Παντελής Κωνσταντινίδης
Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Πιστεύω του αξίζει ένα μπράβο για την υπόθεση προπονητής.
Άκουσε πάρα πολλά και χωρίς λόγο τα περισσότερα.
Αν συγκρίνουμε με πέρσι (και δεν είναι αυτό απαραίτητα 'καρφί' για τον Βρύζα )
θεωρητικά φέτος έχουμε κλείσει προπονητή μεγαλύτερης κλάσης από τον Μπερέτα.
Βέβαια το περσινό κάζο έγινε μάθημα φαντάζομαι στην ΠΑΕ και αντιμετωπίστηκε
από όλους σοβαρότερα το θέμα προπονητής φέτος.
Παρόλα αυτά ο Παντελής συνεισέφερε και αυτός στο κλείσιμο του και του αξίζει
αναγνώριση για αυτό.
Άκουσε πάρα πολλά και χωρίς λόγο τα περισσότερα.
Αν συγκρίνουμε με πέρσι (και δεν είναι αυτό απαραίτητα 'καρφί' για τον Βρύζα )
θεωρητικά φέτος έχουμε κλείσει προπονητή μεγαλύτερης κλάσης από τον Μπερέτα.
Βέβαια το περσινό κάζο έγινε μάθημα φαντάζομαι στην ΠΑΕ και αντιμετωπίστηκε
από όλους σοβαρότερα το θέμα προπονητής φέτος.
Παρόλα αυτά ο Παντελής συνεισέφερε και αυτός στο κλείσιμο του και του αξίζει
αναγνώριση για αυτό.
Sera4 έγραψε:εχεις φαει δουλεμα και ειρωνια απο την πρωτη μερα που ηρθες...σκυμενο το κεφαλι χωρις λογια χωρις να βρισκεσαι συνεχως στο προσκηνιο αλλα αθορυβα εχεις κανει πολυ καλη και ουσιαστικη δουλεια μεχρι στιγμης...απλα ηθελα να σου δωσω καποια κρεντιτς...![]()
Ακριβώς.
Είναι αθόρυβος σιγαστήρας ο σβούρας και ας έχει ακούσει πολλά.
Μπράβο και απο μένα στον Παντέλο μας.
Και απο εμενα πολλα μπραβο, ειναι ξεκαθαρο οτι ο προπονητης που ηταν πρωτη επιλογη αποκτηθηκε.
Και αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τοτε ποιο ειναι?
Και αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τοτε ποιο ειναι?
Ο Σβούρας φαίνεται ότι το είχε δουλέψει αρκετά το θέμα προπονητή και συγκεκριμένα του Μπόλονι.Γιατί τέτοιας εμβέλειας προπονητές δεν υπογράφουν μετά ένα ραντεβού στο Παρίσι και μιά γνωριμία στην Θεσσαλονίκη.Υπήρχε από καιρό επαφή και ο Ρουμανοούγγρος ήξερε πολλά πράγματα για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη.
Επίσης φαίνεται ότι έχει δουλέψει και στο θέμα των μεταγραφών και εκεί ελπίζω να μας καταπλήξει.
''Αλλού είναι τα κακαρίσματα και αλλού γεννάν οι κότες.'' Λες ??????????

Επίσης φαίνεται ότι έχει δουλέψει και στο θέμα των μεταγραφών και εκεί ελπίζω να μας καταπλήξει.
''Αλλού είναι τα κακαρίσματα και αλλού γεννάν οι κότες.'' Λες ??????????

ΤΟΝ ΑΔΙΚΉΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ...
Και εγώ πίστευα πως θα είναι περισσότερο Τεχν.Διευθυντής Μόστρα και δεν θα τα καταφέρει.
ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ... 1926 ΜΠΡΑΒΟ.

Και εγώ πίστευα πως θα είναι περισσότερο Τεχν.Διευθυντής Μόστρα και δεν θα τα καταφέρει.

ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ... 1926 ΜΠΡΑΒΟ.
Ρε παιδιά ντάξει δεν λέω,πολύ καλή κίνηση του Μπόλονι,αλλά μήπως να περιμένουμε να δούμε και τις μεταγραφές και την απόδοση τους πριν να κρίνουμε τον Παντέλο σταν Τεχν Διευθυντή? 

εγω και με βαση τις μεταγραφες και τις αποδεσμευσεις που καταφερε μεχρι στιγμης εκρινα... :ugeek:
- PAPA TSIBIKOS
Έκλεισε με επιτυχία τον πρώτο στόχο.
Ο κόουτς είπε:<<πάω να παίξω μπάσκετ με τον φίλο μου.....>>τον έκανε γρήγορα μέλος της οικογένειας.
Καλό θα ήταν εμείς οι οπαδοί να τον βλέπουμε πλέων ως κανονικό ΤΕΧΝΙΚΟ Δ. και όχι ως υποκατάστατο.
Ο κόουτς είπε:<<πάω να παίξω μπάσκετ με τον φίλο μου.....>>τον έκανε γρήγορα μέλος της οικογένειας.
Καλό θα ήταν εμείς οι οπαδοί να τον βλέπουμε πλέων ως κανονικό ΤΕΧΝΙΚΟ Δ. και όχι ως υποκατάστατο.
Εχει απολυτο δικιο ο Zorro.........κρινουμε απο το τροπο που χειριστηκε ενα θεμα,στο οποιο περισυ τα καναμε μανταρα.Τα δειγματα της δουλειας του,για μενα,ειναι κατι παραπανω απο θετικα,μεχρι στιγμης.Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ρε παιδιά ντάξει δεν λέω,πολύ καλή κίνηση του Μπόλονι,αλλά μήπως να περιμένουμε να δούμε και τις μεταγραφές και την απόδοση τους πριν να κρίνουμε τον Παντέλο σταν Τεχν Διευθυντή?
Μπράβο για τον Ελ Ζαρ... Για 250 που του έδωσες ήταν ότι έπρεπε. Μπράβο και που δεν του δίνεις παραπάνω.
Συγχαρητήρια για τον Αρίας. Του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει, είμαι σίγουρος.
Κι αν αυτά τα λέμε εδώ και καιρό...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ....
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ... ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.....
Έχεις πολλά ακόμα να προσφέρεις... Και θέλει πολύ δουλειά...
Αλλά μέχρι στιγμής είσαι σχεδόν άψογος... Παρ' ότι είσαι υπό καθεστώς αμφισβήτησης... Αυτό με κάνει να σε θεωρώ ακόμα πιο επιτυχημένο....
Συγχαρητήρια για τον Αρίας. Του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει, είμαι σίγουρος.
Κι αν αυτά τα λέμε εδώ και καιρό...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ....
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ... ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.....
Έχεις πολλά ακόμα να προσφέρεις... Και θέλει πολύ δουλειά...
Αλλά μέχρι στιγμής είσαι σχεδόν άψογος... Παρ' ότι είσαι υπό καθεστώς αμφισβήτησης... Αυτό με κάνει να σε θεωρώ ακόμα πιο επιτυχημένο....
Εγώ πάντα πιστεύω στις δυνατότητες των ανθρώπων και προτιμώ να τους κρίνω από τα αποτελέσματα.
Τον Παντελή κάναμε το λάθος να τον συγκρίνουμε ΑΜΕΣΑ με τον Ζήση ξεκινώντας ακόμα και από το ύψος του.
Λόγω του ότι είναι χαμηλών τόνων και οχι ΦΑΜΦΑΡΑΣ (πράγμα που είναι και ο Ζήσης) ... βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Στα ραδιόφωνα άκουσα ακόμα και από δήθεν συγχωριανούς του ... πως δεν γνωρίζει όχι μόνο καμία γλώσσα αλλλά ούτε καλά καλά ελληνικά... και πως θα συνεννοηθεί με τον Μπόλονι... κλπ.
ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΟΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.
Κοντά σε όλα αυτά παρασυρθήκαμε και εμείς και δεν τον είχαμε για ικανό.
ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΑΚΑΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
Εγώ πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που τα πήγε περίφημα... και ακόμα και αν επιστρέψει ο Ζήσης (που δεν το βλέπω δυστυχως) ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ... Ή ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Παντελή... και ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια όλοι μας. Η ΜΙΡΛΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Τον Παντελή κάναμε το λάθος να τον συγκρίνουμε ΑΜΕΣΑ με τον Ζήση ξεκινώντας ακόμα και από το ύψος του.
Λόγω του ότι είναι χαμηλών τόνων και οχι ΦΑΜΦΑΡΑΣ (πράγμα που είναι και ο Ζήσης) ... βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Στα ραδιόφωνα άκουσα ακόμα και από δήθεν συγχωριανούς του ... πως δεν γνωρίζει όχι μόνο καμία γλώσσα αλλλά ούτε καλά καλά ελληνικά... και πως θα συνεννοηθεί με τον Μπόλονι... κλπ.
ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΟΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.
Κοντά σε όλα αυτά παρασυρθήκαμε και εμείς και δεν τον είχαμε για ικανό.
ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΑΚΑΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
Εγώ πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που τα πήγε περίφημα... και ακόμα και αν επιστρέψει ο Ζήσης (που δεν το βλέπω δυστυχως) ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ... Ή ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Παντελή... και ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια όλοι μας. Η ΜΙΡΛΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Γεια σου φιλε με το πανεμορφο αβαταρ!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ρε παιδιά ντάξει δεν λέω,πολύ καλή κίνηση του Μπόλονι,αλλά μήπως να περιμένουμε να δούμε και τις μεταγραφές και την απόδοση τους πριν να κρίνουμε τον Παντέλο σταν Τεχν Διευθυντή?
Προσωπικη μου αποψη και χωρις να εχω κατι ιδιαιτερο με τον παντελη (συγγενεια, λατρεια, φιλια, γνωριμια), θεωρω πως τον αδικεις. Και τον καθε ΤΔ οταν περιμενεις τις αποδοσεις των επιλογων του για να κριθει ως επαγγελματιας.
Καπου ειχα ξαναγραψει πως ειναι αδικο να τον συγκρινουμε με τον προκατοχο του μονο και μονο απο τα διαφορετικα οικονομικα μεγεθη που υπηρχαν προ τριετιας.
Ερωτηση: Ο Μουσλι ηταν πετυχημενη μετεγγραφικη κινηση; Ο Βερον; Ο Σερτζιο;
Ειναι τελειως υποκειμενικο το πως θεωρειται μια μετεγγραφη επιτυχημενη.
ω ρε σαν χθες θυμαμαι τα μπινελικια που γραφαμε οταν μας ειπαν το σβουρα τδ!
[youtube]n9ApRjtwwTU[/youtube]

φυγαμε για ολυμπιαδα!
[youtube]n9ApRjtwwTU[/youtube]

φυγαμε για ολυμπιαδα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 09 Ιουν 2011, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
Λόγος: βιντεο
Δεν θα ταξιδέψει Γαλλία
Από την ημέρα που παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι ως νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, υπάρχει η αίσθηση πως ο Παντελής Κωνσταντινίδης σύντομα θα ταξιδέψει κοντά του, για να διευθετήσουν κάποια θέματα οργάνωσης της ομάδας.Από τον ΠΑΟΚ διευκρινίστηκε, πως δεν θα γίνει κανένα ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στη Γαλλία και πως σύντομα θα γίνει γνωστό το πότε θα έρθει ο Ρουμάνος τεχνικός στη Θεσσαλονίκη.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει μεγάλο φόρτο εργασίας και αδυνατεί να φύγει για ακόμη μία φορά από τη βάση του, εκτός κι αν συμβεί κάτι το συγκλονιστικό.
Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έχει να σηκώσει πολύ βαρύ φορτίο και απλά με την πρόσληψη του Μπόλονι, απλά αυτό έγινε λίγο πιο ελαφρύ.
Η πρόσληψη Μπόλονι, η ανανέωση του Σταύρου Τσουκαλά και οι νέοι τρεις επαγγελματίες παίκτες του ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες, ο δανεισμός του Φώτη Κουτζαβασίλη στον Πανσερραϊκό είναι κάποια από τα θέματα που έχουν κλείσει, όμως υπάρχουν πάρα πολλά ανοιχτά ακόμη και περίπου είκοσι ημέρες για να κλείσουν αυτά.
Τα περιθώρια είναι στενά και ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται αυτό, είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης.
paok24.com
Από την ημέρα που παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι ως νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, υπάρχει η αίσθηση πως ο Παντελής Κωνσταντινίδης σύντομα θα ταξιδέψει κοντά του, για να διευθετήσουν κάποια θέματα οργάνωσης της ομάδας.Από τον ΠΑΟΚ διευκρινίστηκε, πως δεν θα γίνει κανένα ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στη Γαλλία και πως σύντομα θα γίνει γνωστό το πότε θα έρθει ο Ρουμάνος τεχνικός στη Θεσσαλονίκη.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει μεγάλο φόρτο εργασίας και αδυνατεί να φύγει για ακόμη μία φορά από τη βάση του, εκτός κι αν συμβεί κάτι το συγκλονιστικό.
Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έχει να σηκώσει πολύ βαρύ φορτίο και απλά με την πρόσληψη του Μπόλονι, απλά αυτό έγινε λίγο πιο ελαφρύ.
Η πρόσληψη Μπόλονι, η ανανέωση του Σταύρου Τσουκαλά και οι νέοι τρεις επαγγελματίες παίκτες του ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες, ο δανεισμός του Φώτη Κουτζαβασίλη στον Πανσερραϊκό είναι κάποια από τα θέματα που έχουν κλείσει, όμως υπάρχουν πάρα πολλά ανοιχτά ακόμη και περίπου είκοσι ημέρες για να κλείσουν αυτά.
Τα περιθώρια είναι στενά και ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται αυτό, είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης.
paok24.com