Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Σεντερ φορ ενταξει ξέραμε οτι ψάχνουμε βασικό...
Από τα σημερινά ρεπορταζ βγαζουν οτι ψάχνουμε βασικό ακραίο αλλά κ ο Κολκας στην εξέδρα λέει για τον Πορτίγιο "μπορεί και να είναι μία λύση προερχόμενη ακόμη και από τον πάγκο" - κ προσωπικά πιστέυω δυσανάλογο το ρίσκο να στηριχτούμε σε αυτόν σαν βασικό.
Μήπως λέω ο Σαλπιγγίδης είναι πιο κοντά στην πώληση απ'ότι ο Βιερίνια ?
Από τα σημερινά ρεπορταζ βγαζουν οτι ψάχνουμε βασικό ακραίο αλλά κ ο Κολκας στην εξέδρα λέει για τον Πορτίγιο "μπορεί και να είναι μία λύση προερχόμενη ακόμη και από τον πάγκο" - κ προσωπικά πιστέυω δυσανάλογο το ρίσκο να στηριχτούμε σε αυτόν σαν βασικό.
Μήπως λέω ο Σαλπιγγίδης είναι πιο κοντά στην πώληση απ'ότι ο Βιερίνια ?
Να κάνω μια ερώτηση για όσους κάνατε παλτό τον Πορτίγιο?
Πόσες ελληνικές ομάδες πιστεύετε πως θα μπορούσαν να σταθουν στην ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ?
Εγώ λέω ΚΑΜΙΑ φίλοι μου.
Όλες θα έτρωγαν 4μπαλα, 5μπαλα, 6μπαλα, 7μπαλα, ΚΑΙ 8μπαλα σε 3-4 περιπτώσεις...
ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΕΡΑ?.. Ε?
Α ρε τα μυαλά μας και μια λίρα.
Εγώ τον θέλω και μακάρι να είναι αλήθεια... 12-14 γκολάκια στο ελληνικό πρωτάθλημα τα έχει χαλαρά.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.
Πόσες ελληνικές ομάδες πιστεύετε πως θα μπορούσαν να σταθουν στην ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ?
Εγώ λέω ΚΑΜΙΑ φίλοι μου.
Όλες θα έτρωγαν 4μπαλα, 5μπαλα, 6μπαλα, 7μπαλα, ΚΑΙ 8μπαλα σε 3-4 περιπτώσεις...
ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΕΡΑ?.. Ε?
Α ρε τα μυαλά μας και μια λίρα.
Εγώ τον θέλω και μακάρι να είναι αλήθεια... 12-14 γκολάκια στο ελληνικό πρωτάθλημα τα έχει χαλαρά.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.
Ρε παιδιά δηλ δεξί μπακ δεν δελουμε;; Θα πάμε με τον απίστευτο
Βραζιλιάνο(σιγά μην έχει παει ποτέ εκεί)
ο μπουσαιντι μήπως είναι ελεύθερος ;;;
ο μπουσαιντι μήπως είναι ελεύθερος ;;;
Επειδή φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ δε γίνετε και παίκτης. Πρέπει να έχει διάρκεια.
Περίπτωση Ραούλ Μπράβο είναι πιστεύω.
Συμφωνώ με το Νίκο που λέει ότι ψάχνουμε άλλο στυλ φορ.
Περίπτωση Ραούλ Μπράβο είναι πιστεύω.
Συμφωνώ με το Νίκο που λέει ότι ψάχνουμε άλλο στυλ φορ.
[youtube]cWXauchH7Ag[/youtube]
Γράφτηκε για αυτό το δεκάρι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 16 Ιουν 2011, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
Λόγος: βιντεο
Φέτος είδα δύο ματς του Παναιτωλικού, τα δύο ντέρμπι με ΠΑΣ και ΟΦΗ εκτός. Τα δύο ματς είναι λίγα για να κρίνεις έναν παίκτη, αλλά δύο-τρία πράγματα φαίνονται.
Ο Εντζενκουέλε (ή μήπως Εντζενκελέ?) έπαιζε αριστερό στόπερ. Δυνατός και φιλότιμος παίκτης, αλλά άλλο θετικό δεν θυμάμαι. Πολύ αργός, συχνά σε λάθος θέση, ενώ ούτε στο ψηλό παιχνίδι φάνηκε.
Δεν ξέρω τί άποψη έχουν στο Αγρίνιο᾿ μπορεί στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την Ηλιούπολη, να έμοιαζε ογκόλιθος. Πάντως απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους δεν μου άρεσε. Σύγκριση με Ντουγκλάο ούτε για αστείο.
Αν δεχτούμε ότι παίζει και αριστερό μπακ, χωρίς να συμβάλλει στο επιθετικό παιχνίδι, τότε μοιάζει περίπτωση Σαβίνι στο αρκετά χειρότερο, αλλά με το ¼ των αποδοχών του Ιταλού.
Καλύτερα να μείνει στον Παναιτωλικό.
Ο Εντζενκουέλε (ή μήπως Εντζενκελέ?) έπαιζε αριστερό στόπερ. Δυνατός και φιλότιμος παίκτης, αλλά άλλο θετικό δεν θυμάμαι. Πολύ αργός, συχνά σε λάθος θέση, ενώ ούτε στο ψηλό παιχνίδι φάνηκε.
Δεν ξέρω τί άποψη έχουν στο Αγρίνιο᾿ μπορεί στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την Ηλιούπολη, να έμοιαζε ογκόλιθος. Πάντως απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους δεν μου άρεσε. Σύγκριση με Ντουγκλάο ούτε για αστείο.
Αν δεχτούμε ότι παίζει και αριστερό μπακ, χωρίς να συμβάλλει στο επιθετικό παιχνίδι, τότε μοιάζει περίπτωση Σαβίνι στο αρκετά χειρότερο, αλλά με το ¼ των αποδοχών του Ιταλού.
Καλύτερα να μείνει στον Παναιτωλικό.
δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ο συγκεκριμενος ειναι καλη παστα παιχτη...ABALAEA2 έγραψε:[youtube]cWXauchH7Ag[/youtube]
Ερώτημα : Τί παιχτούρα είναι αυτή;;
Οχι δεν είναι ο Πλατινί, αλλά για Μαλτέζος είναι μάλλον παιχταράς.
Το γεγονός οτι οι περισσότεροι νιώθουμε ένοχοι που μας αρέσει ένας παίχτης που δεν έπαιξε σε τεράστια ομάδα ή τεράστιο πρωτάθλημα ή δεν είναι απο τη Βραζιλία, δεν θα το σχολιάσω καν..
Οχι δεν είναι ο Πλατινί, αλλά για Μαλτέζος είναι μάλλον παιχταράς.
Το γεγονός οτι οι περισσότεροι νιώθουμε ένοχοι που μας αρέσει ένας παίχτης που δεν έπαιξε σε τεράστια ομάδα ή τεράστιο πρωτάθλημα ή δεν είναι απο τη Βραζιλία, δεν θα το σχολιάσω καν..
- paokmaniak
ρε παιδες μη βλεπετε μονο τα γκολ απο ενα βιντεακι. Δλδ εαν σας εβαζα τα γκολ του Μουσλ ιτα χρονια που ηταν σε εμας δε θα λεγατε τι παιχταρα ειναι αυτη? Η ακομα κ του Γιασεμακη το ιδιο δε θα λεγατε? 28 γκολ σε 4 χρονια σε δευτεροκλασατες ομαδες και υψος κατο απο 1,80 ε δε νομιζω να ειναι το φορ που ψαχνουμε
Εγώ τον είδα στα ματς της Ελλάδας με την Μάλτα και δεν έκανε τίποτα. Δε λέω να κερδίσει μόνος του αλλά ένα ''τίμιο'' σουτ, μία καλή πάσα, κάτι που να με τραβήξει δεν είδα. Απλά είπα ότι είναι πάνω από τον μέσο Μαλτέζο ποδοσφαιριστή αλλά πολύ κάτω από τους Έλληνες....
Μενει ελευθερος ο παιχτης? αν οχι δε νομιζω οτι υπαρχει τροπος να τον παρουμε εστω και αν ειναι μαλτεζος.