Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε ο Παντελής Κωνσταντινίδης να έχει πάρει πάνω του όλες τις... αμαρτίες των κολλητών του. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραδέχεται πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει πιο τεχνοκρατικά την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Είχε μία λογική μέχρι πρότινος να κυνηγήσει την υπέρβαση -λέγε με πρωτάθλημα- μέσα από μία πιο συναισθηματική προσέγγιση της καθημερινότητας της ΠΑΕ. Απέτυχε κυρίως λόγω προπονητή και η ΠΑΕ έχει να αντιμετωπίσει ένα άνοιγμα.
Το άνοιγμα δημιουργήθηκε και επί Βρύζα. Ηταν και αυτός στο στήσιμο της προηγούμενης σεζόν, αν και ο βασικός λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι οικονομικά εγκλωβισμένος είναι η αδυναμία του να βρει εναλλακτικές πηγές εσόδων.
Η αλήθεια είναι πως ο «Σβούρας» πήρε πάνω του μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη.
Η επιλογή του προπονητή, οι πωλήσεις που θα σβήσουν το άνοιγμα, οι μεταγραφές που θα βελτιώσουν την ομάδα. Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αφού μέχρι το τέλος των πλέι οφ δεν είχε τη δυνατότητα να κινηθεί.
Ο Κωνσταντινίδης κέρδισε τους πρώτους πόντους του, αρκετούς μάλιστα, κλείνοντας προπονητή και μάλιστα την πρώτη του επιλογή. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε μπει στο μάτι του εδώ και καιρό και δεν έχασε την ευκαιρία να τον φέρει στον ΠΑΟΚ.
Τώρα έρχονται τα δύσκολα. Οι πωλήσεις που θα επαναφέρουν την ΠΑΕ σε οικονομική σταθερότητα. Και σε αυτό το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, οι επαφές του δεν θα αργήσουν να του φέρουν προτάσεις και απλώς θα φανεί κατά πόσο είναι σε θέση να φέρει τα χρήματα που λείπουν από τον ΠΑΟΚ. Μία διαδικασία που έχει φθορά για τον ίδιο, αλλά ουσιαστικά η ΠΑΕ είναι αυτή που τον έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων.
Μετά τις πωλήσεις, έρχεται η ενίσχυση και εκεί δεν πρέπει να έρθει μόνο ποιότητα, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας υπεραξίας σε κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν.
Αν ο «Σβούρας» καταφέρει να φέρει εις πέρας το τόσο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και μάλιστα μόνος, θα πρόκειται για ένα μικρό θαύμα και επί της ουσίας θα μπει πολύ ψηλά στη λίστα των ικανών. klokkas
Το άνοιγμα δημιουργήθηκε και επί Βρύζα. Ηταν και αυτός στο στήσιμο της προηγούμενης σεζόν, αν και ο βασικός λόγος που ο ΠΑΟΚ είναι οικονομικά εγκλωβισμένος είναι η αδυναμία του να βρει εναλλακτικές πηγές εσόδων.
Η αλήθεια είναι πως ο «Σβούρας» πήρε πάνω του μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη.
Η επιλογή του προπονητή, οι πωλήσεις που θα σβήσουν το άνοιγμα, οι μεταγραφές που θα βελτιώσουν την ομάδα. Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αφού μέχρι το τέλος των πλέι οφ δεν είχε τη δυνατότητα να κινηθεί.
Ο Κωνσταντινίδης κέρδισε τους πρώτους πόντους του, αρκετούς μάλιστα, κλείνοντας προπονητή και μάλιστα την πρώτη του επιλογή. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε μπει στο μάτι του εδώ και καιρό και δεν έχασε την ευκαιρία να τον φέρει στον ΠΑΟΚ.
Τώρα έρχονται τα δύσκολα. Οι πωλήσεις που θα επαναφέρουν την ΠΑΕ σε οικονομική σταθερότητα. Και σε αυτό το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, οι επαφές του δεν θα αργήσουν να του φέρουν προτάσεις και απλώς θα φανεί κατά πόσο είναι σε θέση να φέρει τα χρήματα που λείπουν από τον ΠΑΟΚ. Μία διαδικασία που έχει φθορά για τον ίδιο, αλλά ουσιαστικά η ΠΑΕ είναι αυτή που τον έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων.
Μετά τις πωλήσεις, έρχεται η ενίσχυση και εκεί δεν πρέπει να έρθει μόνο ποιότητα, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας υπεραξίας σε κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν.
Αν ο «Σβούρας» καταφέρει να φέρει εις πέρας το τόσο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και μάλιστα μόνος, θα πρόκειται για ένα μικρό θαύμα και επί της ουσίας θα μπει πολύ ψηλά στη λίστα των ικανών. klokkas
- cristiano4
ας ελπισουμε να μην φυγει ο βιειρίνια που ειναι το πρωτο που έρχεται στο μυαλό μας,αν και νομιζω οτι απο αλλου θα ερθουν προτάσεις πρώτα,μετα την συνέντευξη Ζαγορ θα ξεκαθαρισουν πολλά.
ας πω και εγω τις μαλακιες μου που εχω στο δικο μου μυαλο...
η διοικηση θα πρεπει να κανει τα αδυνατα δυνατα πεοκειμενουν να μην πουληθει ενας εκ των βιτολο βιερινια αλλιως θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...το μπατζετ σε σχεση με περισυ εχει ηδη πεσει 2+ μυρια με προοπτικη να πλησιασει και τα 3 με καποιες επιπλεον αποδεσμευσεις νουμερο πολυ σημαντικο...υπαρχει επισης και η δυνατοτητα μειωσης αποδοχων για καποια βαρια συμβολαια που μπορουν να ριξουν ακομα παραπανω το μπατζετ(επαγγελαμτιας πρωτιστως)...
παντως εφοσον μιλαμε για πωλησεις μια δικη μου σειρα προτεραιοτητας
1)κρεσιτς
μαλεζας
οι πιο ανεμακτες αποχωρησεις...και οι 2 ισχυριζονται μπορουν να φερουν προτασεις δεν θα λειψουν σιγουρα μπορουν να αντικατασταθουν εκ των εσω..
2)επαγγελματιας
δεν το γραφω με εμπαθεια εξηγουμαι...κακη χρονια(με ολα τα δικαιολογητικα) παιχτης που δυσκολα χωραει στο συστημα της ομαδας(αυτος ειναι ο κυριος λογος που τον βαζω) μεγαλο συμβολαιο...
3)βιτολο
μονο σε περιπτωση αποτυχιας των παραπανω περιπτωσεων...εξαιρετικος παιχτης που πιστευω ομως καλυπτεται πιο ευκολα η απουσια του απο του βιερινια λογω θεσης και χαρακτηριστικων..
4)βιερινια
ουτε με σφαιρες...εφοσον θες να κρατησεις ομαδα πρωταθλητισμου κρατας το μεγαλυτερο περιουσιακο σου στοιχειο παση θυσια...τα ποσα που ακουγονται μεχρι στιγμης ειναι αστεια για την κλαση του και η ξενερα που θα φερει στον κοσμο με ολα τα αντικτυπα μεγαλη...
οι περιπτωσεις 3 και 4 πρεπει να τις αποφυγουμε παση θυσια παντως ή εχθος που να αντικατασταθουν επαξια(πραγμα που θεωρω δυσκολο για το βιερινια)...πρωτα πρεπει να κανουμε ξεσκαρταρισμα στο ροστερ για να γλιτωσουμε εντλεως απο καποια ''ανουσια'' συμβολαια που εμειναν ακομα...
βεβαια ολα αυτα ειναι θεωρητικα και εχω εμπιστοσυνη στο μπολονι οποτε θα δουμε τι θα γινει...

παντως εφοσον μιλαμε για πωλησεις μια δικη μου σειρα προτεραιοτητας
1)κρεσιτς
μαλεζας
οι πιο ανεμακτες αποχωρησεις...και οι 2 ισχυριζονται μπορουν να φερουν προτασεις δεν θα λειψουν σιγουρα μπορουν να αντικατασταθουν εκ των εσω..
2)επαγγελματιας
δεν το γραφω με εμπαθεια εξηγουμαι...κακη χρονια(με ολα τα δικαιολογητικα) παιχτης που δυσκολα χωραει στο συστημα της ομαδας(αυτος ειναι ο κυριος λογος που τον βαζω) μεγαλο συμβολαιο...
3)βιτολο
μονο σε περιπτωση αποτυχιας των παραπανω περιπτωσεων...εξαιρετικος παιχτης που πιστευω ομως καλυπτεται πιο ευκολα η απουσια του απο του βιερινια λογω θεσης και χαρακτηριστικων..
4)βιερινια
ουτε με σφαιρες...εφοσον θες να κρατησεις ομαδα πρωταθλητισμου κρατας το μεγαλυτερο περιουσιακο σου στοιχειο παση θυσια...τα ποσα που ακουγονται μεχρι στιγμης ειναι αστεια για την κλαση του και η ξενερα που θα φερει στον κοσμο με ολα τα αντικτυπα μεγαλη...
οι περιπτωσεις 3 και 4 πρεπει να τις αποφυγουμε παση θυσια παντως ή εχθος που να αντικατασταθουν επαξια(πραγμα που θεωρω δυσκολο για το βιερινια)...πρωτα πρεπει να κανουμε ξεσκαρταρισμα στο ροστερ για να γλιτωσουμε εντλεως απο καποια ''ανουσια'' συμβολαια που εμειναν ακομα...
βεβαια ολα αυτα ειναι θεωρητικα και εχω εμπιστοσυνη στο μπολονι οποτε θα δουμε τι θα γινει...

και στεγνα λογικα αν το δουμε περα απο πληροφοριες κλπ...ο βιερι λογικα ειναι....ο μονος που μπορει να φερει προταση που να κλυπτει το ανογμα +κπς κινησεις...+μη προταση για νεο συμβολαιο......+ τα εξτρεμ που ακουγονται ως μετεγγραφικοι στοχοι...ολος ο σχεδιασμος βασιζεται σε μια τετοαι πωληση...
οσο για το ποσο..περιμενουμε ...εννοειται μονο εξωτερικο..
ΥΓ μακαρι να ναι ετσι σερα αλλα το κοβω χλωμο.... ή τουλ αν πουληθουν αυτοι θα ναι μαζι με βιερι...και παμε για νεο πλανο..
το κακο ειναι δεν ξερουμε το ανοιγμα ακριβως...λεγανε 3εκ ε + 3εκ μειωση μπατζετ για του χρονου...οποτε τα 2+ που μειωνουμε με τις αποχωρησεις παει στη μειωση του μπατζετ αλλα το ανοιγμα θα παραμενει...
οσο για το ποσο..περιμενουμε ...εννοειται μονο εξωτερικο..
ΥΓ μακαρι να ναι ετσι σερα αλλα το κοβω χλωμο.... ή τουλ αν πουληθουν αυτοι θα ναι μαζι με βιερι...και παμε για νεο πλανο..
το κακο ειναι δεν ξερουμε το ανοιγμα ακριβως...λεγανε 3εκ ε + 3εκ μειωση μπατζετ για του χρονου...οποτε τα 2+ που μειωνουμε με τις αποχωρησεις παει στη μειωση του μπατζετ αλλα το ανοιγμα θα παραμενει...
να πουληθουν ολοι αποκλειεται παντως...
πιστευω οτι πρωτα πρεπει να ζητησουμε απο κρεσιτς και μαλεζα να φερουν προτασεις(οι ιδιοι δηλωσαν οτι μπορουν) και μετα ζυγιζοντας τα δεδομενα να δουμε κατα ποσο μας παιρνει αλλη πωληση...σιγουρα οι ζαγορακης-παντελος-μπολονι θα εχουν καποιο πλανο στο μυαλο τους για τον νεο ΠΑΟΚ(περισυ δεν θα το ελεγα αυτο)...ας ελπισουμε να βγει...
υγ περιμενω με αγωνια την συνεντευξη του θοδωρη αρκει μονο να μιλησει και οχι να ''μιλησει''...

υγ περιμενω με αγωνια την συνεντευξη του θοδωρη αρκει μονο να μιλησει και οχι να ''μιλησει''...
-
και εγω μπορω να ισχυριστω οτι με παρακαλανε γονατιστες η Τζολι με την Τζεσικα Μπιελ για τριοSera4 έγραψε:α
1)κρεσιτς
μαλεζας
Έτσι λες εσύ..Sera4 έγραψε: 4)βιερινια
ουτε με σφαιρες...
Το νου τους μη πάθουμε κάνα στραπάτσο στην Ευρώπη μόνο.. και τα "χαρτιά" τα βάλουμε για σκούπισμα στις τουαλέτες..
Sera4 έγραψε:...
1)κρεσιτς
μαλεζας
2)επαγγελματιας
3)βιτολο
4)βιερινια
...)
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το 2...
Κατ αρχήν γιατί να τον πείς επαγγελματία αν δεν έχεις εμπάθεια,
1 χρόνο είναι εδώ ούτε το όνομα δε μπορούμε να πούμε πλέον?
Και 2ον, το σύστημα της ομάδας θα αλλάξει... Αυτό το θεωρω σίγουρο, οπότε θα φανεί.
ελεος δεν ειπα οτι τον γουσταρω(αλλωστε ειναι γνωστη η θεση μου)...ειπα οτι δε γραφω οτι θελω να φυγει απο εμπαθεια και ανελυσα και τους λογους...πιστευω οτι αυτοι οι 5 μπορουν να φερουν καποια λεφτα στην ομαδα και τους κατεταξα σε μια σειρα στο μυαλο μου απλα... :ugeek:

καλο βολι αδερφε...vlachodeutsch έγραψε:και εγω μπορω να ισχυριστω οτι με παρακαλανε γονατιστες η Τζολι με την Τζεσικα Μπιελ για τριοSera4 έγραψε:α
1)κρεσιτς
μαλεζας

Οι mods δεν έχετε το ακαταλόγιστο.
Και εξηγούμαι...
Είσαι τουλάχιστον εμπαθής όταν τον λες επαγγελματία. Αν και συμφωνώ με την προσέγγιση σου και ότι ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ίσως συμφέρει η πώληση του, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και προσβάλουμε συνεχώς έναν παίκτη που ανήκει σε αυτόν και που στο κάτω κάτω έχει ακούσει τα πάνδεινα φέτος και το μόνο που κάνει, είναι να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει.
Αυτά τα ολίγα...
Και εξηγούμαι...
Είσαι τουλάχιστον εμπαθής όταν τον λες επαγγελματία. Αν και συμφωνώ με την προσέγγιση σου και ότι ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ίσως συμφέρει η πώληση του, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και προσβάλουμε συνεχώς έναν παίκτη που ανήκει σε αυτόν και που στο κάτω κάτω έχει ακούσει τα πάνδεινα φέτος και το μόνο που κάνει, είναι να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει.
Αυτά τα ολίγα...
δεν τον λεω ουτε κοντοπουτανο ουτε τιποτα ουτε το βριζω ουτε τον γιουχαρω στο γηπεδο...το επαγγελματιας ειναι η αποψη μου η θεση μου και δεν ειναι προσβλητικος χαρακτηρισμος...αλλωστε ο ιδιος βαφτισε τον εαυτο του ετσι σε πολλες συνεντευξεις...ας μη συνεχιστει το θεμα δε θελω σαλπιγγιαδα για ακομη μια φορα...
υγ οσο για το εμπαθης ειμαι δεν κρυφτηκα ποτε πισω απο το δαχτυλο μου στο θεμα απλα ειπα δεν το εγραψα λογω εμπαθειας αλλα για συγκεκριμενους λογους...νομιζω ειναι ξεκαθαρο ή τουλαχιστον ελπιζω να ξεκαθαριστηκε τωρα...
υγ οσο για το εμπαθης ειμαι δεν κρυφτηκα ποτε πισω απο το δαχτυλο μου στο θεμα απλα ειπα δεν το εγραψα λογω εμπαθειας αλλα για συγκεκριμενους λογους...νομιζω ειναι ξεκαθαρο ή τουλαχιστον ελπιζω να ξεκαθαριστηκε τωρα...
ο Μαλεζάς είναι πολύ απαραίτητος για την ομάδα επειδή καθαρίζει εύκολα στον αέρα, αν ο Μάκης είχε το νιονιό να τον βάζει στη θέση του Τσιριλο έστω στα πλει οφ τώρα θα είμασταν ch.league.
Κοινώς αν φύγει θα τρώμε γκολ από στημένο για πλάκα.
Οι πιο αναίμακτες πωλήσεις είναι Κρεσιτς, Βιτολο, Σαλπι με αυτή τη σειρά
Κοινώς αν φύγει θα τρώμε γκολ από στημένο για πλάκα.
Οι πιο αναίμακτες πωλήσεις είναι Κρεσιτς, Βιτολο, Σαλπι με αυτή τη σειρά
χρηστο αντιθετως πιστευω οτι εχει μεγαλυτερο προβλημα στον αερα απο οτι χαμηλα...αν και εχει υψος παει σαν γατακι στην μπαλα τις περισσοτερες φορες στις σεντρες...
υγ πιστευω στη θεση του χρειαζεται ενας ογκωδης κεφαλοσφαιριστης...σαβινι μαλεζας αουτ μεταγραφη πιτσιρικας ιν...
υγ πιστευω στη θεση του χρειαζεται ενας ογκωδης κεφαλοσφαιριστης...σαβινι μαλεζας αουτ μεταγραφη πιτσιρικας ιν...

αν φυγει ο μαλε θα αποκτηθε θηριο λογικα.... και γω συμφων ο μαλεζας παραδοξως αν και 192 ειναι καλυτερος χαμηλα απο ψηλα κια σοφτ σαν παικτης, για κρεσιτς συμφωνω απολυτα ακομα και κανεναν να μην προυμε μετα/// αλλα ολα αυτα ειναι θεωρητικα ακομα...
Χρειαονται πωλησει γιατιι για το νεο ΠΑΟΚ χρειαζεται 1φορ περιοχης με τα χαρακτηριστικα Μουσλιμ 2επ χαφ 3αντι βιερι λογικα 4 αρ μπακ 5αντι Γκαρσια-σεν μπακ θεριο
Χρειαονται πωλησει γιατιι για το νεο ΠΑΟΚ χρειαζεται 1φορ περιοχης με τα χαρακτηριστικα Μουσλιμ 2επ χαφ 3αντι βιερι λογικα 4 αρ μπακ 5αντι Γκαρσια-σεν μπακ θεριο