10. Robert Lorenzo Dozier Jr.
Re: 10. Robert Lorenzo Dozier Jr.
ανανεωση τωρα....ο πιο σοβαρος παικτης μαζι με γκετσε...σημερο το πηηρε μονος του
- KalamarGiannis
καθοριστικης σημασιας το ταπιδι στο πουστροπαιδο τον ταπουτο κ το επιθετικο ριμπαουντ κ το καλαθι λιγο πριν το τελος,που εγειρε οριστικα την πλαστιγγα υπερ μας.......ανανεωσηηηηηηηηη λαιμαι........ 

Κατι ηξερε ο πολυξεριδης οταν ελεγε οτι θεωρητικα εισαι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας, σε ολη τη σειρα το εκανες πραξη.
Μπραβο σου αξιζεις μια θεση στον ΠΑΟΚ της ευρωλιγκα.
Μπραβο σου αξιζεις μια θεση στον ΠΑΟΚ της ευρωλιγκα.

Επική εμφάνιση. Παικταράς... Μαζί με ένα καθαρό πεντάρι θα κάνει θραύση...
Να δείτε που σε 2-3 χρόνια θα είναι καλύτερος του Batiste...
έκανε τα πάντα σήμερα!!!όντως επική εμφάνιση!!!μακάρι να μείνει του χρόνου!!!
Το μόνο που με χάλασε είναι οτι δεν τα πήγε πολύ καλά στον τομέα των ριμπάουντ...πρέπει να βελτιωθεί αρκετά

Το μόνο που με χάλασε είναι οτι δεν τα πήγε πολύ καλά στον τομέα των ριμπάουντ...πρέπει να βελτιωθεί αρκετά

kondoras έγραψε:Επική εμφάνιση. Παικταράς... Μαζί με ένα καθαρό πεντάρι θα κάνει θραύση...
Ο μαλοουν θα ζηλευει

Κοψε ρε.

Καλα οι 17 πόντοι , καλά τα 18 ριμπάουντ αλλα το καλυτερο απο όλα ήταν η μια μολις αλλα καλή τάπα στα μουτρα του ταπουτ(σ)ου.
Μπραβο ρε παικταρα...
Μπραβο ρε παικταρα...
- PaOkArAsIrAkLiO
Ο καλυτερος μας χθες! Μιλανε οι αριθμοι για αυτον. Double-double με 19 ριμπαουντ!!! 

palok έγραψε:αν και στο ιβανώφειο παίξεις σαν περιφερόμενο πτώμα που μόλις ηρθε απο αμερική και δεν ξέρει τι σημαίνει ελλάδα και Α1 καλύτερα να μας δώσεις μόνος σου πίσω όσα λεφτά πήρες και να αποχωρήσεις προς NBA. νομίζω οτι οι κόμματοι και οι ασημακόπουλοι δεν σου ταιριάζουνε. θες κάτι πιο σκληρό εσύ παλικάρι μου: carlos boozer και τέτοιους για να παίξεις...
βραβείο σας τα λεγα στον palok. έχεις μάτι αγόρι μου εσύ να σε πάρουνε για scouter στον συμπολίτη...

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Λοιπόν κάποια πράγματα που προφανώς δεν γνωρίζεται για τι παίχτηκε το καλοκαίρι του 2010 με το Ρόμπερτ ή γνωρίζεται αλλά ξεχνάτε. Ο Ρόμπερτ έκανε την προσπαθειά του στο περσινό Σάμερ Λίνγκ με την φανέλα των Χίτ, ενώ όμως όλα ήταν μέλι γάλα και προοριζόταν για Έκτος Παίχτης τους την τελευταία στιγμή δεν έγινε ντράφτ αφού όμως πρώτα του δόθηκαν εξηγήσεις γιατί το γλυκό δεν έδεσε. Ο λόγος; Δεν υπήρχε χώρος στο σάλαρι κάπ της ομάδας της Φλόριντας λόγο του ερχομού του Τζέιμς, Μπός, Γουέιντ. Επίσης, του είπαν πώς ακόμα και να υπήρχε δεν θα έπαιρνε το χρόνο συμμετοχής που δικαιούταν βάση της αξίας του λόγο των τριών σούπερ στάρ οι οποίοι ετοίμαζαν την ομάδα τους για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. ( βρίσκονται στο τελικό και η σειρά είναι στο 2-2 όπως όλοι γνωρίζουμε) Του δόθηκαν βέβαια εγγυείσεις για την νέα χρονιά ότι με ένα καλό Σάμερ Λίγκ θα πάρει μία και καλή την φανέλα τους.
Τα προσόντα του και η ικανότητα του λίγο έως πολύ γνωστή! Το καλύτερο παιχνιδί του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο φαρμακερό παιχνίδι με τον Άρη! 18 ριμπάουντ 17 πόντους 3 ασσίστ 1 κόψιμο! Το θέμα είναι ότι για να παραμείνει πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις να υπογράψει με αυξημένες αποδοχές και να μπέι ρήτρα περίπου 400.000 ευρώ καθώς τώρα οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν στα ύψη!
Μπράβο Ρόμπερτ πάντα σε πίστευα και σε ευχαριστώ για την χαρά που μου χάρισες!
Τα προσόντα του και η ικανότητα του λίγο έως πολύ γνωστή! Το καλύτερο παιχνιδί του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο φαρμακερό παιχνίδι με τον Άρη! 18 ριμπάουντ 17 πόντους 3 ασσίστ 1 κόψιμο! Το θέμα είναι ότι για να παραμείνει πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις να υπογράψει με αυξημένες αποδοχές και να μπέι ρήτρα περίπου 400.000 ευρώ καθώς τώρα οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν στα ύψη!
Μπράβο Ρόμπερτ πάντα σε πίστευα και σε ευχαριστώ για την χαρά που μου χάρισες!
palok έγραψε:palok έγραψε:αν και στο ιβανώφειο παίξεις σαν περιφερόμενο πτώμα που μόλις ηρθε απο αμερική και δεν ξέρει τι σημαίνει ελλάδα και Α1 καλύτερα να μας δώσεις μόνος σου πίσω όσα λεφτά πήρες και να αποχωρήσεις προς NBA. νομίζω οτι οι κόμματοι και οι ασημακόπουλοι δεν σου ταιριάζουνε. θες κάτι πιο σκληρό εσύ παλικάρι μου: carlos boozer και τέτοιους για να παίξεις...
βραβείο σας τα λεγα στον palok. έχεις μάτι αγόρι μου εσύ να σε πάρουνε για scouter στον συμπολίτη...![]()
Θέλω και εγώ......
από cellophan » Κυρ Φεβ 13, 2011 7:06 pm
Με την προσθήκη ενός καλού απλά ψηλού και την αλλαγή των συστημάτων σε ένα πιο σύγχρονο και πιο γρήγορο μπάσκετ, είμαι της άποψης πως η απουσία του θα φανεί πολύ λίγο. Ταυτόχρονα θα ανέβει και ο Ντόζιερ. Πλήγμα πολύ μεγάλο η απώλεια Μακ Γκραθ αυτό τον καιρό που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στο πέρασμα του ΠΑΟΚ στο νέο τρόπο παιχνιδιού λύνοντας τα χέρια του Μαρκόπουλου.