Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος στη Τούμπα...

Μακάρι αδερφέ.geoavr έγραψε:Τον Κωνσταντινίδη τον είχαμε δει σε ένα φιλικό με Παρτιζάν κανα μισάωρο.16 χρονών και έπαιζε λες και ήταν 30.Μου έχει μείνει αυτό το παικτάκι...
Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος στη Τούμπα...
![]()
![]()
... και ανάλογα με τις οικονομικές σου δυνατότητες.ronaldo έγραψε: κάτσε ρε φίλε τι δεν έχουμε στον ηλιο μοιρα απο οικονομικης άποψης
υπερβολικο σε βρίσκω
παλιότερα δηλαδή ήμασταν ευχαριστημένοι με παίχτες β εθνικής και νέους και τώρα ξαφνικά αποκτήσαμε απαιτησεις για παίχτες α εθνικης??
δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις
ακόμη δεν έγινε κάποια μεταγραφή για να μιλήσουμε συγκεκριμένα αλλά σαν ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπάμε ανάλογούς παίχτες
όχι ανάλογα με το σε ποια κατηγορία παίζουν η πόσο κάνουν αλλά αναλογα με την αγωνιστική τους αξία και να μπορέσουν να μας κάνουν καλύτερη ομάδα
Μαζί σου 1000%. Πιστεύω πλέον ότι μερικοί μόνο με αυτό που έγραψες εσύ και τόνισα εγώ μπορούν να λειτουργήσουν.DaFFy_NaSH έγραψε:Μερικοί είσαστε εκτος τοπου και χρόνου... Έχετε βγάλει αχρηστους τους πάντες και έχετε γίνει πρόεδροι, τεχνικοι διευθυντες, γενικοι αρχηγοι, προπονητες, βοηθοι προπονητων, μανατζερ, γυμναστες, φροντιστες, κουρεις του γκαζον και πολλα αλλα και στην ουσία δεν είστε τίποτα όσον αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου παρα μόνο ΚΑΙ ΜΟΝΟ θεατές. Σταματήστε τον αρνητισμό και τον μηδενισμό σας. ΝΙΣΑΦΙ πια...
ΥΓ: danielo_4 και μένα με είπαν πριν 2-3 εβδομάδες οτι κάτω απο το σπίτι μου ηταν γυμνή η αντζελίνα ζολί μόνο με τις κάλτσες και φώναζε καυλωτικά το όνομα μου... Επίσης μου είπαν την ίδια μέρα ότι με ζητούσε ΚΑΙ η μακρυπούλια με παρόμοιο σκηνικό. Δεν ξέρω αν είναι παπάς, τις είδες και τις δύο η τυφλή μου γειτόνισσα...
giapas έγραψε:... και ανάλογα με τις οικονομικές σου δυνατότητες.ronaldo έγραψε: κάτσε ρε φίλε τι δεν έχουμε στον ηλιο μοιρα απο οικονομικης άποψης
υπερβολικο σε βρίσκω
παλιότερα δηλαδή ήμασταν ευχαριστημένοι με παίχτες β εθνικής και νέους και τώρα ξαφνικά αποκτήσαμε απαιτησεις για παίχτες α εθνικης??
δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις
ακόμη δεν έγινε κάποια μεταγραφή για να μιλήσουμε συγκεκριμένα αλλά σαν ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπάμε ανάλογούς παίχτες
όχι ανάλογα με το σε ποια κατηγορία παίζουν η πόσο κάνουν αλλά αναλογα με την αγωνιστική τους αξία και να μπορέσουν να μας κάνουν καλύτερη ομάδα
Αν δε κάνω λάθος η τελευταία χρονιά βγήκε ΠΑΛΙ με μεγάλο αρνητικό πρόσημο.
Και εγώ θέλω παικταράδες αλλά πιο πολύ θέλω η ομάδα να λειτουργεί σωστα, να πληρώνονται στην ώρα τους και να μη καρδιοχτυπάω αμα έρθει η ώρα να πάρεις την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα.