα να ρίχνει από 2 μύρια τη χρονιά στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω...Προφανώς πιστεύουν (όπως και εγώ) ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει κερδοφόρος