Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από bane1980 »

D.A.A.T. έγραψε:Αν ομως δεν ειναι ετσι.Αν ο Βρυζας παει στον παναθηναικο γιατι δε του αρεσει κατι συγκεκριμενο στον ΠΑΟΚ???Τοτε φυσικα και παλι ο βρυζας δεν θα ειναι θυεμα συζητησης αφου θα εχει κανει τις επιλογες του και θα εχει τις συνεπειες του.ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ..Αν ο Βρυζας εχει δικιο???Αν οντως υπαρχει κατι μεσα στον ΠΑΟΚ που το κραταει πισω και απλα ο Ζαγορακης δεν το δεχεται?

Αρα εδω το θεμα δεν ειναι ο Βρυζας μονο σαν προσωπο και απωλεια.Το θεμα ειναι για να επιλεγει ενας ΠΑΟΚτσης(αυτο δεν το αλλαζω) να ξεγραψει τον ΠΑΟΚ ισως να συμβαινει κατι σοβαρο.Κατι που θα μας δημιουργει προβλημα και στο μελλον.Κατι που πρεπει να δει ο ζαγορακης και να το αποβαλλει.
Φίλε D.A.A.T. εμένα πάντως από τα λεγόμενά σου δεν μου δημιουργείται η αίσθηση οτι πιθανολογείς, αλλά οτι γνωρίζεις και αφήνεις υπονοούμενα. Καλώς, κακώς, δεν ξέρω, αλλά αυτά τα πράγματα είτε πρέπει να βγαίνουν στη φόρα και όποιος αντέξει, είτε πρέπει να μένουν καλά κρυμμένα, όσο κι αν μειώνεται ο βαθμός διαφάνειας. Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω μία ποδοσφαιρική ΑΕ να είναι ανοιχτό βιβλίο.

Νομίζω οτι ολονών το μυαλό μπορεί να πάει σε κάποιον ή κάτι που "υπάρχει μέσα στον ΠΑΟΚ που τον κρατάει πίσω και απλά ο Ζ δεν το δέχεται". Οπότε, εδώ, ή μιλάμε ανοιχτά ή let the sleeping dogs lie. Πρωτίστως όποιος το γνωρίζει ή το πιστεύει αυτό συγκεκριμένα και όχι αόριστα. Ιδίως ο Βρύζας και ο όποιος Βρύζας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Προσωπικά...δεν βγάζω άκρη με την περίπτωσή του...

Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Ακούω τόσα πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με πλήγωσε...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο βρυζας αποδείχτηκε για μενα αναξιος να τιμα τον ορο παραγοντας του ΠΑΟΚ, δεν θελω κανενναν που να βαζει τον εγωισμο του πανω απο το καλο του ΠΑΟΚ, δεν μπορεις κυριε βρυζα την στιγμη που ο ΠΑΟΚ παιζει το ιστορικοτερο παιχνιδι του εσυ να τα κανεις ολα ταναπου και να δηλωνεις παραίτηση αυτο εμενα μου δειχνει οτι δεν ενδιαφερεσαι για την ομαδα εγω θελω ανθρωπους που να πονανε και να αγαπανε αυτη την ομαδα και οχι καποιους που συμπεριφέρονται σαν παρθενα γκομενα. για μενα εισαι αχαριστος και υπουλος ανεξαρτητα με τι αποφαση θα δημοσιοποιησεις . μαλλον ξεχνας τι ησουν πριν σε παρει ο Ζαγορ απο το χερι και σε χρήσει Τ.Δ και επειτα προεδρο του ΠΑΟΚ. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω απο τους συνοπαδους μου ειναι πως γινετε ο βρυζας να εχει κανει τοσα λαθη και πραξεις που ζημίωσαν ή μπορουσαν να ζημιωσουν το συλογο να εχει συμπεριφερθει με ασέβεια απεναντι στον ΠΑΟΚ και παλι ο Ζαγορ να ειναι αυτος που τα ακουει και αυτος που ευθύνεται ολα. ακουω και διαβαζω για πετυχημένο Τ.Δ τον εναν και για προεδρο με πολλα λαθη ειδικα τον τελευταιο χρονο τον αλλον, και ρωταω ποιος ειναι πετυχημενος Τ.Δ ? σίγουρα με μια αντικειμενικη ματια δεν μπορεις να τον βαλεις θετικκο προσιμο, ναι πιστωνετε τον ερχομο του κοντρερας και του γκαρσια (αν και για τον δευτερο εχω τις επιφιλαξεις μου πως αν δεν ηταν ο λαος του ΠΑΟΚ στη μεση δεν θα επαιζε ποτε μπαλα) αλλα χρεωνετε και πολλα πολλα λαθη οπως Μουσλη που με τα λεφτα που δαπανηθηκαν τοσο στην ομαδα οσο και στον ιδιο η μεταγραφη ειναι αποτυχημένη, αγορα κουτσια η οποια ηταν προσωπικα δικη του επιλογη (και ας προσπαθουν πολλοι να την παρουσιασουν επιλοογη γκαγκατση) την στιγμη που ο Τεο ηθελε να θερει με τα μισα λεφτα τον Λεοναρντο, απορηψη της προτασης για ανταλλλαγη Μουσλι με Τζιμπουρ με δικαιολογια οτι ηταν τελευταια μερα των μεταγραφων και ο ΠΑΟΚ δεν ηθελε να κανει τετοια αλλαγη επειδη πλεον ηταν πολυ αργα και ειχαν αρχησει οι υποχρεωσεις της ομαδας και κρατησε εναν επιθετικο που ειχε να σκοραρει μισο χρονο, για τις επιλογες σαβινι, βερον, παπαζογλου, αμπομπακαρι, και αλλους μετριους δεν χρειαζεται καν να ανφερθω. η ικανοτητες του για μενα φάνηκαν οταν πηγε δεκα μερες στην Αργεντινη και δεν κερδησαμε τιποτα απο αυτο το ταξιδι, ειχε δηλωσει οτι μας αρεσαν καποιοι ποδασφαιριστες αλλα οι περισσοτεροι εξ αυτων ειναι ακριβοι για μας, ε αυτο το κανω και γω ας με στειλει και μενα η ΠΑΕ και θα πω οτι μου αρεσε ο μπουενανοτε αλλα ειναι λιγο ακριβος για την τσεπη μας εχω μεγαλο ματι ο στηςπου. τελος δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι που εφυγε και δεν εξελειψαν αλλα ξερω οτι ειχε προβλημα με τον Χριστοφορο και με την επιλογη του Τεο να εχει κοντα του συγκεκριμενους δημοσιογραφους και να βγαινουν οι ειδησεις απο εκει και να λειτουργούν ως ατυπο γραφειο τυπου, αν αυτα ειναι σοβαρα πραματα τι να πω.
υγ σορρυ για το σεντονι
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Επειδή πολλά δε γνωρίζουμε όπως φαίνεται κι επειδή ακόμα δε ξέρουμε τι θα γίνει, καλύτερα είναι να περιμένουμε και αν μιλήσει κάποιος μετά να το πούμε το ποίημα...
Τώρα αναλύσεις με υπονοούμενα και φημολογίες, με το γνωρίζω αλλά δε κάνει να πω ή λέω χωρίς να γνωρίζω είναι να 'χαμε να λέγαμε...
Σίγουρα κάποια παιδιά έχουν καλύτερη πληροφόρηση αλλά οι περισσότεοι δε γνωρίζουν με αποτέλεσμα και είναι λογικό να κρίνουν με βάση όσα βλέπουν εφόσον δε μιλάει και κανείς από τους εμπλεκόμενους...
Κατά τα άλλα κοντός ψαλμός αλληλούϊα (δε μιλάω για σένα κοντέ, μη χαίρεσαι :D )
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να σας πω και εγω οι πηγες μου με πληροφορησαν οτι ο ζησης ειναι στο νιου γιορκ αυτη τη στιγμη... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με ποιον χριστοφορο είχε πρόβλημα ; Με τον δικό μας του φόρουμ ; :))))
όσο για τους δημοσιογράφους τον κολκα ας πούμε που τον κατηγορανε για γραφείο τύπο ΈΧΕΙ πολυ καλές σχέσεις με Ζήση και απο ότι λένε συναντιούνται και συχνά .
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ειναι πολυ ασχημο να γινεται συγκριση της προσφορας και των 2.Οσο ηταν στον ΠΑΟΚ και οι 2 κανανε λαθη αλλα το συνολικο προσημο και για τους 2 ειναι θετικο.

Τα υπολοιπα που σχολιαζονται για φυγες,επιστροφες(Ισχυουν και για τους 2)προφανως επειδη δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 δνε γινεται να σχολιαζονται με σιγουρια και τοσο απολυτα.

Εαν ο Ζησης φυγει ειναι τελειωμενος απο τον ΠΑΟΚ.Αλλα επιμενω οτι αυτο δεν ειναι επαγγελματικη αποφαση αλλα αποφαση εγωισμου.

Ο Ζησης ισως πριν λιγο καιρο νομιζε οτι θα κανει ζημια σε αλλον.Τωρα που εχει καταλαβει οτι τελικα την ζημια την κανει στον εαυτο του ελπιζω να πραξει σοφα γιατι ολοι μας μεσα μας ξερουμε πως αυτος και ο Τεο ειναι 2 βαρια χαρτια για τον ΠΑΟΚ.

ΥΣΤ:Θα ξαναποσταρω στο τοπικ εαν ο ζησης δεν ερθει στον ΠΑΟΚ.Εαν το τοπικ εχει κλειδωθει ,θα παω στα διοικητικα..αλλα ετσι ή αλλιως αυτη η κουβεντα πρεπει να γινει.Και καλο θα ειναι να γινει πριν την συν.τυπου μηοως και ευαισθητοποιει κανενας
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Ο Ζήσης Βρύζας δεν πρόκειται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και πλέον οι «πράσινοι» κοιτούν άλλες λύσεις.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128679284
παρτε τα @ρχιδι@ μας κωλοβαζελια τον ειχατε και σιγουρο...................
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

http://www.gazzetta.gr/article/item/200 ... -apo-vruza

Χυλόπιτα» από Βρύζα!
Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 07 Ιούν 2011 21:14
Super League
Share

Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Εκτύπωση
Email

Ο Ζήσης Βρύζας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Φουλάρει για Νάνι το «τριφύλλι»!

αλλη μια αποφαση μενει.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μας σπάσατε τα κάκαλα Σπανάθες !!!
πάρτε τώρα τα κάκαλα και ψάξτε αλλού ... στην Σερβία ... στην Πορτογαλία και όπου αλλού για να βρείτε νοικοκυριό !!!
Με το δικό μας το παιδί (στις πράξεις και όχι στα λόγια) θα δούμε εμείς εσωτερικά τι θα κάνουμε !!!

Ζήση είσαι πολύ μεγάλος !!! Δεν έκανες λάθος παρά την πίεση !!!

Και οι μεγάλοι κρίνονται στα δύσκολα ...

Όσο για εσάς που κατηγορείτε τον Βρύζα για το γεγονός ότι έφυγε πριν τα ματς με Φενέρ θα πω να κρατάτε χαμηλά την μπάλα ... Ιδίως σε τόσο κρίσιμα θέματα και με ανθρώπους όπως ο Ζήσης !!!

Κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει μεταξύ Ζήση και Ζαγόρ !!! Αυτοί μόνο ξέρουν ...

Εμείς απλά θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που τους έχουμε !!! Πολύ θα ήθελαν να έχουν τέτοιους ανθρώπους !!!

Μακάρι να γυρίσει ο Ζήσης ... Όχι γιατί θέλω το πρόσωπο αλλά γιατί θεωρώ ότι αν κάνει την κίνηση σημαίνει ότι λύθηκαν κάποια θέματα και αυτό μόνο καλό θα είναι για την ομάδα !!!

Όσο αφορά τα πρωτοσέλιδα της Αθήνας ....

χαχχαχχαχααχχαχαχχχαχαχαχαχχχαχααχαχαααααχαχ !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τέτοια ήττα είχαν καιρό να ζήσουν !!!!!

Για αυτό μας μισούν !!!

Και για αυτό θα μισούν από εδώ και πέρα τον Βρύζα !!!!

Εδώ θα δείξουμε την μαγκιά μας ...

Πόσο θα τον στηρίξουμε .... άσχετα αν έρθει ή όχι πίσω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
το μεσημερι στον αντ1 ειπαν οτι επιστρεφει και αναλαμβανει τη ζελα.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

D.A.A.T. έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/item/200040-hulopita-apo-vruza

Χυλόπιτα» από Βρύζα!
Από Νίκος Αθανασίου | Τρίτη, 07 Ιούν 2011 21:14

Ο Ζήσης Βρύζας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Φουλάρει για Νάνι το «τριφύλλι»!
Καληνύχτα, αντε για νάνι τώρα, φλώρια..!

:opaokara: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε πως δέχεται απειλές για την ζωή του από τη στιγμή που γράφτηκε πως συμφώνησε με το «τριφύλλι» κι ενώ όλα έδειχναν πως θα υπάρξει «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών, όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή και πλέον οι «πράσινοι» στρέφονται σε άλλες λύσει :lol:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το νέο παραμύθι των αθηναϊκών μέσων !!!!

"ισχυρίστηκε ότι απειλήται η ζωή του"
"οπαδοί του ΠΑΟΚ των απείλησαν να μην υπογράψει στον Παναθηναικό"

έχουμε να διαβάσουμε άρθρα επί άρθρων δημιουργίας εντυπώσεων για την ΧΥΛΟΠΙΤΑ !!!!!!!!

Ά ρε ΠΑΟΚ

Α ρε Ζήση !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

παρτε τα @@ μας σκατοβαζελοι ,κωλοφλωροι........και ειδικοτερα εσεις κ σταματη γαρρη,ρεπορτερ της εξεδρας των σπορ,που τολμησες να γραψεις για την δηθεν χουντα του ΠΑΟΚ κ για συνθηκες ψυχολογικης πιεσης.....αντε στο διαολο τωρα ρουφιανακι-δημοσιογραφισκε......να δω τι θα γραφετε αυριο εσυ κ οι ομοιοι σου για τον κλεισμενο βρυζα....εισασταν κ σιγουροι.........το πρωτο βημα εγινε.......το δευτερο κ πιο σημαντικο το αναμενουμε(αν κ πιστευω οτι θα κατσει εθνικη)...ζηση γυρνα εδω που ανηκεις.....στο κατω κατω εισαι ενας απο εμας...... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”