László Bölöni
Re: László Bölöni
Στις 2:30 μ.μ παρουσιάζεται ο Μπόλονι
Πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου στις 2:30μ.μ. Η συμφωνία του Ρουμάνου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και πλέον απομένει η τυπική ανακοίνωση της επισημοποίησης της συμφωνίας για τα δύο επόμενα χρόνια.
olapaok.gr
Πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου στις 2:30μ.μ. Η συμφωνία του Ρουμάνου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και πλέον απομένει η τυπική ανακοίνωση της επισημοποίησης της συμφωνίας για τα δύο επόμενα χρόνια.
olapaok.gr
- DigitalFan
Αφού υπέγραψε να ευχηθώ και εγώ πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ
υ.γ. την παρουσίαση θα που θα τη δούμε ???

υ.γ. την παρουσίαση θα που θα τη δούμε ???
Γιατί αργεί η παρουσίαση ρε π@@στη μου;;;;;
Λέτε να πάθουμε κανα περίεργο χουνέρι;;;
Ή λέτε να σκάσει μύτη κι ο Βρύζας στην συνέντευξη;;;

Λέτε να πάθουμε κανα περίεργο χουνέρι;;;

Ή λέτε να σκάσει μύτη κι ο Βρύζας στην συνέντευξη;;;

Ναι να σκάσει, να πεί τα γαμάω όλα και αναλαμβάνω. Λάζλο απολύεσαι, Ποικιλίδη αναλαμβάνεις τα τμήματα υποδομής και ο Ζαγόρας υπεύθυνος επικοινωνίας.
Ζαγοράκης επιστάτης του προπονητικού στη μεσήμβρια με σύμβαση εποχιακή. Μόνο τον Ιούνιο.

Ζαγοράκης επιστάτης του προπονητικού στη μεσήμβρια με σύμβαση εποχιακή. Μόνο τον Ιούνιο.

- cristiano4
cristiano4 έγραψε:σπαει τον τσαμπουκά των αρδ....
Βασικά το σκέφτηκα κι εγώ, έχοντας μάθει όλοι μας την αντι-μμε πολιτική του. Γουστάρω..
Λάζλο κλάστους και πάρε μπαλάφα για ιδιαίτερα μέχρι τις 6. Μετά καφέ και πισίνα. Μετά δηλώσεις..
υ.γ. Επική ατάκα κόλκα μόλις τώρα. "Αν πάθει έμφραγμα πριν την παρουσία του, πληρώνουμε το συμβόλαιο?"
Κακίες..
Καλά τα λέει...Φαίνεται πολύ σοβαρός άνθρωπος πάντως.Μέχρι και συγχαρητήρια για το μπάσκετ έδωσε.