Ψηφίστε το ωραιότερο γκολ της σεζόν 2010/2011
Re: Ψηφίστε το ωραιότερο γκολ της σεζόν 2010/2011
Έχει βάλει από τα ωραιότερα γκολ ο Βιειρίνια... τα καλύτερα.
ΨΗΦΙΣΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΨΗΦΙΣΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Δίχως δεύτερη σκέψη ψήφισα Μούσλι,γιατί ΠΑΟΚ είσαι και γούστα τρελά έβγαλες με αυτό.
Και μετά το γκολ του Βιέρι με τον ολυμπιακό μπέου στην Τούμπα.
Και μετά το γκολ του Βιέρι με τον ολυμπιακό μπέου στην Τούμπα.

Αποστόλη ή παρακολούθησες ελάχιστα ματς τις τελευταίες δεκαετίες ή μας δουλεύεις.... δεν εξηγείται αλλιώς....ΑποστόληςΑ έγραψε:...
Το έχω γράψει ότι το γκολ που έβαλε ο Σάκης πέρυσι κόντρα στον Ατρόμητο είναι: Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

- kotsos
Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω απουσία του γκολ του Σάκη με τας Σέρρας
Αξέχαστη σταβοκλωτσιά!
Κατά τ'άλλα ψήφισα με κριτήριο τους πανηγυρισμούς μου. Στην άλωση της Πόλης έχασα τη φωνή μου ενώ η γκολάρα του Βιερίνια με τη αεκ μου κόστισε 15 λίρες μιας και έσπασα έναν μεντεσέ στην ντουλάπα που είχε την ατυχία να βρεθεί δίπλα μου
Φοβερό τόπικ πάντως, σχαρητήρια στους δημιουργούς του!

Κατά τ'άλλα ψήφισα με κριτήριο τους πανηγυρισμούς μου. Στην άλωση της Πόλης έχασα τη φωνή μου ενώ η γκολάρα του Βιερίνια με τη αεκ μου κόστισε 15 λίρες μιας και έσπασα έναν μεντεσέ στην ντουλάπα που είχε την ατυχία να βρεθεί δίπλα μου

Φοβερό τόπικ πάντως, σχαρητήρια στους δημιουργούς του!
Eξαιρετικό το topic... Διάλεξα του Ίβιτς στον Άμστερνταμ, τέλεια εκτέλεση. Μόνο ρε σεις που ενόχλησε τις ολλανδικές αράχνες την ώρα που πηδιότανε αλλά τεσπα θα το ξεπεράσουν.... Πληροφορίες αναφέρουν ότι έκαναν ... ένσταση την οποία έσπευεσε να στηρίξει και ο συμπολίτης
Βέβαια εξαιρετικά και τα γκολ του Βιεϊρίνια, όπως και του Μούσλι στην Πόλη. Έπρεπε κάποιο να διαλέξω όμως, οπότε αναγκαστικά αδίκησα κάποια άλλα!
ΥΓ Όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία θα γίνει κείμενο στην κεντρική
Βέβαια εξαιρετικά και τα γκολ του Βιεϊρίνια, όπως και του Μούσλι στην Πόλη. Έπρεπε κάποιο να διαλέξω όμως, οπότε αναγκαστικά αδίκησα κάποια άλλα!
ΥΓ Όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία θα γίνει κείμενο στην κεντρική
- abc_o_ karpouzas
εβαλα αριας...δεν ξερω αν ειναι το ποιο ωραιο..αλλα το ποιο δυσκολο ειναι σιγουρα
σουταρει υπο γωνια με το αναποδο ποδι υπολογιζει τα φαλτσα γιατι αν δεν το κανει θα την στειλει η στα περιστερια η σε κανα αραουτ υπολογιζει ποτε θα κανει το γκελ για να την βρει την ωρα που αναπιδει στο κουτεπιε και να παρει την μεγιστη ταχυτητα και το κυριοτερο την σουταρει σε χρονο που να ξεκινισει σχεδον παραληλα με το εδαφος και προοδευτικα να παρει υψος ετσι οταν φτανει στην εστια να ειναι περιπου στο υψος της οριζοντιου δοκου και σε εκεινο το σημειο...Γ....που οσο και να πεταχτει ο μαστορας το παστελι σταματαει στο πλεχτο
ειχα καιρο να κανω τετοια αναληση βαζω τα
:ugeek: σε πολλους
βεβαια μπορει ολα αυτα να εγειναν στην τυχη αλλα δεν γαμεις
ΣΕ ΛΕΩ
σουταρει υπο γωνια με το αναποδο ποδι υπολογιζει τα φαλτσα γιατι αν δεν το κανει θα την στειλει η στα περιστερια η σε κανα αραουτ υπολογιζει ποτε θα κανει το γκελ για να την βρει την ωρα που αναπιδει στο κουτεπιε και να παρει την μεγιστη ταχυτητα και το κυριοτερο την σουταρει σε χρονο που να ξεκινισει σχεδον παραληλα με το εδαφος και προοδευτικα να παρει υψος ετσι οταν φτανει στην εστια να ειναι περιπου στο υψος της οριζοντιου δοκου και σε εκεινο το σημειο...Γ....που οσο και να πεταχτει ο μαστορας το παστελι σταματαει στο πλεχτο

βεβαια μπορει ολα αυτα να εγειναν στην τυχη αλλα δεν γαμεις

- ΑποστόληςΑ
Έχω την υπόνοια ότι το άφθαστο χιούμορ μου δεν γίνεται εύκολα κατανοητό...
Αναγκάζομαι λοιπόν να ομολογήσω ότι ψήφισα Vieirinha
Αναγκάζομαι λοιπόν να ομολογήσω ότι ψήφισα Vieirinha
- PAPA TSIBIKOS
Διάλεξα το γκολ του Κοντρέρας στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ λόγο της φοβερής εκτέλεσης του Πάμπλο.
Δεν ήταν η πρώτη επιλλογή μου μιας και θεωρώ καλύτερο το γκολ του κοντού στης Σέρρες, με εκείνο το μαγικό
ένα-δύο των Κλάους και Σάλπι.
Δυστηχώς δεν ήταν στην λίστα.
Δεν ήταν η πρώτη επιλλογή μου μιας και θεωρώ καλύτερο το γκολ του κοντού στης Σέρρες, με εκείνο το μαγικό
ένα-δύο των Κλάους και Σάλπι.
Δυστηχώς δεν ήταν στην λίστα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Το καλυτερο με διαφορα για φετος ηταν το γκολ του Βιεϊρινια με τον Βολο! Αυτο ομως που θα μεινει χαραγμενο για παντα στο μυαλο μας ειναι το γκολ του Μουσλι στην Πολη!
To γκολ του Μούσλι είναι ιστορικό και είναι άνευ συναγωνισμού, ψήφισα όμως το γκόλ του Βλάνταν στο Arena για 2 λόγους,
1ον, είναι σήμα κατατεθέν του ΠΑΟΚ 2008-2010 (που δεν είδαμε φέτος), πίεση στο κέντρο κλέψιμο, μαγική έμπνευση και μπαλιά Βιερίνια στον σάλπι και μοναδικό τελείωμα.. Αντεπίθεση για σεμινάριο και ψυχή χιλίων λεόντων στην τελευταία ανάσα του Ίβιτς σε έκεινο το μάτς.(3-4 λεπτά πρίν είχε ζητήσει αλλαγή).
2ον, ήταν το γκολ που έκανε την ομάδα να πιστέψει οτι μπορεί να μαγέψει την ευρώπη...Η αρχή του ταξιδιού...
1ον, είναι σήμα κατατεθέν του ΠΑΟΚ 2008-2010 (που δεν είδαμε φέτος), πίεση στο κέντρο κλέψιμο, μαγική έμπνευση και μπαλιά Βιερίνια στον σάλπι και μοναδικό τελείωμα.. Αντεπίθεση για σεμινάριο και ψυχή χιλίων λεόντων στην τελευταία ανάσα του Ίβιτς σε έκεινο το μάτς.(3-4 λεπτά πρίν είχε ζητήσει αλλαγή).
2ον, ήταν το γκολ που έκανε την ομάδα να πιστέψει οτι μπορεί να μαγέψει την ευρώπη...Η αρχή του ταξιδιού...
Όπως και οι περισσότεροι, δεν το σκέφτηκα πάνω από 1''.
Γκολ μπαίνουν πολλά. Το καθένα έχει την ομορφιά του και τον βαθμό δυσκολίας του.
Όμως, το γκολ του Μούσλι στην Πόλη έγραψε ιστορία, πέρασε στην ιστορία, έγινε ιστορία. Είναι από τα 3-4 (όπως του Γκουερίνο με την ΑΕΚ το '76 ή του Ράντε στο οακα το '85 ή του Κούδα με τον γάβρο στις Σέρρες κοκ) στην ιστορία της ομάδας μας που θα το θυμόμαστε και θα το διηγούμαστε φουσκωμένοι και ικανοποιημένοι από περηφάνια.
Όπως φυσικά και τον πανηγυρισμό του Μούσλι, που ήταν αντάξιος και του πιο "τεσσερά".
Γκολ μπαίνουν πολλά. Το καθένα έχει την ομορφιά του και τον βαθμό δυσκολίας του.
Όμως, το γκολ του Μούσλι στην Πόλη έγραψε ιστορία, πέρασε στην ιστορία, έγινε ιστορία. Είναι από τα 3-4 (όπως του Γκουερίνο με την ΑΕΚ το '76 ή του Ράντε στο οακα το '85 ή του Κούδα με τον γάβρο στις Σέρρες κοκ) στην ιστορία της ομάδας μας που θα το θυμόμαστε και θα το διηγούμαστε φουσκωμένοι και ικανοποιημένοι από περηφάνια.
Όπως φυσικά και τον πανηγυρισμό του Μούσλι, που ήταν αντάξιος και του πιο "τεσσερά".
-
Σιγουρα το πιο ιστορικο ειναι του Ζλαταν στην Πολη, οπως και του Βλανταν στο Αμστερνταμ επισης.
Μιας και ο τιτλος ομως ειναι "το ωραιοτερο" ,ψηφιζω Βιερινια με χανουμι στο 93'.
Ολη η προσπαθεια απο την αρχη ειναι απλα μαγεια...
Ειδικα ο τροπος που ο μικρος ξεκλεβει λιγο χωρο απο τον αμυντικο για να το βροντηξει ειναι απλα φοβερος!
Μιας και ο τιτλος ομως ειναι "το ωραιοτερο" ,ψηφιζω Βιερινια με χανουμι στο 93'.
Ολη η προσπαθεια απο την αρχη ειναι απλα μαγεια...
Ειδικα ο τροπος που ο μικρος ξεκλεβει λιγο χωρο απο τον αμυντικο για να το βροντηξει ειναι απλα φοβερος!
-
1. σιγουρα του musli με την fener
2.του vieirinha με τον ηρακλη.Σουταρα (πιο ωραιο απο αυτο στον Βολο)
2.του vieirinha με τον ηρακλη.Σουταρα (πιο ωραιο απο αυτο στον Βολο)
- xrictoforoc
Γκολ τιμής-κύρους-αξίας.......Μούσλι...
Αλλά πιο όμορφο,μακράν αυτό του Αντελίνο με τον γαύρο Βόλου στο 5-1
Αλλά πιο όμορφο,μακράν αυτό του Αντελίνο με τον γαύρο Βόλου στο 5-1