Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
η καθαρη θεση της εταιρειας ηταν οση η ΑΜΚ που ειχε προκηρυχθει ...σε αυτην προστιθεται το φετινο ανοιγμα...
ο ισολογισμος τηε φετινης χρησης κλεινει στο -2μ...
Κ.Θ.= ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ + ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ + ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΣ ΝΕΟ (ΚΕΡΔΗ Ή ΖΗΜΙΕΣ)
ο ισολογισμος τηε φετινης χρησης κλεινει στο -2μ...
Κ.Θ.= ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ + ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ + ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΣ ΝΕΟ (ΚΕΡΔΗ Ή ΖΗΜΙΕΣ)
Το φετινό άνοιγμα είναι -2 εκατ.
Το συνολικό πόσο είναι γιατί δεν το έχω πρόχειρο;
Το συνολικό πόσο είναι γιατί δεν το έχω πρόχειρο;
Δεν την άκουσα την συνέντευξη αλλά μόνο την διάβασα και είδα 2 βίντεο,αυτά που είδα είναι ότι η λάμπα της ελπίδας μου για την διοίκηση άρχισε να καίει κανονικά και όχι όπως σιγόκαιγε παλαιότερα.Είδα πάθος και τσαμπουκά στον πρόεδρο που πιστεύω θα κάνει όλες τις κινήσεις βάσει των λαθών που έχει κάνει.Στα οικονομικά δεν έχω ιδέα και δεν μπορώ να το παίξω έξυπνος και να πω ότι ξέρω,έτσι κι αλλιώς για το μόνο που δεν έχω κατηγορήσει ποτέ είναι ότι έχει φάει λεφτά από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!Η στήριξη όλων μας μετά από τέτοια σκηνικά είναι όαση στην έρημο,καλή και η κριτική γιατί σε κάνει πιο δυνατό και διορθώνεσαι αλλά να έχουμε όλοι μας στήριξη και πίστη.
Εύχομαι η καινούρια χρονιά να έρθει με πολλές επιτυχίες και ολοκλήρωσης πολλών θεμάτων για ένα καλύτερο άυριο στον ΠΑΟΚ μας.
Εύχομαι η καινούρια χρονιά να έρθει με πολλές επιτυχίες και ολοκλήρωσης πολλών θεμάτων για ένα καλύτερο άυριο στον ΠΑΟΚ μας.
Δηλαδή ρε φίλε άμα σε έχουν εντυπωσιάσει αυτοί με τις γνώσεις τους... φαντάσου τι θα πάθεις να πούμε άμα διαβιβάσεις εμένα τον άντρα τον βαρβάτο. Ταράκουλο θα πάθεις!Zorro4 έγραψε:ΟΧΙ ... Απλά από περιέργεια ... συζητάτε και με εχετε εντυπωσιασει με τις γνωσεις σας.
Τέλος πάντων. Για τον ΠΑΟΚ δεν ανησυχώ τόσο όσο για την χώρα. Εκεί είναι το πρόβλημα και από εκεί ξεκινάνε όλα όχι από τον ΠΑΟΚ.
Και εσείς αντί να πάρετε τα παλούκια και τα καδρόνια να πάτε στην πλατεία να πούμε κάθεστε και σχολιάζετε τι είπε ο Ζαγοράκης. Ο Ζαγοράκης είπε κάτι αλλά δεν το πιάσατε. Μακάρι τα πράγματα στην Ελλάδα να ήταν σαν τον ΠΑΟΚ....
Τέλος πάντων...
Τα χρέη του ΠΑΟΚ θα σβηστούν μία μέρα...τα άλλα τα χρέη δεν ξέρω πότε...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Ένα Λίνκ για όσους δεν άκουσαν την συνέντευξη ή θέλουν να την εμπεδώσουν...
Μέρος Α΄
[youtube]1K_W_Ysa9cw[/youtube]
Μέρος Β΄
[youtube]WuVjRlb1jl4[/youtube]

Μέρος Α΄
[youtube]1K_W_Ysa9cw[/youtube]
Μέρος Β΄
[youtube]WuVjRlb1jl4[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Παρ 17 Ιουν 2011, 03:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- emeissaspsirizoume4
ok φίλε emeissaspsirizoume4 100% μαζί σου..100%.
Αυτό που γίνται πχ στο libero ή στο Metropolis (που μέχρι χθες μιλούσαν ουσιαστικά για άνοιγμα 4εκ. της φετινής σαιζόν) το θεωρείς πιο σωστό..;;
Ετσι από περιέργεια.
Αυτό που γίνται πχ στο libero ή στο Metropolis (που μέχρι χθες μιλούσαν ουσιαστικά για άνοιγμα 4εκ. της φετινής σαιζόν) το θεωρείς πιο σωστό..;;
Ετσι από περιέργεια.
γαματος...emeissaspsirizoume4 έγραψε:στον 103 τωρα εχει την δευτερη συνεντευξη της ΠΑΕ

Ε τουλάχιστον κραζουνε την ΠΑΕ για οτιδήποτε υπάρχει η όχι είναι στην φαντασία τους η όχι....thief έγραψε:ok φίλε emeissaspsirizoume4 100% μαζί σου..100%.
Ετσι από περιέργεια.
Μέχρι να γίνει το καθαρόαιμος FM ας ακούμε αυτούς.....

δηλαδη ας πουμε ξερω εγω το ενδεχομενο να μην ακους καν τον καρκινο που ονομαζεται αθλητικα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης δεν υπαρχει σαν οψιον ε??? :ugeek:
sera, ok γράφεις για "γαμάτος" και εγώ μαζί σου αν και συνολικά διαφωνώ....
το άλλο πιο κάτω που γράφω είναι εξίσου επικρητικό να μην πω πολύ πιο χοντρό...
από την στιγμή που ως Mod δεν λες κάτι είναι σαν να διαφωνείς μαζί μου...τουλάχιστον πες μου αν και που κάνω λάθος για να ξέρω που να διορθωθώ...
το άλλο πιο κάτω που γράφω είναι εξίσου επικρητικό να μην πω πολύ πιο χοντρό...
από την στιγμή που ως Mod δεν λες κάτι είναι σαν να διαφωνείς μαζί μου...τουλάχιστον πες μου αν και που κάνω λάθος για να ξέρω που να διορθωθώ...
δεν καταλαβαινω το ποστ σου αδερφε και ειδικα την αναφορα σου στην ιδιοτητα μου...
δεν ασχολουμαι με τα αθλητικα ραδιοφωνα της πολης -και οχι μονο- τα θεωρω καρκινο για την ομαδα μου...οταν το καταλαβουμε ολοι επιτελους και αλλαξουμε νοοτροπια θα σταματησουν και αυτοι να μας ζαλιζουν...προς το παρον τα κανουν γιατι εχουν κοινο που τους ακουει...και αυτα τα στους τυφλους ο μονοφθαλμος δεν τα δεχομαι...κανεναν ειναι απλη η απαντηση...
ειδα μια πολυ εξυπνη ατακα και απαντησα που ειναι το θεμα σου??? :ugeek:
δεν ασχολουμαι με τα αθλητικα ραδιοφωνα της πολης -και οχι μονο- τα θεωρω καρκινο για την ομαδα μου...οταν το καταλαβουμε ολοι επιτελους και αλλαξουμε νοοτροπια θα σταματησουν και αυτοι να μας ζαλιζουν...προς το παρον τα κανουν γιατι εχουν κοινο που τους ακουει...και αυτα τα στους τυφλους ο μονοφθαλμος δεν τα δεχομαι...κανεναν ειναι απλη η απαντηση...
ειδα μια πολυ εξυπνη ατακα και απαντησα που ειναι το θεμα σου??? :ugeek: