19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ!!!!
Απέδειξε στον Λάζλο ότι δεν είσαι καμμένο χαρτί!!!!!!!
Το υστέρημά μας δίνουμε!
Σε πιστεύουμε ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!
Απέδειξε στον Λάζλο ότι δεν είσαι καμμένο χαρτί!!!!!!!
Το υστέρημά μας δίνουμε!
Σε πιστεύουμε ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου D.A.A.T. ...
Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να ΣΚΙΣΤΕΙ και να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι ΑΞΙΖΕΙ να είναι στον ΠΑΟΚ.
Βασιλάκη αν διαβάζεις αυτό το τόπικ ... δικαίωσε όσους σε πιστέψαμε ... γιατί αυτοί θα είμαστε και οι πρώτοι που θα σε απαξιώσουμε και θα σε κράξουμε.
Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να ΣΚΙΣΤΕΙ και να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι ΑΞΙΖΕΙ να είναι στον ΠΑΟΚ.
Βασιλάκη αν διαβάζεις αυτό το τόπικ ... δικαίωσε όσους σε πιστέψαμε ... γιατί αυτοί θα είμαστε και οι πρώτοι που θα σε απαξιώσουμε και θα σε κράξουμε.
daat δηλαδή εσυ πιστεύεις ότι όντως τον είδε ο μπολόνι και είπε δεν μου κάνει ή ότι είναι θέμα διοίκησης?
και ειπε δηλαδη ο μπολόνι μου κανει ο μπαλαφας,ο κατσε,ο τσουκαλας ο δεν ξέρω και εγώ ποιος και δεν του κανει ο κουτσιανικουλης?
και για να βγάλει συμπέρασμα τι κάθησε και είδε όλους τους αγώνες που έπαιξε ο κουτσιανικούλης?
ή τον ήξερε και από πριν?
πιο λογικό δεν θα ήταν να τον δει στην προετοιμασία μαζι με όλους τους αλλους?
εντάξει μωρε φαίνεται ότι για τον χ ψ λόγο από την διοίκηση (ζαγοράκης) τον έχουν ξεγράψει και για αυτό όλα αυτά τα καψώνια
που τον σήκωναν για ζέσταμα πρώτο και δεν τον έβαζαν καθόλου
που τα μισα ματς ήταν εκτός αποστολής και τα άλλα μισα κοβόταν τελευταία στιγμη λες και ειναι 17 χρονών
που ο χάβος είπε τον πιστεύω πολύ και μπορεί να παίξει και πολύ καλύτερα στους επόμενους αγώνες και μετα από γκολ με τον γαύρο τον εξαφάνισαν
που έβαζαν τον σαλπιγγιδη,τον εττο,τον λινο και ότι μπορούσαν να φανταστούν στην θέση του με τραγικές εμφανισεις των παραπάνω και αυτός δεν έπαιρνε μια συμμετοχή
που σε παιχνίδι που έλειπε η μιση ομάδα έπαιξε ο κατσε που το παιδάκι είναι επίπεδο ερασιτεχνικού και τον κουτσιανικούλη τον ειχαν εκτός αποστολής
που το δήλωσε και ο συμπαίχτης του ο ζουέλα όταν έφυγε ότι ο κουτσιανικούλης είναι ο πιο αδικημένος παίχτης του ΠΑΟΚ
για να μην τα πολυλογώ εγώ βλέπω εσκεμένη απαξίωση
μάλλον θα φύγει και καλό θα είναι και για αυτόν και για την ομάδα που θα γλιτώσει το 250 χιλιάρικα.πιστεύω ότι αν παίξει κάπου αλλού θα καταλάβουμε και εμεις που τον πιστεύουμε και οι άλλοι που δεν τον πιστεύουν τι παίχτης ειναι.εδώ στον ΠΑΟΚ δεν τον είδαμε
και πιο πολύ σπάζομαι με την περιπτωση του που μια φορά και εμεις τα σκάσαμε και πήραμε ότι καλυτερο από ελλάδα και δεν τον χαρήκαμε
το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας πήραμε πριν δυο χρόνια και δύο χρόνια μετά κάποιοι μιλάνε για αυτόν λες και πρόκειται για κανενα παιχτακι από τις ακαδημιες
και ειπε δηλαδη ο μπολόνι μου κανει ο μπαλαφας,ο κατσε,ο τσουκαλας ο δεν ξέρω και εγώ ποιος και δεν του κανει ο κουτσιανικουλης?
και για να βγάλει συμπέρασμα τι κάθησε και είδε όλους τους αγώνες που έπαιξε ο κουτσιανικούλης?
εντάξει μωρε φαίνεται ότι για τον χ ψ λόγο από την διοίκηση (ζαγοράκης) τον έχουν ξεγράψει και για αυτό όλα αυτά τα καψώνια
που τα μισα ματς ήταν εκτός αποστολής και τα άλλα μισα κοβόταν τελευταία στιγμη λες και ειναι 17 χρονών
που ο χάβος είπε τον πιστεύω πολύ και μπορεί να παίξει και πολύ καλύτερα στους επόμενους αγώνες και μετα από γκολ με τον γαύρο τον εξαφάνισαν
που έβαζαν τον σαλπιγγιδη,τον εττο,τον λινο και ότι μπορούσαν να φανταστούν στην θέση του με τραγικές εμφανισεις των παραπάνω και αυτός δεν έπαιρνε μια συμμετοχή
που σε παιχνίδι που έλειπε η μιση ομάδα έπαιξε ο κατσε που το παιδάκι είναι επίπεδο ερασιτεχνικού και τον κουτσιανικούλη τον ειχαν εκτός αποστολής
που το δήλωσε και ο συμπαίχτης του ο ζουέλα όταν έφυγε ότι ο κουτσιανικούλης είναι ο πιο αδικημένος παίχτης του ΠΑΟΚ
μάλλον θα φύγει και καλό θα είναι και για αυτόν και για την ομάδα που θα γλιτώσει το 250 χιλιάρικα.πιστεύω ότι αν παίξει κάπου αλλού θα καταλάβουμε και εμεις που τον πιστεύουμε και οι άλλοι που δεν τον πιστεύουν τι παίχτης ειναι.εδώ στον ΠΑΟΚ δεν τον είδαμε
και πιο πολύ σπάζομαι με την περιπτωση του που μια φορά και εμεις τα σκάσαμε και πήραμε ότι καλυτερο από ελλάδα και δεν τον χαρήκαμε
το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας πήραμε πριν δυο χρόνια και δύο χρόνια μετά κάποιοι μιλάνε για αυτόν λες και πρόκειται για κανενα παιχτακι από τις ακαδημιες
Mprabo re roni etsi akribos...........kaka ta psemata o aderfos ronaldo exi apolito dikio ite mas aesi ite oxi ..To exo grapsi arketes fores se afto to topic kai tha to ksanapo ean EKLIPSOUN OI LOGOI (epidi einai tis modos tora teleftea i sinkekrimeni ataka giafto to grafo xexex)Tous opious logous gnorizoun polli kalla eki mesa stin pae tha doume pragmata apo ton mikro pou oute kan fantazomaste kai xoris kamia dosi iperbolis afto pou leo .
Kai den to bgazo apo to kefali mou afto to lene kirios osoi asxolounte me ta nea pedia kai kseroun i mporoun na diakrinoun ikanotites kai talento .
Makari i elefsi mpoloni na dosi alli katefthinsi kai epitelous na gini i omada pio paragogiki sto thema neon podosferiston giati neoi kai talantouxoi iparxoun afto einai to mono sigouro to kata poso mporoun na antapekselthoun pidtebo oti einai kathara armidiotita sinolika enos kallo epagelmatikou team pou tha mpori na diakrini kai enteli na aksiopioi ta nea pedia ston ipsilotero bathmo .
Kai oos grafi kai o aderfos o ZORRO zo giati tin stigmi pou o ekastote speaker ton agonon tha perigrafi mia endekada i toulaxiston to megalitero kamati aftis na einai bgalmeno apo ta splaxna tis omadas giati tote pragmatika i omada tha einai se allo epipedo filosofias kai prgamatizmou opos kanoun alloste ta perisotera clubs stin evropi ..............p.s KATI MOU LEI BASILAKI OTI FETOS THA EINAI I XRONIA SOU MAKARI NA BGO ALITHINOS........P.A.O.K EISAI......
Kai den to bgazo apo to kefali mou afto to lene kirios osoi asxolounte me ta nea pedia kai kseroun i mporoun na diakrinoun ikanotites kai talento .
Makari i elefsi mpoloni na dosi alli katefthinsi kai epitelous na gini i omada pio paragogiki sto thema neon podosferiston giati neoi kai talantouxoi iparxoun afto einai to mono sigouro to kata poso mporoun na antapekselthoun pidtebo oti einai kathara armidiotita sinolika enos kallo epagelmatikou team pou tha mpori na diakrini kai enteli na aksiopioi ta nea pedia ston ipsilotero bathmo .
Kai oos grafi kai o aderfos o ZORRO zo giati tin stigmi pou o ekastote speaker ton agonon tha perigrafi mia endekada i toulaxiston to megalitero kamati aftis na einai bgalmeno apo ta splaxna tis omadas giati tote pragmatika i omada tha einai se allo epipedo filosofias kai prgamatizmou opos kanoun alloste ta perisotera clubs stin evropi ..............p.s KATI MOU LEI BASILAKI OTI FETOS THA EINAI I XRONIA SOU MAKARI NA BGO ALITHINOS........P.A.O.K EISAI......
Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος (και άδικο σε κάποιο βαθμό) να δωθεί σε αυτή τη φάση ο Κούτσια....Ας τον δεί ο Μπόλονι, ας τον κρίνει και ας προσπαθήσει (αν γίνεται) να τον εντάξει στην ομάδα...Τουλάχιστο, να πούμε ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια με αυτόν τον παίκτη...(που για μένα είναι φορ)
-
το κακομοιρο το Βασιλακη τι τραβαει ο ατυχος απο τους κακους προπονητες και την κακια διοικηση
Πριγκιπισσα εχει το παραμυθι;
ronaldo έγραψε:daat δηλαδή εσυ πιστεύεις ότι όντως τον είδε ο μπολόνι και είπε δεν μου κάνει ή ότι είναι θέμα διοίκησης?
διαφωνω σε ολα εκτος απο την πρωτη παραγραφο.αποκλειεται ο μπολονι να ειπε δεν μου κανει γιατι απλα δεν τον ξερει αρκετα.
Θα συμφωνησω στα υπολοιπα(τα θεωρω αστειες δικαιολογιες αφου ολοι οι παικτες σε φασεις αδικουνται) εαν μου πεις ενα λογο για τον οποιο ο ΠΑΟΚ θα απαξιωνε εσκεμμενα μια επενδυση που του στοιχισε μια βαρκα λεφτα.
Οσο για τις φετινες εμφανισεις δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο.Απλα σε μερικα ματσ ηταν υποφερτος.Μακαρι ο Μπολονι να τον αναγεννησει αλλα μαλλον εξαρταται πρωτα απο τον ιδιο.
Θεωρω δεδομενο οτθ δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που δν θελει σαν τρελος να παιξει ο κουτσια.Στηριχτηκε,απογοητευσε,κραχτηκε και σιγουρο ειναι απωθημενο ολων μας
καλως ή κακως τα πραγματα με την περιπτωση του ειναι υπερβολικα απλα,για να
εθελοτυφλουμε..ο κουτσια ΔΕΝ ηταν,ΔΕΝ ειναι ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτε να γινει
ακραιος χαφ..το παιδι,στον τελη εμαθε να παιζει μια μπαλα (γιατι,επισης,δυστυχως
ποδοσφαιρο δεν του εμαθε ποτε κανεις..) οπου ηταν κεντρικο φορ..οπως,τελος παντων
εννοουν αυτες οι ομαδες το "σεντερ φορ"..9 παιχτες πισω απο το κεντρο,γιομα μπροστα,
τρεξιμο ο βασιλακης (στον τελη ομως χωρις "μπιπ μπιπ"..)..κι ετσι εκανε ονομα..
χαρης παππας δηλαδη..δεν φταιει αυτος που λογω κοψιας,σωματοτυπου,κ μαλλιου
(αντε κ λογω 19 στην πλατη..) βιατηκαμε να τον βφτισουμε "μεσσι" (μπρρρρ..)..
το μοναδικο παιγνιδι της προκοπης που εκανε στον ΠΑΟΚ,το εκανε σε αυτη τη θεση,
στον πρωτο αγωνα κυπελλου με το γαυρο στο καραϊσκακη..αλλα ποσες φορες,θα
αναγκαστει να παιξει ετσι ο ΠΑΟΚ;..
εθελοτυφλουμε..ο κουτσια ΔΕΝ ηταν,ΔΕΝ ειναι ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτε να γινει
ακραιος χαφ..το παιδι,στον τελη εμαθε να παιζει μια μπαλα (γιατι,επισης,δυστυχως
ποδοσφαιρο δεν του εμαθε ποτε κανεις..) οπου ηταν κεντρικο φορ..οπως,τελος παντων
εννοουν αυτες οι ομαδες το "σεντερ φορ"..9 παιχτες πισω απο το κεντρο,γιομα μπροστα,
τρεξιμο ο βασιλακης (στον τελη ομως χωρις "μπιπ μπιπ"..)..κι ετσι εκανε ονομα..
χαρης παππας δηλαδη..δεν φταιει αυτος που λογω κοψιας,σωματοτυπου,κ μαλλιου
(αντε κ λογω 19 στην πλατη..) βιατηκαμε να τον βφτισουμε "μεσσι" (μπρρρρ..)..
το μοναδικο παιγνιδι της προκοπης που εκανε στον ΠΑΟΚ,το εκανε σε αυτη τη θεση,
στον πρωτο αγωνα κυπελλου με το γαυρο στο καραϊσκακη..αλλα ποσες φορες,θα
αναγκαστει να παιξει ετσι ο ΠΑΟΚ;..
Τώρα που έχουν αρχίσει οι φυλλάδες να γράφουν ότι ο Κουτσιανικούλης πάει για δανεικός, νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να πούμε ότι δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο πριν τον δεί live ο Mpoloni στην προετοιμασία... Όταν λέμε τις κλισέ φράσεις "νέοι παίκτες" και "ανάδειξη νέων παικτών" σαφώς σε πρώτη φάση εννοούμε τους νέους που ήδη βρίσκονται στην 1η ομάδα και όχι 16χρονους απο την 3η ομάδα... Εννοείται πως στην πορεία ο στόχος είναι να προωθηθούν όσο περισσότερα νέα παιδιά απο τα σπλάχνα της ομάδας, όμως σε πρώτη φάση αυτό που θα γίνει θα είναι ένα "ξεκαθάρισμα" με τους νέους που ήδη βρίσκονται στην 1η ομάδα και δεν είναι λίγοι... Όλοι θα κριθούν απο το Μπόλονι και όσοι αξίζουν θα δουλευτούν και θα πάρουν ευκαιρίες και όσοι δεν μπορούν θα φύγουν για να ανοίξει χώρος για τους μικρότερους που έρχονται απο πίσω... Όμως δεν θεωρώ πιθανό σε πρώτη φάση να δούμε "εντεκαδάτους" 16χρονους και 17χρονους, αυτοί που θα πάρουν πρώτοι τις ευκαιρίες τους θα είναι παίκτες τύπου Κουτσιανικούλη, Γεωργίου, Αθανασιάδη, Τσουκαλά, Σακελλαρίου, παίκτες που ορισμένοι απο αυτούς με σωστή δουλειά και υπομονή μπορούν να εξελιχθούν σε πολύτιμα γρανάζια της μηχανής του ΠΑΟΚ...
Σαφώς (ως γνωστόν) ο φίλαθλος (και δη ο ΠΑΟΚτσής) έχει πάθος για το άγνωστο, για την "εξερεύνηση" και την "ανακάλυψη"... Αν του φέρεις ένα εξτρέμ ή ένα φόρ απο τα Γιάννενα, την Ξάνθη ή τον Πανθρακικό θα τον βαφτίσει αμέσως παλτό (άσχετα με το αν έχουμε διαψευστεί πολλάκις με περιπτώσεις τύπου Μπακαγιόκο, Αναστασάκος)... Αν του φέρεις έναν άγνωστο απο τα βάθη της Αιγύπτου θα τον υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες ελπίζοντας ότι θα είναι η μετενσάρκωση του Μαγκντί και του Σικαμπάλα ταυτόχρονα... Έτσι λοιπόν και αν του βάλεις μέσα το Σακελλαρίου (που πρώτη φορά θα δουλέψει με σοβαρό προπονητή ώστε να εξελιχθεί) θα σου πεί "τι το θέλετε αυτό το παλτό πάλι μέσα", ενώ αν του βάλεις τον χ Σταφυλλίδη θα σου πεί "πάμε παιχταρά μου φάτους όλους"... Αλλά δεν διαβάζονται έτσι τα γράμματα, οι ομάδες δεν χτίζονται με βάση το πως θέλω να βγάλω εγώ το ("made in Football Manager") απωθημένο μου απο την κερκίδα... Και θεωρώ ότι το πιο λογικό και πιθανό είναι να πάρουν πρώτα ευκαιρίες οι παίκτες που ήδη βρίσκονται στην 1η ομάδα ώστε να αναδειχτούν αυτοί που αξίζουν και να αποσυρθούν αυτοί που δεν μπορούν και ταυτόχρονα να πρωοθηθούν στην 1η ομάδα τα καλύτερα ταλέντα απο τις μικρές ομάδες ώστε να δουλευτούν με επαγγελματικό τρόπο σε "ρυθμούς 1ης ομάδας" και έπειτα να πέσουν στο λάκο με τα λιοντάρια...
Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν θεωρώ ότι ο πρώτος που θα δουλευτεί, θα στηριχτεί και θα πάρει ευκαιρίες (που ίσως να'ναι και οι τελευταίες του) θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο Κουτσιανικούλης...
Σαφώς (ως γνωστόν) ο φίλαθλος (και δη ο ΠΑΟΚτσής) έχει πάθος για το άγνωστο, για την "εξερεύνηση" και την "ανακάλυψη"... Αν του φέρεις ένα εξτρέμ ή ένα φόρ απο τα Γιάννενα, την Ξάνθη ή τον Πανθρακικό θα τον βαφτίσει αμέσως παλτό (άσχετα με το αν έχουμε διαψευστεί πολλάκις με περιπτώσεις τύπου Μπακαγιόκο, Αναστασάκος)... Αν του φέρεις έναν άγνωστο απο τα βάθη της Αιγύπτου θα τον υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες ελπίζοντας ότι θα είναι η μετενσάρκωση του Μαγκντί και του Σικαμπάλα ταυτόχρονα... Έτσι λοιπόν και αν του βάλεις μέσα το Σακελλαρίου (που πρώτη φορά θα δουλέψει με σοβαρό προπονητή ώστε να εξελιχθεί) θα σου πεί "τι το θέλετε αυτό το παλτό πάλι μέσα", ενώ αν του βάλεις τον χ Σταφυλλίδη θα σου πεί "πάμε παιχταρά μου φάτους όλους"... Αλλά δεν διαβάζονται έτσι τα γράμματα, οι ομάδες δεν χτίζονται με βάση το πως θέλω να βγάλω εγώ το ("made in Football Manager") απωθημένο μου απο την κερκίδα... Και θεωρώ ότι το πιο λογικό και πιθανό είναι να πάρουν πρώτα ευκαιρίες οι παίκτες που ήδη βρίσκονται στην 1η ομάδα ώστε να αναδειχτούν αυτοί που αξίζουν και να αποσυρθούν αυτοί που δεν μπορούν και ταυτόχρονα να πρωοθηθούν στην 1η ομάδα τα καλύτερα ταλέντα απο τις μικρές ομάδες ώστε να δουλευτούν με επαγγελματικό τρόπο σε "ρυθμούς 1ης ομάδας" και έπειτα να πέσουν στο λάκο με τα λιοντάρια...
Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν θεωρώ ότι ο πρώτος που θα δουλευτεί, θα στηριχτεί και θα πάρει ευκαιρίες (που ίσως να'ναι και οι τελευταίες του) θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο Κουτσιανικούλης...
χαχαχα ετσι ακριβως βασιλακη εδω που εφτασες αποκλειστικη ευθυνη δικη σου ειναι μην τρελαθουμε κιολας φορτωνουμε τις ευθυνες της αποδοσης του κουτσια σε ολους τους αλλους εκτος απο τον εαυτο του.....vlachodeutsch έγραψε:το κακομοιρο το Βασιλακη τι τραβαει ο ατυχος απο τους κακους προπονητες και την κακια διοικηση

συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο....arisk έγραψε:Τώρα που έχουν αρχίσει οι φυλλάδες να γράφουν ότι ο Κουτσιανικούλης πάει για δανεικός, νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να πούμε ότι δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο πριν τον δεί live ο Mpoloni στην προετοιμασία... Όταν λέμε τις κλισέ φράσεις "νέοι παίκτες" και "ανάδειξη νέων παικτών" σαφώς σε πρώτη φάση εννοούμε τους νέους που ήδη βρίσκονται στην 1η ομάδα και όχι 16χρονους απο την 3η ομάδα... Εννοείται πως στην πορεία ο στόχος είναι να προωθηθούν όσο περισσότερα νέα παιδιά απο τα σπλάχνα της ομάδας, όμως σε πρώτη φάση αυτό που θα γίνει θα είναι ένα "ξεκαθάρισμα" με τους νέους που ήδη βρίσκονται στην 1η ομάδα και δεν είναι λίγοι... Όλοι θα κριθούν απο το Μπόλονι και όσοι αξίζουν θα δουλευτούν και θα πάρουν ευκαιρίες και όσοι δεν μπορούν θα φύγουν για να ανοίξει χώρος για τους μικρότερους που έρχονται απο πίσω... Όμως δεν θεωρώ πιθανό σε πρώτη φάση να δούμε "εντεκαδάτους" 16χρονους και 17χρονους, αυτοί που θα πάρουν πρώτοι τις ευκαιρίες τους θα είναι παίκτες τύπου Κουτσιανικούλη, Γεωργίου, Αθανασιάδη, Τσουκαλά, Σακελλαρίου, παίκτες που ορισμένοι απο αυτούς με σωστή δουλειά και υπομονή μπορούν να εξελιχθούν σε πολύτιμα γρανάζια της μηχανής του ΠΑΟΚ...
Συμφωνώ απόλυτα με τον ARISK.
Αυτό είναι το σωστό σκεπτικό.
Όσο αφορά τον Κούτσια ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον παραγκωνισμό του μετά το ματς στο οποίο ήταν μακράν ο καλύτερος παίχτης. Γνώμες λέμε φυσικά και οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιήθηκε ο Ελ ζαρ και όχι αυτός περισσότερο ...
Αν το πρόβλημα είναι το μυαλό του και η εξωγηπεδική ζωή τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας ...
Αυτά τα προβλήματα κανονικά έπρεπε να τα λύνουμε γρήγορα ...
Ή παίζεις μπάλα και έχεις την ανάλογη συμπεριφορά ή πας σπίτι σου
Αυτό είναι το σωστό σκεπτικό.
Όσο αφορά τον Κούτσια ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον παραγκωνισμό του μετά το ματς στο οποίο ήταν μακράν ο καλύτερος παίχτης. Γνώμες λέμε φυσικά και οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιήθηκε ο Ελ ζαρ και όχι αυτός περισσότερο ...
Αν το πρόβλημα είναι το μυαλό του και η εξωγηπεδική ζωή τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας ...
Αυτά τα προβλήματα κανονικά έπρεπε να τα λύνουμε γρήγορα ...
Ή παίζεις μπάλα και έχεις την ανάλογη συμπεριφορά ή πας σπίτι σου
[youtube]ia1x0cJDGgg&feature[/youtube]
[youtube]J84O0Aid084&feature[/youtube]
[youtube]vnNTdMkfqVE[/youtube]
ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!
[youtube]J84O0Aid084&feature[/youtube]
[youtube]vnNTdMkfqVE[/youtube]
ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!
Καταπληκτικός ο arisk. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Συμφωνώ 100% σε αυτά που έγραψες.
Συμφωνώ 100% σε αυτά που έγραψες.
- Maximus
Συμφωνω με αρισκ...
Ρεαλκον, εγω ο παππους αν παιξω λιγη μπαλιτσα 5χ5, θα υπαρχουν 2-3 φασεις που θα κανω μια ωραια ντριμπλιτσα, ενα ωραιο γκολακι, μια καθετη πασα... Και μετα σου φτιαχνω ενα βιντεακι 5 λεπτων, βαζω μια ωραια μουσικη στυλ πειρατων της καραιβικης (για να αμβλυνω τα συναισθηματα), δειχνω τις ιδιες φασεις 3-4 φορες απο πολλες οπτικες γωνιες και τσουπ! Νατος ο νεος "Μεσι"!
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορώ να σταθώ σε επαγγελματικο επίπεδο... Οι συγκεκριμενες φασεις που δειχνουν τα βιντεακια ειναι το κερασακι στην τουρτα... Η τουρτα ομως καθ'εαυτη προυποθετει αλλα πραγματα... Τακτικη παιδεια, αντοχές, συνεργασια... Πραγματα που δυστυχως φαινονται πολυ στις προπονησεις, αλλα και στον αγωνα (για οσους ειναι ικανοι να τα προσεξουν- οχι οπως εμεις που ειμεθα ασχετοι)...
Αυτο λαχταρώ να δω πρωτα απο ολα στους Ελληνες παιχτες, ειτε λεγονται Κουτσιανικουληδες, ειτε λεγονται Αθανασιαδηδες, ειτε Παπαζογλοι: Τα βασικα πραγματα... Καλο κοντρολ, νορμαλ πασουλες και τακτικη παιδεια... Απλα πραγματα ρε αδερφε... Καντα αυτα και θα ερθουν και τα υπολοιπα...
Ρεαλκον, εγω ο παππους αν παιξω λιγη μπαλιτσα 5χ5, θα υπαρχουν 2-3 φασεις που θα κανω μια ωραια ντριμπλιτσα, ενα ωραιο γκολακι, μια καθετη πασα... Και μετα σου φτιαχνω ενα βιντεακι 5 λεπτων, βαζω μια ωραια μουσικη στυλ πειρατων της καραιβικης (για να αμβλυνω τα συναισθηματα), δειχνω τις ιδιες φασεις 3-4 φορες απο πολλες οπτικες γωνιες και τσουπ! Νατος ο νεος "Μεσι"!
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορώ να σταθώ σε επαγγελματικο επίπεδο... Οι συγκεκριμενες φασεις που δειχνουν τα βιντεακια ειναι το κερασακι στην τουρτα... Η τουρτα ομως καθ'εαυτη προυποθετει αλλα πραγματα... Τακτικη παιδεια, αντοχές, συνεργασια... Πραγματα που δυστυχως φαινονται πολυ στις προπονησεις, αλλα και στον αγωνα (για οσους ειναι ικανοι να τα προσεξουν- οχι οπως εμεις που ειμεθα ασχετοι)...
Αυτο λαχταρώ να δω πρωτα απο ολα στους Ελληνες παιχτες, ειτε λεγονται Κουτσιανικουληδες, ειτε λεγονται Αθανασιαδηδες, ειτε Παπαζογλοι: Τα βασικα πραγματα... Καλο κοντρολ, νορμαλ πασουλες και τακτικη παιδεια... Απλα πραγματα ρε αδερφε... Καντα αυτα και θα ερθουν και τα υπολοιπα...