Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Varvatos »

kos έγραψε:
Varvatos έγραψε:Καταρχήν ο Βιερίνια δεν μπορεί στον ασβέστη ... αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός. Ο Βιερίνια πρέπει να πάρει την φανέλα με το νούμερο 10 και να μπει να αλώσει στον άξονα το Καραϊσκάκη.
αυτο που περιγραφεις, αν και σωστο, μονο αρνητικο δεν ειναι για τον παικτη. αντιθετα θα ελεγα σημερα εαν παιζεις μονο στον ασβεστη δεν παιζεις ουτε στην κατω ραχουλα. για να εισαι μεγαλος παικτης πρεπει να.....
αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός
εαν παει πισω απο το φορ ο βιερινια σχεδον χανει ενα τεραστιο προσον που εχει. το ενας με εναν. θα παιζει σε πολυ πιο κλειστο χωρο και με αρκετες πιθανοτητες να τον κλεινουν οι αντιπαλοι προπονητες (σχεδον ολοι παιζουν με 2 κοφτες)

στο 4-3-3 του μπολονι με βιερινια, σαλπι, ρομπερ, κουτσια εαν ερθει παικτης σημαινει οτι καποιος θα φυγει.
Ναι ρε φίλε αλλά εγώ προτιμώ στον ασβέστη παίχτη με διαβολική σέντρα και πάσα στιλ Τζορτζεβιτς...Και ο Σκόκο στον ασβέστη τον βάζανε....Εγώ τον προτιμούσα σαν δεκάρι....

Στο άλλο που λες με τους κλειστούς χώρους διαφωνώ γιατί στον άξονα αν σε κλείσουν έχεις την ευκαιρία να πας στα πλάγια ενώ στον ασβέστη αν κλειστείς στέλνεις την μπάλα πίσω ή πας για σλάλομ....Το ένας με ένα πιο εύκολα το κάνεις στον άξονα με το σέντερ φορ και τους πλάγιους...Στον ασβέστη θέλεις να ανεβαίνει συνέχεια το μπακ.... Αυτό βέβαια το λέω και από προσωπική εμπειρία...χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό ή να έχει και κάποια επιπλέον βαρύτητα....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σωστό για βιειρίνια δεκάρι
πιστεύω αν παίξει εκει μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο από ότι είναι τώρα

τα έχει όλα για αυτή την θέση
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Να στο πω και αλλιώς εμένα άμα πάει να me κλείσει κάποιος στον ασβέστη θα πρέπει να τον περάσω και να παίξω το ένας με έναν που λες και θα πρέπει να ανέβει και το μπακ για βοήθεια και θα πρέπει να πάω για μπουκα σλάλομ γιατί θα τραβήξω πάνω μου κόσμο...Στον άξονα αν θες παίζεις το ένας με ένα ή παίζεις το ένα δύο με το σέντερ φορ και τους πλάγιους και μετά το ένας με ένα κτλ.

Πια η διαφορά στην πρώτη περίπτωση βρίσκομαι μέσα στην περιοχή από τα πλάγια ενώ στην δεύτερη πατάς περιοχή κατά μετοπών .... εκεί όμως πρέπει να ξέρεις να τελειώνεις φάσeiς....

Τώρα την γνώμη μου λέω φίλε....εντάξει δεν είμαι ο Μπολόνι ούτε Μπενκπαουερ
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Βιέρι χάνει στον άξονα το μεγάλο του όπλο την μπούκα σε μεγάλους χώρους.Δεν είναι δεκάρι είναι πλάγιος που έχει όλη την γκάμα θέσης,έχει και σουτ και πάσα,παίζει και ασβέστη και συγκλίνει.Όταν ο Σάντος τον έβαλε επιτελικό χάθηκε μέσα σε δύο κόφτες και δύο στόπερ.Το παιδί θέλει χώρους και ένας με έναν για να δώσει το 100%.Α και μια και το θυμήθηκα ο Βιέρι είναι όπλο επιθετικό και έτσι πρέπει να τον χρησιμοποιούμε όχι να μαρκάρει το Βύντρα ή τονΤοροσίδη.Οn topick εάν το 4-3-3 είναι στάνταρ ίσως βγει η χρονιά με Αρίας,Ίβιτς σαν 8άρια που φτιάχνουν παιχνίδι.Εγώ όμως θα ήθελα έναν κλασικό οργανωτή έτσι να τσουλίσει λίγο το τόπι ρε παΙδί μου.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

+1 σε ολα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη τη μανια, καθε παικτη που ξερει λιγη μπαλλα παραπανω, να τον βαφτιζουμε με την ιδια ανεση δεκαρι,επιτελικο,πλαγιο,χαφ,εξτρεμ,επιθετικο και και και, ποτε μου δεν την καταλαβα (βεβαια εδω ειδαμε τον φωτακη δεξι χαφ και τον τσουκαλα αριστερο, ο βιερινια με πειραξε?).Ο βιερινια ειναι κλασσικο εξτρεμ και μονο.Παικτης που θελει χωρο για να ξεκινησει τις προσπαθειες του, να δει τις επιλογες του και να επιτεθει συγκλινοντας, γι'αυτο αλωστε και καθε φορα που χρησιμοποιθηκε ως δεκαρι εμοιαζε με ψαρι εξω απο το νερο ασφυκτιωντας σε μικρο χωρο.Παικτες ασβεστη, οπως λενε καποιοι φιλοι, στο 4-3-3, δεν υπαρχουν και σιγα σιγα εξαλειφονται γενικα απο το συγχρονο ποδοσφαιρο.Μου φαινεται οτι αυτη η μανια της τεχνικης ηγεσιας (πλην μπολονι ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι του εχουν περιγραψει εναν 25χρονο ιβιτς και μια ελληνικη δεκαραρα (φωτακη)),ταμα θα το ελεγε αλλος, να μην αποκτηθει δεκαρι, εχει αρχισει και επηρεαζει και πολλους φιλους και ψαχνουν να ανακαλυψουν τροπους καλυψης της θεσης.Ο επιτελικος ειναι μακραν δευτερου το μεγαλητερο κενο της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

"ο Βιερίνια παίζει δεξιά και για αυτο χρειαζόμαστε έμπειρο και ετοιμοπόλεμο δεκάρι"

ταδε εφη Λάζλο Μπόλονι
20/6/2011
www.tisfantasiasmoutanea.gr
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

joshua έγραψε:Αυτη τη μανια, καθε παικτη που ξερει λιγη μπαλλα παραπανω, να τον βαφτιζουμε με την ιδια ανεση δεκαρι,επιτελικο,πλαγιο,χαφ,εξτρεμ,επιθετικο και και και, ποτε μου δεν την καταλαβα (βεβαια εδω ειδαμε τον φωτακη δεξι χαφ και τον τσουκαλα αριστερο, ο βιερινια με πειραξε?).Ο βιερινια ειναι κλασσικο εξτρεμ και μονο.Παικτης που θελει χωρο για να ξεκινησει τις προσπαθειες του, να δει τις επιλογες του και να επιτεθει συγκλινοντας, γι'αυτο αλωστε και καθε φορα που χρησιμοποιθηκε ως δεκαρι εμοιαζε με ψαρι εξω απο το νερο ασφυκτιωντας σε μικρο χωρο.Παικτες ασβεστη, οπως λενε καποιοι φιλοι, στο 4-3-3, δεν υπαρχουν και σιγα σιγα εξαλειφονται γενικα απο το συγχρονο ποδοσφαιρο.Μου φαινεται οτι αυτη η μανια της τεχνικης ηγεσιας (πλην μπολονι ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι του εχουν περιγραψει εναν 25χρονο ιβιτς και μια ελληνικη δεκαραρα (φωτακη)),ταμα θα το ελεγε αλλος, να μην αποκτηθει δεκαρι, εχει αρχισει και επηρεαζει και πολλους φιλους και ψαχνουν να ανακαλυψουν τροπους καλυψης της θεσης.Ο επιτελικος ειναι μακραν δευτερου το μεγαλητερο κενο της ομαδας.

Tο ξεκινας ωραια..λες μια αποψη..Οταν ξεκινας τα κατα φαντασιαν αδερφε το χανεις εντελως..πες οτι πιστευεις οτι θελουμε δεκαρι...τα αλλα περι και καλα περιγραφων κτλ κτλ ειναι υπερβολες.

Το τι θελει ο μπολονι το ξερει ο ιδιος.

Πολυ απλα θεωρουν μεγαλυτερη ελλειψη του στοπερ(λογικο,δεν εχουμε κανεναν).Μετα στη ζυγαρια δεκα-φορ φαινεται πως κερδιζει ο φορ λογω αποψης του προπονητη.Αν ειχαν λεφτα θα επαιρναν τα παντα.

Προφανως δεν αποκλειεται να παιζει με ενα 6 και 2 8αρια .Ετσι το δεκαρι δν χρειαζεται.Εαν παιζει με 2 6αρια,τοτε φαινεται να υπαρχει ενα κενο αφου μονο ο ιβιτσ μπορει.Ας περιμενουμε λιγο.Ακομα προετοιμασια δεν ξεκινησε,δεν εχουμε ιδεα τι πραγματικα σκεφτεται ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
Federacion

νομίζω οτι αυτο που θέλει να πει ο φίλος είναι:

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

αυτο μαλιστα :D ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο στοπερ δεν ειναι προσθηκη στο ροστερ ειναι αντικατασταση οπως αλωστε και ο επιθετικος τωρα αν ομολογουμε οτι ο ΠΑΟΚ ξαφνικα δεν μπορει σε μια μεταγραφικη περιοδο να κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ για να καλυψει ενα κενο τοτε μαματα με κεφαλαια γραμματα.
Υ.Γ Εχουμε μηπως 2 οκταρια για να πεξουμε 4-3-3 και δεν το ξερα η εννοεις τσουκαλα και φωτακη να καψω τα σουτιεν μου?
Υ.Γ2 Εσυ εισαι σιγουρος οτι ο μπολονι εχει πληρη εικονα του ροστερ και μεχρι στιγμη ειναι ολα δικες του εισηγησεις?
Άβαταρ μέλους
Federacion

για το υγ2:
αν η διοικηση λειτουργεί ετσι κλαφτα
αλλα ακόμη χειρότερα αν ο προπονητής λειτουργεί ετσι κλαφτα χαράλαμπε!

δεν το πιστευω γιατι ο Μπόλονι φαίνεται σοβαρος και γιατί ειναι είσήγηση του Olivares :D
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

εγω απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται τετοια μιζερια χωρις να εχουμε ιδεα τι θελει να κανει ο προπονητης.

Προφανως ο μπολονι εχει εικονα αλλα οχι απολυτη απο το ροστερ και 100% οι εισηγησεις ειναι δικες τους.Ειναι δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ σχεδιαζε να τη βγαλει με σαλπι κορυφη και μια μεταγραφη Μαντζιου,αλλα ο προπονητης θεωρησε οτι το φορ ειναι προτεραιοτητα.

ειναι δεδομενο το οτι δεν θεωρει το 10 πρωτο στοχο δεν ειναι γιατι του ειπαν οτι ο ιβιτσ ειναι ο ζινταν ή ο Φωτακης ο νεος τσιαρτας.

Η φαση με τα 8αρια ειναι σεναριο δικο μου.(Δεν θα κατσω να διαφωνησω για παικτες που απαξιωνεις γιατι θα καταληξεις να χαρακτηρισεις ολο το ροστερ κουλους με μονο επαρκη τον βιερινια οποτε φορα το σουτιεν σου και καψτο σε αλλη φαση αν χρειαστει.)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2011 18:00

ImageΣυνεχίστηκε σήμερα, για 15η μέρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2011-2012...

Ο αριθμός των φίλων της ομάδας που από ήδη έχουν προμηθευτεί τις κάρτες για να βρεθούν και φέτος στις εξέδρες της Τούμπας δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, έφτασε στους 4.475 (προστέθηκαν δηλαδή σε σχέση με το Σάββατο άλλοι 402).

Τρελοκομειο..... Δηλαδη αν ανακοινωσει και κανα παικτη.....τι εχει να γινει.......

Δεν μας χωραει λεμε........
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

<<Τρελοκομειο..... Δηλαδη αν ανακοινωσει και κανα παικτη.....τι εχει να γινει.......

Δεν μας χωραει λεμε.....>>

Φίλε ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ4 δεν θα γίνει τίποτα το διαφορετικό από πέρσι,γιατί απλά και μυαλό να είχαμε πάλι :pano: θα ήμασταν :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”