πριν απο λιγο διαβασα αυτο.....
http://blog.paok24.com/?p=1289
η ερωτηση μου ειναι για ποσο ηλιθιους μας περναει?
πρωτον.... ο Ζαγορακης δεν καλυψε το βρυζα και αυτο γιατι δε χρειαζεται....αμα εκανε παραπονα θα σημαινε πως δεν τον θελει στην ομαδα και ζαγορ τον θελει το ζηση.επισης κανεις δεν ξερει τι εχουνε συζητησει και τι συζητανε μεταξυ τους...ο ζαγορ μονο θυμα δεν ειναι και το λεω εγω που ο βρυζας ειναι το πουλεν μου....μην ξεχναμε και κατι δηλωσει του τυπου δεν ιεναι και καμια δυσκολη δουλεια να εισαι τ.δ......ειναι λογικο να μη μιλαει....αυτος που φευγει δινει λογο αμα νιωθει την αναγκη να το κανει....
δευτερον αν προσεχες λιγο παραπανω θα καταλαβαινες πως ο φαρλαλης ηταν αρκετα συγκεκριμενος σε αυτα που ειπε και δε θα χρειαζοταν να δημιουργηθει συγχηση
τριτον ο κοσμος της ομαδας δεν ειναι ανωμαλος...στο θεμα του βιερινια....τον θελουμε στην ομαδα γνωριζουμε ομως οτι ειναι περιουσιακο στοιχειο και αν δωθει σε καλη τιμη θα βοηθησει...στο εξωτερικο οπως ειπε και ο προεδρος
τεταρτον το ελλειμα σαφως και δεν ειανι επιτυχια...επιτυχια ειναι οτι σε σεβονται απο ενατος εγινες δευτερος και συνεπως αγοραζεις φτηνοτερα.....αλλα αυτο γαργαρα...
πεμπτον.....το γηπεδο βρε καημενε....θα δημιουργησει μεν μεγαλυτερο ανοιγμα θα δωσει αλλη εικονα στην ομαδα δε....αλλα ρε συ ποιος φοβαται τα ξεφωνητα ο ζαγορ?λιγα εχει ακουσει μεχρι τωρα....και θα φοβηθει.....?ο ανθρωπος ειπε οτι χρειαζεται τη συνδρομη του ερασιτεχνη αλλα ο κατσαρης μαλλον πηγε για μπανια...
δεν ειναι κακο να ζητας και κανα συγγνωμη που και που πεταξες στον κοσμο σανο τοτε οτι φευγει ο ζαγορακης και τωρα δεν το μετανοιωνεις....λιγο ντροπη......να μη θυμηθω και τη δικια σου σιγουρια οτι ο βρυζας εκλεισε στον βαζελο.......γαλοιοοι....δε μπορω να απαντησω και στο μπλογκ του αι σιχτιρ
ο ζαγορακης ειναι παντα ειλικρινης και αυτο ειναι που σας τσουζει

....πωπω πολυ αβαντα του εκαν του ζαγορ να το θυμαστε