Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
black death

Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Δημοσίευση από black death »

Κακώς το συζητάτε για Βιεϊρίνια γιατί στην ουσία απέκλεισε την πώλησή του. 12-13 εκ. δεν πρόκειται να δώσει κανείς, εκτός αν κάνει παπάδες και πάμε κάνα τελικό Europa του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Photis έγραψε:
darklord έγραψε:H XEIΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, απο την στιγμη που ανελαβε. Τεραστια απογοητευση, δεν ρωτηθηκε και δεν απαντησε για τι-πο-τα. Κριμα, κυριως γιατι αποδειχτηκε οτι οταν μιλαει το κανει καθαρα απο υποχρεωση και οχι γιατι γουσταρει να μιλησει στον λαο...
Καλά τι δεν σου άρεσε ρε συ Darklord?
:pano:
οτι την εκανε αυτός που την εκανε.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

abg12d34 έγραψε:ρε DAAT εισαι σιγουρος οτι δεν μας κανεις πλακα;;;
ολα σου τα ποσταρισματα κατι ψαχνουν
τι ψαχνεις ρε γκαρντασι για πες να καταλαβουμε......;;;;
δεν εμεινες ικανοποιημενος;;; τι δεν καταλαβες

διαρκειας πηρες;;;;

ασε τις παπαριες με το τι πηρα και το τι κανω.Εγω πολυ απλα ακουσα μια συν.τυπου που το μονο που ακουσα ειναι το θετικο οτι ο βιερινια θα μεινει.Και αν φυγει θα ειναι με ποσο που ειναι σουπερ για την ομαδα.Τα οικονομικα που ανελυσαν δν με νοιαζουν γιατι μπορουσαν να μεγαιρευτουν.Ο Τεο δεν ειναι απατεωνας και δεν περιμενα 2 χαρτια για να πειστω οτι δεν μας κλεβουν.

Απαντησεις σε αλλα θεματα δνε πηρα.Τα αλλα ηταν λαικισμοι.Τιποτα δεν ψαχνω.Εκτος αν απαγορευεται να αναρωτιεμαι.

Εαν εσεις θεωρειται νορμαλ την απαντηση για τους αραβες(υπαρχουν,τους ειδατε) και εβγαλε ανακοινωση εκθετωντας μια ολοκληρη ΠΑΕ ή οτι με τον βρυζα ειμαστε φιλοι μπραβο.Δηλαδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκανε προταση στον ζηση εδω και καιρο ,ο ζησης δεν απαντησε αλλα δεν πειραζει.Αν ο ΠΑΟΚ εκανε προταση σε καποιον ,θα τον περιμενει για παντα?

Συγγνωμη αλλα συνεχιζω να μην αντιλαμβανομαι τιποτα.
bristol

Δημοσίευση από bristol »

slidar έγραψε:Eρώτηση προς Ζαγορ : Γιατι οταν επεστρεψες και ηταν ο ζησης προεδρος ηθελες να γινεις και παλι προεδρος και δεν γυρισες απλα ως ενας στρατιωτης του ΠΑΟΚ ?

Τετοια πρεπει να τον ρωταν τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Νομιζω η περισοτερες χορηγιες εκεινη την εποχη ειχαν γινει με την προυποθεση ο Ζαγορακης να ειναι προεδρος και οτι αν εφευγε ο καθε χορηγος ειχε το δικαιωμα να αποσυρει την χορηγια οποτε ηθελε
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

lefis έγραψε:
Photis έγραψε:
darklord έγραψε:H XEIΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, απο την στιγμη που ανελαβε. Τεραστια απογοητευση, δεν ρωτηθηκε και δεν απαντησε για τι-πο-τα. Κριμα, κυριως γιατι αποδειχτηκε οτι οταν μιλαει το κανει καθαρα απο υποχρεωση και οχι γιατι γουσταρει να μιλησει στον λαο...
Καλά τι δεν σου άρεσε ρε συ Darklord?
οτι την εκανε αυτός που την εκανε.

Φιλε μου δεν ξερω αν εισαι η Πυθια, αλλα αν εισαι αλλαξε επαγγελμα. Δεν με πειραζει αυτο, αφου δυστυχως πιστευω ακραδαντα οτι μετα τον Ζαγορακη (και τις παλινωδιες του Βρυζα) το χαος...
Για το τι δεν μου αρεσε, με καλυπτει ΑΠΟΛΥΤΑ ο DAAT...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αστο realcon δε βρισκεις ακρη αδερφε,παντα θα υπαρχει η αντιθετη αποψη ειναι ευκολο οταν καποιος βγαινει και σου λεει εχω τοσο ελειμα να τον κατηγορησεις.
Αυτοι που το κρυβουν κυβερνουν τη χωρα αυτοι ειμαστε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγω ειμαι καλυμμένος με το 90% αυτών που είπε.

Τωρα πως γινεται κάποιοι να μη κατάλαβαν ή να απογοητευτηκαν επειδη δεν απαντησε(?) δε ξερω!
Και Βιερινια και Αραβες και Βρυζας και ανανέωση και Μπολονι. Για ολα μιλησε.
Το 10% "θολό" θα το απέδιδα λιγο στα οικονομικά... Οντως διέκρινα μια αισιοδοξία που φαινεται παράξενη.

Επίσης ενα αλλο ενδιαφέρον είναι το σχόλιο για τη διαιτησία. Χαίρομαι που τουλάχιστον άλλος ένας ΠΑΟΚτσης δε βλέπει σφαγές σε ΚΑΘΕ παιχνίδι του ΠΑΟΚ και παντού οδοφράγματα και αναγνωρίζει πρώτα απόλα τις αγωνιστικές ευθύνες. Αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση απλά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αδέρφια, μετά λύπης μου λέω ότι... Η Θεσσαλονίκη δεν έχει δημοσιογράφους του τύπου, πρόσωπο με πρόσωπο. Έχει δημοσιογράφους μικροφώνου. Κάτι σαν τον Καρπουζά που πουλάει καρπούζια. Που ο καρπουζάς ξέρει και σε τι αναφέρεται, στα καρπούζια του!!!

Δεν είναι ερωτήσεις αυτές σε έναν Πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό δυστυχώς με ότι έχει να κάνει σχέση με την δημοσιογραφία τη πόλης γενικότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Πέμ 16 Ιουν 2011, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

obanebane έγραψε:Αστο realcon δε βρισκεις ακρη αδερφε,παντα θα υπαρχει η αντιθετη αποψη ειναι ευκολο οταν καποιος βγαινει και σου λεει εχω τοσο ελειμα να τον κατηγορησεις.
Αυτοι που το κρυβουν κυβερνουν τη χωρα αυτοι ειμαστε.
Δεν έχεις και άδικο!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Realcon έγραψε:Αδέρφια, μετά λύπης μου λέω ότι... Οι Θεσσαλονίκη δεν έχει δημοσιογράφους του τύπου, πρόσωπο με πρόσωπο. Έχει δημοσιογράφους μικροφώνου. Κάτι σαν τον Καρπουζά που πουλάει καρπούζια. Που ο καρπουζάς ξέρει και σε τι αναφέρεται, στα καρπούζια του!!!

Δεν είναι ερωτήσεις αυτές σε έναν Πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό δυστυχώς με ότι έχει να κάνει σχέση με την δημοσιογραφία τη πόλης γενικότερα.
Αυτό ισχύει!
Vazivouzoukos

Δημοσίευση από Vazivouzoukos »

Κάποιοι εδώ μέσα χωρίς πλάκα πρέπει να πέφτουν για ύπνο και να ονειρεύονται ότι αυτοί είναι πρόεδροι στον ΠΑΟΚ.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Αλλά σας νιώθω ειδικά εσάς που ζείτε Θεσσαλονίκη.. Όταν οι ΑΡΔ βγάζουν τόση ειρωνία και υφάκι και μιλάνε στον Ζαγορ σαν να είναι εγκληματίας, ενώ άλλοι συνάδελφοι τους μιλάνε σε Μαρινάκηδες, Μπέους και Ψωμιάδηδες με το σεις και με το σας, δεν θέλει και πολύ για να τον κάνετε στο μυαλό σας Θοδωράκη.. Ευτυχώς που ζω μακριά από αυτή την αρρώστεια..
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

niko70 έγραψε:Πόσο είναι το άνοιγμα ρε παιδιά, δεν άκουσα από την αρχή...
Θα ξαναρωτήσω ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Θα με ζουρλανεται.Μπορει ενας με απλα ελληνικα να μου απαντησει σε 3 πραγματακια.Αφου ολοι το καταλαβατε.

1)Απο που προκυπτει ολη αυτη η ανεση για τα οικονομικα?Καταλαβετε γιατι η ομαδα στο μελλον δεν θα εχει προβλημα?.Δεδομενο οτι πωληση θα γινει μονο εαν ερθει πολυ καλη προταση αρα δεν μιλαμε με σιγουρια για πωλησεις.

2)Ο ΠΑΟΚ εκανε προταση στον Βρυζα,τι ειδους,πηρε απαντηση και αν οχι μεχρι ποτε θα περιμενει?

3)Οποιος εχει σαρκα και αιμα και λεει πως ενδιαφερεται για τον ΠΑΟΚ ,θα βγαζει η παε ανακοινωση για υπαρκτο ενδιαφερον??Και οταν λεει οτι θα ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα της παε για εξελιξεις,θα μας ενημερωνει ποτέ και αν ναι θα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση αν εχει να κανει με σοβαρους συνομιλητες?

αυτα ειναι τα κενα μου,χωρις να ψαχνω τιποτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδω ρε παλικαρια ο προεδρος κανονισε συνεντευξη μετα απο 10 μηνες που ειχε να μιλησει στον κοσμο και αυτη ξεκινησε με ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

για το θεμα του γηπεδου που ο ερασιτεχνης πεταει αετο και δεν λεω μονο τον κατσαρη αλλα ολοι κατσαρης μελβα χρυσος δικεφαλος τι γινετε ? καλα λεει ο ζαγορακης εμενα σε καθε ευκαιρια με κραζουν για οποιοδηποτε θεμα δεν θα μπω μπροστα εγω για να τα ακουω ....εξ αλλου ο ερασιτεχνης εχει την υποχρεωη να το κανει.....πρεπει επιτελους να ξεκινησει το θεμα αυτη η περιφημη επιτροπη γηπεδου τι εγινε ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”