Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
με λιγα λογια σας λεει ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΔ.
Ξυπνα ΠΑΟΚτσι γαμω το κεφαλι μου.... το 80% ειναι ψεματα και το 20% μιση αλήθεια.
Ξυπνα ΠΑΟΚτσι γαμω το κεφαλι μου.... το 80% ειναι ψεματα και το 20% μιση αλήθεια.
δε νομιζω οτι καναμε λαθος με την ψηφο στο μαρινακη...
εδω με μια λευκη ψηφο μας κατατεξαν καπου...ο ΠΑΟΚ ειναι ενα αρμα απο μονος του...

εδω με μια λευκη ψηφο μας κατατεξαν καπου...ο ΠΑΟΚ ειναι ενα αρμα απο μονος του...
- DaFFy_NaSH
καλα ολα αυτα αλλα τα θεματα Αραβων και Βρυζα εγω δεν καταλαβα τι παιζει.Μην ακουτε τις ΑΡΔ,μεινετε στην αγνοια?
Ποιον να ακουμε ? 

εν τω μεταξυ τα ρουφιανοσαιτ τα γραφουν οπως θελουν τα πραγματα και κουκουλωνουν το χωσιμο προς αυτους...
επισης απο οτι καταλαβα ανοιγμα υπαρχει αλλα κλαιν,δεν εγινε και τιποτα..πρεπει να πουλησουμε αλλα μπορει και οχι.Θα δουμε πως θα κλεισουμε το ανοιγμα..
Σορρυ ρε παιδια αλλα εγω εκτος απο την καθαρη απαντηση για βιερινια δεν ειδα κατι αλλο ξεκαθαρο.
Σορρυ ρε παιδια αλλα εγω εκτος απο την καθαρη απαντηση για βιερινια δεν ειδα κατι αλλο ξεκαθαρο.
για το θεμα των χρεων υπαρχει συνεχης ενοχληση προ βουλευτες...δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο...
Θέμα Αράβων: Μην ξανά πιάσουν στο στόμα τους τον ΠΑΟΚ!!!
Βγάλτε τους στα παράθυρα και εγώ δεν ξέρω που αλλού...
Θέμα:Ζήσης Βρύζας, το κάνατε σήριαλ δεν έχω πρόβλημα, και αν υπήρχαν κάποιες διαφορές αυτά γίνονται. Και εχθές μιλούσα με τον Ζήση. Μαζί βλέπουμε παιχνίδια... Ο ΠΑΟΚ αυτά χρειάζεται; Και Βέβαια είναι σοβαρό θέμα του Βρύζα.
Τάδε έφη Θ. Ζαγοράκης.
Μαζί σου παλικαρά, αγνός οπαδός με ταυτότητα Προέδρου.
Βγάλτε τους στα παράθυρα και εγώ δεν ξέρω που αλλού...
Θέμα:Ζήσης Βρύζας, το κάνατε σήριαλ δεν έχω πρόβλημα, και αν υπήρχαν κάποιες διαφορές αυτά γίνονται. Και εχθές μιλούσα με τον Ζήση. Μαζί βλέπουμε παιχνίδια... Ο ΠΑΟΚ αυτά χρειάζεται; Και Βέβαια είναι σοβαρό θέμα του Βρύζα.
Τάδε έφη Θ. Ζαγοράκης.
Μαζί σου παλικαρά, αγνός οπαδός με ταυτότητα Προέδρου.
Τι ξεκάθαρο ρε συ D.A.A.T., το αποτέλεσμα μετράει...
Λέει ότι γίνεταα σας το λέμε, αν έρθει πρόταση το λέμε, αν κάτι γίνει με χρέη το λέμε, ότι χειροπιαστό έχουμε το δίνουμε στη φόρα...
Τους λογιστές αρδ να δούμε που είχε βγει το άνοιγμα στα 5 ίσως και παραπάνω....
Επίσης μίλησε για πλάνο που ξεκινάει με τον Μπόλονι!

Λέει ότι γίνεταα σας το λέμε, αν έρθει πρόταση το λέμε, αν κάτι γίνει με χρέη το λέμε, ότι χειροπιαστό έχουμε το δίνουμε στη φόρα...
Τους λογιστές αρδ να δούμε που είχε βγει το άνοιγμα στα 5 ίσως και παραπάνω....
Επίσης μίλησε για πλάνο που ξεκινάει με τον Μπόλονι!
συγγνωμη αν ειμαι χαζος αλλα εγω δεν καταλαβω τι ειπε για τον βρυζα.Γενικοτητες και ευθυνες στους δημοσιογραφους δεν ειναι απαντηση για το θεμα βρυζα.
Επισης αν εγω υπαρχω και πω οτι θα βαλω 50 εκ. ευρω ο προεδρος θα βγαλει ανακοινωση σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα πει για υπαρκτο ενδιαφερον επειδη υπαρχω.Δεν θα εξετασει αν του λεω μαλακιες?????Αυτα εδω δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Ακομα,στο 10 ακουσα οτι εσοδα πρεπει να ερθουν και ισως πουλησουμε,στο 30 οτι θα εχουμε κερδος στο μελλον απο την ευρωπη.Εχουμε οικονομικο προβλημα ή οχι??
Σορρυ αλλα εγω δεν καταλαβα τιποτα.
Επισης αν εγω υπαρχω και πω οτι θα βαλω 50 εκ. ευρω ο προεδρος θα βγαλει ανακοινωση σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα πει για υπαρκτο ενδιαφερον επειδη υπαρχω.Δεν θα εξετασει αν του λεω μαλακιες?????Αυτα εδω δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Ακομα,στο 10 ακουσα οτι εσοδα πρεπει να ερθουν και ισως πουλησουμε,στο 30 οτι θα εχουμε κερδος στο μελλον απο την ευρωπη.Εχουμε οικονομικο προβλημα ή οχι??
Σορρυ αλλα εγω δεν καταλαβα τιποτα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα μιλήσει αύριο και θα κληθεί κυρίως να πείσει για τους λόγους που μια τέτοια πώληση είναι επιβεβλημένη και, το βασικότερο, ότι η φυγή ενός τέτοιου παίκτη θα ανοίξει τους ορίζοντες για τη δημιουργία ενός καλύτερου συνόλου.
Παίκτη σαν τον Βιεϊρίνια είναι σχεδόν απίθανο να βρει, αλλά τρεις-τέσσερις παίκτες ενδεκάδας που θα βελτιώσουν την ομαδική λειτουργία, μπορεί και με το παραπάνω.
Για τον Ζαγοράκη, τον ποδοσφαιράνθρωπο, υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση από αυτή του οπαδού όσον αφορά τους παίκτες. «Ουδείς αναντικατάστατος» και «το μοναστήρι να είναι καλά», είναι οι δύο κλισέ φράσεις που βγαίνουν από το στόμα του. Αδικο δεν έχει, αλλά η απαίτηση να μπει το κοινό σε αυτήν τη λογική είναι κάπως ακραία. Ενα κομμάτι του κοινού, που γνωρίζει το τι συμβαίνει στην αγορά, σίγουρα θα κάνει τους υπολογισμούς του και θα πει ότι ο πρόεδρος καλά πράττει και προχωράει σε πώληση. Ομως, οι πιτσιρικάδες και οι σαφώς πιο θερμόαιμοι, θα έχουν μια διαφορετική και περισσότερο συναισθηματική αντίδραση από τους υπόλοιπους. Για αυτό ο Ζαγοράκης πρέπει να είναι πολύ πειστικός στα όσα θα πει αύριο.
http://www.exedrasports.gr/blogs/articl ... &team=paok
ποσο φουκαρας εισαι ρε χαμπουργκερ με ποδια ..φαε την φαπα σου τωρα ..
δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι τα ελεγε αυτα
Παίκτη σαν τον Βιεϊρίνια είναι σχεδόν απίθανο να βρει, αλλά τρεις-τέσσερις παίκτες ενδεκάδας που θα βελτιώσουν την ομαδική λειτουργία, μπορεί και με το παραπάνω.
Για τον Ζαγοράκη, τον ποδοσφαιράνθρωπο, υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση από αυτή του οπαδού όσον αφορά τους παίκτες. «Ουδείς αναντικατάστατος» και «το μοναστήρι να είναι καλά», είναι οι δύο κλισέ φράσεις που βγαίνουν από το στόμα του. Αδικο δεν έχει, αλλά η απαίτηση να μπει το κοινό σε αυτήν τη λογική είναι κάπως ακραία. Ενα κομμάτι του κοινού, που γνωρίζει το τι συμβαίνει στην αγορά, σίγουρα θα κάνει τους υπολογισμούς του και θα πει ότι ο πρόεδρος καλά πράττει και προχωράει σε πώληση. Ομως, οι πιτσιρικάδες και οι σαφώς πιο θερμόαιμοι, θα έχουν μια διαφορετική και περισσότερο συναισθηματική αντίδραση από τους υπόλοιπους. Για αυτό ο Ζαγοράκης πρέπει να είναι πολύ πειστικός στα όσα θα πει αύριο.
http://www.exedrasports.gr/blogs/articl ... &team=paok
ποσο φουκαρας εισαι ρε χαμπουργκερ με ποδια ..φαε την φαπα σου τωρα ..
δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι τα ελεγε αυτα