Σχόλια για Liberofm

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ρε σεις ο μουσάτος είναι στάνταρ. τον ρούφηξε και μπήκε εδώ μέσα να τα κάνει όλα π@@τάνα!

Armagedonas και DigitalFan

ο μουσάτος στάνταρ με 2 διαφορετικά username!

ρε είσαι πολύ τρόμπας! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Armagedonas έγραψε:Συγνώμη,το 1 μύριο για τους 3 σας φαίνεται λογικό???

δηλαδή 250 επίσημα ο Μπερέτα,100 Χάβος και 120-150 Δερμιζτάκης????

Μένουν άλλα 500!!!!!!

Δηλαδή πρόπερσυ ο Σάντος δούλευε απλήρωτος,αφού από τα 600 του χρωστούσαν τα 500.....Λογικό δεν είναι????

η διοίκηση μας έλεγε ότι έχουμε πανάκριβο προπονητή που παίρνει 600 χιλιάρικα και για αυτό είμαστε ζόρικα!!!!

Τα οποία 600 όμως δεν τα είχε δώσει....αλλά τα χρωστούσε.....απλά μαθηματικά!!!!

ΥΓ Νομίζω ότι διέπραξαν ΓΚΑΦΑ με το 1 εκατομμύριο και έσπευσαν να την καλύψουν κακήν κακώς με μπαλώματα....

Ποια ρήτρα Δερμιτζάκη ρε παιδιά,πόση ήταν?????????Πάνω από 50 χιλιάρικα?

ΓΕΝΙΚΑ,ο κόσμος έχει μια ΑΠΟΡΙΑ για το πώς είμαστε συνέχεια ζορισμένοι με τόσα έσοδα....

ΥΓ2 όσο για Δούκα,μόνο το βιντεάκι στο YOUTUBE που τραγουδάει για το....παπάρι του Γκαρσία στον Πειραιά τα λέει όλα

Γραφικός όσο δεν πάει....

Κανέναν πιο σοβαρό και μορφωμένο δεν είχα,ε να βάλουμε???

μια χαρα σοβαρος ειναι οταν χρειαζεται ο δουκας και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απλα του αρεσει πολυ να κανει πλακα,εσυ φανταζομαι με κανενα ζαγορα η καμορα θα ησουν ευχαριστημενος,οσο για το νουμερο με τους προπονητες δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι γκαφα ή υπαρχει δολος πραγμα που δεν το πιστευω ή το νουμερο ειναι αυτο,τωρα αυτα με τα νουμερα δεν βγαινουν και τετοια σε κανενα ζαγορα που σας κανει και αβαντα,αλλιως μπορειτε να ζητησετε αναλυτικα στοιχεια στην γενικη συνελευση της ΠΑΕ αν εχετε μετοχες ή να περιμενετε το πορισμα της επιτροπης διαφανειας η ακομα αν ειστε και απλες παρτε εναν ορκωτο και πατε απο τα γραφεια της ΠΑΕ.
Ο Ζαγορακης δεν ειναι κλεφτης ρε παρτε το χαμπαρι.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο μουσάτος είναι στάνταρ. τον ρούφηξε και μπήκε εδώ μέσα να τα κάνει όλα π@@τάνα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Έλεος ρε 'συ... Είναι δυνατόν; Ναι είμαι ο Ζαγόρας και έχω και Blog το παρακάτω που έχω βάλει για υπογραφή... Άρχισε να κράζεις και αυτό τώρα...!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οπαδοί του ζαγορα όπως λέγαμε κάποτε Αλβανός τουρίστας.....
:shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

eorptol έγραψε:Απάντηστε το ξαναλέω γιατί μου την δίνει γιατί ο μουσατος γλυφει τον σουπερ 3 και τον Άρη και τους λιβανιζει συνέχεια και σε εμας πετάει λάσπη και ότι παπαρια ανοησία του κατέβει στο κεφάλι ;
Εγώ αυτό που λες δεν το έχω προσέξει γιατί απλά δεν παρακολουθώ και δεν δίνω έμφαση στις συζητήσεις που αφορούν τον Ρούλη, πάντως πιστεύω ότι ασκεί καλοπροαίρετη κρητική σκόπιμα για τον ΠΑΟΚ, ίσως όμως κάνω και λάθως για να έχετε τόσα πολλά άτομα αντίθετη άποψη... ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

DigitalFan έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο μουσάτος είναι στάνταρ. τον ρούφηξε και μπήκε εδώ μέσα να τα κάνει όλα π@@τάνα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Έλεος ρε 'συ... Είναι δυνατόν; Ναι είμαι ο Ζαγόρας και έχω και Blog το παρακάτω που έχω βάλει για υπογραφή... Άρχισε να κράζεις και αυτό τώρα...!
απόδειξέ μου ότι δεν είσαι! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Kolokotronis_4 έγραψε:
DigitalFan έγραψε:

απόδειξέ μου ότι δεν είσαι! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αααα εσύ δεν αστιεύεσαι, το πιστεύεις όντως!!! Χαχαχαχαχα

Ε λοιπόν, αν έχεις Facebook, πες μου το όνομα του προφίλ σου να σου κάνω αίτημα φιλίας, ή καλύτερα, γράψε μου το url του προφίλ σου να μπω αμέσως και να μην ψάχνω... ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ε τι θα γίνει από το fbοok? με δουλεύεις? ότι παπά θέλεις μπορείς να ανεβάσεις από εκεί.
μη μας πουλάς τρέλα.
είσαι ο μοναδικός που στηρίζει την αδερφή με το μούσι.
πες μας πρώτα ποιος άλλος πρόεδρος ΠΑΕ έβγαλε τέτοια στοιχεία στη φόρα
και μην αφήνεις υπονοούμενα
γνωστή η τακτική ζαγόρα
ρε μπας και θέλεις να ανεβάσεις τις επισκέψεις του συγκεκριμένου thread?
με τι τζιπάκι κυκλοφορείς τώρα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ε με αυτο που πήρε απο τον σπανουδακη μήπως ; Είναι αλήθεια ότι πήρε απο τον σπανουδακη τζιπακι ;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ρε πολύ γέλιο έχει το φόρουμ αυτές τι μέρες!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλά ότι θα γραφτεί ποστ εγκωμιαστικό προς τη μουσάτη καλόγρια ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!
Πιο πιθανό είναι να δω τον DimisK με T-shirt του τσε γκεβάρα παρά αυτό που διάβασα παραπάνω!!
Ε ρε γλέντια! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Όσοι πιστεύετε πως ο Ζαγορακης σας κλέβει... Είστε το λιγότερο αστειοι, γιατι έλεγχοι γίνονται συνεχώς και ποτέ δεν ´εχει βρεθεί τίποτα.
ΟΎΤΕ το ΣΔΟΕ, ΟΎΤΕ ορκωτος λογιστής απο την επιτροπή διαφάνειας... Βρήκε ποτε τίποτα.
Τα ΠΟΣΆ που αναφερονται... Έχετε την εντύπωση πως είναι απλά αριθμοί μαγειρεμενοι;
Αρε κατακαημενοι λιγοστάκοι... Που οι περισσότεροι φαντάζομαι ΟΎΤΕ το μισθό σας δεν μπορείτε να διαχειριστητε τι την περάσατε την ΑΕ ... Το ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ της ΓΕΙΤΟΝΙΆΣ σας;
ΓΙΑ ΌΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΆ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ ΚΛΠ.
Έχετε πάρει είδηση ότι η χρήση της ΠΑΕ κλείνει στις 30 Ιουνίου; Και 1 Ιουλίου να υπάρξει παραστατικο παει για την επόμενη χρήση.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΙΝΕΣ;

Στο εξής ... Οποίος ξαναριξει μομφή και λάσπη Χωρις στοιχεία σε οποιονδήποτε καλώ τους ΜΟNDERATORS για την άμεση διαγραφή - αποκλεισμό μέλους... ( ΒΑΝ ). Χωρίς προειδοποίηση.

Εδω μέσα ρουφιανιες και συκοφαντίες ΤΈΛΟΣ.
Οποίος ´εχει απορίες για τα νούμερα να πάρει τηλέφωνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για διευκρινήσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

-Ερώτημα πρώτο : Τί διάολο αποδεικνύει το blog που έχει ο τύπος για υπογραφή; Ένα μπλογκ είναι πως δείχνει οτι ΔΕΝ είναι ο μουσάτος;

Ερώτημα δεύτερο : Ρε παλικάρι μου χαβαλέ μας κάνεις; Αν δεν είσαι ο Ζαγόρας ή κάποιος παρατρεχάμενος εκεί, τότε βούτα σε καμιά θάλασσα γιατί είναι σοβαρό πρόβλημα να λες οτι τον ακούς και κάνει καλοπροαίρετη κριτική!! Μιλάμε οτι ο συγκεκριμένος σταθμός έχει ξεπεράσει σε κατάντια ακόμα και το Μετρουλάκη. Τουλάχιστον εκείνος παρίστανε τον δημοσιογράφο. Δεν πουλούσε γλίτσα και σάλια όλη μέρα. Πραγματικά αυτό που λέει ο αδερφός πιο πάνω, είναι αλήθεια: Συνεχώς δήθεν απαντάει σε κάτι τελειωμένους με υπονοούμενα και δεν αναφέρεται ποτέ σε τίποτα ούτε με στοιχεία ούτε με μια στοιχειώδη ανάπτυξη στα Ελληνικά. Μόνο φυτίλια βάζει για να μην έχει μετά να απολογείται.
Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν υπάρχει.

Αν πάλι είσαι κάποιος απ αυτούς τότε δεν χρειαζόταν ένα ποστάρισμα για να καταλάβουμε το καραγκιοζιλίκι που σας διακρίνει. Μας βοηθάς όμως να αντιληφθούμε τη δυναμική του φόρουμ του paokmania, και έρχεσαι μάλιστα δεύτερος σήμερα μετα την αστεία μπηχτή του τζορμπατζόγλου στο blog του paok24 σήμερα, όπου λέει οτι "διαβάζοντας τα διάφορα φόρουμ είδα πολλούς να με κατηγορούν κ.λ.π...". Εγω το ξαναγράφω τον τζορμπα δεν τον πάω γιατί
α) μου φαίνεται τρελή μουσίτσα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν έχω κανένα νταλκά να τον στηρίζω όπως και κανέναν άλλο προφανώς.

β) Άτομο που δηλώνει οτι δεν θα κάνει κριτική σε δυτικούς γιατί αυτοί τον έκαναν δημοσιογράφο (λέμε τώρα..) και ειδικά σε κάτι φουρνάρηδες-μπουγατσατζήδες κλπ είναι τουλάχιστον ύποπτο. Θυμίζω οτι εν τω μέσω της μεγάλης κρίσης που ξέσπασε πέρυσι μεταξύ Ζαγορ και Ζήση, απο δυτικά βάζανε πολλά φυτίλια και κυρίως οι εν λόγω τυροπιτάδες και στο σταθμό του τζορμπα το μεγενθύνανε σε υπερβολικό βαθμό, πριονίζοντας τη θέση του Τέο. Και δεν είδα κανέναν να κόπτεται για την αλήθεια. Σκατά δημοσιογραφία δηλαδή. Όταν βγάλετε το δάχτυλο (δικό σας ή άλλων) απο τον κώλο σας, τα ξαναλέμε.
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Ο μουσατος ειναι αδερφη εχω αποδειξεις και στοιχεια τον καρφωσα εγω,οποιος δεν με πιστευει να παρει δειγμα απο το μουσι του που τον πιτσιλισα και να κανει DNA εξεταση
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ναι 874, το target group του είναι νταβρατισμένοι λιμενεργάτες άνω των 90 κιλών. έρωτας όλο ουσία.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

τσαμπα κουβεντιαζουμε

προς τον ευγενικο φιλο που ειπε την αποψη του για τον ζαγορα.

Ανθρωπος που μιαλει με υπονοουμενα,λεει συνεχεια πως κατι τρεχει,αλλα ποτε δεν λεει τιποτα δεν ειναι σοβαρος.ο τυπος εβγαινε με τους φιλους του στο ραδιο,λιδορουσαν τον σαντος και καναν βουμβουμ μετα το ΠΑΟΚ πανσεραικος.

Ειναι προκλητικος και αφηνει μονιμα υποννουμενα..

Μετρα ποσες φορες εχει πει: Κατι τρεχει στην πολη.Δεν μπορω να πω καλο ή κακο.Δεν μπορω να πω για ποιον.Αλλα κατι τρεχει.Δεν σας λεω αν θα γινει γρηγορα ή αργα..

Περιμενει να γινει οτιδηποτε την επομενη 5ετια και λεει σας τα λεγα..

Ο τυπος ειναι κολοτουμπας.

ΥΣΤ:το να τον βριζετε ανωνυμα οσο και αν δεν τον εκτιμω νομιζω δεν τιμαει κανεναν..Οσο αρνητικος και να ειμαι απεναντι του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”