Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από diniko80 »

ΘΕΛΩ
ενα πλευ μεικερ των 8-10 ποντων με καλο σουτακι αλλα κυριως το 1 με 1 να εχει, στη θεση του στιγγερς
ενα μπαγκαριτς στη θεση των καλλε μπουγιαν
και ενα γκαρντ στη θεση των αποστολιδη δεδα τυπου 1-2 εμπειρο τύπου παλασιο ( παικτη ομαδας)..
για οποιον απο τους μαρσαλ-κριστμας -ντοζιερ αποχωρησει θελω ενα παιχταρα

και φυσικα το Μακεδονα στρατηλατη αρχηγο μαζι με αγαλμα στην Αριστοτελους και να μιλησει μετα το Μικη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρεπει τεχνικο τιμ και διοικουντες να κινηθουν πρωτα απολα τα αλλα να κλεισουν ελληνες παικτες.Απο ξενους βρισκεις οτι θες, οποτε θες και ισως οσο πιο αργα τοσο πιο καλα.Οι ελληνες ειναι αυτοι που μπορουν να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα και ειναι ευκαιρια με το δελεαρ της ευρωλιγκας να σκουπισεις οτι καλο υπαρχει διαθεσιμο.Πατ καλαθης και ματζαρης ειναι οπως εγραψε και ενας φιλος οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο και θα πρεπε να χαν κλεισει χθες,ειδικα ο δευτερος γιατι φοβαμαι οτι ο πρωτος μετα τη χρονια που εκανε θα θελει πολλα.Θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα αφησουν οι γαυροβαζελοι γιατι ολο και κατι καλο μπορει να προκυψει.Μπογρης,πελεκανος,παπας,γλυνιαδακης ειναι μερικοι αλλα και αυτοι τσουχτεροι.Απο το εξωτερικο καλη και οχι ακριβη λυση μπορει να ειναι ο τσαλδαρης.Σιγουρα ξεχναω αρκετους και περιμενω απο τους γκουρου στα κουτουρου του φορουμ να βοηθησουν σχετικα με το τι αλλο καλο ελληνικο κυκλοφορει.
Άβαταρ μέλους
DeViL

Δημοσίευση από DeViL »

:nairepaok: Εικόνα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

baneprelevic361 έγραψε:Για να πάμε Ευρολίγκα και να σταθούμε σε ένα αξιοπρέστατο επίπεδο πρέπει να προσθέσουμε κάποιους παίχτες στο υπάρχον ρόστερ μας. Ιδού μια λίστα απο κάποιους που μπορουν να βοηθήσουν πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Πλάι Μέικερ: Βελτιωμένος Αποστολίδης, Ρόντνι Μπλάκνει (μεγάλος αλλά σταθερή αξία)

Σούτινγκ Γκάρντ: Βελτιωμένος Γιαννακίδης, Πελεκάνος-Κέσελ (αν αποχωρήσουν απο γαύρο) Βασιλειάδης, Μονρό-ΜακΓράθ(ο τελευταίος μόνο αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του)

Σμάλ Φόργουοντ: Μάρσαλ, Βελτιωμένος Δέδας, Ντιαρά (ή παίχτης τέτοιου τύπου)

Πάουερ Φόργουοντ: Ντόζιερ, Πατ Καλάθης (λίγο δύσκολο καθώς ο βάζελος ενδιαφέρεται)

Σέντερ: Παπαδόπουλος (250 μάξιμουμ συμβόλαιο), Γκετσέφσκι, Μαυροκεφαλίδης (αν αποχωρήσει απο γαύρο)

Παλατάκι: 4000-6000 κόσμο σε κάθε μάτς πρωταθλήματος Ευρωλίγκας ή Εύροκαπ (όχι τζαμπατζίδες)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Aυτο το μπατζετ ειναι κοντα στα 1,5-2 μυρια που πιστευω οτι ειναι εξωπραγματικο πρεπει να προσγειωθουμε ειδικα αν δε μπουμε απευθειας στους ομιλους
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Για μενα μια πιο προσιτη και λογικη ως προς τα οικονομικα μας ομαδα θα ηταν η εξης:

1: κοινοτικο γκαρντ με εμπειρια στην Ευρωλιγκα (που θα δωθουν εκει τα λεφτα τα εξτρα), Μαγκραθ, Ελληνας στυλ Μπατης-Ξανθοπουλος

2: Μονροε, Μαγκραθ, Γιαννακιδης

3: Μαρσαλ , 3-4αρι στυλ Πατ Καλαθη, Δεδας

4: Ντοζιερ, Ελληνας στυλ Μαυροειδη- Τσιακος

5: Παγκαριτς, Γκετσεφσκι, Καλλες
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Θέση 1: Μπλάκνεϊ (μέχρι να γεράσουμε! :D ), Μάντζαρης, Στίγγερς (?), Καρύδας (αν ήταν πιο μικρός θα τον έβαζα πιο ψηλά)

Θέση 2: Γκόρντον, ΜακΓκράθ, Γιαννακίδης

Θέση 3: Μάρσαλ, Βρκιτς

Θέση 4: Ντόζιερ (του β' γύρου και περισσότερο των πλέυ-οφ!), Καλάθης

Θέση 5: Σίμονς (σαν κοινοτικός), Γκετσέφσκι, Χαρίσης

Μια τέτοια ομάδα θα μου άρεζε πολύ. Γρήγορη, αθλητική και αρκετά..ψηλή! Το ξέρω μου άνοιξε η όρεξη από χτες και δεν είναι πολύ ρεαλιστικό το πιο πάνω σενάριο λόγω του μπάτζετ, άλλα ας κάνουμε όνειρα, τζάμπα είναι! :mrgreen: :geek:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

το ροστερ θα εχει 12 παικτες αρα...

θες 5 παικτες στο 1-2....5 παικτες στο 4-5 ....και 2 στο 3

1,2: μαγκραθ,μπατης,παλασιο,γαννακιδης,μονρο.

3:καλαθης,δεδας (ή αλλος)

4,5:ντοζιερ,γκετσε,μπαγκαριτς,γκολεματς,σιμονς

*και εχεις για 15αδα καλε,αραπη,καλαμπακα
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Πριν λίγο διάβασα πως έμεινε ελεύθερος και ο Καλαμπόκης από Ίκαρο.

Αυτόν και τον Πατ Καλάθη τους θέλω σαν τρελός!

Από κοντά και ο Παλάσιο της Καβάλας, που έχει και πολλές παραστάσεις από ευρωλίγκα!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

palok έγραψε:o μαυροκεφαλίδης παίζει βασικός στον γαύρο και θα είναι για μένα 100% στη λιθουανία στο ευρωμπάσκετ. Πώς στο διάολο θα τον αφήσει ελεύθερο ο duda? και πώς στο διάολο από 500+ που θα παίρνει εμείς πάνω στο άνθος της καριέρας του θα τον κλείσουμε με 150 ας πούμε???? :?

PS: επίσης νομίζω ο blackney έχει ήδη συμφωνήσει με malaga me 250 το χρόνο. μια χαρά μου φαίνεται το ρόστερ που έκανες αλλά θέλουμε 2-2,5 μύρια τουλάχιστον για να το αποκτήσουμε...
Ναί ρε έχεις δίκιο για χολαργιώτης... :P Πλακίζω βέβαια! Το συμπαθώ τον Χολαργό! Απο κει είναι και η κοπέλα μου και μένω αρκετά συχνά εκεί! Λοιπόν, για τον μαυροκεφαλίδη έχεις δίκιο δύσκολο το κόβω, απλα αν φύγουν οι αγγελόπουλοι ή γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ ποτέ δεν ξέρεις! Επισης για το Ρόντνι πιστεύω το χουμε ειδικά αν δεν επέλθει συμφωνία με την μάλαγα όπως λές. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι η δυναμή του! ΘΕΛΩ 8000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

kotsos έγραψε:Πριν λίγο διάβασα πως έμεινε ελεύθερος και ο Καλαμπόκης από Ίκαρο.

Αυτόν και τον Πατ Καλάθη τους θέλω σαν τρελός!

Από κοντά και ο Παλάσιο της Καβάλας, που έχει και πολλές παραστάσεις από ευρωλίγκα!
Σωστός! Ορίστε ένα καλό γκάρντ ο αντι μπλάκνει. Καλαμπόκης, καλός σουτέρ, διεθνής με εμπειρίες. Πάντως αυτός ο Πατ είναι ομολογουμένος δύσκολος λόγω ΠΑΟ μακάρι πάντως να τον πάρουμε! Για τον παλάσι δεν έχω γνώμη θα δώ σε επανάληψη το παιχνίδια με την καβάλα στα πλέυ οφ και θα σας πω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εκεινος ο λευκος αμερικανος σεντερ που ειχε το μαρουσι τη χρονια που ηταν ευρολιγκα ξερει κανειςπου ειναι?
οσο για τους ελληνες ελπηζω οτι φετος θα πεσουν πολυ τακασε ορισμενων καλων οπως του πελεκανου του γληνιαδακη που φευγουν απο τον γαυρο του καλαμποκη αν και πλεον ειανι λιγο μεγαλος. μεγαλη καψουρα εχω στον Πατ αν και μαλλον θα παει καπου εξω, για βαζελο που λεν καποιοι δεν πιστευω να παρει ποτε εναν παικτη ο ομπραντοβιτςπου δεν μπορει να παιξει αμυνα. επισης εχω σε εκτιμηση τον τσαμη του κολοσσου φτηνος παικτης αλλα πολυ καλη επιλογη σαν κομπο με γρηγορα ποδια παιζει καλη αμυνα καλη διείσδυση και αξιοπιστοσουτ,μακαρι παντως να μπορεσουμε να κινηθούμε νωρις τουλαχιστον για τους Ελληνες γιατι αν καθηστερησουμε ισως να ειναι αργα για καποιες καλες επιλογες
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τον jared homan λες? στη bologna ήταν. 10.6 πόντοι και 8.2 rebounds (4ος στη λίγκα).
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

1: μπλακνευ η κανας τρελιαρης αμερικανος απο ncaa (25'), αποστολιδης(8'), μαντζαρης(7')
2: κριστμας(20'), μακ γκραθ(15'), γιαννακιδης(5')
3: μαρσαλ(33'), δεδας(7')
4: ντοζιερ(25'), γκετσε(15')
5: λαζος(25'), μαυρος αθλητικος(15')
καλλες, αραπης, καλαμπακας καλυτερα δανεικοι σε μικρομεσαια της α1.
ο χρονος κατα προσεγγιση.
το θεμα ειναι να μπορεσουν να χωρεσουν μαζι ο λαζος με τον ντοζιερ. δεν θα αντεξουν τα ματια μου τον ντοζιερ του 1ου γυρου.
απο κει και περα σιγουρα θελουμε βασικο ασσο. ο αποστολιδης δεν θα με χαλαγε να μεινει.
ο κριστμας μ αρεσει αρκετα και μαζι με μακ γκραθ θα χουμε περιφερεια φωτια.
μαρσαλ ασυζητητι πρεπει να μεινει. ο πιο σταθερος σε αποδοση παικτης μας. πολλα ματς τα πηρε μονος του.
ο γκετσεφσκι επισης θα ναι οτι πρεπει για ενα ποιοτικο τεταρτο.
υγ. αν ερθει κανας πετζα μπορουμε να τον εχουμε για εναλλακτικη του κριστμας. οποτε μαλλον ο μακ γκραθ δεν μας κανει. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

πολυ θελω τον Ερτζεκ που ειναι ενας παικτης που θελει ο ΠΑΟΚ ειδικα αν εχει ενα ψηλο που μπορει να πασαρει οπωςηταν ο λαζαρος.μου αρεσει πολυ ο σιμονς της καβαλας σαν σεντερ.καλος και ο καλαθης αλλα μετα τη χρονια που εκανε δεν ξερω αν μπορουμε...ενω ελευθεροι θα ειναι απο γαυρο ο νεστεροβιτς ,ο ΧΑΛΠΕΡΙΝ ,ο πελεκανος και ισως ο γλυνιαδακης .δεν νομιζω πως θα μπορουσαμε μαυροιδη και φυσικα με το πρωταθλημα που εκανε στην ισπανια αδυνατον να ερθει ο κωστακης(που μαλλον ειναι τωρα κωσταρος).απο αυτους που εχουμε θελω ντοζιερ,θοδωρα (και φυσικα εχει αδυναμιες σαν αθλητης αλλα το μυαλο του και το μπασκετ που ξερει δεν τα βρισκεις συχνα.δηλαδη ομαδες οπως αυτε που ηταν στις 16 της ευρωλιγκα....ς φετος ειχαν καλυτερο ψηλο απο το θοδωρα?),γιαννακιδη,δεδα,ισως μαρσαλ που στην αρχη οταν η ομαδα ηταν στημενη γυρω απο το λαζαρο εδειξε οτι μπορει να μπει και στο συστημα και να κανει οτι θελει ο προπονητης,ισως τον χριστουγεννα(αφου το λεει η περδικουλα του και επιτελους ενα καθαρο πλει μεικερ.ειδαμε οτι ο συμπολιτης μας ζορισε απο εναν παικτη που ηταν αυτο που εμεις δεν ειχαμε,τον σλουκα(και αυτον τον θελω).ακομη ο παπας της ροδου,ο μαντζαρης που ομως το περιστερι θελει να τα κονομησει απο αυτον και αν φυγει ο μαρσαλ θελω πισω τον γκρεγκορι που εδειξε με την σλοβενικη οτι ειναι παικτης ευρωλιγκα..ς αφου εκανε πραγματα και θαυματα!καλος και ο λουκας του γαυρου αλλα απο οτι ακουσα τον θελουν και για του χρονου.και ο παλασιο πολυ καλος ...φερτε και 2-3 μυρια και ολα γινονται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

palok έγραψε:τον jared homan λες? στη bologna ήταν. 10.6 πόντοι και 8.2 rebounds (4ος στη λίγκα).
αρα ακυρο, μαλλον το κασε του εχει ανεβει κατα πολυ παντω ςηταν πολυ κοντρολαρισμενος ψηλος. τι εγεινε ολοι που μου αρεσαν κανουν καριερα στην ιταλια :opaokara:
δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα εγω δεν θελω τον παπαδοπουλο γιατι με εναν παικτη σαν και αυτον το παιχνιδι μας γινετε πολυ μονοπλευρο και προβλέψιμο + τις εμφανες αδυναμιες στην αμυνα ειδικα στην αντιμετώπιση του κεντρικου πικ εν ρολ. ως επι τοπλειστων προτιμώ παικτες που δεν θα γινοντε στοχως οταν θα αμυνομαστε.
τα τσακαλια του φορουμ ας δουν τι καλο κυκλοφορει στην ντβελοπμεντ λιγκ και μπορει να ειναι εφικτό, πιστευω οτι εχει αρκετους εκει σαν τον χερστον της σιενα που εβγαλε ματια φετος στην ευρολιγκα.
ΥΓ αν και δεν ειμαι φαν των ριζικων αλλαγων αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για ομηλους ή αν περασουμε τελικα απευθειας κα δεν θελουμε να ξευτιλιζόμαστε πρεπει να εχουμε μια αλλαγη στο ροστερ της ταξης του 70-80%
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”