αυτός που έγλειφε τον Γούμενο και μιλούσαν για φουρνέλα, αυτός που έκανε υποδοχές με κάμπριο στον Ματέους, αυτός που είναι ορισμός της αναγούλας....
μιλάμε ότι τέτοια ανακύκλωση μαλακίας και προσώπων στα ερτζιανά της πόλης δεν έχει προηγούμενο...
η αλήθεια είναι ότι ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτό που γράφεις...ότι είμαστε μ@λ@κες και ηλίθιοι συμφωνώ αλλά σε σημείο να ξεχνάμε το τι γινόταν πριν 4-5 χρόνια και το τι τραβούσαμε έ όχι πιστεύω ότι αξίζουμε κάτι πολύ μα πολύ καλύτερο...navigator11 έγραψε:η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε αποδείξει πως αξίζουμε και τπτ σημαντικά καλύτερο.
Έτσι. Και αρδ είναι και τηλεκατευθυνόμενοι η μεγάλη τους πλειοψηφία. Προφανώς όμως πολλοί απλά πουλάνε ιστορία και ποζεριά.bristol έγραψε:χαλαρωστε λιγο ρε μαγκες με το αρθρο του Γρηγοριαδη σιγα το πραμα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θυχτηκατε οι περισοτεροι αλλα πως κανετε ετσι ρε?
Και στο κατω κατω αν δεν τον γουσταρετε μην τον ακουτε και μην τον διαβαζετε εχω βαρεθει να ακουω μερικους να βριζουν συνεχεια τους δημοσιογραφους να τους λενε αρδ και τετοια και απο την αλλη τα sms να σκανε χιλιαδες καθε μερα στις εκπομπες των αρδ και οι Friends των λεγομενων αρδ στο fb να ειναι χιλιαδες περισοτεροι και απο ποδοσφαιριστες δηλαδη.
Ειναι αστειο να τους κραζετε στα φορουμ και στο fb στην καθε μαλακια που γραφουν να τρεχετε να πατησετε like και οταν τους συναντατε στο δρομο να κανετε λες και συναντησατε τον παμπλο γκαρσια
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/199754-ulopoieste-plano#comments
Και εγώ πριν καμιά 30αριά χρόνια έχεσα στην Λεωφόρο πίσω από την 13. Και από τότε σας έχω χεσμένους.trel@menos έγραψε: Σιγανομουρμούρισα (με τον φόβο μπας και με ακούσει κανένας) το «σύλλογος μεγάλος/δεν υπάρχει άλλοοοος….» για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και έφυγα.
geoavr έγραψε:Και εγώ πριν καμιά 30αριά χρόνια έχεσα στην Λεωφόρο πίσω από την 13. Και από τότε σας έχω χεσμένους.trel@menos έγραψε: Σιγανομουρμούρισα (με τον φόβο μπας και με ακούσει κανένας) το «σύλλογος μεγάλος/δεν υπάρχει άλλοοοος….» για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και έφυγα.
Γ@μώ την χούντα σας αλογοτροφή.
Τίτλους πήρατε με την χούντα, με τα πιστόλια του καπετάνιου και τον τελευταίο με τον Σπανάθα.
![]()
![]()