Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
δεν πατε καλα..τπτ αλλο.
πατε σε καμια παραλια,καντε κανενα μπανιο,βρειτε καμια γκομενα.Οι μεταγραφες ουτως η αλλως δεν αποφασιζονται απο τον κοσμο..Ειναι αρρωστο αυτο που γινεται εδω και 10 σελιδες.Ανακατευτηκαν ηλεκτρολογικα,αξιες,παλτα,μητσοι,σαρδελες,αναστασακοι,μπολονι,παρασανδαλοι..
ΕΕΕΕ..Ηρεμια
πατε σε καμια παραλια,καντε κανενα μπανιο,βρειτε καμια γκομενα.Οι μεταγραφες ουτως η αλλως δεν αποφασιζονται απο τον κοσμο..Ειναι αρρωστο αυτο που γινεται εδω και 10 σελιδες.Ανακατευτηκαν ηλεκτρολογικα,αξιες,παλτα,μητσοι,σαρδελες,αναστασακοι,μπολονι,παρασανδαλοι..
ΕΕΕΕ..Ηρεμια
- xrictoforoc
Δεν ξέρω αν θέλω να μάθω ή όχι...........πάντως Γιώργο,στείλε ένα PM να γελάσω λίγο αγορίνα μου! 

Έχω γυναίκα και κοιμάται. Παραλίες στην άδεια. Σε μία ώρα πάω γυμναστήριο. Μεσημεριανά δεν βλέπω.......... οπότε ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πλακα πλακα τωρα που ειπες για γ@μησια ....τοσο καιρο που εχω μπας κ γ@μησω κανα 15χρονο που μ κολαει.....κ παω φυλακη.....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- cannibalfrag
αφου καταφερνεις και γ@μας με τετοια φατσα που εχεις στο αβαταρ εισαι και ο πρωτος

che4 σε ευχαριστώ πολύ.... δε σου στέλνω που μου να σε ευχαριστήσω γιατί μάλλον είναι σπαστικό το να τα σβήνεις... thanks και πάλι αλλά ρε παίδες σιγά τη λύση!!!!!!!!