Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
mpafos4

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυτα ειναι τα ωραια!................................................... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Νατος και ελεγα που να ειναι αυτη η ψυχη. :mrgreen:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειδα "φως" και μπηκα! 8-)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

obanebane έγραψε:Δε πινω με γερους παρεα, αμα μου μεινει τι θα κανω? :opaokara:
Καλα αφου δεν θελεις την γερικη παρεα μου,
δωσε το μεριδιο μου σιγα σιγα να παω ,
στην ησυχη γωνιτσα του σπιτιου μου,
τον γέροντα Χάρο να κερνάω!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

4 σελίδες έγινε θέμα που ο χαρτάκιας μας δεν έβαζε θέμα να στείλει PM?

Την επόμενη φορά θα παιχτεί μπαν :mrgreen:

υγ

:yellowcard:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

teod1980 έγραψε:Ρε τσακαλάκια δεν ανοίγετε κάνα τόπικ για τα φιλικά μπας και ασχοληθούμε με τίποτα ενδιαφέρον;
Και μη μου πετάξετε καμια τουρκική δήθεν πρόσκληση...Λέω για σοβαρά ενδεχόμενα φιλικά...
:D
Και είπεν ο teod1980. Άς γεννήσει το forum νέα "Σεζόν 2011/2012" ποδοσφαίρου κατά το είδος αυτών και topic για "Φιλικά & φιλικά προετοιμασίας" και νέα "Σεζόν 2011/2012" basket με Euroleague κατά το είδος αυτών και έγινεν ούτω. Και έκαμεν ο mod τη δημόσια συζήτηση κατά το είδος αυτών, και τα topics κατά το είδος αυτών και τη νέα Σεζόν 2011/2012 κατά το είδος αυτής και είδεν ο teod1980 ότι ήτο καλόν.

Βλάσφημε!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το προτείνω να κλείσει μέχρι να κλειδώσει είναι αρκετά διαφορετικό Ζορρό.
Και μιλάω για το επίμαχο θέμα που κλειδώθηκε.

Είναι μέγιστη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρησιμοποιεί κανείς ως άλλοθι το μας βλέπουν μικρά παιδιά.

Να φωνάξουμε το ΕΣΡ τότε.
Αντίστοιχα τα σκουπίδια της τηλεόρασης προκαλούν μεγαλύτερο κακό στα παιδιά των ευαίσθητων γονέων αλλά δεν βλέπω τον αντίστοιχο ζήλο στην μάχη τους για το πως θα τα μεγαλώσουν.
Ούτε επίσης τα παιδιά είναι ανενημέρωτα απο αυτά τα θέματα καθώς και η τηλεόραση προβάλει εκατομμύρια εικόνες κάθε μέρα μέσα απο την τηλεόραση και ειδικά για τα σκληρά ναρκωτικά.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος απο εσάς που είναι πατεράδες πάτε και τους κλείνετε τα μάτια με τα χέρια σας για να μην δουν πως ρουφάει την σκόνη ο ηθοποιός ή πως τρυπάει το χέρι του η κάνει το ντιλ κάποιος άλλος.

Έχετε υπ όψη σας ότι τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα για την φούντα απο όσα γνωρίζετε εσείς!

Έχετε υπ όψη ότι τα μικρά παιδιά τα γνωρίζουν απο το σχολείο μάλιστα το δημοτικό τα τραγουδάνε ακόμα και στο γήπεδο του ΠΑΟΚ που εκεί είμαι σίγουρος ότι δεν σας ενοχλεί ενώ αργότερα στον Ελληνικό Στρατό θα έχει ολοκληρωθεί και η άποψη τους για το χασίς.

Επίσης είναι ακόμα ποιο εύκολο για τα μικρά παιδιά να ψάξουν σε άλλες σελίδες μέχρι και να παραγγείλουν απο το ίντερνετ, το θέμα είναι άλλο και εσείς μιλάτε ότι κάνουμε και διαφήμιση για τα ναρκωτικά οι θιγμένοι με πρόσχημα το μας βλέπουν μικρά παιδιά.

Θα έπρεπε περισσότερο να απασχολεί τους γονείς το θέμα και να κάνετε συζήτηση για αυτό.

Αλήθεια αν το παιδί σας δοκιμάσει φούντα και σας το πει πως θα πράξετε?

Θα του πείτε δεν συζητώ κουβέντα μαζί σου και θα το χτυπήσετε για τον απαγορευμένο καρπό που δοκίμασε?

Δεν νομίζω.
Σίγουρα όμως θα του μιλήσετε.

Καλό λοιπόν θα ήταν να μάθετε και κάτι πέρα απο αυτά που γνωρίζετε ότι ισχύουν.

Ειδικά οι γονείς και όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Gash ηρέμησε φίλε.Δεν έγινε και κάτι το τραγικό.Κάποιοι θίχτηκαν και ο Zorro το κλείδωσε.
Η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας μας γιά πάρτη του ξέρει τι είναι σωστό και τι όχι.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Και ποιος σε είπε πως το κλειδωσα για αυτούς τους λόγους που λες; Οποίος Θέλει να συζητήσει τέτοια θέματα άλλωστε, ´εχει την ΕΥΚΑΙΡΊΑ του στο διαδίκτυο. Άπειρα τα site. ;)
Είμαστε ΈΝΑ ΠΑΟΚτσηδικο site και δώσαμε αρκετό χώρο ήδη σε θέματα εκτός ΠΑΟΚ.

Είπα πως...
ΟΚ ... Το θέμα αναπτύχθηκε και είπαμε τις απόψεις μας εκατέρωθεν... Αλλα μέχρι εκει.
Δε θα αναλωθουμε και στα θέμα αυτο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάποιων.
Πίστεψε με ήμουν πολυ ψύχραιμος στην αντιμετώπιση αυτού του τοπικ... Σκεφτομενος το Νικολάκη μου (πράγμα που ΕΣΥ δεν έχεις νιώσει).
Δεν θα ήθελα να δω το γιο μου να κάνει όλες αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έκανα εγω πιτσιρικάς με πλήρη άγνοια κυνδινου.
Οι εποχές άλλωστε ειναι διαφορετικές.

Πριν ΛΊΓΟ καιρό κάποιοι Μοderators έκλεισαν το τοπικ " ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ" που ήταν απλά ΈΝΑ διασκεδαστικό τοπικ με πολλα χτυπήματα. Δεν Βλέπω την ίδια ενόχληση για αυτο.
ΕΜΕΊΣ εδώ δε θα λύσουμε κανένα πρόβλημα κάποιου και απο τη στιγμή που ΥΠΆΡΧΟΥΝ άτομα πο ενοχληθηκαν με το τοπικ καλα έκανα και το έκλεισα...όπως κάποιοι άλλοι έκλεισαν το τοπικ που προανέφερα.
Και όχι μόνο... Το έκλεισαν ... Το ακύρωσαν εντελώς.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στην ιστορία του ΠΑΟΚ αρκετά ονόματα γνωστά στον οπαδικό χώρο έχουν πεθάνει απο ναρκωτικά.
Είναι ένα θέμα που αξίζει να συζητήσουμε κάποια στιγμή.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα είναι γνωστά σε όλους μας και προς τιμήν των ανθρώπων αυτών δεν χρήζει επέκταση.
Συνεπώς αφορά τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ το θέμα να λάβει γνώση για τα σκατά των ναρκωτικών ή τις ευεργεσίες του.

Δεκτή η ψυχραιμία σου στην αντιμετώπιση του θέματος και σεβαστό και το λουκέτο όπως παρατήρησες, δεν μπορώ να σεβαστώ όμως την απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου ειδικά όταν γίνονται υπο ώριμες συνθήκες για αυτό και το παράπονο μου στο συγκεκριμένο τόπικ εδώ.

Ποιος απαγορεύει την σκέψη και τον διάλογο και για ποιον σκοπό τι είναι αυτό που τον θίγει?
Ας σκεφτεί και ας γράψει την άποψη του.
Και δεν εννοώ εσένα που γνωριζόμαστε και κατανοώ την αγωνία σου γιατί είσαι και πατέρας παρόλο που εγώ δεν είμαι.

Ακριβώς όπως λες οι εποχές είναι διαφορετικές είναι μεγάλο κρίμα να συνεχίζουμε να κλείνουμε τα μάτια μας σε ότι δεν μας αρέσει να συζητάμε.

Αυτό οδηγεί αν θες και στην διαιώνιση του προβλήματος για τις επόμενες γενιές και θα δοθεί σαν σκυτάλη απο εμάς σε αυτές και στα παιδιά σας.
Κάτι σαν το να κάνεις μεταγραφές ενώ το ταμείο είναι μείον...Το πρόβλημα θα συνεχίζει και η ομάδα να πηγαίνει ακόμα στο ποιο μειον....

Για το ΟΤΙΝΑΝΑΙ που αναφέρεσαι το τόπικ ήταν κόσμημα όταν ξεκίνησε αλλά στην συνέχεια πήρε κάποια μορφή που ενόχλησε αρκετούς χρήστες του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που διαμαρτυρήθηκαν για το ύφος του θέματος και σίγουρα ενόχλησε και τους moderators που λάμβαναν τα παράπονα αυτά και αποφάσισαν ομαδικά και την τελική εξέλιξη του.

Θεωρήθηκε μάλιστα για πολλούς εξ αυτών που έκαναν τα παράπονα ακόμα και αιτία αποχώρησης και μάλιστα γνωστών μελών της σελίδας.
Θα περίμενα επίσης να τοποθετηθείς στο ζήτημα του κλειδώματος του εν λόγο τοπικ με PM ή και στο φόρουμ την εποχή που έπεσε το λουκέτο και όχι σήμερα ως μέτρο σύγκρισης των δύο θεμάτων.

Τα χτυπήματα των θεμάτων είναι σημαντικά για εξαγωγή συμπερασμάτων για στατιστικούς λόγους αλλά για τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Gash μου ψηνομαι στον πυρετό αδελφέ μου.
Όταν αναρρώσω θα σε τηλεφωνησω να τα πούμε.
Θέματα λεπτά εκτος ΠΑΟΚ που θίγονται άτομα για οποιονδήποτε λόγο δεν Υπάρχει λόγος να τα διαιωνιζουμε.
Έμεινε το τοπικ 2 μέρες και μάλιστα κάποιοι ξέφυγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Απο τοπικ για την αποποινικοποιηση έγινε τοπικ του να πείσουν οι μισοί τους άλλους μισούς.
Τα είπαμε και το άφησα εκει. Τι να λέμε τα ίδια και τα ίδια; Με διαφορετικά ΛΌΓΙΑ;

Επίσης μη ξεχνάς πως τη σελίδα επίσκεπτονται και πολλοί ρουφ αλλοθρησκοι και κατα περιοδους έχουμε κληθεί κάποιοι admin απο εισαγγελείς για εξηγήσεις.
Αν ξεφύγει το θέμα το πιθανότερο είναι να βρεθεί πάτημα απο κάποιους για μια μίνι επανάληψη. ;)
Θεωρώ δημοκρατικοτατο το ότι άφησα το τοπικ κλειδωμενο... Αλλα και published . Καμία γνώμη δε φιμωθηκε και όσοι συμμετείχαν είπαν αυτο που ήθελαν.

Δεν βλέπω το λόγο να μιλήσουμε για ναρκωτικά στο paokmania. Πιστεύω είμαστε μεγάλα παιδια για να κρίνει ο κάθε ένας τι Θέλει να πράξει στην ιδιωτική του ζωή.

Το ξέρεις πως σε αγαπώ πολυ ... Και έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις... Θα τα πούμε τηλεφωνικως Κώστα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σεβαστή η γνώμη σου αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σωστότατος ο Μασκοφόρος.. 1000 μπράβο για το κοουτσάρισμα του φόρουμ Ζορρέ.! (Δεν ειρωνεύομαι)

[youtube]OC9TB6xS_TY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ρε σεις βιώνουμε κανά φασισμό ξέρω γω ή τίποτα πουριτανική μεταμοντέρνα περίοδο του paokmania?
είναι δυνατό να κλειδώνεται το τόπικ για την αποποινικοποίηση της κάνναβης με συνοπτικές διαδικασίες?
τι είμαστε καμμία λέσχη πατροπαράδοτων ηθών και εθίμων?

εδώ σύνθημα ολόκληρο ακούγεται, σε όλη τη Τούμπα και γράφεται στα fora, σχετικό, γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά και δεν είδα ανάλογη ευαισθησία. Είμαστε σοβαροί?
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

Το thread απαιτείται να ξανανοίξει. Μόνο ο αδόλφος μπορεί να το κλείσει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αρκει βεβαια μη φτασουμε στο σημειο να πλακωνομαστε και να αναφερουμε πραγματα που.. δε λεγονται καθως στο φορουμ υπάρχουν και παιδιά, όπως κι ότι πολλά αδιάκριτα μάτια, που όπως λέει κι ο Ζορρό πιο πάνω, παρακολουθούν όλες τις κινήσεις μας!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”