Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Eρώτηση προς Ζαγορ : Γιατι οταν επεστρεψες και ηταν ο ζησης προεδρος ηθελες να γινεις και παλι προεδρος και δεν γυρισες απλα ως ενας στρατιωτης του ΠΑΟΚ ?
Τετοια πρεπει να τον ρωταν τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Τετοια πρεπει να τον ρωταν τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.
-
Δεν είπε για ασήμαντο πρόβλημα αλλά όπως καταλαβαίνεις όσο μεγάλο και να είναι το πρόβλημα δεν μπορεί να βγει και να κλαίγεται. Είπε ότι θα έρθουν και θα φύγουν παίχτες.D.A.A.T. έγραψε:επομενως αδερφε μου με 2 νορμαλ χρονιες στην ευρωπη ο ΠΑΟΚ θα ειναι +(πραγμα εφικτο μια και ειμαστε στους ισχυρους.)Αρα φετος ο καθενας ειναι λογικο να απιτησει 2-3 καλες μεταγραφες και οχι μιζεριες.Μονος του ανεβαζει τον πηχη.Εκτος αν ξερει κατι,που εμεις δεν το ξερουμε και δεν ειναι η ωρα να το πει.
Πως απο τη μια μιλαει για πωληση παικτη και απο την αλλη για ελαχιστο προβλημα.Δεν υπαρχει κανενας λογος να πουλησουμε καποιον εκτος εαν δεν τον θελουμε..
Με 2 νορμάλ χρονιές που λες θα έρθει λογικά στα ίσια του αρκεί να μειωθεί το μπάτζετ...
Αν πας και πάρεις 3 παίχτες με 700 χιλ. το χρόνο θα μειωθεί το μπάτζετ; Δεν ξέρω. Ανάλογα με το ποιοι θα φύγουν και πως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 16 Ιουν 2011, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
ρε DAAT εισαι σιγουρος οτι δεν μας κανεις πλακα;;;
ολα σου τα ποσταρισματα κατι ψαχνουν
τι ψαχνεις ρε γκαρντασι για πες να καταλαβουμε......;;;;
δεν εμεινες ικανοποιημενος;;; τι δεν καταλαβες
διαρκειας πηρες;;;;
ολα σου τα ποσταρισματα κατι ψαχνουν
τι ψαχνεις ρε γκαρντασι για πες να καταλαβουμε......;;;;
δεν εμεινες ικανοποιημενος;;; τι δεν καταλαβες
διαρκειας πηρες;;;;
H XEIΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, απο την στιγμη που ανελαβε. Τεραστια απογοητευση, δεν ρωτηθηκε και δεν απαντησε για τι-πο-τα. Κριμα, κυριως γιατι αποδειχτηκε οτι οταν μιλαει το κανει καθαρα απο υποχρεωση και οχι γιατι γουσταρει να μιλησει στον λαο...
διαβασα τα πιο πολλα ακουσα τα οικονομικα και τα τελευταια:
συμπερασμα
-2μ¨,( λογω εφοριας,εργασιων στην 7-8, μπονους ,αποτυχια προπονητη (1μ εκει), και προστιμων 650κ)
δευτερη μπουτικ οσονουπω
πλανο εξισου ανταγωνιστικης ομαδας
ζησης/αραβες καμια προοδος
πωληση βιερινια μονο με πολλα γκαφρα
ΥΓ οι δημοσιογραφοι ειναι ή αυλοκολακες ή αμμορφωτοι
συμπερασμα
-2μ¨,( λογω εφοριας,εργασιων στην 7-8, μπονους ,αποτυχια προπονητη (1μ εκει), και προστιμων 650κ)
δευτερη μπουτικ οσονουπω
πλανο εξισου ανταγωνιστικης ομαδας
ζησης/αραβες καμια προοδος
πωληση βιερινια μονο με πολλα γκαφρα
ΥΓ οι δημοσιογραφοι ειναι ή αυλοκολακες ή αμμορφωτοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Πέμ 16 Ιουν 2011, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βεβαίως με καλές χρονιές στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ θα είναι +. Αρκεί να γίνει χρηστή διαχείριση και να μην ξοδεύεις αβέρτα χρήμα. Άρα βεβαίως και ΔΕΝ μπορείς να απαιτείς αβέρτα μεταγραφές καθώς τότε δεν θα αρκεί καμία καλή πορεία ακόμα και κατάκτηση του europa. Νομίζω είναι ευνόητο αυτό.
Για το Βρύζσ δεν νομίζω οτι έπρεπε να πεί τίποτα άλλο. Είπε οτι δεν του απάντησε ακόμα και οτι είναι δικό του θέμα. Τί να πεί δηλαδή αχ σε παρακαλώ γύρνα στην αγκαλιά μου;
Για το Βρύζσ δεν νομίζω οτι έπρεπε να πεί τίποτα άλλο. Είπε οτι δεν του απάντησε ακόμα και οτι είναι δικό του θέμα. Τί να πεί δηλαδή αχ σε παρακαλώ γύρνα στην αγκαλιά μου;
με 10 εκατ κανεις παπαδες ....εδω με τα λεφτα μελισση - οικοδομου δημιουργηθηκε η ομαδα των γκαρσια-κοντρεραςjoshua έγραψε:Ποια πωληση παικτη αφου εδω μεσα πανηγηριζουμε γιατι πουλαμε με 10 μυρια και πανω...Για αλλη μια φορα ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.
.....και στα οικονομικα τα εδωσε αναλυτικα και απαντησε σε οτι ερωτησεις του κανανε ......
η γνωστη καραμελα σε καθε συνεντευξη του ζαγορ εδω και 3 χρονια "δεν μας ειπε τιποτε καινουριο"....
και του χρονου η ιδια καραμελιτσα θα παιζει απο καπιους που δεν γουσταρουν να ειναι προεδρος για διαφορους λογους.......
D.A.A.T. έγραψε:επομενως αδερφε μου με 2 νορμαλ χρονιες στην ευρωπη ο ΠΑΟΚ θα ειναι +(πραγμα εφικτο μια και ειμαστε στους ισχυρους.)Αρα φετος ο καθενας ειναι λογικο να απιτησει 2-3 καλες μεταγραφες και οχι μιζεριες.Μονος του ανεβαζει τον πηχη.Εκτος αν ξερει κατι,που εμεις δεν το ξερουμε και δεν ειναι η ωρα να το πει.
Πως απο τη μια μιλαει για πωληση παικτη και απο την αλλη για ελαχιστο προβλημα.Δεν υπαρχει κανενας λογος να πουλησουμε καποιον εκτος εαν δεν τον θελουμε.
ΥΣΤ:Η απαντηση και οι ερωτησεις στο θεμα βρυζα ηταν μια τραγωδια.Το μονο που μαθαμε ειναι οτι δεν ειναι μαλωμενοι.
Μαλον το κανεις και εσυ σηριαλ το θεμα βρυζα.
Τι ηθελες να πει ρε συ? ειπε οτι υπηρξαν καποια προβληματα που δεν υπαρχουν πια,ειπε οτι του εχει γινει προταση,ειπε οτι μιλησε μαζι του χθες.
Τι αλλο θελεις να σου πει?
Να σου πει δηλαδη τι σκεφτεται ο βρυζας,ας βγει μονος του να μας πει τι σκεφτεται.
αν ερθουν 10 μιρια δεν εχεις την πολιτελια να μην τον πουλησεις.
κανεις ομαδα για 3 χρονια, μηδενίζεις αμεσος το ανοιγμα και ισος μηνουν και λεφτα......
τη να λεμε τωρα.
κανεις ομαδα για 3 χρονια, μηδενίζεις αμεσος το ανοιγμα και ισος μηνουν και λεφτα......
τη να λεμε τωρα.
Καλά τι δεν σου άρεσε ρε συ Darklord?darklord έγραψε:H XEIΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, απο την στιγμη που ανελαβε. Τεραστια απογοητευση, δεν ρωτηθηκε και δεν απαντησε για τι-πο-τα. Κριμα, κυριως γιατι αποδειχτηκε οτι οταν μιλαει το κανει καθαρα απο υποχρεωση και οχι γιατι γουσταρει να μιλησει στον λαο...

- abc_o_ karpouzas
D.A.A.T. έγραψε:2 αλλα στα παπαρια μας.Εγω αυτο καταλαβα.

ωραιος...εγω μονο 1 δεν εχω αλλα γκαφρα
κανε προσπαθεια να καταλαβενεις τοτε τι λενε οι αλλοι

Δώσε μας σε παρακαλώ. Μία η δύο τοποθετήσεις του Προέδρου που δεν γουστάρει να μιλήσει στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ!!!darklord έγραψε:H XEIΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, απο την στιγμη που ανελαβε. Τεραστια απογοητευση, δεν ρωτηθηκε και δεν απαντησε για τι-πο-τα. Κριμα, κυριως γιατι αποδειχτηκε οτι οταν μιλαει το κανει καθαρα απο υποχρεωση και οχι γιατι γουσταρει να μιλησει στον λαο...
Από αυτά που άκουσα διαισθάνομαι ότι δεν υπάρχει θέμα (μαλωματος) με τον Ζήση και οτι αυτός είναι θετικός να γυρίσει. Επίσης κατάλαβα ότι ο Ζαγοράκης ήταν ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του κέντρου στο θέμα των διαιτητών. Για τον Βιερίνια καλά τα είπε, γενικά μου εμπνέει εμπιστοσύνη ο Ζαγόρ, είναι ρεαλιστής και αγαπάει αυτό που κάνει και περισσότερο απο όλα τα λέει σταράτα (το αντίθετο του Παπανδρέου ας πούμε).
μια χαρα τα ειπε και εκλεισε παρα πολλα στοματα....
και ας το καταλαβουμε δεν ειναι τυπος που αρεσει να μιλαει και καλα κανει....δεν ειναι αυτη η δουλεια του να μιλαει συνεχεια..μια φορα το χρονο συνεντευξη ειναι μια χαρα....

και ας το καταλαβουμε δεν ειναι τυπος που αρεσει να μιλαει και καλα κανει....δεν ειναι αυτη η δουλεια του να μιλαει συνεχεια..μια φορα το χρονο συνεντευξη ειναι μια χαρα....