Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Δημοσίευση από bane1980 »

LoverBoy έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Ρε Ζαγοράκη αγόρι μου, εξήγησε μας τι εννοείς οταν λες,

Οτι η οικονομική κρίση είναι ένας λόγος παραπάνω για να γίνει νέο γήπεδο.
Μεγάλε εσύ μαζί με τον Πρόεδρο πρέπει να πάτε για Νόμπελ στα οικονομικά.

Όπως λέμε δηλαδή, δεν σου φτάνουν τα λεφτά να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου? Βγάλε δάνειο και πάρε ενα καινούργιο σπίτι ή μια πόρσε.
Αν το καινουριο σπίτι (το οποίο θα το πάρεις και 30% κάτω της ονομαστικής του αξίας πριν 1-2 χρόνια) το νοικιάσεις ή την Πόρσε τη λιζάρεις σε κάποιον που λέει ο λόγος ή τη νοικιάζεις σε γάμους κλπ, τότε, ναι, να πάρεις.

Στην κρίση δεν κάνεις μόνο οικονομία, προσπαθείς να βρεις νέες πηγές εσόδων, γιατί αλλιώς απλά περιμένεις να περάσει η κρίση βγάζοντάς τη με τα υπάρχοντα τα οποία είναι και μειούμενα.

Η κρίση είναι η καλύτερη περίοδος επενδύσεων εάν έχεις ρευστότητα (χαχα) ή κάποιο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο το οποίο θέλουν αυτοί που έχουν ρευστότητα.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Μέσα σε μια γραμμή λες κάτι και μετά το αντικρούεις.
Πρώτα λές σε συνθήκες κρίσης οτι συμφέρει να αγοράσεις αν έχεις ρευστό, μετά λες συμφέρει να πουλήσεις αν δεν έχεις ρευστό.

Ποιόν συμφέρει τελικά η κρίση, αυτόν που σκοτώνει το ακίνητο ή αυτόν που διαθέτει ρευστό και προσπαθεί να πάρει τζάμπα?

Τα περι ενοικίασης είναι αστεία. Τι θα πρωτονοικιάσεις ρε φίλε? και πόσο θα το χρεώσεις για να καλύψεις τα τρομακτικά έξοδα? Εδω στο μπάσκετ, γήπεδο χτισμένο με λεφτά του Κράτους και δεν μπορούν να το συντηρίσουν, τα λειτουργικά έξοδα τα έχει αναλάβει ο Δήμος Πυλαίας...

Πάντως εδώ που τα λέμε τζάμπα συζήτηση. Γήπεδο δεν γίνεται.
Το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή η διοίκηση ΑΣ με την διοίκηση της ΠΑΕ είναι να γκρεμίσουν το υπάρχον γήπεδο, να το φάνε και να αφήσουν την ομάδα άστεγη το ποίο θα είναι τραγωδία σαν της ΑΕΚ.

Συνοψίζοντας την συνέντευξη, άλλη μια πραγματικά θλιβερή εμφάνιση.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Παρ 17 Ιουν 2011, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ....Lover, μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μυαλό 12χρονου τι να συζητήσεις με αυτόν που λέει ότι ξέρω τι φάγανε αλλα δεν το λέω είσαι τραγικός ....
Οπαδε του ζαγορα.... Όσο για τις βρισιές όταν δεν έχεις επιχειρήματα εκει καταλήγεις....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μην ασχολείσαι μαζί του...Πήγε για μπάνια
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

LOVER BOY ... πραγματικά με εκπλήσσει ο βαθμός ευφυίας σου... :shock:
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω τέτοιο συνοπαδό, που νοιάζεται για το καλό όλων μας και μας ανοίγει τα μάτια. :o
Πέρα από την άρτια τεκμηριωμένη κριτική και άποψη σου στα θέματα ΠΑΟΚ ... βλέπω και μια φοβερή διορατικότητα και αντίληψη του μέλλοντος... ;)
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ... ΔΗΛΩΝΩ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Το πιο σημαντικό σε αυτή τη συνέντευξη τύπου ήταν το εξής,

αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ενάντια σε όλους και όλα του ποδοσφαιρικού κατεστημένου στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας,
γιατί ο ΠΑΟΚ πρώτα απ'όλα είναι επαναστάτης.

Hasta Siempre Commandante
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ναι αλλά η ψήφος στον χοντρό ήταν οκ και το λευκό πεντακάθαρο.
δεν με πείθει ο Ζ για επαναστάτης.
ο λαος του ΠΑΟΚ ναι.

τεσπα αυτόν έχουμε μ αυτον θα πορευτούμε, ας ελπίσουμε να μην ξαναχωθεί η Διοικηση τόσο πολυ στα αγωνιστικά και να τα δώσουν όλα εν λευκω στον Μπόλονι.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Λες και αν ψηφιζε άλλον δε θα έλεγαν κατι ΑΛΛΟ...
ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ Federacion ... ;)
Άβαταρ μέλους
Federacion

αν δεν ψηφιζε τιποτα δεν θα έλεγαν τίποτα που να είχε σημασία.
με πειραξε και αυτο
και η επιλογή Γκαγκατση
και η επιστροφή του κοντού
και η εμμονή με τους ελληνες προπονητες - φίλους
και οτι δεν είχε κουβέντα να πεί για τη διαιτησία.

δεν είναι σκοπός μου να πείσω κανέναν εναντια στον Ζ.
δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή, σίγουρα είναι ο καλύτερος πρόεδρος που έχω γνωρίσει (στα 34 είμαι)
στηρίζω με τα διαρκείας μου αυτα τα χρόνια -κ είναι ο μόνος τρόπος να στηρίξω-
αλλα το να μην λέμε και τα απολύτως αυτονόητα
θυσιάζοντας τη λογική σε μια αγιοποιήση του Ζ δεν είναι ότι καλύτερο
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

πριν απο λιγο διαβασα αυτο.....http://blog.paok24.com/?p=1289

η ερωτηση μου ειναι για ποσο ηλιθιους μας περναει?
πρωτον.... ο Ζαγορακης δεν καλυψε το βρυζα και αυτο γιατι δε χρειαζεται....αμα εκανε παραπονα θα σημαινε πως δεν τον θελει στην ομαδα και ζαγορ τον θελει το ζηση.επισης κανεις δεν ξερει τι εχουνε συζητησει και τι συζητανε μεταξυ τους...ο ζαγορ μονο θυμα δεν ειναι και το λεω εγω που ο βρυζας ειναι το πουλεν μου....μην ξεχναμε και κατι δηλωσει του τυπου δεν ιεναι και καμια δυσκολη δουλεια να εισαι τ.δ......ειναι λογικο να μη μιλαει....αυτος που φευγει δινει λογο αμα νιωθει την αναγκη να το κανει....

δευτερον αν προσεχες λιγο παραπανω θα καταλαβαινες πως ο φαρλαλης ηταν αρκετα συγκεκριμενος σε αυτα που ειπε και δε θα χρειαζοταν να δημιουργηθει συγχηση

τριτον ο κοσμος της ομαδας δεν ειναι ανωμαλος...στο θεμα του βιερινια....τον θελουμε στην ομαδα γνωριζουμε ομως οτι ειναι περιουσιακο στοιχειο και αν δωθει σε καλη τιμη θα βοηθησει...στο εξωτερικο οπως ειπε και ο προεδρος

τεταρτον το ελλειμα σαφως και δεν ειανι επιτυχια...επιτυχια ειναι οτι σε σεβονται απο ενατος εγινες δευτερος και συνεπως αγοραζεις φτηνοτερα.....αλλα αυτο γαργαρα...

πεμπτον.....το γηπεδο βρε καημενε....θα δημιουργησει μεν μεγαλυτερο ανοιγμα θα δωσει αλλη εικονα στην ομαδα δε....αλλα ρε συ ποιος φοβαται τα ξεφωνητα ο ζαγορ?λιγα εχει ακουσει μεχρι τωρα....και θα φοβηθει.....?ο ανθρωπος ειπε οτι χρειαζεται τη συνδρομη του ερασιτεχνη αλλα ο κατσαρης μαλλον πηγε για μπανια...

δεν ειναι κακο να ζητας και κανα συγγνωμη που και που πεταξες στον κοσμο σανο τοτε οτι φευγει ο ζαγορακης και τωρα δεν το μετανοιωνεις....λιγο ντροπη......να μη θυμηθω και τη δικια σου σιγουρια οτι ο βρυζας εκλεισε στον βαζελο.......γαλοιοοι....δε μπορω να απαντησω και στο μπλογκ του αι σιχτιρ :redcard: :redcard: :redcard:

ο ζαγορακης ειναι παντα ειλικρινης και αυτο ειναι που σας τσουζει :nairepaok: ....πωπω πολυ αβαντα του εκαν του ζαγορ να το θυμαστε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

εγω αδερφε συμφωνω σε γενικες γραμμες στα συμπερασματα του.Εκτος απο το θεμα βιειρινια.Που ολοι προσπαθουν αν με πεισουν οτι δεν ακουσα οτι ακουσα.

Στο θεμα γηπεδο εχει δικιο,αν και δεν θα επρεπε να ειναι τοσο απολυτος.

Αυτο που με ενοχλησε απο τον κ.Τσορμπατζογλου ηταν που ειπε οτι δεν νοιωθει σοφοτερος επειδη δεν εμαθε κατι παραπανω.Και οτι αυτα οι δημοσιογραφοι τα ηξεραν.Πρεπει να καταλαβει οτι στον ΠΑΟΚ που χτισαμε τα τελευταια χρονια ο κοσμος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να ξερει ακριβως οτι και οι δημοσιογραφοι.Τιποτα παραπανω ,τιποτα λιγοτερο.Δεν γινεται αυτος να ξερει κατι παραπανω και ο κοσμος να μην το ξερει.Απλα απαγορευεται.

Το θεμα Ζαγορακη ειναι λεπτο και δεν μπορω να κοψω το πουλι μου οτι ο Ζαγορ δεν σκεφτοταν να φυγει.Σε αυτα που δνε ξερω απλα δεν παιρνω απολυτη αποψη.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Federacion έγραψε:αν δεν ψηφιζε τιποτα δεν θα έλεγαν τίποτα που να είχε σημασία.
με πειραξε και αυτο
και η επιλογή Γκαγκατση
και η επιστροφή του κοντού
και η εμμονή με τους ελληνες προπονητες - φίλους
και οτι δεν είχε κουβέντα να πεί για τη διαιτησία.

δεν είναι σκοπός μου να πείσω κανέναν εναντια στον Ζ.
δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή, σίγουρα είναι ο καλύτερος πρόεδρος που έχω γνωρίσει (στα 34 είμαι)
στηρίζω με τα διαρκείας μου αυτα τα χρόνια -κ είναι ο μόνος τρόπος να στηρίξω-
αλλα το να μην λέμε και τα απολύτως αυτονόητα
θυσιάζοντας τη λογική σε μια αγιοποιήση του Ζ δεν είναι ότι καλύτερο
Ε τι να κάνουμε... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ... Και μένα με ενοχλούν κάποια πράγματα γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ... :lol: (43 εγώ) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Federacion

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
αντε βρε να τα χιλιάσουμε!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

niko70 έγραψε:[Ο LoverBoy] Πήγε για μπάνια
zisis the end έγραψε:αλλα ο κατσαρης μαλλον πηγε για μπανια...
:lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Federacion έγραψε:ναι αλλά η ψήφος στον χοντρό ήταν οκ και το λευκό πεντακάθαρο.
δεν με πείθει ο Ζ για επαναστάτης.
ο λαος του ΠΑΟΚ ναι.

τεσπα αυτόν έχουμε μ αυτον θα πορευτούμε, ας ελπίσουμε να μην ξαναχωθεί η Διοικηση τόσο πολυ στα αγωνιστικά και να τα δώσουν όλα εν λευκω στον Μπόλονι.
Ναι αυτόν έχουμε όπως είχαμε γουμενο μπατμαν βουλινο φρουτεμπορα ορφανο καλύβα ....όχι αυτόν έχουμε τι θα πει αυτόν έχουμε
ηττοπάθεια φανερώνει αυτο Ολόκληρος ΠΑΟΚ δεν ΈΧΕΙ κάποιον να αντικαταστήσει τον ζαγορακη ;
Αν είχαμε γουμενο αυτο θα λέγαμε ας πούμε ; Αυτόν έχουμε ; Θέλω να πω fed πες και κάτι καλο για αυτόν τον μέτριο ζαγορ ξέρουμε είσαι απέναντι του αλλα μάλλον δεν θυμασε τα Παλια μπροστά σε εκείνους τους φρουτεμπορες κλπ. Φίλε ο ζαγορακης είναι η μέρα με την νύχτα ....για θυμηθείτε οι παλιοί και πες τα και στους
νέους τι απιστευτοι περάσανε απ τον ΠΑΟΚ πριν απο τον μέτριο λίγο ζαγορακη ......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”