Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από cristiano4 »

γεια σου παπα παπα...πάντως σκυλι μαυρο μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

dj_timo έγραψε:
Sera4 έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:[youtube]cWXauchH7Ag[/youtube]

Γράφτηκε για αυτό το δεκάρι...
δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ο συγκεκριμενος ειναι καλη παστα παιχτη...
φοβερη εκτελεση ο τσακαλος
δεν τον ξέρω αλλα απο το βίντεο ενθουσιάστηκα.
φαίνεται οτι βλέπει γήπεδο κι έχει κ καλό κοντρόλ.
τι να πω-μακάρι.
και για να μην ξεχνιόμαστε ΄΄οπως κάθε χρόνο:

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ι Κ Ο ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΦ επιτέλους!!!
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

παιδιά ο Πιτμπουλ στο μάνατζερ μαμάει αλλά δε τον έχω δει εν δράσει..τα στατιστικά του πάντως δεν δείχνουν σκορερ από κούνια
black death

Δημοσίευση από black death »

Το πίτμπουλ απ' ότι βλέπω είναι περιφερειακός επιθετικός και παίζει και δεξιά/αριστερά, είναι και κοντός, οπότε στον ΠΑΟΚ δεν πάει για κορυφή της επίθεσης.

Και όντως στο μάνατζερ φαίνεται πολύ καλός. :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bob έγραψε:dj_timo γιατί δεν λες τα παιδιά ότι του έγινε πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου με χαμηλότερες αποδοχές και ο δικός σου ξίνισε???Αντε στο καλό και να μας γράφει από τα ξένα...για το καλό του ΠΑΟΚ φυσικά πες του να την κάνει γιατί όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται!
καλο σαββατοκυριακο bob... εγκυροτατο σε βρισκω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το θεμα πιτμπουλ πιστευω να ισχυει μονο ως αντι σαλπι . αν εχουμε σκοπο να πουλησουμε σαλπι ειναι μια καλη λυση μεσοεπιθετικα. τον εχω δει φετος αρκετα στην σετουμπαλ δεν ειναι επιθετικος, τουλαχιστον οχι για το παιχνιδι που παιζει ο ΠΑΟΚ εχει καλουτσικη τεχνικη οχι βεβαια κατι ιδιαιτερο αλλα μπορει να κανει καμια τριπλα σε σχεση με τον σαλπι, εχει τη δυνατοτητα να παιξει και στις δυο πλευρες η τεχνικη του τον υποστηρίζει + το καλο ποδι απο μακρια βεβαια δεν εχει τηνταχυτητα του σαλπι και δεν εχει την κινηση χωρις την μπαλα που εχει ο σαλπι. ουσιστικα ειναι ενας παικτης ο οποιος δυνητικα θα μπορουσε να προσφερει στην ομαδα αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να δωσε παραπανω απο αυτα που εδωδε ο σαλπι στην κακη χρονια που εκανε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποιος πιτμπουλ ρε τζουμπατζουμπα εχω λαιμαι :lol:
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

τι πιτμπου και τι ρεντμπουλ...φέρτε ένα 10αρακι χθες...όχι άλλο ιβιτσ...το λεωφοριακι που κουβαλάει τους τραυματίες πιο γρήγορα πάει... :P :P
όχι ότι έχω τπτ μαζί του άλλα είναι καταντεια να στηρίζεσαι στον ιβιτσ που έχουν περάσει τα χρόνια..Στα 30 του φυσικά κ ήταν παιχτουρα γιατί είχε τα τρεξίματα αλλά πλέον μόνο για κανένα ημίχρονο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

desperando έγραψε:το θεμα πιτμπουλ πιστευω να ισχυει μονο ως αντι σαλπι . αν εχουμε σκοπο να πουλησουμε σαλπι ειναι μια καλη λυση μεσοεπιθετικα. τον εχω δει φετος αρκετα στην σετουμπαλ δεν ειναι επιθετικος, τουλαχιστον οχι για το παιχνιδι που παιζει ο ΠΑΟΚ εχει καλουτσικη τεχνικη οχι βεβαια κατι ιδιαιτερο αλλα μπορει να κανει καμια τριπλα σε σχεση με τον σαλπι, εχει τη δυνατοτητα να παιξει και στις δυο πλευρες η τεχνικη του τον υποστηρίζει + το καλο ποδι απο μακρια βεβαια δεν εχει τηνταχυτητα του σαλπι και δεν εχει την κινηση χωρις την μπαλα που εχει ο σαλπι. ουσιστικα ειναι ενας παικτης ο οποιος δυνητικα θα μπορουσε να προσφερει στην ομαδα αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να δωσε παραπανω απο αυτα που εδωδε ο σαλπι στην κακη χρονια που εκανε

Τον εχεις δει και αρκετα κιολας, τι λες ρε θηριο?
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Νταξ ιδιαίτερα τρεξίματα ποτέ δεν είχε ο ίβιτς, αλλα αυτοί οι παίκτες (που είναι αργοί δηλαδή αλλα τεχνίτες) καλύπτουν την ταχύτητα με άλλα χαρίσματα.. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο ίβιτς και το έλεγα στην παρέα και γω απο παλιά γιαυτους τους παίκτες, ποδοσφαιριστές τύπου ίβιτς οι οποίοι είναι τεχνίτες, έχουν κεφαλιά, μοιράζουν κάθετες και γενικά πασες λουκούμια, σκέφτονται γρήγορα και βλέπουν την εξέλιξη φάσης, όλα αυτα συνδιαζόμενα με μεγάλη ταχύτητα και εκρηκτικότητα, δημιουργούν ίσως τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη :P και αυτοί που τα συνδιάζουν όλα αυτά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα... Εγώ πιστεύω οτι ο μπόλονι θα δοκιμάσει τον αντελίνο στη θέση του 10...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

obanebane έγραψε:
desperando έγραψε:το θεμα πιτμπουλ πιστευω να ισχυει μονο ως αντι σαλπι . αν εχουμε σκοπο να πουλησουμε σαλπι ειναι μια καλη λυση μεσοεπιθετικα. τον εχω δει φετος αρκετα στην σετουμπαλ δεν ειναι επιθετικος, τουλαχιστον οχι για το παιχνιδι που παιζει ο ΠΑΟΚ εχει καλουτσικη τεχνικη οχι βεβαια κατι ιδιαιτερο αλλα μπορει να κανει καμια τριπλα σε σχεση με τον σαλπι, εχει τη δυνατοτητα να παιξει και στις δυο πλευρες η τεχνικη του τον υποστηρίζει + το καλο ποδι απο μακρια βεβαια δεν εχει τηνταχυτητα του σαλπι και δεν εχει την κινηση χωρις την μπαλα που εχει ο σαλπι. ουσιστικα ειναι ενας παικτης ο οποιος δυνητικα θα μπορουσε να προσφερει στην ομαδα αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να δωσε παραπανω απο αυτα που εδωδε ο σαλπι στην κακη χρονια που εκανε

Τον εχεις δει και αρκετα κιολας, τι λες ρε θηριο?
το γαλλικο και το πορτογαλικο μ΄αρεσει να τα παρακολουθω πολυ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απλα μου εκανε εντυπωση, εγω δεν εχω δει ποτε αγωνα πορτογαλικου πρωταθληματος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

obanebane έγραψε:Απλα μου εκανε εντυπωση, εγω δεν εχω δει ποτε αγωνα πορτογαλικου πρωταθληματος.
φιλε καποτε ηταν δουλειαμου να βλεπωματς και μου εμεινε σαν χομπι ας ειναι καλα το στριμινγκ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

DaFFy_NaSH έγραψε:Όπως είχε πει και ο ίδιος ο ίβιτς και το έλεγα στην παρέα και γω απο παλιά γιαυτους τους παίκτες, ποδοσφαιριστές τύπου ίβιτς οι οποίοι είναι τεχνίτες, έχουν κεφαλιά, μοιράζουν κάθετες και γενικά πασες λουκούμια, σκέφτονται γρήγορα και βλέπουν την εξέλιξη φάσης, όλα αυτα συνδιαζόμενα με μεγάλη ταχύτητα και εκρηκτικότητα, δημιουργούν ίσως τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη :P και αυτοί που τα συνδιάζουν όλα αυτά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα...
Έχω την εντυπώσει οτι υπερβάλεις λιγάκι...Ναι φυσικά έχει τεχνική είναι και κάλος στο μοίρασμα...αλλά είπαμε όχι κ αν ήταν κ πιο γρήγορος θα ήταν από τους καλύτερους στον κόσμο....είπαμε έχει τεχνική εσύ το έχεσες σορρυ κι ολας!! :lol: :lol: :lol:
10αρι χθες!
οσο για την άποψη Αντελινο θα ήθελα κ εγω πολύ να το δω γιατί αν δουλέψει πιστεύω έχει τα στοιχεία για 10αρι αλλά τότε θα χρειαζόμαστε αντικαταστάτη στην θέση του!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μιλωντας με εναν ουγγρο δημοδιογραφο μου μιλησε με τα καλυτερα για τον Schembri..Μου ειπε οτι ειναι σαφως ενας απο τους καλυτερους παικτες που παιζουν στην ουγγαρια αλλα τον χαρακτηρισε ως winger και οχι ως επιτελικο χαφ.

Εκει απλα ακουσανε φημολογια για ΠΑΟΚ ,ΑΕΚ..Ο μανατζερ του προφανως την ψαχνει για ελλαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”