Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Betonieras
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
http://transfernews.gr/news/articles/ad ... edrou.html
Ο αδερφός του φίλου μου
8 Ιουνίου 2011
0Share
Αγαπητό μου ημερολόγιο είμαι αρκετά χαρούμενη σήμερα.Ήρθε να με επισκεφτεί ένας φίλος, ο Λοράν.Είχαμε γνωριστεί στην Αγγλία, όταν φορούσε τα ασπρόμαυρα. Μιλήσαμε για πολλά. Για την οικονομική κατάσταση στην χώρα, για τα νέα δεδομένα. Για πολλά και διάφορα. Μιλήσαμε και για την πατρίδα του και έναν άλλον παλιό μας φίλο που μας έφυγε πρόσφατα από την Θεσσαλονίκη.Κάπου εκεί και ενώ του εξηγούσα ότι ο συμπατριώτης του άφησε μεγάλο και ανεκπλήρωτο κενό μου έδωσε και μια χαρούμενη είδηση. «Ο αδερφός μου έρχεται Θεσσαλονίκη. Αρκετά έκατσε… στα σύνορα. Τα πράσινα άλλωστε δεν του αρέσουν βασικά…!»Αυτή θα είναι η πιθανότητα η πρώτη νέα επίσκεψη στο σπιτικό μου για…. το 2012!
Ο αδερφός του φίλου μου
8 Ιουνίου 2011
0Share
Αγαπητό μου ημερολόγιο είμαι αρκετά χαρούμενη σήμερα.Ήρθε να με επισκεφτεί ένας φίλος, ο Λοράν.Είχαμε γνωριστεί στην Αγγλία, όταν φορούσε τα ασπρόμαυρα. Μιλήσαμε για πολλά. Για την οικονομική κατάσταση στην χώρα, για τα νέα δεδομένα. Για πολλά και διάφορα. Μιλήσαμε και για την πατρίδα του και έναν άλλον παλιό μας φίλο που μας έφυγε πρόσφατα από την Θεσσαλονίκη.Κάπου εκεί και ενώ του εξηγούσα ότι ο συμπατριώτης του άφησε μεγάλο και ανεκπλήρωτο κενό μου έδωσε και μια χαρούμενη είδηση. «Ο αδερφός μου έρχεται Θεσσαλονίκη. Αρκετά έκατσε… στα σύνορα. Τα πράσινα άλλωστε δεν του αρέσουν βασικά…!»Αυτή θα είναι η πιθανότητα η πρώτη νέα επίσκεψη στο σπιτικό μου για…. το 2012!
- paok kerkyra
-
Betonieras
Ο Ρομπερ του Πανθρακικου.....? (Λορεν-Laurent Robert πρωην της Newcastle)-παλιος φιλος αφησε μεγαλο κενο Olivier Sorlin- αδερφος του Λορεν Bertrand Robert Πανθρακικος (συνορα-πρασινα)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Betonieras την Τετ 08 Ιουν 2011, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Τι ρολο βαραει αυτος και γιατι ευχομαστε να μην ισχυει?
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Παπάς, Παπάς γαμιέται ο Πειραιάςpaok kerkyra έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/en/bertr ... _5712.html
Aυτόν εννοεί 100% μακάρι να ειναι παπάς...
-
Dimg4
καλως την! Αυτος ειναι, τον βρηκαν τα τσακαλια?
- efthimis_paok
Μετα απο ψαξιμο,και εγω εκει κατεληξα,αλλα μου φανηκε τελειως κουλο. Τι να πω...
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Ε, ναι ο ΠΑΟΚ αγοράζει μόνο παίκτες ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... Σακελλαρίου πχ...efthimis_paok έγραψε:Μετα απο ψαξιμο,και εγω εκει κατεληξα,αλλα μου φανηκε τελειως κουλο. Τι να πω...
- efthimis_paok
Ο Σακελαριου ηρθε στα 23 σαν λυση αναγκης. Οποτε λες,σχετικα μικρος,βλεπουμε. Εδω μιλαμε για 28 χρονων μαντραχαλο στην αρχη της μεταγραφικης περιοδου. Εκτος και αν τον παιρνουμε με προοπτικη να παει καπου δανεικος σαν ανταλλαγμα....λεω εγω τωρα...!
Ηταν καλουτσικος σε ενα ματς που ειχα δει προπερσι,αλλα δεν τον σκεφτηκα ποτε για τον ΠΑΟΚ.
Ηταν καλουτσικος σε ενα ματς που ειχα δει προπερσι,αλλα δεν τον σκεφτηκα ποτε για τον ΠΑΟΚ.
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ τον εχς παρακολου8ησει αρκετα λογω το οτι σπουδαζω κομοτηνη.....για παν8ρακικο πολυ καλος...για ΠΑΟΚ σιγουρα για αλλαγη στην καλυτερη περίπτωση!!!!
ελα ρε τωρα οι μαντζαρεοι θα προτεινουν μεχρι και τον κουτσομητρο ακομη προπονητη δεν πειραμε αυτος θα αποφασισει στην τελικη .......
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Δεν ξέρω από μεταγραφικά εγώ στο σιδέρωμα είμαι καλή και στις πίπες...efthimis_paok έγραψε:Ο Σακελαριου ηρθε στα 23 σαν λυση αναγκης. Οποτε λες,σχετικα μικρος,βλεπουμε. Εδω μιλαμε για 28 χρονων μαντραχαλο στην αρχη της μεταγραφικης περιοδου. Εκτος και αν τον παιρνουμε με προοπτικη να παει καπου δανεικος σαν ανταλλαγμα....λεω εγω τωρα...!
-
H_gynaika_tou_Proedrou
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!eorptol έγραψε:ελα ρε τωρα οι μαντζαρεοι θα προτεινουν μεχρι και τον κουτσομητρο ακομη προπονητη δεν πειραμε αυτος θα αποφασισει στην τελικη .......
Ωραίο ανέκδοτο...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
να σ πω χωρις πλακα εισαι γκομενα???? θα ψηνομουνα για μια πιπα.....εχεις φοτο ??????????????
χαχααχαχχααχχαχαχαχαχαχα
χαχααχαχχααχχαχαχαχαχαχα