Νομίζω και όπως τον βλέπω ψυχακια... Είναι αυτο ακριβώς που χρειαζόμαστε.
ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ

Το πε και το κανε ο παπάρας...Sera4 έγραψε: υγ ο γκικα προς παραδειγματισμο θα φαει συμβολικο μπαν 30 λεπτων(ελπιζω να μην το παρει πατριωτικα)...
Ο Μπόλονι ανέλυσε και από κοντά στον 40χρονο πρόεδρο του ΠΑΟΚ την φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο, λέγοντάς του σε γενικές γραμμές πως είναι λάτρης της αγωνιστικής πειθαρχίας, βάζει την ομάδα πάνω από πρόσωπα και στοχεύει πάντα στην δημιουργία ομάδων με νέα παιδιά, οι οποίες είναι ανταγωνιστικές και έχουν διάρκεια.Armagedonas έγραψε:ΥΓ Μπορει απο τα ρεπορταζ των ομαδων να απαγορευτει η κωμικοτραγική φραση "ειναι λατρης της πειθαρχιας και της σκληρης δουλειας".....???
Λες και υπαρχει προπονητης που να ειναι λατρης των μπουζουκιών και του χαβαλέ....
Εγώ να δεις..Πάντως να σημειώσω κάτι που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε! Πέρυσι μετά την απόλυση Μπερέτα σε τόπικ για νέο προπονητή πρώτος ο Oli ανέφερε το όνομα Μπολόνι. Εγώ προσωπικά δεν τον ήξερα και από το link που είχε βάλει ο Oli τον έμαθα. Τα σέβη μου! Α, και περιμένουμε εναγωνίως να δούμε και φέτος εκείνες τις τρομερές αναλύσεις αγώνων!niko70 έγραψε:Περιμένω olivares εναγωνίως......
το τριτο θα ηταν να μας αδειασει την γωνια αυτο το ορθιο καδρονι ο παπαζογλου.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλός προπονητής με αξιόλογο έργο πίσω του! Ένα πολύ καλό δεύτερο βήμα για τη δημιουργία μιας σωστής ομάδας (το πρώτο ήταν η φυγή του Χάβου).
Καλώς ήρθες αδελφέ Μπόλονι στην παρέα μας!
ε οχι και καδρονι...sporos123 έγραψε:
το τριτο θα ηταν να μας αδειασει την γωνια αυτο το ορθιο καδρονι ο παπαζογλου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν βλεπεις playmate Παρασάνδαλε
Γενικά ψιλο-σαβούρα παίζει