Armagedonas και DigitalFan
ο μουσάτος στάνταρ με 2 διαφορετικά username!
ρε είσαι πολύ τρόμπας!

Armagedonas έγραψε:Συγνώμη,το 1 μύριο για τους 3 σας φαίνεται λογικό???
δηλαδή 250 επίσημα ο Μπερέτα,100 Χάβος και 120-150 Δερμιζτάκης????
Μένουν άλλα 500!!!!!!
Δηλαδή πρόπερσυ ο Σάντος δούλευε απλήρωτος,αφού από τα 600 του χρωστούσαν τα 500.....Λογικό δεν είναι????
η διοίκηση μας έλεγε ότι έχουμε πανάκριβο προπονητή που παίρνει 600 χιλιάρικα και για αυτό είμαστε ζόρικα!!!!
Τα οποία 600 όμως δεν τα είχε δώσει....αλλά τα χρωστούσε.....απλά μαθηματικά!!!!
ΥΓ Νομίζω ότι διέπραξαν ΓΚΑΦΑ με το 1 εκατομμύριο και έσπευσαν να την καλύψουν κακήν κακώς με μπαλώματα....
Ποια ρήτρα Δερμιτζάκη ρε παιδιά,πόση ήταν?????????Πάνω από 50 χιλιάρικα?
ΓΕΝΙΚΑ,ο κόσμος έχει μια ΑΠΟΡΙΑ για το πώς είμαστε συνέχεια ζορισμένοι με τόσα έσοδα....
ΥΓ2 όσο για Δούκα,μόνο το βιντεάκι στο YOUTUBE που τραγουδάει για το....παπάρι του Γκαρσία στον Πειραιά τα λέει όλα
Γραφικός όσο δεν πάει....
Κανέναν πιο σοβαρό και μορφωμένο δεν είχα,ε να βάλουμε???
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Έλεος ρε 'συ... Είναι δυνατόν; Ναι είμαι ο Ζαγόρας και έχω και Blog το παρακάτω που έχω βάλει για υπογραφή... Άρχισε να κράζεις και αυτό τώρα...!Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο μουσάτος είναι στάνταρ. τον ρούφηξε και μπήκε εδώ μέσα να τα κάνει όλα π@@τάνα!
ρε είσαι πολύ τρόμπας!![]()
![]()
Εγώ αυτό που λες δεν το έχω προσέξει γιατί απλά δεν παρακολουθώ και δεν δίνω έμφαση στις συζητήσεις που αφορούν τον Ρούλη, πάντως πιστεύω ότι ασκεί καλοπροαίρετη κρητική σκόπιμα για τον ΠΑΟΚ, ίσως όμως κάνω και λάθως για να έχετε τόσα πολλά άτομα αντίθετη άποψη...eorptol έγραψε:Απάντηστε το ξαναλέω γιατί μου την δίνει γιατί ο μουσατος γλυφει τον σουπερ 3 και τον Άρη και τους λιβανιζει συνέχεια και σε εμας πετάει λάσπη και ότι παπαρια ανοησία του κατέβει στο κεφάλι ;
απόδειξέ μου ότι δεν είσαι!DigitalFan έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Έλεος ρε 'συ... Είναι δυνατόν; Ναι είμαι ο Ζαγόρας και έχω και Blog το παρακάτω που έχω βάλει για υπογραφή... Άρχισε να κράζεις και αυτό τώρα...!Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο μουσάτος είναι στάνταρ. τον ρούφηξε και μπήκε εδώ μέσα να τα κάνει όλα π@@τάνα!
![]()
Αααα εσύ δεν αστιεύεσαι, το πιστεύεις όντως!!! ΧαχαχαχαχαKolokotronis_4 έγραψε:απόδειξέ μου ότι δεν είσαι!DigitalFan έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Έλεος ρε 'συ... Είναι δυνατόν; Ναι είμαι ο Ζαγόρας και έχω και Blog το παρακάτω που έχω βάλει για υπογραφή... Άρχισε να κράζεις και αυτό τώρα...!Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο μουσάτος είναι στάνταρ. τον ρούφηξε και μπήκε εδώ μέσα να τα κάνει όλα π@@τάνα!
![]()
![]()
![]()
![]()