Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
το μουσατος δεν ειναι βρισια ....επισης δεν μπορουμε να εχουμε αποριες ? μουσατε πηρες τζιπακι απο τον σπανουδακη ? ερωτηση κανω δεν ξερω ......μουσατε εχεις στημενους ακροατες ? μουσατε λιβανιζεις το σουπερ 3 ?
μουσατε φοβασε τους σουπεραδες ? μουσατε οταν εγινε πεσιμο στο αρης-ΠΑΟΚ στην αποστολη του ΠΑΟΚ τι λεγατε μουσατε ? οτι ειναι ολα καλα ? μουσατε ειναι αληθεια οτι εισαι απο την παραμυθια πρεβεζης και εισαι απογονος τσαμηδων που φυγανε αλβανια μετα την κατοχη ? ρωταω δεν ξερω.....
κολοκοτρονη εισαι σε μεγαλη φορμα .....
rainmaker έγραψε:-Ερώτημα πρώτο : Τί διάολο αποδεικνύει το blog που έχει ο τύπος για υπογραφή; Ένα μπλογκ είναι πως δείχνει οτι ΔΕΝ είναι ο μουσάτος;
Ερώτημα δεύτερο : Ρε παλικάρι μου χαβαλέ μας κάνεις; Αν δεν είσαι ο Ζαγόρας ή κάποιος παρατρεχάμενος εκεί, τότε βούτα σε καμιά θάλασσα γιατί είναι σοβαρό πρόβλημα να λες οτι τον ακούς και κάνει καλοπροαίρετη κριτική!! Μιλάμε οτι ο συγκεκριμένος σταθμός έχει ξεπεράσει σε κατάντια ακόμα και το Μετρουλάκη. Τουλάχιστον εκείνος παρίστανε τον δημοσιογράφο. Δεν πουλούσε γλίτσα και σάλια όλη μέρα. Πραγματικά αυτό που λέει ο αδερφός πιο πάνω, είναι αλήθεια: Συνεχώς δήθεν απαντάει σε κάτι τελειωμένους με υπονοούμενα και δεν αναφέρεται ποτέ σε τίποτα ούτε με στοιχεία ούτε με μια στοιχειώδη ανάπτυξη στα Ελληνικά. Μόνο φυτίλια βάζει για να μην έχει μετά να απολογείται.
Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν υπάρχει.
Αν πάλι είσαι κάποιος απ αυτούς τότε δεν χρειαζόταν ένα ποστάρισμα για να καταλάβουμε το καραγκιοζιλίκι που σας διακρίνει. Μας βοηθάς όμως να αντιληφθούμε τη δυναμική του φόρουμ του paokmania, και έρχεσαι μάλιστα δεύτερος σήμερα μετα την αστεία μπηχτή του τζορμπατζόγλου στο blog του paok24 σήμερα, όπου λέει οτι "διαβάζοντας τα διάφορα φόρουμ είδα πολλούς να με κατηγορούν κ.λ.π...". Εγω το ξαναγράφω τον τζορμπα δεν τον πάω γιατί
α) μου φαίνεται τρελή μουσίτσα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν έχω κανένα νταλκά να τον στηρίζω όπως και κανέναν άλλο προφανώς.
β) Άτομο που δηλώνει οτι δεν θα κάνει κριτική σε δυτικούς γιατί αυτοί τον έκαναν δημοσιογράφο (λέμε τώρα..) και ειδικά σε κάτι φουρνάρηδες-μπουγατσατζήδες κλπ είναι τουλάχιστον ύποπτο. Θυμίζω οτι εν τω μέσω της μεγάλης κρίσης που ξέσπασε πέρυσι μεταξύ Ζαγορ και Ζήση, απο δυτικά βάζανε πολλά φυτίλια και κυρίως οι εν λόγω τυροπιτάδες και στο σταθμό του τζορμπα το μεγενθύνανε σε υπερβολικό βαθμό, πριονίζοντας τη θέση του Τέο. Και δεν είδα κανέναν να κόπτεται για την αλήθεια. Σκατά δημοσιογραφία δηλαδή. Όταν βγάλετε το δάχτυλο (δικό σας ή άλλων) απο τον κώλο σας, τα ξαναλέμε.
Φίλε, πραγματικά, τζάμπα την ώρα σου χάνεις που κάθεσαι και σκαρφίζεσαι χίλια δύο τέτοια συνομοτικά σενάρια...! Μου την δίνει επίσης να μου βάζουν ταμπέλα, πόσο μάλλον όταν δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με εμενα! Εγώ απλά και εντελώς αθώα, εξέφρασα την προσωπική μου άποψη... Έχω 2 χρόνια που ακούω Λίμπερο και είμαι 18 ετών, ίσως τα δύο χρόνια δεν είναι αρκετά, ή η κριτική μου ικανότητα δεν είναι ακόμα επαρκώς ανεπτυγμένη, με όλα αυτά που διαβάζω να γράφετε και εγώ αγνοώ! Ή ακόμα ίσως εσείς είστε φανατικοί υποστηρικτές του πραγματικά γραφικού και χαμηλού επιπέδου σταθμού που φιλοξενείται στην συχνότητα 1Ο3 των ραδιοκυμάτων...! Πάντως εγώ το μόνο που υποστηρίζω και εκπροσωπώ είναι οι απόψεις μου! Κάποιοι εδώ είστε πολύ αστείοι! Αυτά είχα να πω για αυτό το θέμα...!
1) σβήσε την διαφήμιση του blog που έχεις κάτω. Δεν είμαστε μ@λ@κες να σου κάνουμε κλικαρίσματα.
2) αν είσαι 18 χρονών όπως λες, είσαι πολύ μικρός για να πιάνεις τον Ζαγοράκη, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο στόμα σου με τέτοια ευτελή επιχειρήματα και να παρουσιάζεις έναν ψεύτη με μούσι ως τιμητή του ΠΑΟΚ.
3) Κάτσε πρώτα διάβασε, ενημερώσου, ρώτα, πηγαινε σε κάποιον σύνδεσμο και μάθε,
και μην ακούς μόνο αυτόν τον σταθμό που ψήνει μυαλά, ειδικά πιτσιρικάδων.
γιατι ποιος ειπε οτι το 103 ειναι αριστο .....αλλα δεν εχει το πουστικο λαμογιστικο στυλ λασπη υπογεια φημες συκοφαντιες στημενους ακροατες δεν το εχουν ουτε το 103 ουτε το σκουληκομετροπολης .....ο λιμπερο ειναι ο εσπρεσο των αθλητικων ραδιοφωνων αλλα στο πολυ χειροτερο του....
δεν θα ξεχασω καποτε που ακουγα και τον ζαγορα το βραδυ να λεει νομιζω μετα το 0-4 με αεκ οτι ο ζαγορακης επι 3 ωρες το βραδυ του εξομολογουνταν διαφορα πραγματα ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ......
ποια κριτικη ικανοτητα ρε φιλε εχεις ανεπτυγμενη ? δηλαδη τι κριτικη κανει ο μουσατος ? ολο υπονοουμενα και ναι και οχι τι κριτικη ειναι αυτη ? κουτσομπολιο του χειροτερου ειδους ειναι ....ο μονος λιγο σοβαρος εκει ειναι ο ραγκατσης
.....ολοι οι αλλοι ειναι για γελια ποιος ο συριγος ? γελανε και οι πετρες ....ο καμορα ο ζαγορας .....ο να χαρω εγω ?
ΕΛΕΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ τα νεα του σκορδα ειναι το bbc μπροστα τους......
Kolokotronis_4 έγραψε:1) σβήσε την διαφήμιση του blog που έχεις κάτω. Δεν είμαστε μ@λ@κες να σου κάνουμε κλικαρίσματα.
2) αν είσαι 18 χρονών όπως λες, είσαι πολύ μικρός για να πιάνεις τον Ζαγοράκη, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο στόμα σου με τέτοια ευτελή επιχειρήματα και να παρουσιάζεις έναν ψεύτη με μούσι ως τιμητή του ΠΑΟΚ.
3) Κάτσε πρώτα διάβασε, ενημερώσου, ρώτα, πηγαινε σε κάποιον σύνδεσμο και μάθε,
και μην ακούς μόνο αυτόν τον σταθμό που ψήνει μυαλά, ειδικά πιτσιρικάδων.
Φίλε όλα αυτά που λες τα δέχομαι, αλλά το μόνο από αυτά που δεν δέχομαι είναι να βάζεις λόγια που δεν λέω στο στώμα μου... Πού και πότε έγραψα εγώ για Ζαγοράκη, θα μας τρελάνεις; Εγώ υποστηρίζω, ως τώρα τουλάχιστον, τυφλά τον Ζαγοράκη, άσχετα αν αυτό δεν είναι ίσως και απόλυτα σωστώ... Επίσης αν σας θεωρούσα μ@λ@κες όπως λες, δεν θα καθόμουν να συνομηλώ μαζί σας τόση ώρα!
DigitalFan έγραψε:....Πιστεύω ότι τον έχετε παρεξηγήσει, γιατί έχει έναν ιδιέταιρο δικό του τρόπο να μηλάει και αυτό εσείς το παρερμηνεύετε... Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κάτι με τον Ζαγοράκη, όπως πολλοί υποστηρίζετε! Ούτε τα συμφέροντά του εξυπηρετούνται με το να "πολεμά"... υπόγεια τον ΠΑΟΚ, είναι γελοίο να το λέτε! .....
όταν γράφεις αυτό, για πες μου τι εννοείς..
ζεις σε άλλο πλανήτη?
Αν θέλεις να ενημερωθείς σωστά για τον ΠΑΟΚ πήγαινε στη Θ4, στον Μπέλο, στο Κορδελιό, στους Αμπαλαέα, στους Μακεδόνες κλπ. εκεί θα μάθεις αυτά που θέλεις και ΟΧΙ από τον αδερφάτο μούσι.
DigitalFan έγραψε:....Πιστεύω ότι τον έχετε παρεξηγήσει, γιατί έχει έναν ιδιέταιρο δικό του τρόπο να μηλάει και αυτό εσείς το παρερμηνεύετε... Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κάτι με τον Ζαγοράκη, όπως πολλοί υποστηρίζετε! Ούτε τα συμφέροντά του εξυπηρετούνται με το να "πολεμά"... υπόγεια τον ΠΑΟΚ, είναι γελοίο να το λέτε! .....
όταν γράφεις αυτό, για πες μου τι εννοείς..
ζεις σε άλλο πλανήτη?
Αν θέλεις να ενημερωθείς σωστά για τον ΠΑΟΚ πήγαινε στη Θ4, στον Μπέλο, στο Κορδελιό, στους Αμπαλαέα, στους Μακεδόνες κλπ. εκεί θα μάθεις αυτά που θέλεις και ΟΧΙ από τον αδερφάτο μούσι.
Οκ, την λέξη "Ζαγοράκης" την ανέφερα, αλλά δεν είπα κάτι συγκεκριμένο για το έργο του, ούτε υπονόησα κάτι, ότι δηλαδή έκανε κάτι λάθως... Ότι είναι να το πώ, το λέω ξεκάθαρα, απλά σχολίασα την κριτική που κάνει όντως ο Ζαγόρας (σύμφωνα με τα 'πιστεύω' του) συχνά στον Ζαγοράκη, που πιστεύω ότι δεν το κάνει από δώλο...
προς τον ευγενικο φιλο που ειπε την αποψη του για τον ζαγορα.
Ανθρωπος που μιαλει με υπονοουμενα,λεει συνεχεια πως κατι τρεχει,αλλα ποτε δεν λεει τιποτα δεν ειναι σοβαρος.ο τυπος εβγαινε με τους φιλους του στο ραδιο,λιδορουσαν τον σαντος και καναν βουμβουμ μετα το ΠΑΟΚ πανσεραικος.
Ειναι προκλητικος και αφηνει μονιμα υποννουμενα..
Μετρα ποσες φορες εχει πει: Κατι τρεχει στην πολη.Δεν μπορω να πω καλο ή κακο.Δεν μπορω να πω για ποιον.Αλλα κατι τρεχει.Δεν σας λεω αν θα γινει γρηγορα ή αργα..
Περιμενει να γινει οτιδηποτε την επομενη 5ετια και λεει σας τα λεγα..
Ο τυπος ειναι κολοτουμπας.
ΥΣΤ:το να τον βριζετε ανωνυμα οσο και αν δεν τον εκτιμω νομιζω δεν τιμαει κανεναν..Οσο αρνητικος και να ειμαι απεναντι του.
Σχετικά με το ΥΣΤ, δεν έχεις άδικο Αδερφέ μου.
Αλλά όταν το δούλεμα γίνεται έθιμο, πνίγεσαι! Θέλεις να ξεράσεις.
Φίλε D.A.A.T. εγώ πλέον έχω μπεί στο δείλημα:
Να συνεχίσω να ακολουθώ την κρίση μου, ή να δεχθώ ως πληροφορίες και δεδομένα αυτά που γράφετε εσείς οι σίγουρα πιο έμπειροι εδώ και να αλλάξω ριζικά τις απόψεις μου; Πραγματικά, θέλω να με πείσετε για αυτά που λέτε...
Φίλε, πραγματικά, τζάμπα την ώρα σου χάνεις που κάθεσαι και σκαρφίζεσαι χίλια δύο τέτοια συνομοτικά σενάρια...! Μου την δίνει επίσης να μου βάζουν ταμπέλα, πόσο μάλλον όταν δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με εμενα! Εγώ απλά και εντελώς αθώα, εξέφρασα την προσωπική μου άποψη... Έχω 2 χρόνια που ακούω Λίμπερο και είμαι 18 ετών, ίσως τα δύο χρόνια δεν είναι αρκετά, ή η κριτική μου ικανότητα δεν είναι ακόμα επαρκώς ανεπτυγμένη, με όλα αυτά που διαβάζω να γράφετε και εγώ αγνοώ! Ή ακόμα ίσως εσείς είστε φανατικοί υποστηρικτές του πραγματικά γραφικού και χαμηλού επιπέδου σταθμού που φιλοξενείται στην συχνότητα 1Ο3 των ραδιοκυμάτων...! Πάντως εγώ το μόνο που υποστηρίζω και εκπροσωπώ είναι οι απόψεις μου! Κάποιοι εδώ είστε πολύ αστείοι! Αυτά είχα να πω για αυτό το θέμα...!
Πρώτα απ ολα παλικάρι μ δεν αντιλαμβάνομαι που βρήκες τα περίεργα σενάρια στα οσα έγραψα. Επίσης δεν μίλησα για συνωμοσίες. Επίσης δεν σε ενέπλεξα στα οσα έγιναν πέρυσι και ανέφερα εδώ. (Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας.. παρελθοντολογία ίσως αλλά ως εκεί..).
Και το κυριότερο, δεν καταλαβαίνω πως με λες αστείο όταν δεν συνέβη τίποτα απο τα προηγούμενα. Δν κάνω τον κόπο να εκνευριστώ γιατί όντως για 18 κ κάτι παρακάτω φαίνεσαι. Όταν ειδικά έχω γράψει στο κείμενο οτι δεν έχω σκοπό να υπερασπιστώ κανένα σταθμό και δημοσιογράφο και μετά μου λες οτι είμαι οπαδός του 103..
Τέσπα έχουμε και ύπνο να κάνουμε βραδιάτικα δεν θα ασχολούμαι με την κατάντια της πόλης.
Επειδη αγαπατε τον ΠΑΟΚ,ακουτε ολη τη μερα ενα σταθμο και ταυτιζεστε με ανθρωπους που ζουν απο αυτο.Δεν υπαρχουν οπαδοι του ΠΑΟΚ που υποστηριζουν τον εναν ή τον αλλον σταθμο..Να ακους οτι θελεις.Αλλα μην το καταπινεις.
Ο Γιωργος λεει ασπρο,γινεται το μαυρο ,και μετα λεει εγω ελεγα μαυρο..Αν σου αρεσει το ραδιο ,να ακους οποιον θελεις..Αλλα προς θεου,μην επηρεαζεσαι απο κανεναν.Ειδικα απο ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ..Αν ο αλλος με το ονοματακι του λεει ξεκαθαρα πραγματα,να τον κρινεις..Αν σου λεει κατι εγινε αλλα δεν μπορω να πω,μην το λαμβανεις υποψη..
Σε γενικες γραμμες ,ο ΠΑΟΚτσης δεν ακουει κανεναν ,εχει κριση,κανει λαθος,κανει σωστα αλλα ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ..Ουτε του Ζαγορακη,ουτε του Κουδα,ποσο μαλλον του Ζαγορα...
Στον τρόπο που μιλάει και σκέφτεται ενώπιον του μικροφώνου και στον τρόπο που εκπαιδεύει τους νέους του συνεργάτες ο κύριος Ζαγόρας Γεώργιος, η πιο περιεκτική και ταιριαστή έκφραση είναι: "ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟΣ" και 100% "ΔΩΛΙΟΣ", εμπλουτισμένος με πολύ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και γερή δόση ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, κατά το δοκούν..
Τα χαιρετίσματά μου στον, κατά τα λοιπά, αγαπητό κύριο Ζαγόρα Γεώργιο.
Tα χαιρετισματα μου προς ολους εσας που ακόμη ασχολείστε με τον εν λόγω ραδιο-φονικό (κατά του ΠΑΟΚ) σταθμό!!
Για τον Ζαγόρα θα πω ότι το μοναδικό πλέον που τον συνδέει με τον ΠΑΟΚ είναι τα 6 πρώτα γράμματα από το επίθετο του που θυμίζουν τον πρόεδρο και τίποτε άλλο!!