9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Από τη Ζιμπάμπουε, κάτω από την Μποτσουάνα, δυτικά της Τανζανίας και ανατολικά από την Ανγκόλα....

Θα ανηκει στους "Θοδωρακηδες"!dj_timo έγραψε:Ε ναι ρε φιλε, ο προπονητης θα αποφασισει αλλα εμενα μου την εδωσε που αλλος λεει "πως θα υποστηριξω ΠΑΟΚ μετα τον σαλπι"!!!!!!!
Αλλα θα μου πεις, "PAOK travel"...

ουτε σε 3 σεζον.Zorro4 έγραψε:Αν σε βάλει του χρόνου 24 γκολ ο Δημητράκης... τι θα λες μετά darklord?

Δηλαδη τιμο εμεις οι υποστηριχτες του να μεινουμε ησυχοι, δεν θα παει στα ξενα ο μητσος?

dj_timo έγραψε:![]()
![]()
ειπα κι εγω... δε θα μιλησει το αλτερ εγκο μου???? φαλεγκο γουσταρεις ενα στοιχημα απο σημερα οτι του χρονου θα εχει 15 + γκολ? Μαρτυρες οι υπερασπιστες και μπινελικωτες του ισκαριωτη!
![]()

Λοιπόν
1)Οταν λεμε του χρόνου ενοουμε τα 30 ματς του πρωταθλήματος ετσι?
2)Οχι ολες τις διοργανώσεις γιατι ετσι πιστεύω οτι όντως θα βαλει πανω απο 15.
Για το 1 ειμαι μεσα αλλα δεν ξερω τη στοίχημα θα μπορούσαμε να βάλουμε (μαλον απλα ενα στοίχημα χωρίς ανταλλάγματα

ΥΓ. Δηλαδή του χρόνου θα τον βρίζω είτε βάζει γκολ είτε οχι?

η καλυτερη σου ρε κουφαλα! Το τιμημα θα ειναι εαν κερδισω να βαλεις τη φωτο του Σαλπι ως προφιλ για ενα μηνα!

Και ναι για αγωνες πρωταθληματος μιλαμε αλλα δεν ξερω ομως κατα ποσο θα παιζει φορ αλλα δε γαμεις. Χαβαλε να γινεται
οι ουδετεροι μπορουμε να πονταρουμε? και αν ναι τι αποδοση δινει ο καθεις?
- pagotatzis
Εννοειται! Οι χαμενοι βαζουν τη φωτο Σαλπι για προφιλ για ενα μηνα!MANIAKOS έγραψε:οι ουδετεροι μπορουμε να πονταρουμε? και αν ναι τι αποδοση δινει ο καθεις?
obanebane έγραψε:Τι ειναι το χουμπρ απο τη Σουαζηλανδη εισαι ρε τεο?
teod1980 έγραψε:Από τη Ζιμπάμπουε, κάτω από την Μποτσουάνα, δυτικά της Τανζανίας και ανατολικά από την Ανγκόλα....
obanebane έγραψε:Μεχρι εκει εφτασε η χαρη του ΠΑΟΚ?![]()