Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 8/6 19:00 nova3
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 8/6 19:00 nova3
Εχεις δικιο, δεν περναει ..
γι αυτο ασε να παω παλατακι μπας και περασει γιατι σπιτι δεν παλευεται...
γι αυτο ασε να παω παλατακι μπας και περασει γιατι σπιτι δεν παλευεται...
- KalamarGiannis
με πήρε από τα εκδοτήρια στην Πυλαία φίλος, γίνεται Ο ΠΑΝΙΚΟΣ στο γήπεδο...μιλάμε για sold out σήμερα από 1 ώρα πριν ...πάω κι εγώ μη και δε βάζουν ούτα τα διαρκείας μέσα χε χε...
εννοείται ότι χωρίς Σλούκα ΑΝ κατέβουν δεν έχουν ελπίδα καμιά...
όσο για την 3η θέση σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα και το σκουλίκι προσπάθησε να αποπροσανατολίσει ως συνήθως...
και να φωνάξουμε και το αγαπημένο μου ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗ-ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ Σ...

εννοείται ότι χωρίς Σλούκα ΑΝ κατέβουν δεν έχουν ελπίδα καμιά...
όσο για την 3η θέση σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα και το σκουλίκι προσπάθησε να αποπροσανατολίσει ως συνήθως...
και να φωνάξουμε και το αγαπημένο μου ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗ-ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ Σ...

Οπαδοί ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ και οι υπόλοιποι μέσα στο παρκέ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Make us proud!!!
ξεκιναω..ελπιζω να το χαρουμε..φωνη,οχι επεισοδια και νικη..η χαρα του μπασκετικου
Δωστε λινκ στο λαο, εδω που ειμαι παλι καλα που εχω ιντερνετ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
- cristiano4
Μία περίπου ώρα, πριν την έναρξη του 4ου μικρού τελικού της Α1, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη, δημιουργήθηκε ένταση στις κερκίδες της Πυλαίας, με τους αστυνομικούς να κάνουν μάλιστα χρήση χημικών!
Πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο διάζωμα του PAOK Sports Arena, όπου βρίσκονταν οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά, οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε ένταση. Ο λόγος φαίνεται να ήταν, η προσπάθεια ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, προθέρμανση για την ομάδα του Αρη κάνει ο Κώστας Σλούκας, που είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια του 3ου μικρού τελικού. Η συμμετοχή του έλληνα γκαρντ θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο διάζωμα του PAOK Sports Arena, όπου βρίσκονταν οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά, οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε ένταση. Ο λόγος φαίνεται να ήταν, η προσπάθεια ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, προθέρμανση για την ομάδα του Αρη κάνει ο Κώστας Σλούκας, που είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια του 3ου μικρού τελικού. Η συμμετοχή του έλληνα γκαρντ θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
λογω δουλειας,καθηλωμενοι..παντως για οσους εχουν κατεβασμενο
το veetle,το http://stepens.blogspot.com/ ειναι πολυ καλη επιλογη
δεν κολλαει..
το veetle,το http://stepens.blogspot.com/ ειναι πολυ καλη επιλογη
δεν κολλαει..
- PaOkArAsIrAkLiO
Του χρονου το final-4 ειναι στην Κωνσταντινουπολη!! Τυχαιο;; Δεν νομιζω! ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΕΩΩΩ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟΛΕ ΟΛΕΟΟΟΟ!!!

Εεεετσι μπραβο!! Προτου αρχισει ουσιαστικα το ματς...χωρις να εχεις να κερδισεις κατι...χωρις να πιεζεις τον αντιπαλο με αυτο τον τροπο...δινεις την ευκαιρια στο Δαμιανιδη να κανει το "παιχνιδι" του και να ειμαστε υποψηφιοι για αδειασμα γηπεδου!! ΠΑΟΚ εισαι (ντιπ μυαλο).
Τωρα αν αρχισουν να σε σφαζουν οι διαιτητες πως θα αντιδρασεις; Βουτυρο στο ψωμι τους!!
Τωρα αν αρχισουν να σε σφαζουν οι διαιτητες πως θα αντιδρασεις; Βουτυρο στο ψωμι τους!!
Να πηγαίνεις μια φορα το χρόνο στο γήπεδο και να δημιουργείς και πρόβλημα στην ομαδα... Ωραίοι ρε..
- PaOkArAsIrAkLiO
Η βλακεια δεν εχει σχεση με χουλιγκανισμο! Ουτε τα σπασαν ουτε πεταξαν τιποτα επικινδυνο μεσα....αλλα εκαναν αυτο που θα ευχονταν το στρακιπου ο δαμιανιδης και αυτο φτανει.
Όταν τα έκαναν αυτά οι ρούλιδες έλεγαν αυτές είναι ωραίες ατμόσφαιρες...
Τώρα δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα..
ΡΕ ΟΥΣΤ..!!
Τώρα δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα..
ΡΕ ΟΥΣΤ..!!

- PaOkArAsIrAkLiO