Σχόλια για Liberofm
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Σχόλια για Liberofm
ναι είναι ο τρι@ρχιδος ξάδερφος του αμπράμοβιτς, σύζυγος της 5η θυγατέρας του σουλτάνου της μασκάτ και γιος του κοζάκου φύλαρχου και κατόχου των πετρελαιοπηγών της Αράλης. πολλά χρήματα. πισίνες χρυσού και ψυγεία ρουμπινιών.
Για να αγοράσει το μούσι του αδερφόπ@@στα από την αριστοτέλους πλήρωσε 15 hummer 6Χ6 και 5 τόνους χρυσάφι από το γιοχάνεσμπουργκ.
Θα πήξουμε στο διαμάντι σε λέω.
Για να αγοράσει το μούσι του αδερφόπ@@στα από την αριστοτέλους πλήρωσε 15 hummer 6Χ6 και 5 τόνους χρυσάφι από το γιοχάνεσμπουργκ.
Θα πήξουμε στο διαμάντι σε λέω.
- ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ
ρε φιλε δεν τσιμπάμε απλός το είχε και το contra στις 15 και όχι παρασκευή , στο λίμπερο η το πήραν από το contra η μπορεί λέω και να είναι αλήθεια κανεις δεν ξέρει....
- cristiano4
ΔΛΔ Ετσι οπως αντιδρατε δεν θα επρεπε να μιλαμε για το οτιδηποτε εαν πρωτα δεν ειναι απόλυτα τεκμηριωμενο.
Βαρεθηκα σε καθε φημη, σχολιο η εστω υπονοια πληροφοριας να βγαινουν ολοι και να αρχιζουν τα γνωστα για τους δημοσιογραφους. Δεν ειμαι υπερ τους και ουτε προκειτε να βασιστω στα λεγομενα τους αλλα τουλαχιστον να μπορουμε να σχολιασουμε χωρις αφορισμους - καταρες - αναθεματα.
Και δεν θα με "πιασουν" κοροιδο αν στην τελικη απλα το συζηταω.
Βαρεθηκα σε καθε φημη, σχολιο η εστω υπονοια πληροφοριας να βγαινουν ολοι και να αρχιζουν τα γνωστα για τους δημοσιογραφους. Δεν ειμαι υπερ τους και ουτε προκειτε να βασιστω στα λεγομενα τους αλλα τουλαχιστον να μπορουμε να σχολιασουμε χωρις αφορισμους - καταρες - αναθεματα.
αν ειναι σαν τα αραβικα αλογα που ολο ερχοταν και ολο στον δρομο ηταν τσαμπα κανουμε διαφημιση στο καμοροζαγορα.....αυτος πιστευω ριχνει κατι στο αερα και αν του κατσι θα πει δεν σας στα ελεγα ?
ρε φιλε ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ?..... ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣlogios έγραψε:ΔΛΔ Ετσι οπως αντιδρατε δεν θα επρεπε να μιλαμε για το οτιδηποτε εαν πρωτα δεν ειναι απόλυτα τεκμηριωμενο.
ΠΑΝΟΣ - ΜΑΓΙΩ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΨΩΜΙΑΔΗΣ (ΑΣΠΙΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ .
ΑΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ......
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ρε άντε αφήστε μας στη ησυχία μας και μη μας εκνευρίζετε βραδυάτικα.
Γουστάρετε να είστε πρόβατα, μαγκιά σας!
Οτι βγάζει ο συγκεκριμένος σταθμός, (ακόμα και ότι ο Ζαγοράκης πήγε για κατούρημα),
είναι ΠΑΠΑΣ μέχρι την απόδειξη του ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ.
Μιλάμε για το πιο αφερέγγυο μικρόφωνο των ερτζιανών της πόλης.
Γουστάρετε να είστε πρόβατα, μαγκιά σας!
Οτι βγάζει ο συγκεκριμένος σταθμός, (ακόμα και ότι ο Ζαγοράκης πήγε για κατούρημα),
είναι ΠΑΠΑΣ μέχρι την απόδειξη του ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ.
Μιλάμε για το πιο αφερέγγυο μικρόφωνο των ερτζιανών της πόλης.
Το "παιζει" που ειπα, δεν το ειπα επειδη το αναφερε τα ραδιοφωνου του κωλου οπως αυτο που ποτε μου δεν εχω ακουσει, αλλα για αλλο λογο...
Απλα περιμενα να δω ποιος θα το πει πρωτος...
Το ειπαν αυτοι (τι συμπτωση)..!!
Αυριο θα το παιζουν και οι αλλοι..
Θα δουμε, μην τρελενεστε νυχτιατικα..

Απλα περιμενα να δω ποιος θα το πει πρωτος...
Το ειπαν αυτοι (τι συμπτωση)..!!
Αυριο θα το παιζουν και οι αλλοι..
Θα δουμε, μην τρελενεστε νυχτιατικα..
- paok kerkyra
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο μεγιστάνας ειναι ο Τομούσι Σουχύνω Ιάπωνας μεγιστάνας του γάλατος με μια απο της μεγαλύτερες φάρμες με αγελάδες και πρόβατα στον κόσμο σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο μεγιστάνας ειναι έτοιμος να επενδύσει ενα σεβαστό ποσό άμεσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ...
ετσι μπραβο να και μια ψυχραιμη γνωμη...logios έγραψε: Δεν ειμαι υπερ τους και ουτε προκειτε να βασιστω στα λεγομενα τους αλλα τουλαχιστον να μπορουμε να σχολιασουμε χωρις αφορισμους - καταρες - αναθεματα.
ζ@γορα γ@μιεται ο αντρας σου

343 θα δουμε,δεν μπορουμε να πουμε τιποτα παραπανω..ω!ωραιο μηνυμα απο τον φιλο τον 748..
ο 512 λεει κατι ενδιαφερον..
ο 512 λεει κατι ενδιαφερον..
-
Πάντως για να λέμε και του στραβού-του μουσάτου το δίκιο,όταν κάποιοι πανηγύριζαν για Μπερέτες,Ζουέλες και Μπουσαιντίδες(που έφυγαν νύχτα),ο μουσάτος ζητούσε προπονητή με καρύδια(Αγγελο)-δεκάρι και Εστογιανόφ...
Ποιος δικαιώθηκε?
Ποιος δικαιώθηκε?
Οι δημοσιογραφοι παιζουν με τα νευρα σας.Αλλα μην ασχολειστε..
Αφηστε ησυχο τον Ζαγορακη και τον Βρυζα να συνεχιζουν να ψαχνουν λυσεις.Αν την βρουν θα την μαθουμε απο αυτους.
Αφηστε ησυχο τον Ζαγορακη και τον Βρυζα να συνεχιζουν να ψαχνουν λυσεις.Αν την βρουν θα την μαθουμε απο αυτους.