Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
πάντως με μία πρώτη σκέψη τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα απ όσο τα περίμενα. άλλο να φτιάχνεις μπάτζετ για να χτυπήσεις 4αδα στην Α1 και άλλο για να παίξεις TOP16 στην ευρωλίγκα... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
- KalamarGiannis
ο Γκάγκα έπαιξε στον ΠΑΟΚ το καλύτερο μπάσκετ του μαζί με τη φετινή χρονιά...\
ΟΚ είναι απρόβλεπτος, αλλά από την άλλη playmaker που να μπαίνει για ένα πεντάλεπτο να ξεκουράσει τον βασικό και παράλληλα να έχει την ¨μπασκετοσύνη" και τρέλα να ξεσηκώσει τον κόσμο και τους συμπαίκτες και να έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι, εγώ άλλον δεν ξέρω...με πιο απλά λόγια, είναι παίκτης σούργελο αλλά υπό συνθήκες τέλειος, κάτι σαν την κερκίδα μας δηλαδή, σας εμάς...γι αυτό τον θέλουμε , μας ξετρελένει...

ΟΚ είναι απρόβλεπτος, αλλά από την άλλη playmaker που να μπαίνει για ένα πεντάλεπτο να ξεκουράσει τον βασικό και παράλληλα να έχει την ¨μπασκετοσύνη" και τρέλα να ξεσηκώσει τον κόσμο και τους συμπαίκτες και να έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι, εγώ άλλον δεν ξέρω...με πιο απλά λόγια, είναι παίκτης σούργελο αλλά υπό συνθήκες τέλειος, κάτι σαν την κερκίδα μας δηλαδή, σας εμάς...γι αυτό τον θέλουμε , μας ξετρελένει...

Δε γουσταρω να εχω παιχτη που παει στο οακα με κασκολ του βαζελου να δει τα παιχνιδια.
Να παει ωπου γουσταρει αλλα να ειναι μακρια απο τον ΠΑΟΚ,δεν μπορω να το χωνεψω ρε πως να το κανουμε.
Να παει ωπου γουσταρει αλλα να ειναι μακρια απο τον ΠΑΟΚ,δεν μπορω να το χωνεψω ρε πως να το κανουμε.

από εδώ ξεκινάμε. οι καλοί έλληνες ελεύθεροι παίκτες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. κλείνουμε κάποιες θέσεις λοιπόν με αυτούς και έχουμε όλο το χρόνο να κλείσουμε το ρόστερ με ξένους. όχι οτι είναι εύκολο αλλά αν όχι τώρα πότε? ομάδες πλην γαυροβάζελων και συμπολίτη δεν υπάρχουν (οκ περιστέρι και πανιώνιος ναι, αλλά για να κρατήσουν αυτούς που έχουν, ήμαρτον να μας πάρουνε και παίκτες που θέλουμε...). οι γαυροβάζελοι το βλέπω μάλλον απίθανο να κινηθούν για έλληνα. ε πρέπει εμείς να το κάνουμε γρήγορα να προλάβουμε και τον συμπολίτη γιατί αν δω πακέτο σφαιρο-πατ καλάθη στο παλαί δεν θα το αντέξω...joshua έγραψε:Πρεπει τεχνικο τιμ και διοικουντες να κινηθουν πρωτα απολα τα αλλα να κλεισουν ελληνες παικτες.
PS: προς έλληνες παίκτες. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και θα είστε ευτυχισμένοι όσοι την φορέσετε. ΤΕΛΟΣ...
PS2: όσο και να θέλω καλύτερους παίκτες στην ομάδα μου αν μου έλεγαν το ναι οι καλαμπόκης-χαρίσης με 150-170 σύνολο μάλλον θα τους έκλεινα χτες...
νομιζω,οτι με τις υπαρχουσες ενδειξεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παρουμε θεση απ'ευθειας στους
ομιλους..επισης,η συμμετοχη σε ενα προκριματικο ομιλο με τη μορφη του final 8 δεν
μας εξασφαλιζει,σε καμμια περιπτωση..το καθε αλλο μαλιστα..ακομα κι αν γινει,οχι
στην πυλαια,αλλα στην Τουμπα!..το να στησεις μια ομαδα που θα παιξει ΟΛΗ τη χρονια,
σε 3 παιγνιδια,στα μεσα του σεπτεμβρη,sorry guys,αλλα εμενα με τρομαζει..
κι αν δεν περασουμε δηλαδης;το ανοιγμα που θα δημιουργηθει,ποιος θα το
καλυψει;ο κοσμος;
ας γελασουμε..με την απογοητευση που θα φερει ενας
επικειμενος (κ πιθανοτατος,ας ειμαστε ρεαλιστες με τις υπαρχουσες συνθηκες..)
αποκλεισμος,παλι στο κλειστο (συγγνωμη,αλλα αυτο το "παλατακι" ποτε δεν
μου ακουστηκε καλα..δεν μιλαμε για το σπιτι της barbie,για το γηπεδο του
ΠΑΟΚ μιλαμε..) της πυλαιας θα μαζευομαστε 3 κ ο κουκος..
αυτος λοιπον που θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ,ειναι οχι καποιος συγκεκριμενος
παιχτης,αλλα επενδυτης..για να εχουμε κ το κεφαλι μας ησυχο..να γυρισουμε
οριστικα σελιδα..ουτε με το αγχος αν θα περασουμε ή οχι..
να φτιαξουμε μια σοβαρη ομαδα,και του χρονου τετοια εποχη,παλι 3οι
θα ειμαστε..
ομιλους..επισης,η συμμετοχη σε ενα προκριματικο ομιλο με τη μορφη του final 8 δεν
μας εξασφαλιζει,σε καμμια περιπτωση..το καθε αλλο μαλιστα..ακομα κι αν γινει,οχι
στην πυλαια,αλλα στην Τουμπα!..το να στησεις μια ομαδα που θα παιξει ΟΛΗ τη χρονια,
σε 3 παιγνιδια,στα μεσα του σεπτεμβρη,sorry guys,αλλα εμενα με τρομαζει..
κι αν δεν περασουμε δηλαδης;το ανοιγμα που θα δημιουργηθει,ποιος θα το
καλυψει;ο κοσμος;

επικειμενος (κ πιθανοτατος,ας ειμαστε ρεαλιστες με τις υπαρχουσες συνθηκες..)
αποκλεισμος,παλι στο κλειστο (συγγνωμη,αλλα αυτο το "παλατακι" ποτε δεν
μου ακουστηκε καλα..δεν μιλαμε για το σπιτι της barbie,για το γηπεδο του
ΠΑΟΚ μιλαμε..) της πυλαιας θα μαζευομαστε 3 κ ο κουκος..
αυτος λοιπον που θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ,ειναι οχι καποιος συγκεκριμενος
παιχτης,αλλα επενδυτης..για να εχουμε κ το κεφαλι μας ησυχο..να γυρισουμε
οριστικα σελιδα..ουτε με το αγχος αν θα περασουμε ή οχι..
να φτιαξουμε μια σοβαρη ομαδα,και του χρονου τετοια εποχη,παλι 3οι
θα ειμαστε..

το μπάτζετ είναι προαποφασισμένο οτι δεν πρόκειται να ξεφύγει. στο 1 μύριο θα ναι πάνω κάτω. άντε αν μας βάλουνε κατευθείαν στους ομίλους (και εγώ έτσι όπως τα διαβάζω τα σενάρια δεν βλέπω κάποια πόρτα ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ...) να πάμε στο 1,5. άρα έλληνες με 80Κ max, κοινοτικοί με 100 και Αμερικάνοι με 120. όποιος ονειρεύεται τον carmelo antony ας πάει στο ΣΕΦ...
2 καλους ελληνες για βαση πρεπει οπωσδηποτε κτα προτιμηση λαζος καλαμπολης
-
Εγώ πιστεύω πως το μπάτζετ μας θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και από το αν θα μπούμε στους ομίλους, οπότε μπορεί να έχουμε καλές μεταγραφικές κινήσεις και προς το τέλος. Αν δεί κάποιος χορηγός ότι όντως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον κόσμο, αν κλείσουμε καλά τηλεοπτικά και αν φύγουνε νωρίς αρκετά διαρκείας, τότε ίσως μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο και να κάνουμε το βήμα παραπάνω.
Για να κάνεις το βήμα παραπάνω όμως και να είσαι στους ομίλους της Ευρωλίγκα δυστυχώς ή ευτυχώς δε μπορείς να το κάνεις με παίχτες σαν τον Δέδα, τον Αποστολίδη, τον Μπούλιαν, τον Κυρίτση και πόσο μάλλον 35άρηδες παράφρωνες τύπου Γκαγκαλούδη. Φιλότιμοι ο Δέδας και ο Αποστολίδης, αλλά μέχρι εκεί. Και από τη στιγμή που η "τεράστια" και "αξιοκρατική" ULEB και ο "μέγιστος" Μπερτομέου δε σου δίνουν τίποτα παραπάνω από τον Άρη, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Χρυσικόπουλος να αφήσει τον Ρούλη και να έρθει σε εμάς? Ποιο θα είναι το σκαλοπάτι στην καριέρα του? Αφού και οι 2 στα προκριματικά θα είμαστε όπως φαίνεται...
Υ.Γ. Πάλοκ ο παραγκωνισμένος Νίλσεν, σε περίπτωση που μπούμε στους ομίλους και πάρουμε τα 750 καφετιά, πόσα να θέλει άραγε? Στον γαύρο, αν θυμάμαι καλά, έπαιρνε 250.000..Για αντι-Μπούλιαν καλός δεν ακούγεται..?

Για να κάνεις το βήμα παραπάνω όμως και να είσαι στους ομίλους της Ευρωλίγκα δυστυχώς ή ευτυχώς δε μπορείς να το κάνεις με παίχτες σαν τον Δέδα, τον Αποστολίδη, τον Μπούλιαν, τον Κυρίτση και πόσο μάλλον 35άρηδες παράφρωνες τύπου Γκαγκαλούδη. Φιλότιμοι ο Δέδας και ο Αποστολίδης, αλλά μέχρι εκεί. Και από τη στιγμή που η "τεράστια" και "αξιοκρατική" ULEB και ο "μέγιστος" Μπερτομέου δε σου δίνουν τίποτα παραπάνω από τον Άρη, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Χρυσικόπουλος να αφήσει τον Ρούλη και να έρθει σε εμάς? Ποιο θα είναι το σκαλοπάτι στην καριέρα του? Αφού και οι 2 στα προκριματικά θα είμαστε όπως φαίνεται...
Υ.Γ. Πάλοκ ο παραγκωνισμένος Νίλσεν, σε περίπτωση που μπούμε στους ομίλους και πάρουμε τα 750 καφετιά, πόσα να θέλει άραγε? Στον γαύρο, αν θυμάμαι καλά, έπαιρνε 250.000..Για αντι-Μπούλιαν καλός δεν ακούγεται..?

αποκλείω να υπήρχε συμβόλαιο στον γαύρο με 250 χιλιάρικα. αλλά πάλι δεν ξέρω...
(δες εδώ το salary cap του γαύρου: http://www.in-the-game.org/?page_id=799)
PS: με την προϋπόθεση οτι κρατάς τον gece, δεν βλέπω το λόγο του να καταναλώσεις άλλη μία θέση κοινοτικού στο 4-5. πολύ καλός ο nielsen δεν το συζητάω κατά τα άλλα...
PS2: να και μια πρώτη λίστα από free agents: http://www.in-the-game.org/?page_id=6239
PS3: ίσως προσιτοί οικονομικά να είναι οι Ilievski-varda...

PS: με την προϋπόθεση οτι κρατάς τον gece, δεν βλέπω το λόγο του να καταναλώσεις άλλη μία θέση κοινοτικού στο 4-5. πολύ καλός ο nielsen δεν το συζητάω κατά τα άλλα...
PS2: να και μια πρώτη λίστα από free agents: http://www.in-the-game.org/?page_id=6239
PS3: ίσως προσιτοί οικονομικά να είναι οι Ilievski-varda...
Σορρυ παιδια..Απλα επειδη δεν ασχολουμαι και πολυ καιρο με μπασκετ μπορει καποιος να μου πει ποτε ειναι η μεταγραφικη περιοδος σε μια σεζον... Γιατι απ'οτι βλεπω δεν ειναι σαν το ποδοσφαιρο...!!!
Σορρυ για το οφτοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...!!!!
κάποτε ένα μύριο ντόλαρς πληρώναμε τον έναν παίκτη....palok έγραψε:το μπάτζετ είναι προαποφασισμένο οτι δεν πρόκειται να ξεφύγει. στο 1 μύριο θα ναι πάνω κάτω. άντε αν μας βάλουνε κατευθείαν στους ομίλους (και εγώ έτσι όπως τα διαβάζω τα σενάρια δεν βλέπω κάποια πόρτα ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ...) να πάμε στο 1,5. άρα έλληνες με 80Κ max, κοινοτικοί με 100 και Αμερικάνοι με 120. όποιος ονειρεύεται τον carmelo antony ας πάει στο ΣΕΦ...
και απο τωρα μπορεις να ξεκινησεις να κλεινεις παιχτες και να ξεκινησεις ομαδα δε σε εμποδιζει κανεις...βεβαια δε συνηθιζεται τοσο νωρις...R.A.T.M. έγραψε:Σορρυ παιδια..Απλα επειδη δεν ασχολουμαι και πολυ καιρο με μπασκετ μπορει καποιος να μου πει ποτε ειναι η μεταγραφικη περιοδος σε μια σεζον... Γιατι απ'οτι βλεπω δεν ειναι σαν το ποδοσφαιρο...!!!
διαβάζω στην κεντρική "προτεραιότητα ο σούλης". ok. αυτά λύνονται σε 5' ανεξαρτήτου διοίκησης. δώστε τα χέρια γρήγορα για άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον με το τεχνικό team, κάντε προτάσεις γρήγορα στους παίκτες που θέλουμε να μείνουν (διάβασα και για τον stiggers
) να μας απαντήσουν οσονούπω να πάμε παρακάτω. οι καλοί ελεύθεροι έλληνες παίκτες (βλέπε καλαμπόκης) δεν θα περιμένουνε τέλη ιούλη ή αύγουστο να βρούνε ομάδα...

- paokmaniak
Τα πρώτα σχέδια για τους παίκτες
Συγκεκριμένα αυτοί που φέρονται να είναι στο πλάνο του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν είναι καταρχάς οι Ντόζιερ και Μάρσαλ. Η πλευρά του πρώτου ήδη έχει ενημερωθεί γι' αυτό, με τον Αμερικανό πάντως να έχει ως πρώτη επιλογή το NBA (πολύ πιθανόν να συμμετάσχει σε κάποια summer league). Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζονται οι ελπίδες να συμφωνήσει τελικά με τον ΠΑΟΚ. Σχετικά με τον Μάρσαλ η παραμονή του κρίνεται πολύ δύσκολη αφού πολύ πιθανόν να εξαργυρώσει το πρωτάθλημα που έκανε σε άλλη χώρα.
Ο Γκετσέφσκι
Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν, αλλά με μειωμένες αποδοχές, να διατηρήσουν στην ομάδα τον Τοντόρ Γκετσέφσκι (μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής), ενώ στους παίκτες που υπολογίζονται και για του χρόνου είναι ο Γιώργος Δέδας, για τον οποίο πάντως όσο και για τον Αποστολίδη οποιαδήποτε συζήτηση υπάρξει θα γίνει αφού βρεθεί λύση στα χρήματα που έχουν λαμβάνειν.
Ο Ντάντε Στίγκερς είναι μέσα στα πλάνα για την νέα σεζόν και μάλιστα πηγές αναφέρουν πως του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με τον ίδιο στα "πηγαδάκια" μετά το τέλος του αγώνα με το Αρη να τονίζει "πως μου αρέσει εδώ", ενώ υπάρχει και ο Ντόνι ΜακΓκραθ που είναι πλέον υγιής και ανήκει στην ομάδα. Όσον αφορά τους υπόλοιπους (με εξαίρεση τους Δημήτρη Αράπη και Μιχάλη Γιαννακίδη που δεσμεύονται με συμβόλαια) δεν είναι ακόμη σίγουρο το τι πρόκειται να γίνει, ωστόσο για την ώρα όλα δείχνουν πως οι θέσεις στις οποίες θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση βασικών παικτών είναι ο "άσσος", το "τρία" και το "πέντε".
Συγκεκριμένα αυτοί που φέρονται να είναι στο πλάνο του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν είναι καταρχάς οι Ντόζιερ και Μάρσαλ. Η πλευρά του πρώτου ήδη έχει ενημερωθεί γι' αυτό, με τον Αμερικανό πάντως να έχει ως πρώτη επιλογή το NBA (πολύ πιθανόν να συμμετάσχει σε κάποια summer league). Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζονται οι ελπίδες να συμφωνήσει τελικά με τον ΠΑΟΚ. Σχετικά με τον Μάρσαλ η παραμονή του κρίνεται πολύ δύσκολη αφού πολύ πιθανόν να εξαργυρώσει το πρωτάθλημα που έκανε σε άλλη χώρα.
Ο Γκετσέφσκι
Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν, αλλά με μειωμένες αποδοχές, να διατηρήσουν στην ομάδα τον Τοντόρ Γκετσέφσκι (μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής), ενώ στους παίκτες που υπολογίζονται και για του χρόνου είναι ο Γιώργος Δέδας, για τον οποίο πάντως όσο και για τον Αποστολίδη οποιαδήποτε συζήτηση υπάρξει θα γίνει αφού βρεθεί λύση στα χρήματα που έχουν λαμβάνειν.
Ο Ντάντε Στίγκερς είναι μέσα στα πλάνα για την νέα σεζόν και μάλιστα πηγές αναφέρουν πως του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με τον ίδιο στα "πηγαδάκια" μετά το τέλος του αγώνα με το Αρη να τονίζει "πως μου αρέσει εδώ", ενώ υπάρχει και ο Ντόνι ΜακΓκραθ που είναι πλέον υγιής και ανήκει στην ομάδα. Όσον αφορά τους υπόλοιπους (με εξαίρεση τους Δημήτρη Αράπη και Μιχάλη Γιαννακίδη που δεσμεύονται με συμβόλαια) δεν είναι ακόμη σίγουρο το τι πρόκειται να γίνει, ωστόσο για την ώρα όλα δείχνουν πως οι θέσεις στις οποίες θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση βασικών παικτών είναι ο "άσσος", το "τρία" και το "πέντε".
- paokmaniak
Stiggers εγω θα ηθελα για αλλαγη στον ασσο αλλα πιανει θεση κοινοτικου και μονο αμα συμπληρωσουμε αλλες νευραλγικες θεσεις με Ελληνες και εχουμε κενη θεση.palok έγραψε:διαβάζω στην κεντρική "προτεραιότητα ο σούλης". ok. αυτά λύνονται σε 5' ανεξαρτήτου διοίκησης. δώστε τα χέρια γρήγορα για άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον με το τεχνικό team, κάντε προτάσεις γρήγορα στους παίκτες που θέλουμε να μείνουν (διάβασα και για τον stiggers) να μας απαντήσουν οσονούπω να πάμε παρακάτω. οι καλοί ελεύθεροι έλληνες παίκτες (βλέπε καλαμπόκης) δεν θα περιμένουνε τέλη ιούλη ή αύγουστο να βρούνε ομάδα...