Σχόλια για Liberofm

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Αδερφέ μου Sera4 δεν έχεις άδικο.
Αλλά καπου χρειάζεσαι έναν σάκο του μποξ να εκτονώνεσαι. Την δουλειά αυτή την κάνει το εν λόγω thread.

-------------------------------------------
γ@μώ το αδερφίστικο μούσι σου κ@ριόλη.
οι στημένοι που βγαίνουν τι παίρνουν από σενα ρε λαμόγιο?
τα @@δια του ζαγοράκη σε κάρτ ποστάλ?
μπινόπ@υστα
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Πριν καμιά βδομάδα πέτυχα στο αμάξι τον Ράγκα αργά τα ξημερώματα οπότε και το άφησα στο λίμπερο -μόνο έτσι θα ακούσω πλέον και μόνο τον Ράγκα- και τσουπ!!Βγαίνει και η πο@τσα ο μουσάτος και άκουσον άκουσον, πρότεινε για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ να δώσουμε 200 χιλιάρικα και τον Βιερι στο γάβρο για να πάρουμε το μαγικό αριστερό πόδι του Φετφατζίδη!!Και δεν κάνω καθόλου πλάκα!

Ρε μη τον ακούτε λέμε να ηρεμήσει το κεφάλι σας
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Με την σημερινή του παρέμβαση ο Λ.Δούκας στον "κύριο" Τζορπατζόγλου απεκάλυψε την συνομωσία του εν λόγο σταθμού έναντι του ΠΑΟΚ.
Και εξηγώ.
Ενώ ο Λ.Δούκας σε τηλεφωνική συνομιλία με τον "κύριο" Τ. μετά το πέρας της συν/ξης
Ζαγοράκη τον ενημέρωσε ότι στο 1μύριο για προπονητές περιλαμβάνονται ΚΑΙ η ρήτρα στον Πανθρακικό για τον Δερμιτζάκη ΚΑΙ μέρος της αμοιβής του Σάντος, ο εν λόγο "κύριος είπε ότι ΞΕΧΑΣΕ να τα πει στο αφεντικό του κατά την ραδ/κή ανάλυση που έκαναν οι δυο τους.

Τα υπονοούμενα και τα σχόλια για το επίμαχο θέμα είναι περιτό να τα αναφέρω.

Οι άνθρωποι δηλητηριάζουν μυαλά λαίμαι.

Χίλια μπράβο στον Δούκα που τους έκανε ρόμπες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά ο τσορμπατζογλου λίγο αγαθιαρης πρέπει να είναι κάποια στιγμή η μαϊμού με το μουσι λέει σε ακροατή ´οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να μην τα λένε όλα και ο τσορμπατζογλου ´ ο τσορμπατζογλου έκανε το κινέζο ρόμπα τον κάνει το αφεντικό του και αυτός τα ανέχετε και ανέχετε και τις ειρωνιες του στον αέρα .....
Θα πεις που θα βρει δουλειά αλλού αλλα να σ ξευτιλιζει το αφεντικό σου στον αέρα δεν αντεχετε....
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Πως θα γινει να κλεισει αυτος κ@ρκινι@ρικος σταθμος......... :?: :?:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ο τσορμπατζογλου δν ειναι αγαθιαρης.Αλλα δουλευει για !@#@#!$#.

Θα πηγαινε στους απεναντι με χαρα.

Σοβαρος ειναι αλλα οπως και οι υπολοιποι ρεπορτερ επειδη ακουνε και πολλες αποψεις μαλακιες ,απαξιωνουν τον απλο κοσμο(δεν ειμαστε ολοι ταγαρια...) και νομιζουν οτι ειναι κατι ανωτερο.Πρωτο παραδειγμα ο Σ.Κ. και σιγα σιγα το κανει και αυτος..αν και δεν νομιζω πως το καταλαβαινει κανενας απο τους 2

Παντως θεωρω τραγικο να θεωρουμε οτι ο Κολκας και ο τσορμπατζογλου ελεγχουν τον ΠΑΟΚ ή τον Ζαγορ.Οποιος το θεωρει αυτο μαλλον θεωρει μαλακα τον προεδρο.

Ειτε λενε παπαριες,ειτε εχουν σωστες αποψεις δεν παυουν να ειναι απλοι δημοσιογραφοι τους οποιους δεν συγκρινω σε μαλακια με Διευθυντες.Εγω δεν εκνευριζομαι με κανεναν δημοσιογραφο ΠΑΟΚ..Τους υπολοιπους τους αγνοω,τους ρεπορτερ τους διαβαζω και τους κρινω.Τιποτα παραπανω ,τιποτα λιγοτερο.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ο τσορμπατζόγλου καλά θα κάνει να σηκωθεί να φύγει από αυτόν τον κοπροσωρό των ερτζιανών. είναι σοβαρός και μετρημένος αλλά καπελώνεται από τη μουσάτη αδερφή και μειώνεται η δημοσιογραφική του υπόσταση.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Ο Τσορμπατζόγλου καλά θα κάνει να ορθώσει το αναστημά του απέναντι στον μουσάτο και όταν ακούει τις μαλακίες που λέει ας του απαντήσει και καμιά φορά μη κάθεται μόνο σαν την κότα και τον ακούει να αραδιάζει τις μ@λ@κίες του.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Να πω και εγώ λοιπόν την δική μου, ταπεινή άποψη...

Με συγχωρείτε, αλλά εγώ διαφωνώ με τους περισσότερους από εσάς όσον αφορά τον διευθυντή αυτού του σταθμού, τον Γιώργο Ζαγόρα. Για το άτομο το οποίο, όλοι μας γνωρίζουμε, ότι είναι ΠΑΟΚτσής και ο οποίος κάποτε σχολίαζε σε μεταδόσεις αγώνων του ΠΑΟΚ στο Ωμέγα και με τρόπο που αποδεικνύει τα λεγόμενα μου! Πιστεύω ότι τον έχετε παρεξηγήσει, γιατί έχει έναν ιδιέταιρο δικό του τρόπο να μηλάει και αυτό εσείς το παρερμηνεύετε... Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κάτι με τον Ζαγοράκη, όπως πολλοί υποστηρίζετε! Ούτε τα συμφέροντά του εξυπηρετούνται με το να "πολεμά"... υπόγεια τον ΠΑΟΚ, είναι γελοίο να το λέτε! Επίσης ένα στοιχείο ακόμα είναι το γεγονός ότι στον σταθμό του εργάζεται ως ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ο Τζορμπατζόγλου, που όλοι μας έχουμε σε εκτίμηση, θα 'λεγα περισσότερο από κάθε άλλον ρεπόρτερ...! Ακόμα και τον Καμόρα, δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς δεν τον πάμε! Αν ήθελε μπορούσε αυτούς, που όπως ισχυρίζεστε είναι αντίθετοι στις προθέσεις και τα συμφέροντά του, να τους ξαποστείλει άμεσα, αλλά δεν το κάνει...! Όπως άλλωστε φαίνεται, δηλώνω ότι εγώ μόνο Λίμπερο ακούω από όλους τους σταθμούς, ενώ έχω κατά καιρούς ακούσει και τους άλλους σταθμούς και δεν διακρίνω κάτι το μεμτό, ίσα ίσα που με γεμίζει απόλυτα και το θεωρώ την καλύτερη... παρέα! Επιστρέφοντας στον Ζαγόρα, θεωρώ ότι αν μερικές φορές δείχνει να... παρεκλίνει σε κιτρινόμαυρες ή γαλάζιες προτιμήσεις, συμβαίνει επειδή προσπαθεί να είναι αμερόλειπτος και να αποκρύψει τα πραγματικά του αισθήματα! Αυτά του ΠΑΟΚ!

Αυτή είναι η άποψη μου, που ελπίζω να την σεβαστείτε... Ευχαριστώ! ;)
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Συγνώμη,το 1 μύριο για τους 3 σας φαίνεται λογικό???

δηλαδή 250 επίσημα ο Μπερέτα,100 Χάβος και 120-150 Δερμιζτάκης????

Μένουν άλλα 500!!!!!!

Δηλαδή πρόπερσυ ο Σάντος δούλευε απλήρωτος,αφού από τα 600 του χρωστούσαν τα 500.....Λογικό δεν είναι????

η διοίκηση μας έλεγε ότι έχουμε πανάκριβο προπονητή που παίρνει 600 χιλιάρικα και για αυτό είμαστε ζόρικα!!!!

Τα οποία 600 όμως δεν τα είχε δώσει....αλλά τα χρωστούσε.....απλά μαθηματικά!!!!

ΥΓ Νομίζω ότι διέπραξαν ΓΚΑΦΑ με το 1 εκατομμύριο και έσπευσαν να την καλύψουν κακήν κακώς με μπαλώματα....

Ποια ρήτρα Δερμιτζάκη ρε παιδιά,πόση ήταν?????????Πάνω από 50 χιλιάρικα?

ΓΕΝΙΚΑ,ο κόσμος έχει μια ΑΠΟΡΙΑ για το πώς είμαστε συνέχεια ζορισμένοι με τόσα έσοδα....

ΥΓ2 όσο για Δούκα,μόνο το βιντεάκι στο YOUTUBE που τραγουδάει για το....παπάρι του Γκαρσία στον Πειραιά τα λέει όλα

Γραφικός όσο δεν πάει....

Κανέναν πιο σοβαρό και μορφωμένο δεν είχα,ε να βάλουμε???
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Φίλε και ο τρομπαρτζόγλου και ο καριόλα την τσέπη τους προσασπίζονται και όχι τον ΠΑΟΚ...
Επίσης ο Ζαγόρας έχει φοβερή ευθύνη όταν και δεν μιλάει ενω ξέρει αφήνοντας ακροατές να κατηγορούν τον ΠΑΟΚ, και ας μη μιλήσω για τα κατά καιρούς ρεπορτάζ που έχει βγάλει, ο Θεός να τα κάνει τέτοια...
Όσον αφορά το ρόλο του κατά περιόδους υπέρ υποπτων διοικήσεων και ποδόσφαιρο και μπάσκετ τι να πρωτοπεις...
Το τι ηταν καποτε και το σε τι μεταμορφώθηκε με τα χρόνια φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εσείς οι δυο που αγαπάτε τον μουσατο σας ρωτάω γιατί γλυφει πατωκορφα. Μουσατος τον σουπερ 3 και καθετε προσοχή σε αυτούς και στον ΠΑΟΚ βρίσκει όλο συνομωσιες και λαμογιες ;
Όσο για το προπονητικό είπαμε λάθος η επιλογή μπερετα το τημ των προπονητών και το πριμ του σαντος κάνουν το πόσο του 1 εκατομμυρίου αλλα δεν καταλαβαίνω το ζόρι σας ανα υπάρχει λαμόγια υπάρχουν 3 παραληλοι έλεγχοι ανεξάρτητοι ειδικά της επιτροπής διαφάνειας απο την διοίκηση ζαγορακη αν υπάρχει κάτι μεπτο θα φανεί και θα το κάνει σημαία ο μουσατος ....θα πει ´έλα 891 έτσι είναι γίνετε χαμός εκει ´´ελα 234 ΈΧΕΙ ήδη πουληθεί ναι 221 φαγοπότι με τους προπονητες´
Α είπατε και για καμορα μπροστά του ο μινος είναι πυρηνικός επιστήμονας δεν μπορει μια πρόταση να πει σωστά λες και ήρθε μόλις τώρα στην Ελλάδα πουλάει και πνεύμα ο άσχετος.....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ει ψιτ καραστημένοι τι έγινε, ξεχυθείκατε στα fora
Armagedonas έγραψε:Συγνώμη,το 1 μύριο για τους 3 σας φαίνεται λογικό???

δηλαδή 250 επίσημα ο Μπερέτα,100 Χάβος και 120-150 Δερμιζτάκης????

Μένουν άλλα 500!!!!!!

Δηλαδή πρόπερσυ ο Σάντος δούλευε απλήρωτος,αφού από τα 600 του χρωστούσαν τα 500.....Λογικό δεν είναι????

η διοίκηση μας έλεγε ότι έχουμε πανάκριβο προπονητή που παίρνει 600 χιλιάρικα και για αυτό είμαστε ζόρικα!!!!

Τα οποία 600 όμως δεν τα είχε δώσει....αλλά τα χρωστούσε.....απλά μαθηματικά!!!!

ΥΓ Νομίζω ότι διέπραξαν ΓΚΑΦΑ με το 1 εκατομμύριο και έσπευσαν να την καλύψουν κακήν κακώς με μπαλώματα....

Ποια ρήτρα Δερμιτζάκη ρε παιδιά,πόση ήταν?????????Πάνω από 50 χιλιάρικα?

ΓΕΝΙΚΑ,ο κόσμος έχει μια ΑΠΟΡΙΑ για το πώς είμαστε συνέχεια ζορισμένοι με τόσα έσοδα....

ΥΓ2 όσο για Δούκα,μόνο το βιντεάκι στο YOUTUBE που τραγουδάει για το....παπάρι του Γκαρσία στον Πειραιά τα λέει όλα

Γραφικός όσο δεν πάει....

Κανέναν πιο σοβαρό και μορφωμένο δεν είχα,ε να βάλουμε???
εσύ ρε φιλαράκι επί γούμενου που ήσουνα?
ξέρεις πολλούς προέδρους ΠΑΕ που να δίνουν τέτοια λεπτομερή στοιχεία?

ΠΟΣΟΥΣ!

Αντε ρε πάγαινε από εδώ, καραστημένε, που θα αφήσεις και υπονοούμενα για τον Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Απάντηστε το ξαναλέω γιατί μου την δίνει γιατί ο μουσατος γλυφει τον σουπερ 3 και τον Άρη και τους λιβανιζει συνέχεια και σε εμας πετάει λάσπη και ότι παπαρια ανοησία του κατέβει στο κεφάλι ;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κολοκοτρώνη τέτοια στοιχεία δίνουν και τα φιλαράκια του ζαγορα ο νεγρης και ο σαουριδης ...... :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”