Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
300-350 είναι καλό να του δώσουμε. πάντως εγώ πιστεύω πως άνετα 8α βρει ένα 500άρι σε άλλη ομάδα (του εξωτερικού)
200 και άμα θέλει....
και κανα μπονους αμα ειναι
Σε καμία περιπτωση δεν αξιζει να δώσεις 500.000 στο Ελληνικο πρωτάθλημα για τον Ελζαρ
και κανα μπονους αμα ειναι
Σε καμία περιπτωση δεν αξιζει να δώσεις 500.000 στο Ελληνικο πρωτάθλημα για τον Ελζαρ
ναι,αν ειναι ομαδα απο την αραβια θα τα βρει ανετα αυτα τα λεφτα.....ενταξει καλος,εχει καλα στοιχεια,αλλα δν εδειξε κατι το φοβερο ουτε ειχε καμια σταθεροτητα.....αν θελει με τα λεφτα που του δινουμε καλως...αλλιως ας παει στο καλο...
Εγω θα το πω αλλιως πολυ μαλακες εκει στη λιβερπουλ για να δινουν σε αυτον τον παιχτη 500 χιλιαρικα.
Υ.Γ Πριν πειτε οτιδηποτε διαβαστε την αποψη μου για τον παιχτη μερικες σελιδες πισω.
Υ.Γ Πριν πειτε οτιδηποτε διαβαστε την αποψη μου για τον παιχτη μερικες σελιδες πισω.

Με την ίδια λογική είναι πολύ μ@λ@κες εκεί στη Λίβερπουλ που αφήνουν ελεύθερο αυτό τον παίκτη....
Ας το δούμε λίγο πιο καθαρά το πράγμα...
Είναι ένας παίκτης από τις ρεζέρβες της Λίβερπουλ, που στα 24 χρόνια δεν κατάφερε παρά να πάρει μετρημένες στα δάχτυλα συμμετοχές στην Λίβερπουλ. Και σε αυτές ήταν κατώτερος των προσδοκιών.
Αποφασίζουν να τον δώσουν δανεικό στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να πείσει, σχεδόν κανέναν για την αξία του. Έχει ταλέντο, μπορεί να βοηθήσει, αλλά ως εκεί. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν είναι ο παίκτης στον οποίο μπορείς να στηριχθείς. Έχει καλή τρίπλα, καλό σουτ αλλά τίποτα παραπάνω.
Οπότε;
Θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, αλλά για αναπληρωματικό. Να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις στα τελευταία λεπτά όπου με την ταχύτητα του και την ταυτόχρονη κούραση των αντίπαλων, θα μπορεί να φανεί χρήσιμος. Μόνο κάτω από τέτοιες συνθήκες θα μπορούσε να προσφέρει.
Μέχρι 200.000 ευρώ, μπορείς να δώσεις για αναπληρωματικό. Παραπάνω δεν αξίζει. Αν παρ' όλα αυτά κάποιοι στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι με σωστό προπονητή και προετοιμασία θα είναι ικανός να προσφέρει παράπανω τότε θα μπορούσε η πρόταση να αγγίξει και τα 300.000 €... Αλλά ως εκεί.
Σε εποχές κρίσεις, σε εποχές που προσπαθείς να μειώσεις το μπάτζετ, δεν τζογάρεις 500.000 στον Ελζάρ. Με τόσα χρήματα υπάρχουν παίκτες, αναγνωρισμένοι, που θα ερχότανε στον ΠΑΟΚ (μιλάω για ελεύθερους)...
Ο Ελ Ζαρ ζητάει τόσα, που με την καμία δεν τα αξίζει σύμφωνα με το βιογραφικό του και την φετινή προσφορά του..

Ας το δούμε λίγο πιο καθαρά το πράγμα...
Είναι ένας παίκτης από τις ρεζέρβες της Λίβερπουλ, που στα 24 χρόνια δεν κατάφερε παρά να πάρει μετρημένες στα δάχτυλα συμμετοχές στην Λίβερπουλ. Και σε αυτές ήταν κατώτερος των προσδοκιών.
Αποφασίζουν να τον δώσουν δανεικό στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να πείσει, σχεδόν κανέναν για την αξία του. Έχει ταλέντο, μπορεί να βοηθήσει, αλλά ως εκεί. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν είναι ο παίκτης στον οποίο μπορείς να στηριχθείς. Έχει καλή τρίπλα, καλό σουτ αλλά τίποτα παραπάνω.
Οπότε;
Θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, αλλά για αναπληρωματικό. Να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις στα τελευταία λεπτά όπου με την ταχύτητα του και την ταυτόχρονη κούραση των αντίπαλων, θα μπορεί να φανεί χρήσιμος. Μόνο κάτω από τέτοιες συνθήκες θα μπορούσε να προσφέρει.
Μέχρι 200.000 ευρώ, μπορείς να δώσεις για αναπληρωματικό. Παραπάνω δεν αξίζει. Αν παρ' όλα αυτά κάποιοι στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι με σωστό προπονητή και προετοιμασία θα είναι ικανός να προσφέρει παράπανω τότε θα μπορούσε η πρόταση να αγγίξει και τα 300.000 €... Αλλά ως εκεί.
Σε εποχές κρίσεις, σε εποχές που προσπαθείς να μειώσεις το μπάτζετ, δεν τζογάρεις 500.000 στον Ελζάρ. Με τόσα χρήματα υπάρχουν παίκτες, αναγνωρισμένοι, που θα ερχότανε στον ΠΑΟΚ (μιλάω για ελεύθερους)...
Ο Ελ Ζαρ ζητάει τόσα, που με την καμία δεν τα αξίζει σύμφωνα με το βιογραφικό του και την φετινή προσφορά του..
Ας μην παιζουμε με τις λεξεις......εαν συμφωνησει και μεινει θα προκειται για καλοκαιρινη μεταγραφη της ομαδας.Και προσωπικα,πιστευω πως 250000+ μπονους θα εμενε.
Εχει καλη τριπλα,καλο σουτ και τιποτα παραπανω,δεν ξερει να φτιαχνει φραπε,δεν εχει ωραιο κουρεμα ουτε καν ενα ταττου της προκοπης.Παικτης που κανει μονο για τον παγκο συμφωνα με τους γκουρου της προπονητικης χαβο και δερμιτζακη, δεν μπορει να θελει πανω απο 200.000, οταν 300.000 παιρνει ο τιτανοτεραστιος φωτακης,200.000 ο πρωτος σκορερ παπαζογλου,250.000 ο ''ατακτος'' αριας,300.000 ο ογκολιθος σαβινι,250.000 ο ντανι αλβες των φτωχων ,350.000 ο μεσι των φτωχων,800.000 ο ρουνει των φτωχων και και και.Ποιος απο τους φετινους παικτες αν εξαιρεσεις τους 2 παμπλο τον βιερινια τον βιτολο και τον αθανασιαδη εθελξαν με την αποδοση τους τοσο πολυ σε σχεση με τον ελζαρ και ακομα περισσοτερο ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ? ΚΑΝΕΝΑΣ.Τυχαιο? Δεν νομιζω.Κανεις δεν λεει οχι στο οτι τα 500 ειναι πολλα, αλλα επισης τα 200.000 ειναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΑ και εγω προσωπηκα αμφιβαλλω πολυ για το κατα ποσο ζηταει τοσα.Να χαρω εγω την σιγουρια καποιων οτι με 200-300 θα βρεθει ευκολα καλητερος παικτης αλλωστε το εχουμε αποδειξει σχεδον σε ολες τις τελευταιες μεταγραφες ποσο ευστοχοι ειμαστε.
Τζοσουα πες μου.. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ελ Ζαρ αξίζει να έχει το τρίτο μεγαλύτερο συμβόλαιο μέσα στην ομάδα;;;;
Πες μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δικαιούται 60% μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές από τον Βιειρίνια;;;
Πες μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δικαιούται 60% μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές από τον Βιειρίνια;;;
Μεταξυ των 200 και 500 πιστευω οτι υπαρχει ενα αρκετα μεγαλο ευρος ποσων, το οποιο μπορει να αποτελεσει παιδιο διαπραγματευσης.Μονος μου ειπα οτι τα 500 ειναι πολλα, αλλα ενα ποσο της ταξης των 300.000 με καποια μπονους το θεωρω απολυτα λογικο.Τωρα αυτα τα απλοικα για να το πω ευγενικα περι 60% πανω απο τον βιερινια καλητερα να μην αναφερονται.Αν το συμβολαιο του βιερινια εληγε οπως του ελζαρ απλα θα τον ειχες αποχαιρετησει.Επισης σε σχεση με τον βιερινια υπηρξαν και υπαρχουν πολυ χειροτερα συμβολαια σε σχεση με του ελζαρ.
- nyxteridas
250 χιλιάρικα αξίζει ο Βιειρίνια?gika έγραψε:Τζοσουα πες μου.. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ελ Ζαρ αξίζει να έχει το τρίτο μεγαλύτερο συμβόλαιο μέσα στην ομάδα;;;;
το ότι έκανε ένα μικρό συμβόλαιο πριν γίνει γνωστός δεν σημαίνει ότι εκεί είναι η αξία του οπότε δεν μπορείς και να έχεις ένα μικρό(άδικο με βάση την αξία) συμβόλαιο ως μέτρο σύγκρισης για άλλα
και αυτό είναι άσχετο με το πόσο πιστεύω εγώ ας πουμε ότι αξίζει ο ελ ζαρ
500 χιλιάρικα πάντως με τίποτε
ένα 300άρι πάνω κάτω νομίζω
Ας έρθει ο Μπόλονι και θα αποφασίσει αυτός αν τον θέλει ή όχι..και γω νομίζω πάντως ότι τα 200 είναι λίγα και σίγουρα θα βρεί καλύτερη προσφορά..αλλά για να είναι προς το παρόν αδιάφοροι οι δικοί μας για τον Ελ Ζαρ μάλλον στη συνάντηση με τον Παντελή δεν θα'δειξε να καίγεται ο Μπόλονι για τον Μαροκινό
ΕμΑθα σημερα τη πρωτη μεταγραφη μας! Του εβαλε ο πατερας μου σημερα ηλεκτρολογικα! Χαχα! Το λεω μονο σε personal message 

- nianiaroukos