Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
ο μπουρουσης να παει ΝΒΑ να κανει τι;;;;;;;
4αρι δεν ειναι,σεντερ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει ποτε,για τοσο μ@λ@κες τους εχουμε τους
αμερικανους;;;λινο θελω κι εγω με τα χιλια!!!και πιστευω οτι ο γλυνια θα μεινει
ελευθερος κ ειναι μια χαρα για μας..οσο για τον λαζο;πιστευω πως ειναι ενας
δευτερος play maker μεσα στο γηπεδο,μοιραζει απιστευτα,αλλα αυτα τα "μενω-φευγω"
του,τα περυσινα,μας τα εκαναν τσουρεκια..αν ερχονταν πισω τουμπεκιασμενος (μετα
το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟ πρωταθλημα που εκανε στη ρωσια),ναι..πιστευω δεν υπαρχει
αλλος στην ελλαδα (τουλαχιστον) σαν κι αυτον..
υγ:μπανε,thanx ρε συ..αλλα σιγα τον παικτη..που γεμισαμε και 32 σελιδες για την
παρτη του..
4αρι δεν ειναι,σεντερ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει ποτε,για τοσο μ@λ@κες τους εχουμε τους
αμερικανους;;;λινο θελω κι εγω με τα χιλια!!!και πιστευω οτι ο γλυνια θα μεινει
ελευθερος κ ειναι μια χαρα για μας..οσο για τον λαζο;πιστευω πως ειναι ενας
δευτερος play maker μεσα στο γηπεδο,μοιραζει απιστευτα,αλλα αυτα τα "μενω-φευγω"
του,τα περυσινα,μας τα εκαναν τσουρεκια..αν ερχονταν πισω τουμπεκιασμενος (μετα
το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟ πρωταθλημα που εκανε στη ρωσια),ναι..πιστευω δεν υπαρχει
αλλος στην ελλαδα (τουλαχιστον) σαν κι αυτον..
υγ:μπανε,thanx ρε συ..αλλα σιγα τον παικτη..που γεμισαμε και 32 σελιδες για την
παρτη του..
Mας προλαβαν αλλοι για τον λινο
http://basketblog.gr/pages/ViewContent. ... 12&w=0&m=1
Και αλλες 2 στην κεφαλα

Και αλλες 2 στην κεφαλα
o Κoύσης στο salonikabasket.blogspot.com λέει οτι δεν υπάρχει θέμα λίνου-treviso. peja άντε ναούμε πάρε πρωτάθλημα την κυριακή και έλα δευτέρα πρωί πρωί να τον κλείσουμε!!!!

- KalamarGiannis
η μεταγραφολογία μας ενθουσιάζει όσο και η 3η θέση...
όνειρα για να ανέβει η ομάδα επίπεδο...
λοιπόν η γνώμη μου:
ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ Γιαννακίδης, Δέδας, Αποστολίδης, Ντόζιερ, ΜακΓκραθ, Γκετσέφσκι.
Το συζητάμε για Μάρσαλ και Μπούλιαν(αυτός μόνο αν έχουμε ανοικτή θέση κοινοτικού)
Φέρνεις Μονρό, Γκαγκαλούδη, Γ.Καλαμπόκη
κι αν μπορείς Γκρέγκορυ στη θέση του Μάρσαλ αν φύγει.
Ψήνεις Λάζαρο, βρίσκεις κι έναν καλό αναπληρωματικό σέντερ(πχ Σίμονς) και τελείωσες.
Βέβαια Λίνος, Μάντζαρης κτλ. χωράνε αλλά δεν το θεωρώ πιθανό...όπως και Μπλάκνευ φυσικά.Βασιλειάδης ναι αν θέλει ο ίδιος, Λουκάς το ίδιο.
Σλούκας ναι αν μείνει ελεύθερος.
100.000 φορές ΟΧΙ λέω σε προτάσεις για Μπράουν (!!), Παλάτζιο, Τσιάκο, Τσιάμη, Παππά,Kαρύδα, Κέκελη κτλ...επίσης πολύ δύσκολα (αν όχι Καλαμπόκη) τον Κυρίτση.
Η παραπάνω σύνθεση πονάει μόνο στον playmaker,
και φυσικά άντε να βρεις αρχηγό άσσο, να μεταφράζει τον προπονητή, να παίζει άμυνα, να έχει σουτ, να είναι γρήγορος...εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, θέλει κλωνοποίηση Στίγγερς με DNA Blackney....
όνειρα για να ανέβει η ομάδα επίπεδο...
λοιπόν η γνώμη μου:
ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ Γιαννακίδης, Δέδας, Αποστολίδης, Ντόζιερ, ΜακΓκραθ, Γκετσέφσκι.
Το συζητάμε για Μάρσαλ και Μπούλιαν(αυτός μόνο αν έχουμε ανοικτή θέση κοινοτικού)
Φέρνεις Μονρό, Γκαγκαλούδη, Γ.Καλαμπόκη
κι αν μπορείς Γκρέγκορυ στη θέση του Μάρσαλ αν φύγει.
Ψήνεις Λάζαρο, βρίσκεις κι έναν καλό αναπληρωματικό σέντερ(πχ Σίμονς) και τελείωσες.
Βέβαια Λίνος, Μάντζαρης κτλ. χωράνε αλλά δεν το θεωρώ πιθανό...όπως και Μπλάκνευ φυσικά.Βασιλειάδης ναι αν θέλει ο ίδιος, Λουκάς το ίδιο.
Σλούκας ναι αν μείνει ελεύθερος.
100.000 φορές ΟΧΙ λέω σε προτάσεις για Μπράουν (!!), Παλάτζιο, Τσιάκο, Τσιάμη, Παππά,Kαρύδα, Κέκελη κτλ...επίσης πολύ δύσκολα (αν όχι Καλαμπόκη) τον Κυρίτση.
Η παραπάνω σύνθεση πονάει μόνο στον playmaker,
και φυσικά άντε να βρεις αρχηγό άσσο, να μεταφράζει τον προπονητή, να παίζει άμυνα, να έχει σουτ, να είναι γρήγορος...εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, θέλει κλωνοποίηση Στίγγερς με DNA Blackney....
Enrico Palazzo? πρέπει να του μάθουμε τον ύμνο της ΠΑΟΚάρας πρώτα στα ελληνικά!!!!KalamarGiannis έγραψε: Παλάτζιο

[youtube]7MIr-S6mwFk&feature=related[/youtube]
- desperando
- Επικοινωνία:
για τον λινο εχω να πω οτι ειναι ισως το μεγαλύτερο ταλεντο που εχει βγαλει το Ελληνικο μπασκετ τα τελευταια χρονια χωρις εμφανεις αδυναμιες κα με μεγαλα περιθώρια βελτιωσης τωρα βεβαια το που θα φτασει εξαρτατε αποκληστικα απο τον ιδιο και το ποσο θα δουλεψει χωρις να παρουν τα μυαλα του αερα, δεν πιστευω οτι αυτον τον παικτη θα τον αφησει ο γκαστονε κατα πρωτο λογο και ο γαυρος κατα δευτερο, αν σκεφτουμε κι ολας οτι στην θεση του οι ελληνες ειναι μετριοι χωρις να υπαρχει καποιος σουπερ σταρ αυτο κανει την περιπτωση του ακομα πιο δυσκολη. μακαρι η διοικηση να μας κανει τετοια κινηση αλλα επειδη θελω ναα ειμαι ρεαλιστης δεν το βλεπω, αντιθετα η περιπτωση μαντζαρη ειναι πολυ πιο προσιτή και μακαρι να κινηθουμε γρηγορα , δεν πιστευω οι γαυροβαζελοι να κινηθουν γι αυτον αρα οι ανταγωνιστες ειναι ο συμπολιτης και μικρομεσαιες το εξωτερικου, το θεμα ομως ειναι να κινηθουμε γρηγορα και γι αυτον αλλα και για κανα δυο ακομα ελληνες
άντε να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και είναι παρασκευή 5 η ώρα και δεν βλέπω την ώρα να την κάνω από τη δουλειά!!!
θα επαναλάβω αυτά που λέω χρόνια τώρα: αντιγράψτε τη sienna. είναι η μοναδική κατά τη γνώμη μου ομάδα μπάσκετ (μπορώ να σκεφτώ μόνο τη sevilla στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα) που είχε ένα συγκεκριμένο μεσομακροπρόθεσμο (ουστ κοπρίτη
) σχέδιο το οποίο υπηρέτησε από την αρχή ώς το τέλος (τέλος, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα...). ίδιος προπονηταράς που γνωρίζει το σύγχρονο μπάσκετ και επιλογές διαλεχτές μια προς μια σε παίκτες που παίζουν σύγχρονο μπάσκετ. άρα...
άρα τι? από το 1 ως το 3 παίκτες ημιψηλοι (όχι πάνω από 2 μέτρα) που να βάζουν τη μπάλα στο παρκέ, να σουτάρουν, να διεισδύουν να μαρκάρουν με τα γρήγορα πόδια τους και προπάντων ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ (όλο το παιχνίδι γίνεται από τους κοντούς πλέον). κάτω από το καλάθι δύο γρήγορα 4-5αρια el τα πάντα όλα: να παίζουν το pick@roll, πλάτη, πρόσωπο και άλμα το 4αρι- δημιουργικό Post παιχνίδι ο ψηλός). απλά τα πράγματα...
απλά? όχι και τόσο σίγουρα. στην υποθετική μου dream team θα έβαζα μόνον (και το είπα εδώ και αρκετό καιρό) τον dozier. αλλά εντάξει δεν είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο 0 από το οποίο ξεκίνησε η sienna (μετά το final4 στο ισραήλ αν δεν κάνω λάθος). άρα κρατάμε τον βασικό μας κορμό: gecevski, mcgrath, γιαννακίδη, δέδα. δε νομίζω οτι χωράνε πάνω από 5 παίκτες από τη φετινή ομάδα για του χρόνου
PS: θα επανέλθω κι εγώ in your face ρε κοκρίνθιε με ονόματα και αποδείξεις...

άρα τι? από το 1 ως το 3 παίκτες ημιψηλοι (όχι πάνω από 2 μέτρα) που να βάζουν τη μπάλα στο παρκέ, να σουτάρουν, να διεισδύουν να μαρκάρουν με τα γρήγορα πόδια τους και προπάντων ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ (όλο το παιχνίδι γίνεται από τους κοντούς πλέον). κάτω από το καλάθι δύο γρήγορα 4-5αρια el τα πάντα όλα: να παίζουν το pick@roll, πλάτη, πρόσωπο και άλμα το 4αρι- δημιουργικό Post παιχνίδι ο ψηλός). απλά τα πράγματα...
απλά? όχι και τόσο σίγουρα. στην υποθετική μου dream team θα έβαζα μόνον (και το είπα εδώ και αρκετό καιρό) τον dozier. αλλά εντάξει δεν είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο 0 από το οποίο ξεκίνησε η sienna (μετά το final4 στο ισραήλ αν δεν κάνω λάθος). άρα κρατάμε τον βασικό μας κορμό: gecevski, mcgrath, γιαννακίδη, δέδα. δε νομίζω οτι χωράνε πάνω από 5 παίκτες από τη φετινή ομάδα για του χρόνου

PS: θα επανέλθω κι εγώ in your face ρε κοκρίνθιε με ονόματα και αποδείξεις...

κ ειδικα πλει μεικερ που να πασαρει περισσοτερο απο οσο σουταρει....κατι σε στυλ μου μου......απο την φετινη ομαδα,αν καταφερουμε κ κρατησουμε ενεν εκ των ντοζιερ η μαρσαλ,θα ειναι μεγαλη υποθεση....κατα τ αλλα συμφωνο παλοκ με τους παικτες του φετινου ροστερ που πρεπει να παραμεινουν....
- desperando
- Επικοινωνία:
++++++++++++ σε ολαpalok έγραψε:άντε να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και είναι παρασκευή 5 η ώρα και δεν βλέπω την ώρα να την κάνω από τη δουλειά!!!θα επαναλάβω αυτά που λέω χρόνια τώρα: αντιγράψτε τη sienna. είναι η μοναδική κατά τη γνώμη μου ομάδα μπάσκετ (μπορώ να σκεφτώ μόνο τη sevilla στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα) που είχε ένα συγκεκριμένο μεσομακροπρόθεσμο (ουστ κοπρίτη
) σχέδιο το οποίο υπηρέτησε από την αρχή ώς το τέλος (τέλος, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα...). ίδιος προπονηταράς που γνωρίζει το σύγχρονο μπάσκετ και επιλογές διαλεχτές μια προς μια σε παίκτες που παίζουν σύγχρονο μπάσκετ. άρα...
απλά? όχι και τόσο σίγουρα. στην υποθετική μου dream team θα έβαζα μόνον (και το είπα εδώ και αρκετό καιρό) τον dozier. αλλά εντάξει δεν είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο 0 από το οποίο ξεκίνησε η sienna (μετά το final4 στο ισραήλ αν δεν κάνω λάθος). άρα κρατάμε τον βασικό μας κορμό: gecevski, mcgrath, γιαννακίδη, δέδα. δε νομίζω οτι χωράνε πάνω από 5 παίκτες από τη φετινή ομάδα για του χρόνου![]()
![]()
PS: θα επανέλθω κι εγώ in your face ρε κοκρίνθιε με ονόματα και αποδείξεις...![]()
ντοζιερ???palok έγραψε:άντε να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και είναι παρασκευή 5 η ώρα και δεν βλέπω την ώρα να την κάνω από τη δουλειά!!!θα επαναλάβω αυτά που λέω χρόνια τώρα: αντιγράψτε τη sienna. είναι η μοναδική κατά τη γνώμη μου ομάδα μπάσκετ (μπορώ να σκεφτώ μόνο τη sevilla στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα) που είχε ένα συγκεκριμένο μεσομακροπρόθεσμο (ουστ κοπρίτη
απλά? όχι και τόσο σίγουρα. στην υποθετική μου dream team θα έβαζα μόνον (και το είπα εδώ και αρκετό καιρό) τον dozier. αλλά εντάξει δεν είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο 0 από το οποίο ξεκίνησε η sienna (μετά το final4 στο ισραήλ αν δεν κάνω λάθος). άρα κρατάμε τον βασικό μας κορμό: gecevski, mcgrath, γιαννακίδη, δέδα. δε νομίζω οτι χωράνε πάνω από 5 παίκτες από τη φετινή ομάδα για του χρόνου![]()
![]()
PS: θα επανέλθω κι εγώ in your face ρε κοκρίνθιε με ονόματα και αποδείξεις...![]()

Δε θα βγάλω ολόκληρο ρόστερ αλλά θα πω ποιους συγκεκριμένους απο το υπάρχον ρόστερ θέλω να μείνουνμ και ποιυς άλλους θα ήθελα να ρθουν..κυρίως Ελληνες!
1) Γκάγκα: φοβερή χρονιά, αποδεδειγμένα ματώνει τη φανέλα και άρρωστος με τον κόσμο..μήπως ήρθε η ώρα της επιστροφής?
2) Βασιλειάδη: από ότι ξέρω κάνει τρελή χρονιά..δύσκολη η επιστροφή αλλά θα μας καθόταν ταμαμ!
3) Ντοζίερ..χωρίς λόγια
4)Γιαννακίδης:προβλέπω ραγδαία εξέλιξη,ειδικά στη θέση 2 θα κάνει παππάδες νομίζω
5)Γκετσέφσκι..επίσης χωρίς λόγια!
6)Μάρσαλ:θέλει λίγο τράβηγμα αυτιού γιατί το παρατραβάει ώρες ώρες αλλά είναι ο τοπ σκόρερ στην Α1 για φέτος..τι άλλο να πεις?
7)Αμερικάνο πλει μεικερ: σκόρερ,που να παίζει και 2αρι και να εκμεταλευόμαστε τον όποιο Βασιλειάδη σε θ'εση 3 σε χαμηλά σχήματα
8)Ενα βαρύ 5αρι τύπου Μπάγκαριτσ ή Λάζου
9) Ρολίστα για θέσιες 4-5 τύπου Χαριτόπουλου(επίσης πολύ καλή χρονιά)
10)Κρίστμας..μόνο και μόνο για την τρέλα που φαίνεται να κουβαλάει..πετάει και κάτι τρίποντα στο άκυρο που σκοτώνουν τον αντίπαλο
Οπωσδήποτε ΔΕΝ ΘΕΛΩ παίχτες τυπου Αποστολίδη, Στινγκερς, Καλέ, Μπουλιαν..ειδικά οι 2 πρώτοι είναι μεγάλη απογοητευση
Με πάνω κάτω τέτοιες επιλογές δε φορτώνεται πολύ και το budget και αυτοματα έχουμε παίκτες που γουστάρουν τον ΠΑΟΚ, βάζουμε τρέλα στην ομάδα..και σίγουρα προσθέτουμε ταλέντο!Και με Σούλη στο τιμόνι δε φοβάμαι τίποτα..
1) Γκάγκα: φοβερή χρονιά, αποδεδειγμένα ματώνει τη φανέλα και άρρωστος με τον κόσμο..μήπως ήρθε η ώρα της επιστροφής?
2) Βασιλειάδη: από ότι ξέρω κάνει τρελή χρονιά..δύσκολη η επιστροφή αλλά θα μας καθόταν ταμαμ!
3) Ντοζίερ..χωρίς λόγια
4)Γιαννακίδης:προβλέπω ραγδαία εξέλιξη,ειδικά στη θέση 2 θα κάνει παππάδες νομίζω
5)Γκετσέφσκι..επίσης χωρίς λόγια!
6)Μάρσαλ:θέλει λίγο τράβηγμα αυτιού γιατί το παρατραβάει ώρες ώρες αλλά είναι ο τοπ σκόρερ στην Α1 για φέτος..τι άλλο να πεις?
7)Αμερικάνο πλει μεικερ: σκόρερ,που να παίζει και 2αρι και να εκμεταλευόμαστε τον όποιο Βασιλειάδη σε θ'εση 3 σε χαμηλά σχήματα
8)Ενα βαρύ 5αρι τύπου Μπάγκαριτσ ή Λάζου
9) Ρολίστα για θέσιες 4-5 τύπου Χαριτόπουλου(επίσης πολύ καλή χρονιά)
10)Κρίστμας..μόνο και μόνο για την τρέλα που φαίνεται να κουβαλάει..πετάει και κάτι τρίποντα στο άκυρο που σκοτώνουν τον αντίπαλο
Οπωσδήποτε ΔΕΝ ΘΕΛΩ παίχτες τυπου Αποστολίδη, Στινγκερς, Καλέ, Μπουλιαν..ειδικά οι 2 πρώτοι είναι μεγάλη απογοητευση
Με πάνω κάτω τέτοιες επιλογές δε φορτώνεται πολύ και το budget και αυτοματα έχουμε παίκτες που γουστάρουν τον ΠΑΟΚ, βάζουμε τρέλα στην ομάδα..και σίγουρα προσθέτουμε ταλέντο!Και με Σούλη στο τιμόνι δε φοβάμαι τίποτα..
- paokmaniak
Φτανει ρε παιδια με αυτον το σαλτιπαγκο που εχει μεν ταλεντο αλλα ελαχιστο μυαλο και ακουει στο ονομα Γκαγκαλουδης. Δλδ τι πρεπει να γινει για να τον σταματησετε να τον θελετε ακομα και στο διαλυμενο Μαρουσι μαλωσε με τον Αλεξανδρη οχι να παει σε σοβαρη ομαδα. Δηλαδη το γεγονος οτι εχει 5-6 χρονια να παιξει σε σοβαρη ομαδα και βολοδερνει Α2 και σε ομαδες που φτιαχνουν ροστερ Σεπτεμβριου και μπαινουν Α1 τελευταια στιγμη δε σας λεει τιποτα?
Φτανει ο Αγγελος του μπασκετ εχει γινει
Φτανει ο Αγγελος του μπασκετ εχει γινει
- paokmaniak
- vouts_charis
Δεν βγήκε από κάπου καμμία πληροφόρηση...Απλά έγραψα ένα ''Παικτη που θα ήθελα στον ΠΑΟΚ''!!!!obanebane έγραψε:Απο που βγαινει αυτη η πληροφορηση?vouts_charis έγραψε:ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ!
Εμεινε ελευθερος απο τον ρουλη και με ενα καλο οραμα και την προοπτικη της euroleague θα μπορέσουμε να τον προσελκύσουμε...Αν πάει βάζελο-γαύρο δεν θα παίζει...Σε εμάς μπορεί να χτίσει το όνομά του και να περάσει στην άλλη πλευρά του ατλαντικού...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για τον παιχτη, ειναι μπασκετοφατσα μονο απο το περπατημα του μεσα στο γηπεδο το καταλαβαινεις.
Το αν θα εχει εξελιξη εξαρτατε απο χιλια δυο πραγματα.
Εγω τετοιους παιχτες τους θελω στον ΠΑΟΚ με χιλια, μακαρι αλλα το βλεπω λιγο χλωμο.