Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
δεν υπαρχει μπασκετμπολιστας μπραουν,κεσκεσε μπραουν;πελατη τον εκανε
ο αποστολιδης,το'να τ'αλλο..μαθε μπασκετακι σγορι μου..ο ΠΑΟΚ χρειαζεται εναν
ασσο,καθαρο ομως,ε;μπουκαδορο να κανει τις μπουκες του,με τα τρεξιματα του,
να το'χει το σουτακι του,το'να τ'αλλο..τους πηρε και τα σωβρακα ο μαρκοπουλος
με 2 παιχτες που μαζι δεν κανανε εναν..με τον στιγγερ τον τουριστα..εξαφανισμενος
ο μπραουν..εξαφανισμενος..εγω μπραουν ξερω ηλεχτρικες συσκευες,ξερω πανεπιστημιο,
παιχτη μπραουν δεν ξερω γω..ασε μωρε τωρα,με τον δασκαλο μιλας..
εγω εχω κανει διπλα στον φιλ τζακσο..
ο αποστολιδης,το'να τ'αλλο..μαθε μπασκετακι σγορι μου..ο ΠΑΟΚ χρειαζεται εναν
ασσο,καθαρο ομως,ε;μπουκαδορο να κανει τις μπουκες του,με τα τρεξιματα του,
να το'χει το σουτακι του,το'να τ'αλλο..τους πηρε και τα σωβρακα ο μαρκοπουλος
με 2 παιχτες που μαζι δεν κανανε εναν..με τον στιγγερ τον τουριστα..εξαφανισμενος
ο μπραουν..εξαφανισμενος..εγω μπραουν ξερω ηλεχτρικες συσκευες,ξερω πανεπιστημιο,
παιχτη μπραουν δεν ξερω γω..ασε μωρε τωρα,με τον δασκαλο μιλας..
εγω εχω κανει διπλα στον φιλ τζακσο..
χαχαχαχα. μάλλον δεν είναι από την Κύπρο...
PS: +1 φυσικά για blackney-palacio. θέλουμε μεγάλο άσσο ΠΡΩΤΙΣΤΑ και μετά μεγάλο ψηλό για δημιουργικό Post-up παιχνίδι. όλα τα άλλα βρίσκονται

PS: +1 φυσικά για blackney-palacio. θέλουμε μεγάλο άσσο ΠΡΩΤΙΣΤΑ και μετά μεγάλο ψηλό για δημιουργικό Post-up παιχνίδι. όλα τα άλλα βρίσκονται

καπως ετσι θα απαντουσε ο αλεφας,αν ασχολουνταν κ με το μπασκετ..
χαβα πηγα να κανω,αλλα anyway..
χαβα πηγα να κανω,αλλα anyway..
ναι ρε τρελέ και συ. μας βγήκες παρεξηγησιάρης. ΠΑΟΚ λαίμαι!!!!!

καμμια παρεξηγηση ρε..για παρεξηγησεις ειμαστε τετοιες μερες;;;;

- desperando
- Επικοινωνία:
ο Μαρσαλ σε ομαδα οπου θα πρεπει να περνει τις προσπαθειες μεσα απο συστημα με αλλους 4 ισαξιους συμπαικτες και χωρις νακραταει την μπαλα πανω απω 5 δευτερα δεν μπορει να παιξει, ουτε απεναντι σε ομαδες που πιζουν στα ορια του φαουλ με πολυ φυσικαλ γκειμ.ο μονος που θελω να μεινει απο τους υπαρχοντες ξενους και κοινοτικους ειναι ο ντοζιερ, καλος ο γκεγκεφτσι αλλα θα φανουν ολες του οι αδυναμιες και με ομαδες που παιζουν σύγχρονο μπασκετ θα τις πληρωσουμε. εξαλουδεν ειναι αναγκη να δεινεις ενα απο τα μεγαλλητερα σου συμβολαια σε καποιον που τρακερνει πανω στον ντοζιερ.οι αλλοι 2 αμερικανοι θα ηθελα να ειναι ενας φοργουρντ τύπου σμιθ που ειχε ο πανελληνιος και ενα σεντερ με γρηγορα ποδια (οι σκαουτερ του φορουμ μπορουν να προτείνουν). απο Ελληνες θα ηθελα καποιους απο γλυνιαδακη, πελεκανο, παπα, καλαθη και σε δευτερη επιλογη Τσαμη καλαμποκη (δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι) Μπατη. κοινοτικους Μου Μου ή καποιον σαν και αυτον μαγκραθ αν εχει ξεπερασει πληρως τον τραυματισμο του ,ντελι, ερτσεκ, γκολεματς. μπαγκαριτς.
Ματζιαρης Καλαθης για αρχη και Λαζαρο Παπαδοπουλο και αν γινει και το λοκ αουτ Πετζα
παρεμπιπτόντως εσείς που προτείνετε τον brown για βασικό play maker στον μελλοντικό ΠΑΟΚ δεν φοβάστε μην πάθουμε τίποτα εμείς οι γέροι του φόρουμ????
PS: ο aureliano έχει εξαφανιστεί. Πρέπει από χτες το βράδυ να ψάχνει κάθε αρειανό στην θεσσαλονίκη πόρτα-πόρτα για να του την πεί!!!!

PS: ο aureliano έχει εξαφανιστεί. Πρέπει από χτες το βράδυ να ψάχνει κάθε αρειανό στην θεσσαλονίκη πόρτα-πόρτα για να του την πεί!!!!

για smith ήμουνα φόλα υπέρ από την παρουσία του στον κολοσσό! φέτος όμως παρόλο που επιθετικά έκανε παπάδες δεν μου γέμισε το μάτι. άμυνα με τα μάτια και κανένα διάβασμα στην επίθεση παρά μόνο "θα το βάλω γιατί είμαι παιχτάρα" (άσχετα αν συνήθως το βαζε). anyway φαντάζομαι εννοείς αν φύγει ο dozier...
PS: ο thompson του ικάρου πιο πολύ μου κάνει...
PS: ο thompson του ικάρου πιο πολύ μου κάνει...

Ξεχασα και τον Σιμςbristol έγραψε:Ματζιαρης Καλαθης για αρχη και Λαζαρο Παπαδοπουλο και αν γινει και το λοκ αουτ Πετζα
Εγω αν πω οτι δεν θελω το λαζο στην ομαδα για χιλιους δυο λογους θα γινω κακος?