περαστικά παλικαρε!!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ισχυει???μακαρι...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ο Λουμπόγια υπέγραψε στην Λέγκια Βαρσοβίας.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Το διάβασα σε γαλλική ιστοσελίδα και μετά κοίταξα στο σάιτ της Λέγκια,όπου μετά από πολλή προσπάθεια(για να καταλάβω την μετάφραση του google translate   ) κατάλαβα ότι ανακοίνωναν τον παίκτη.
  ) κατάλαβα ότι ανακοίνωναν τον παίκτη.
			
			
									
						Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ελα πες την αληθεια το ειδες να ερχεται ετσι??moutro123 έγραψε:mμονο για αραβες νο μη μιλαει. μας ζαλισαν.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/16447-comes.html
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ανοιξε ο δρομος για τον ερχομο του Ντρογκμπα.Αν και φοβαμαι οτι ο Ντιντιε ειναι μεγαλος και θα ερθει μονο για τα ενσημα.  
   
   
  
			
			
									
						Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Sera4 έγραψε:ελα πες την αληθεια το ειδες να ερχεται ετσι??moutro123 έγραψε:mμονο για αραβες νο μη μιλαει. μας ζαλισαν.



http://www.paokmania.gr/stiles/mme/16447-comes.html
τελικα θα γινω δημοσιογραφος αφου απο μενα κλεβουν τα ρεπορταζ.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
+1926, αναρωτιεμαι μερικοι τι πινουν και δεν μας δινουν.. Παιδες κοφτε το μανατζερ, στην ελλαδα για να ερθει σοβαρος παικτης πρεπει να του δωσεις του πΟΥΣΤη τα λεφτα, ο λουμπογια ηταν πολυ καλη λυση.
στον D.A.A.T. τα ευσημα
			
			
									
						στον D.A.A.T. τα ευσημα
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
δεν ξερω κατα ποσο εχετε παρακολουθησει τον παιχτη και τα γραφετε αυτα...ο παιχτης ειναι μαλωμενος και με τα ρουχα του καταρχην γι αυτο δεν μπορει να στεργιωσει σε ομαδα πολυ δυστροπος χαρακτηρας...επισης ποτε δεν υπηρξε σκορερ ακομα και στην μπουντεσλιγκα που το ποδοσφαιρο ειναι αρκετα πιο ανοιχτο(οπως και στην ισπανια) και παιχτες σαν τον γκεκα καταφερνουν να εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια...ειναι καλος τεχνιτης αλλα δεν ειναι ακριβως φορ περιοχης...ειναι 33 χρονων και δεν εχει μελλον...οποτε εγω προσωπικα δεν θα δαπανουσα λεφτα για εναν παιχτη που θα μου εφευγε του χρονου...λιγο μεχρι να προσαρμοστει λιγο μεχρι να κανει μεχρι να παιξει μπαλα θα εχει φυγει κιολας...ετσι δηλαδη θα ανανεωναμε το ροστερ με τετοιους παιχτες??
			
			
									
						Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
paoki_ έγραψε:+1926, αναρωτιεμαι μερικοι τι πινουν και δεν μας δινουν.. Παιδες κοφτε το μανατζερ, στην ελλαδα για να ερθει σοβαρος παικτης πρεπει να του δωσεις του πΟΥΣΤη τα λεφτα, ο λουμπογια ηταν πολυ καλη λυση.
στον D.A.A.T. τα ευσημα
+1 και από μένα. τον έχω δει τον παίκτη σε πολλά ματς εκτός από τα τελευταία 2 χρόνια! στην ελλάδα άνετα θα έπαιζε βασικό φορ σε κάθε ομάδα!D.A.A.T. έγραψε:ανοιξε ο δρομος για τον ερχομο του Ντρογκμπα.Αν και φοβαμαι οτι ο Ντιντιε ειναι μεγαλος και θα ερθει μονο για τα ενσημα.


εκτός αν περιμένετε κανένα ρικέλμε ακόμα ή κανέναν αιμάρ
για να δούμε ποιον θα πάρουμε εμείς...
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
αν εχεις συνηθισει στην επιθετικη πανδαισια των ζαλαγιετα ζαμορανο και φονσεκα ειναι δυσκολο να δεχτεις γυρολογους του στυλ λουμπογια.τι λουμπουτης τι λουμπογια.
			
			
									
						Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Καινούργιος,θέλω να ρωτήσω εαν ισχύει το σεναριο ανταλλαγής Εντζενκουέλε με Μπαλάφα-Παπαζογλου
			
			
									
						- 
				Dimg4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ποσο δικιο εχεις. Η συνηθεια δεν προκειται να κοπει ποτεbarlow4 έγραψε:αν εχεις συνηθισει στην επιθετικη πανδαισια των ζαλαγιετα ζαμορανο και φονσεκα ειναι δυσκολο να δεχτεις γυρολογους του στυλ λουμπογια.τι λουμπουτης τι λουμπογια.