Φίλε D.A.A.T. εμένα πάντως από τα λεγόμενά σου δεν μου δημιουργείται η αίσθηση οτι πιθανολογείς, αλλά οτι γνωρίζεις και αφήνεις υπονοούμενα. Καλώς, κακώς, δεν ξέρω, αλλά αυτά τα πράγματα είτε πρέπει να βγαίνουν στη φόρα και όποιος αντέξει, είτε πρέπει να μένουν καλά κρυμμένα, όσο κι αν μειώνεται ο βαθμός διαφάνειας. Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω μία ποδοσφαιρική ΑΕ να είναι ανοιχτό βιβλίο.D.A.A.T. έγραψε:Αν ομως δεν ειναι ετσι.Αν ο Βρυζας παει στον παναθηναικο γιατι δε του αρεσει κατι συγκεκριμενο στον ΠΑΟΚ???Τοτε φυσικα και παλι ο βρυζας δεν θα ειναι θυεμα συζητησης αφου θα εχει κανει τις επιλογες του και θα εχει τις συνεπειες του.ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ..Αν ο Βρυζας εχει δικιο???Αν οντως υπαρχει κατι μεσα στον ΠΑΟΚ που το κραταει πισω και απλα ο Ζαγορακης δεν το δεχεται?
Αρα εδω το θεμα δεν ειναι ο Βρυζας μονο σαν προσωπο και απωλεια.Το θεμα ειναι για να επιλεγει ενας ΠΑΟΚτσης(αυτο δεν το αλλαζω) να ξεγραψει τον ΠΑΟΚ ισως να συμβαινει κατι σοβαρο.Κατι που θα μας δημιουργει προβλημα και στο μελλον.Κατι που πρεπει να δει ο ζαγορακης και να το αποβαλλει.
Νομίζω οτι ολονών το μυαλό μπορεί να πάει σε κάποιον ή κάτι που "υπάρχει μέσα στον ΠΑΟΚ που τον κρατάει πίσω και απλά ο Ζ δεν το δέχεται". Οπότε, εδώ, ή μιλάμε ανοιχτά ή let the sleeping dogs lie. Πρωτίστως όποιος το γνωρίζει ή το πιστεύει αυτό συγκεκριμένα και όχι αόριστα. Ιδίως ο Βρύζας και ο όποιος Βρύζας.