Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από paoki_ »

φιλε, ο λουμπογια δεν ειναι σαπακι, ειναι παικτης τυπου γκαρσια και αλλων τρελων, δωστου κοσμο να γκαβλωσει,αστον να 3εδωσει στις κλαμπιες της σαλονικα και τα 15-20 γκολ τα χει στο ελληνικο προταθλημα.Γι τετοιους εχουμε λευτα ,τετοιους θα παρουμε στην τελικη..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προς το παρον ο παιχτης που 99% κλεινει ειναι ο ρομπερ...μονο αυτο ξερουμε... :ugeek:

[youtube]tmKPPNbvGug[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ωραίος φαίνεται.δυνατό ποδι.
βρήκαμε παίχτη να χτυπάει πέναλτι.
αμα τον θέλει ο Λάζλο τα λόγια περισσεύουν.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Πιστεύω θα βοηθήσει...Καλή κίνηση από Παντέλο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoki_ έγραψε:φιλε, ο λουμπογια δεν ειναι σαπακι, ειναι παικτης τυπου γκαρσια και αλλων τρελων, δωστου κοσμο να γκαβλωσει,αστον να 3εδωσει στις κλαμπιες της σαλονικα και τα 15-20 γκολ τα χει στο ελληνικο προταθλημα.Γι τετοιους εχουμε λευτα ,τετοιους θα παρουμε στην τελικη..
μαλλον δεν καταλαβες τοσχολιο μου
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

geoavr έγραψε:
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:
geoavr έγραψε:Όλα ξεκίνησαν από τον δημοσιογράφο της Sportday που κάνοντας ένα γρήγορο έλεγχο σε ελεύθερους η δανεικούς από λιγκ 2 Γαλλίας ή προσιτούς από λιγκ 1 έγραψε 7-8 ονόματα από φορ με βαριά κορμιά που λέγετε ότι θέλει ο Μπόλονι.
Ήρθε μετά ο ''εξυπνατζής΄΄ ο Τρανσφερ aka Η Γυναίκα του Προέδρου και μας το σέρβιρε με την μορφή κουίζ.Τα sport sites ανά τον πλανήτη ψάχνουν να βρουν καμιά είδηση που ενδιαφέρει το κοινό τους και έτσι το πολωνικό site έγραψε γιά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γιά τον Γιέλεν ο οποίος είναι διεθνής αφού το πήραν από την Sportday. Από κάπου (Πολωνία-Ελλάδα) το πήρε και το transfermarkt και το αναπαρήγαγε.
ΟΛΕΣ οι ειδήσεις του πλανήτη και ακόμα περισσότερο οι αθλητικές είναι ανακυκλώμενες.Κάπου κάποιος θα γράψει κάτι και σε χρόνο dt θα απλωθεί σε όλο τον πλανήτη.Αυτό μπορει να είναι αλήθεια αλλά μπορεί να είναι και παπάς.
ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει τι έχει γραμμένο στο μπλοκάκι του ο σβούρας ή τι έχει στο μυαλό του ο Μπόλονι.
Εμείς εδώ κάνουμε την πλάκα μας ως γνήσιοι ''μεταγραφολάγνοι'' αλλά είναι καικάποιοι άλλοι που θέλουν να το κάνουν επάγγελμα και να κονομάνε από την καψούρα μας.
Μην τους δίνετε ούτε κλικ.
Όσο γιά μας ρίχτε στο τραπέζι όποιο όνομα θέλετε να αρχίσει η έρευνα...
Ορμάτε...
ΥΓ Παρασάνταλε περαστικά φίλε...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

1.Εξυπνατζού όχι εξυπνατζής.... Άλλαξα φύλλο έδωσα τόσα λεφτά σε εγχείρηση σεβάσου το.

2. Το κουίζ μου βγήκε μία μέρα πριν από το κείμενο της συγκεκριμένης φυλλάδας.

3. Το κουίζ μου απευθύνεται επίσης σε ένα όνομα το οποίο δεν το αναφέρει η συκγκρεριμένη φυλλάδα...

Αυτά για να μην υπάρχει παρανόηση...

υγ: Την συγκεκριμένη εφημερίδα μαζί με κάποιες άλλες τις χρησιμοποιώ μόνο για να καθαρίζω κρεμμύδια ή για να πλένω τα τζάμια
Κοίτα να δεις, όσο ήσουν πέρσι άνδρας και σκατόφατσα :D και έμπαινες εδώ και μας ''μπρίζωνες΄΄ με τα κουίζ σου είχε πλάκα.Μετά την είδες ''επαγγελματίας οπαδός??'' και θέλησες να κονομήσεις από αυτό. Μαγκιά σου , άραξε στο σάιτ σου, γράφε τα κουιζάκια σου αλλά μην έρχεσαι εδώ και μας το παίζεις έξυπνος.
Εγώ με ''επαγγελματίες οπαδούς'' δεν θέλω να έχω πάρε δώσε.Εσύ την δουλειά σου εμείς το χαβαλέ μας με την καψούρα μας.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι ευγενική μαζί σου αλλά αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες δεν μου αρέσει να τα μιλάω άσχημα.

Που ξέρεις αν δηλώνω οπαδός ;

Δεύτερον από που τα κονομάω φέτος και δεν το ξέρω; Για πες μου να μάθουν και οι άλλοι . Γιατί με κατηγορείς δημόσια με τόση αγένεια, αφέλεια και χωρίς σεβασμό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που σου ήρθε αυτή η έμπνευση;

Ποιος τα κονομάει ρε; Ντροπή ρε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πείτε τα με pm και ας τα σβήσει κάποιος τα μεταξύ τους ποστ...
Εδώ είναι άλλο το θέμα...

Στο θέμα μας και με δεδομένο ότι θα ρίξουμε κάποια λεφτά στο φορ περιοχής, λογικά αντικαταστάστης του Ίβιτς όπως τον φανταζόμασταν δε θα υπάρχει έτσι δεν είναι;
Έτσι βλέπω δηλαδή προς το παρόν...
H_gynaika_tou_Proedrou

Οχι δεν θα σβηστεί τίποτα. Να μάθουμε πρώτα από που τα οικονομάω...

Όσο για το δεκάρι;

Σέρβο δεν αφήνεις εύκολα στο πάγκο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ωχ καταλαβα αλλη μια χρονια χωρις 10αρι δηλαδη....στο γηπεδο θα τον θαψουμε τον βλαντανακο... :lol: :lol:

υγ οι σεβοι λενε θα ερθει ο γελεν να τον δοκιμασει ο μπολονι να δουμε αν μας κανει ρε παιδι μου... :lol: :lol: :lol: :lol:

υγ2 γυναικα απο το σαιτ μαλλον εννοει
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Ο Λουμπογια ειναι πρωην ποδοσφαιριστης.
Ειναι τραγικο να λενε αν ερθει ο παιχτης εδω θα κανει παπαδες και θα βαλει 15 20 γκολ χαλαρωστε παιδια στην Νις παιζε μην νομιζεται οτι θα ειναι κανενας Σισε.
Για εμενα 10 15 γκολ με φουλ συμετοχες τα κανει και ο Κλαους εδω εκανε 6 φετος χωρις προπονητη και με ελαχιστες συμετοχες και ως αλαγη δεν καταλαβαινω αυτη την ξενομανια εκτος ελλαδας να ειναι και οτι θελει ας ειναι ελεος
H_gynaika_tou_Proedrou

Δεν υπάρχει θέμα Γιέλεν . Λουμπόγια ναι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Σέρβο δεν αφήνεις εύκολα στο πάγκο...
Δεν υπάρχει θέμα Γιέλεν . Λουμπόγια ναι...
E τότε ας πάρουμε Σέρβο δεκάρι για βασικό.. :) Και ο Βλάνταν δανεικός για να ψηθεί.

Απαράδεκτη επιλογή ο Λουμπόγια κατ εμέ. Αν ο Μούσλι είχε κάτι καλό, αυτό ήταν οτι μοίραζε σωστά παιχνίδι. Ο Λουμπόγια απ όσο ξέρω δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Θα μου πείς επιθετικό ψάχνουμε όχι πλευμέηκερ. Θα απαντήσω οτι ψάχνουμε επιθετικό σέντερ όμως, οχι στράικερ. Άντε να δούμε. Και κανείς να μην έρθει δε θα χαλαστώ..
Άβαταρ μέλους
moutro123

Δημοσίευση από moutro123 »

εγω θυμαμαι τον λουμπογια οταν επαιζε στουτγκαρδη.τοτε εκανε παπαδες.μετα πηγε βολφσμπουργκ?ετσι νομιζω.επισης θυμαμαι κ τα δυο γκολ που εβαλε μες την τουμπα (τι γκολ εφαγες ρε φερναντες παιδακι μου?).αν ειναι σε καλη κατασταση και εχει το μυαλο του στην μπαλα (και οχι σαν τον γκοβου που εφερε ο παναθηναικος και ηπιε ολο το βοσπορο),τοτε μπορει να βοηθησει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Aν είναι να έρθει κάποιος στυλ Λιουμπόγια (οικονομικά, ηλικιακά και αγωνιστικά) με δεδομένο να παραμείνει το ρόστερ ως έχει, εγώ πιστεύω ότι καλώς να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Οχι δεν θα σβηστεί τίποτα. Να μάθουμε πρώτα από που τα οικονομάω...

Όσο για το δεκάρι;

Σέρβο δεν αφήνεις εύκολα στο πάγκο...

η οικονομικη ανεπαρκεια δεν εχει να κανει με το αν θα καθησει ο ιβιτσ παγκο.δεν θα ριξουμε την οικονομικη στενοτητα σε εναν παικτη.Αν πουληθει(που θα γινει οπως φαινεται) ο βιερινια μια χαρα θα κατσει και ο ιβτισ παγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”