Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από city_boy »

eorptol έγραψε:
city_boy έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ολα τα ποστ ολων των φορουμ να απευθυνονται στον εορπτολ και να τα απανταει ο εορπτολ.

Σιγα τα αιματα ρε,καλοκαιρι ειναι δεν μαλωνουμε.Ποιος εβγαλε ακρη για να βγαλω εγω.
ρε φιλε δεν πιστευω ΠΑΟΚΤΣΗΣ να ευχοταν να κλεισει ο ζησης στον βαζελο εκτος αν ειχε προσωπικο προβλημα μαζι του
.....εσυ τι ζορι εχεις που απανταω απευθυνεσε σε καποιον συγκεκριμενο ? καντο με p.m αν ειναι ετσι.....
ρε παιδι μου αυτοι οι καθαροαιμοι καλα παιδια αλλα οταν δεν τους αρεσει η απαντηση ολη η δημοκρατικοτητα τους παει περιπατο..... :) :) :) :)

σιγα την απαντηση που εδωσες ρε επιστημονα!!!ανατριχιασα!!!!

εγραψα ενα πραγματακι και μου φτανει.ουτε θελω να το αναλυσω ουτε με νοιαζει καθως οποτε το επιχειρησα ειχαμε αλλα.καλο καλοκαιρι..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

DimisK έγραψε:
niko70 έγραψε:Βγες και διέψευσε ΤΩΡΑ, γιατί αυτό που γίνεται είναι πολύ χειρότερο από αυτό που πήγε να γίνει...Τώρα αν όντως το ισχυρίστηκες, άντε στο καλό και να μας γράφεις...

υ.γ. ερασπορ στο δελτίο ειδήσεων : "...γιατί όπως ισχυρίστηκε δέχτηκε απειλές η οικογένειά του..."

Τα είπες όλα...
Ετσι!

Ζήση κρίμα....

Τώρα είναι σε χειρότερη θέση...agree Κι γω!!
kos

Δημοσίευση από kos »

ελα ρε παιδια που πρεπει να κανει και συνεντευξη τυπου για να εξηγησει τις παπαριες του καθε πεταμενου.
το πραγμα κανει μπαμ απο μακρια.
τους ειπε ο ζησης οτι δεν παει, τον ρωτησαν γιατι, τους πεταξε ενα με πιεζουν, απο τον βαζελο το εδωσαν στους δικους τους των μμε και αυτοι σαν κλασικοι αρδ εκαναν την τριχα τριχια.
εκει που εγραφε ενας παπαρολαγος για πιεσεις σκεφτηκε να βαλει και λιγη σαλτσα. δεν του εφτανε η πιεση. εγραψε και για απειλες. ο αλλος το πηγε λιγο παραπερα και εγραψε για απειλες στον πατερα του στην καβαλα κτλ κτλ.

το θεμα με τον πρασινο λαγο τελειωσε. περιμενουμε να δουμε εαν θα τα βρουν οι δικοι μας.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

και εγώ δε βλέπω για πιο λόγο να πρέπει να πει κάτι περισσότερο.

να διαψεύσει pious ? αυτούς που επί μια βδομάδα γράφαν τη κυριακή πιάνει δουλειά, όχι τη δευτερα πιάνει δουλειά , όχι τη τεταρτη επικυρώνεται η πρόσληψη όχι τη πέμπτη πιάνει δουλειά?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Α, οκ, δηλαδη ο Ζησης ειπε "με πιεζουν, δεν μπορω να ερθω" και ενταξει ολα καλα!

Δηλαδή αν δεν τον πιεζαμε, θα πηγαινε ;!;

Το λεμε τοσο ελαφρα τη καρδια αυτο το πραγμα... :(

edit: Αυτο που θέλω να πω με λιγα λογια, ειναι οτι τα εσωτερικα κινητρα του Ζηση δεν τα γνωριζουμε, για αυτο και περπαταμε στο σκοταδι...

Τους ειπε οχι απο την αρχη;
Τους ειπε "δειξτε μου τα λεφτα και θα σας πω";
Τους ειπε ναι αλλα το ακυρωσε επειση τον πιεσαμε εμεις οι οπαδοι, ενω ο ιδιος ηθελε να παει;

Παντως πηγε-δεν πηγε, εφοσον οι 2 τελευταιες περιπτωσεις ισχυουν, τοτε σορυ, αλλα ράγισε το γυαλι...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Εικόνα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

eorptol έγραψε: ρε φιλε δεν πιστευω ΠΑΟΚΤΣΗΣ να ευχοταν να κλεισει ο ζησης στον βαζελο εκτος αν ειχε προσωπικο προβλημα μαζι του
Και ΠΑΟΚτσης ειμαι,και προσωπικο προβλημα δεν εχω μαζι του,και ευχομουν να παει στο βαζελο!Γι'αυτο την επομενη φορα..........."μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα,μη λες".
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Η απάντηση του Δημήτρη Γόντικα ήταν πως «εμείς συζητούσαμε μαζί του αλλά τα υπόλοιπα τα έγραφαν οι εφημερίδες. Αυτά τα περί συμφωνίας», θέλοντας να καλύψει την πέρα για πέρα λάθος επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης. Εξάλλου από την στιγμή που δεν πέφτουν υπογραφές δεν μπορείς να είναι σίγουρος για κανέναν και για τίποτα. Όπως επίσης οι δημοσιογράφοι δεν έβγαζαν από το μυαλό τους τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

ΤΟ έβαλα για έναν και μοναδικό λόγο. Για να μην υπάρχει κανένα ερωτηματικό από κανέναν αδελφό ΠΑΟΚτσή η μέλος εδώ η απλά αναγνώστη, ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του Ζήση Βρύζα από μια μερίδα αδελφούς ΠΑΟΚτσήδες. Τάδε έφη Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος διοικεί αυτήν την στιγμή την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ωραία στον μπανανιακό έριξε χυλόπιτα.

Σε εμάς ακόμα ΔΕΝ έδωσε απάντηση.

Γιατί σε περίπτωση άρνησης του προδότης δεν είναι σίγουρα αλλά σκεφτόταν τον μπούστη τον λαγό και σίγουρα δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για εμάς.

Επειδή τον τελευταίο καιρό έβλεπε τα παιχνίδια με τον Ζαγόρ όπως παλιά ας βγεί και ας μας πει τους λόγους που δεν έχουν εκλείψει σε σχέση με τους λόγους που θα έπρεπε να σκεφτεί κίνηση να πάει σε άλλη ομάδα και μάλιστα που ουδέποτε είχε σχέση να ηρεμήσουμε και εμείς.

Μ άλλα λόγια πως του ρθε να σκεφτεί τέτοιο πράμα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και τι θέλατε ρε παιδια να γράψουν οι ΑΡΔ του λαγού?
Οτι μας έκλασε ο Ζησης?Δε γίνονται αυτά .Κάτι έπρεπε να
σκαρφιστούν για να "ταΐσουν" το το κοπάδι.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Συμφωνω...
Εξαλλου τα ειπαμε..

http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... hteia.html
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θα αργήσεις κι άλλο για να ξέρω αν είναι να το κλειδώσω?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kωστα δε με πολυνοιάζει πλέον

Αυτός θα χάσει αν δεν έρθει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Παρομοίως αδερφέ.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ρε παιδια τι γινετε?εχει μαθει κανεις?γυρισε ο βρυζας δε γυρισε απαντησε δεν απαντησε?τι παιζεται?ακουσατε τιποτα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”