Kι εσύ που έχεις φώτο βρε τραχανά, που πας?

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Δεν ξέρω από μεταγραφικά εγώ στο σιδέρωμα είμαι καλή και στις πίπες...efthimis_paok έγραψε:Ο Σακελαριου ηρθε στα 23 σαν λυση αναγκης. Οποτε λες,σχετικα μικρος,βλεπουμε. Εδω μιλαμε για 28 χρονων μαντραχαλο στην αρχη της μεταγραφικης περιοδου. Εκτος και αν τον παιρνουμε με προοπτικη να παει καπου δανεικος σαν ανταλλαγμα....λεω εγω τωρα...!
Ηταν καλουτσικος σε ενα ματς που ειχα δει προπερσι,αλλα δεν τον σκεφτηκα ποτε για τον ΠΑΟΚ.
κλαίω ΛΑΙΜΑΙ....PARASANDALOS έγραψε:γτ μπορει να της αρεσω χααχαχαχαχ
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!eorptol έγραψε:ελα ρε τωρα οι μαντζαρεοι θα προτεινουν μεχρι και τον κουτσομητρο ακομη προπονητη δεν πειραμε αυτος θα αποφασισει στην τελικη .......
Ωραίο ανέκδοτο...
Δεν αποφασίζει ο προπονητής αλλά ο τεχνικός σου διευθυντής. Που το περίεργο; Ή μήπως περιμένεις να ανακοινωθεί ο προπονητής και να σου φέρει 5-6 παίκτες και να αποφασίσει και για το ποιοί θα φύγουν ποιοι θα μείνουν; Και όλα αυτά σε΄ενα μήνα... Αν τον είχε κλείσει από τα πλέι οφ θα έκανες μαζί του τον σχεδιασμό.D.A.A.T. έγραψε:H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!eorptol έγραψε:ελα ρε τωρα οι μαντζαρεοι θα προτεινουν μεχρι και τον κουτσομητρο ακομη προπονητη δεν πειραμε αυτος θα αποφασισει στην τελικη .......
Ωραίο ανέκδοτο...
για πες.ποιος αποφασιζει?
ΥΣΤ:Για ρωτα τα τσακαλια στο σαιτ σου,ο Βρυζας ποτε ξεκιναει με τον βαζελο και ο λιμα ποτε ανακοινωνεται??
Moυ μοιάυες πολύ πριν κάνω την εγχείρηση...PARASANDALOS έγραψε:ενα καρυδι που πηδαει απο δεντρο σε δεντρο....