Το παλικαρι ειναι ψυχρος εκτελεστης
και με το ποδι και με το καφαλι........
ειδα κατι γκολ του στο youtube και
χαζεψα μακαρι ο ΤΕΟ να τον πεισει
να ερθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ

ΡΕ VAGGT ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΠΑΔΟΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΡΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΑΚΙΑVAGGT έγραψε:ΡΕ ΓΕΛΑΣ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!!Gelas έγραψε:Under
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Βόσνιο επιθετικό της Αταλάντα Zlatan Muslimovic ο οποίος υπέγραψε 3ετες συμβολαιο...
www.paokfc.gr
ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΕΣ!!!!
ΑΧ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!!
Αδερφέ η άποψή σου δεκτή και 100% σεβαστή απλά μία παράκληση: μην γράφεις συνεχόμενα κεφαλαία!!!IKARIA_G4 έγραψε:BLACKMAGIC,ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΩΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΜΑΣ...
ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ.
ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ'.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Έναν παίχτη δεν τον κάνουν παιχταρά τα στατιστικά και τον κάνουν τα βιντεάκια στο youtube(μιλάω γενικά και όχι για τον συγκεκριμένο παίχτη).....Ε ρε Σαλμονέλα που θέλετε μερικοί.blackmagic έγραψε:Εναν παικταρα δεν τον κανουν τα στατιστικα του παικταρα