Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- paok kerkyra
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Αν το κριτήριο σας για να πάρετε διαρκείας ειναι τι παίχτες θα πάρει ο ΠΑΟΚ και αν θα φύγει ο Βιεϊρινια τότε τι να πω κάπου εχω λάθος εγω μάλλον που θεωρώ οτι δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και οτι για την τρέλα του και την αρρώστια του δεν λογαριάζει ούτε αν έχει Χάβο στον πάγκο ούτε αν παίζει ο Παπάζογλου η ο Σαββίνι η ο Φιλομένο αλλα γεμίζει κάθε Κυριακή την Τούμπα και κάνει αποβάσεις σε αλλες έδρες...
μην ειστε απαισιοδο3οι, για μπακαπ που δεν γκρινιαζει κ αυτος καλος ειναι. οι κανονικες μεταγραφες θα αρχισουν σε λιγο τωρα ειναι τα ''μπαλωματα''
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
οχι δεν ειναι ετσι απλα οπως δινεις οραμα στον ΠΑΟΚ ετσι δινεις κ στον οπαδο...
αν δε κλεισει ο προπονητης ,,,,παιχτης δε προκειται να ερθει ολα προτασεις ειναι ....
αν δε κλεισει ο προπονητης ,,,,παιχτης δε προκειται να ερθει ολα προτασεις ειναι ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 08 Ιουν 2011, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δε σου ελεγα γιωργο αυτοι εδω θελουν παραμυθι.....
ξεκιναω
1. κλεισαμε ρικελμε
2. ερχεται να υπογραψει ο αιμαρ
3. δυνατο μπασιμο ζαγορακη για ροναλντο
4. φτανει θεσσαλονικη αργα το βραδυ ο πικε με τη σακιρα που απο μικρα παιδια ηταν ΠΑΟΚ....
ξεκιναω
1. κλεισαμε ρικελμε
2. ερχεται να υπογραψει ο αιμαρ
3. δυνατο μπασιμο ζαγορακη για ροναλντο
4. φτανει θεσσαλονικη αργα το βραδυ ο πικε με τη σακιρα που απο μικρα παιδια ηταν ΠΑΟΚ....
Δεν ειναι το μονο κριτιριο,ομως να πηγαινω στο γηπεδο και να βλεπω ρομπεροσαβινοπαπαζογλου να ταλαιπωρουν την μπαλα και την οραση μου δεν το κανω.paok kerkyra έγραψε:Αν το κριτήριο σας για να πάρετε διαρκείας ειναι τι παίχτες θα πάρει ο ΠΑΟΚ και αν θα φύγει ο Βιεϊρινια τότε τι να πω κάπου εχω λάθος εγω μάλλον που θεωρώ οτι δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και οτι για την τρέλα του και την αρρώστια του δεν λογαριάζει ούτε αν έχει Χάβο στον πάγκο ούτε αν παίζει ο Παπάζογλου η ο Σαββίνι η ο Φιλομένο αλλα γεμίζει κάθε Κυριακή την Τούμπα και κάνει αποβάσεις σε αλλες έδρες...