Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
χαχα με προλαβαν ρε μου το ειπαν
εντάξει μέτριος-καλούτσικος ήταν κάποτε
τώρα δεν ξέρω
εντάξει μέτριος-καλούτσικος ήταν κάποτε
τώρα δεν ξέρω
Δίνω hint και κρεμάω το φίλο Γιώργο.... Το ρουφιανεύω.... Όταν πήγαινα Β2 στο Λύκειο αυτός ήταν Γ2...... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
- cannibalfrag
Re paidia,kena sthn amyna den eixame toso poly...mprosta theloume paiktes...
10ari,aristera kai for (2 mporei)
tou robert ego leo oti 99% den isxyei...
ara ta lefta tha pesoun prosta...
10ari,aristera kai for (2 mporei)
tou robert ego leo oti 99% den isxyei...
ara ta lefta tha pesoun prosta...
- desperando
- Επικοινωνία:
τοσο ξερεις απο μπαλα τοσα λες ηλικιακα οι προοθησεις νεων γινονται απο την επιθεση στην αμυνα μπορεις πιο ευκολα να βαλεις ενα ταλεντο να παιξει εξτρεμ καιτα λαθη απειριας του να μην σου στιχησουν τοσο οσ αν βαλεις καποιον στην αμυνα εκει οι παικτες πρεπει να εχουν περισσοτερη εμπειρια. τελως παντων στειλε αν μπορεις ΠΜ αν και νομιζω εχω καταλλαβει ποιος ειναιjoshua έγραψε:Αν θεωρησουμε, αφου ηδη ο kos το ξεφουρνισε, οτι ολοι εννοουμε οτι προοριζεται κυριως για κεντρικος αμυντικος,σε σχεση με ποιον ειναι καλητερος? Τον σαβινι ? Ακομα και αν ειναι, αυτο τι λεει? Ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο εναν αμυντικο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΟΓΚΟΛΙΘΟ να λυσει το προβλημα που εχουμε ψηλα.Αυτο το κανει ο κυριος????? Θα παρουμε και αλλον? Για ποιο λογο να κανω τοτε μεταγραφη των 200.000 ?Για τεταρτο κεντρικο που παιζει 5 παιχνιδια την σεζον? Γιατι να μην μπει ενας πιτσιρικας τεταρτος? Αν δεν γινει σε αυτη τη θεση προωθηση πιτσιρικα, που θα γινει?
O Parasandalos που πηγε?
Ψαχνει την 15χρονη?
Απαντηστε μου με πι εμ αμα ειναι.
Ψαχνει την 15χρονη?
Απαντηστε μου με πι εμ αμα ειναι.
παρασανδαλε αν φας την δεκαπενταχρονη κανονισε να μας κανεις κατασταση με τις συμμαθητριες
Παρασάνδαλε φρόντισε να έχει κλείσει τα 15... Δεν λέει να φας κάγκελο για παρασάνδαλου πήδημα...